2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2449
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Walkup - Lountzis(1/2)
James(2/1) - Larentzakis(2/3) - Papas
Papanikolaou(3/4) - McKissic(3/2)
Peters(4/3) - Sikma(4/5) - Tanoulis
Fall - Milutinov
Sloukas - Vildoza(1/2) - Moraitis
Mykhailiuk(2/3) - Grant(2/1)
Papapetrou - Mantzoukas(3/4)
Juancho - Mitoglou(4/5)
Lessort - Balcerowski - Adetokubo
Ποιο είναι καλύτερο ροστερ? Για την Α1 λέω που χωράει έως 6 ξενους.
Fall - Milutinov
Juancho - Mitoglou(4/5)
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3010
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω ιδέα. Εμείς έχουμε αρκετά «στοιχήματα» και είμαστε νέα ομάδα, οπότε θα πω του Ολυμπιακού. Αν πιάσει η ομάδα, νομίζω μπορούμε να είμαστε καλύτεροι του χρόνου.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 7:46 pmWalkup - Lountzis(1/2)
Fall - Milutinov
Juancho - Mitoglou(4/5)
2
2

-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Επειδή βλέπω πολλούς στο φόρουμ που βλέπουν πολύ καλύτερη ομάδα Ολυμπιακού θα τους πρότεινα να το παίξουν και στοίχημα γιατί οι αμπαλες μηχανές τεχνητής νοημοσύνης των στοιχηματικων έχουν φαβορί τον Παναθηναϊκό και για αρκετά κιόλαςnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 7:49 pmΔεν έχω ιδέα. Εμείς έχουμε αρκετά «στοιχήματα» και είμαστε νέα ομάδα, οπότε θα πω του Ολυμπιακού. Αν πιάσει η ομάδα, νομίζω μπορούμε να είμαστε καλύτεροι του χρόνου.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 7:46 pmWalkup - Lountzis(1/2)
Fall - Milutinov
Juancho - Mitoglou(4/5)
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Οι στοιχηματικες δεν υπολογίζουν Τζέιμς στον ΟΣΦΠ.HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 9:23 pmΕπειδή βλέπω πολλούς στο φόρουμ που βλέπουν πολύ καλύτερη ομάδα Ολυμπιακού θα τους πρότεινα να το παίξουν και στοίχημα γιατί οι αμπαλες μηχανές τεχνητής νοημοσύνης των στοιχηματικων έχουν φαβορί τον Παναθηναϊκό και για αρκετά κιόλαςnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 7:49 pm
Δεν έχω ιδέα. Εμείς έχουμε αρκετά «στοιχήματα» και είμαστε νέα ομάδα, οπότε θα πω του Ολυμπιακού. Αν πιάσει η ομάδα, νομίζω μπορούμε να είμαστε καλύτεροι του χρόνου.
0
- pan24
- Reactions: 2544
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι στοιχηματικές υπολογίζουν και τι παίζει ο κόσμος και αλλάζουν τις αποδόσεις δυναμικά με βάση πολλά.
Μέχρι περίπου τα μέσα της χρονιάς ο Ολυμπιακός θα έχει καλύτερη ομάδα λόγω ομοιογένειας και γιατί ακόμα και αν υποθέσουμε ότι θα έχουμε περισσότερο ταλέντο δεν θα είναι τόσο τεράστια η διαφορά.
Τώρα για το καλοκαίρι εξαρτάται κανείς δεν ξέρει ακόμα.
Ο Ολυμπιακός ξεκινάει με προβάδισμα αλλά κανείς δεν ξέρει κατά πόσο θα βγουν οι κινήσεις που έχουν κάνει/θα κάνουν και οι δύο.
Μέχρι περίπου τα μέσα της χρονιάς ο Ολυμπιακός θα έχει καλύτερη ομάδα λόγω ομοιογένειας και γιατί ακόμα και αν υποθέσουμε ότι θα έχουμε περισσότερο ταλέντο δεν θα είναι τόσο τεράστια η διαφορά.
Τώρα για το καλοκαίρι εξαρτάται κανείς δεν ξέρει ακόμα.
Ο Ολυμπιακός ξεκινάει με προβάδισμα αλλά κανείς δεν ξέρει κατά πόσο θα βγουν οι κινήσεις που έχουν κάνει/θα κάνουν και οι δύο.
2
2

