Σωστά λες για τον Πετρόπουλο, τότε το 1999 χάσαμε στην προετοιμασία με τραυματισμούς τη βασική μας πεντάδα, δεν ήταν ο Χαρίσης τότε, πήγαμε στο Euro με παίκτες που υποτίθεται ότι θα έρχονταν από τον πάγκο με μικρότερο ρόλο και υποτιμήσαμε τη δυναμική των τότε ομάδων του ομίλου μας με αποτέλασμα να καταρρεύσουμε. Στα άλλα τώρα:Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 11, 2023 12:56 amΑυτό του 1999 λές λογικά με Πετρόπουλο προπονητή και Γιαννούλη σέντερ, Χαρίση γκαρντ που δεν σταυρώσαμε νίκη!Είναι κοντά πράγματι, αλλά κι η ΕΟΚ τι εξήγηση να δώσει;Με Γιάννη το γνωρίζουμε ότι λόγω ΝΒΑ πάντα υπάρχει η πιθανότητα να επηρεαστεί η συμμετοχή του με την εθνική.Για Σλούκα και Ντόρσεϊ τι να κάνει, να πέσει στα γόνατα παρακαλώντας;Αντιθέτως μπορεί να δώσει κάποιο κίνητρο για έλληνες παίκτες στους συλλόγους, αλλά αυτή η κουβέντα κρατάει χρόνια και τελικά πάντα φτάνουμε στο σημείο να βλέπουμε διάφορα next best things στυλ Χαραλαμπόπουλου,Παππά ακόμα και Παπαγιάννη (δεν έχει την εξέλιξη που περιμέναμε) να τρώνε τα μούτρα τους όταν πάνε να κάνουν το step up.
- Ο τρόπος της ελληνοποίησης του Walkup, δεν έχουνε ερωτηθεί, δεν έχουν δώσει εξήγηση (μια χαρά παίκτης είναι από εμένα οκ).
- Ο Λιόλιος πέρυσι λίγο μετά το χαμένο αγώνα με τη Γερμανία, ο Ιτούδης και ο Παπανικολάου σαν αρχηγός και ον κάμερα είπαν ότι "έχουμε δεσμευθεί να κάνουμε μια προσπάθεια για 3 χρόνια". Έχω μια αρχή στη ζωή μου, "μη δηλώνεις κάτι μια πράξη/ενέργεια που δεν ξέρεις αν μπορεί να τηρηθεί".
- Φέτος επίσης δεν υπάρχει άνθρωπος των Bucks, όχι στην ομάδα όπως πέρυσι, αλλά στη χώρα (έχουν 2 παίκτες στην εθνική, όχι έναν).
- Τέλος τον Σλούκα τον εκτιμώ αφάνταστα σαν παίκτη, έχω γράψει ότι ο Ολυμπιακός του έχει φερθεί άδικά φέτος (δεν είναι του παρώντος νήματος), αλλά δεν γίνεται να θες το καλοκαίρι σου off (το οποίο το σέβομαι απόλυτα και δε μ'ενοχλεί καθόλου) και την πρώτη-δεύτερη ημέρα προετοιμασίας της εθνικής να ανεβάζεις φωτό από το ίδιο γήπεδο κάνωντας ατομική με την ομάδα σου. Ανέβασε τη ρε αδερφέ μετά από μια εβδομάδα, μετά από 10 ημέρες. Το βλέπω σαν κοροϊδία, για άλλους καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι ψηλά γράμματα.