-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο James των 0 σοβαρών παιχνιδιών σε φάιναλ 4 στα 30 και φεύγα είναι τόσο μεγάλος παίκτης . Για τον Ναν που είναι παίκτης nba ,κανονικός παίκτης nba εκεί ανήκει ο ανθρωπος να το ακούσω ,αλλά γιατί είναι φόβητρο ο james δεν μπορώ να καταλάβω.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 9:41 pmΟι στοιχηματικες δεν υπολογίζουν Τζέιμς στον ΟΣΦΠ.HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 9:23 pm
Επειδή βλέπω πολλούς στο φόρουμ που βλέπουν πολύ καλύτερη ομάδα Ολυμπιακού θα τους πρότεινα να το παίξουν και στοίχημα γιατί οι αμπαλες μηχανές τεχνητής νοημοσύνης των στοιχηματικων έχουν φαβορί τον Παναθηναϊκό και για αρκετά κιόλας
Ένας περισσότερο εντυπωσιακός παίκτης παρά ουσιαστικός είναι ο James που δεν ταιριάζει καθόλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού που έκανε πλάκα στην Ευρώπη τα τελευταία 2 χρόνια με ομαδικό μπασκετ κυκλοφορίας. Εμένα δεν μου κολλάει καθόλου ο James στον Ολυμπιακό
0
-
- Reactions: 253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
- nikolas_asteri
- Reactions: 3010
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συζήτηση κάνουμε και δίνουμε μια γνώμη βρε παιδί μου. Δεν πάμε να ρίξουμε λεφτά σε ότι νομίζουμε πως θα γίνει. Όπως είπε ο pan24, μπορεί να αλλάξουν πράγματα μέσα στην χρονιά αλλά το ότι ο Ολυμπιακός ξεκινάει μπροστά λόγω ομοιογένειας είναι νομίζω αποδεκτή άποψη.HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 9:23 pmΕπειδή βλέπω πολλούς στο φόρουμ που βλέπουν πολύ καλύτερη ομάδα Ολυμπιακού θα τους πρότεινα να το παίξουν και στοίχημα γιατί οι αμπαλες μηχανές τεχνητής νοημοσύνης των στοιχηματικων έχουν φαβορί τον Παναθηναϊκό και για αρκετά κιόλαςnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 7:49 pm
Δεν έχω ιδέα. Εμείς έχουμε αρκετά «στοιχήματα» και είμαστε νέα ομάδα, οπότε θα πω του Ολυμπιακού. Αν πιάσει η ομάδα, νομίζω μπορούμε να είμαστε καλύτεροι του χρόνου.
Επίσης, καλές οι στοιχηματικές αλλά τα λεφτά τα βγάζουν μακροπρόθεσμα και από εκατοντάδες διαφορετικά events. Δεν είναι αλάνθαστοι σε όλα τα στοιχήματα ανά πάσα στιγμή.
0

-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
https://www.sport24.gr/basket/mundobask ... 42283.html
Ο Γκριγκονις ο παιχταράς των εφτά θαλασσών και των πέντε ηπείρων που είναι; Μα αφού δεν έπαιξε καλά λόγω του Ραντονιτς! Και πέρυσι ήταν υπέρ παίχτης με την εθνική Λιθουανιας, φέτος γιατί δεν τον πήρε τον υπέρ παιχταρα;
Και δεν ήταν καν στην 15αδα, γιατί προετοιμάζεται λέει στο ΟΑΚΑ με ατομικές προπονήσεις το θηρίο! Δεν κρατιέται ο παιχταράς, για να μην βγει ο χειρότερος Λιθουανός στην ιστορία του Παναθηναϊκου!
Ο Γκριγκονις ο παιχταράς των εφτά θαλασσών και των πέντε ηπείρων που είναι; Μα αφού δεν έπαιξε καλά λόγω του Ραντονιτς! Και πέρυσι ήταν υπέρ παίχτης με την εθνική Λιθουανιας, φέτος γιατί δεν τον πήρε τον υπέρ παιχταρα;
Και δεν ήταν καν στην 15αδα, γιατί προετοιμάζεται λέει στο ΟΑΚΑ με ατομικές προπονήσεις το θηρίο! Δεν κρατιέται ο παιχταράς, για να μην βγει ο χειρότερος Λιθουανός στην ιστορία του Παναθηναϊκου!
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο ίδιος δεν δέχθηκε να πάει για να δουλέψει το παιχνίδι του μέσα στο καλοκαίρι. Προφανώς αν ήταν διαθέσιμος και θα ήταν στη 12αδα, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Phys87 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 11, 2023 4:12 pmhttps://www.sport24.gr/basket/mundobask ... 42283.html
1
1