2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 11, 2023 9:23 pm

γελάω δυνατά

Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Παρ Αύγ 11, 2023 9:25 pm

Αρα…. Ναν ανρε παμε να τελειωνουμε μας βγαλαν τη ψυχη

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Παρ Αύγ 11, 2023 9:26 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Παρ Αύγ 11, 2023 9:14 pm
BillyPao έγραψε:
Παρ Αύγ 11, 2023 7:10 pm

Καλά, δεν έχει και πουθενά άδικο το άρθρο. Παίρνετε έναν παίκτη που θέλει την μπάλα στα χέρια του για πολύ ώρα και που το πιθανότερο είναι πως θα γκρινιάξει αν δεν έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής, δηλαδή ακριβώς αυτά για τα οποία κατηγορούσατε τον Σλούκα. Δεν αποκλείεται κιόλας η προσπάθεια για τη μεταγραφή του Τζέιμς να γίνεται από τους Αγγελόπουλους για να χαλάσει το καλό κλίμα που υπάρχει σε μας, δημιουργώντας γκρίνια από τους οπαδούς προς τον Γιαννακόπουλου για το γεγονός ότι εμείς δεν ασχοληθήκαμε μαζί του.
H διαφορά φίλε μου είναι πως του Σλούκα του είπαμε πως θα παίζουμε, είπε δεν θέλω και έφυγε.
Ο Τζειμς (αν ισχύει πάντα), του είπαμε πως θα παίζουμε, είπε ναι και έρχεται. Ξέρει ποιοι είμαστε, ξέρουμε ποιος είναι. Θα πάρει, θα δώσει και θα είμαστε όλοι καλά. Αν είχε την πρόθεση να κάνει καουμποιλίκια (εντός παρκέ), δε νομίζω να σκεφτόταν καν να κατηφορήσει Πειραιά. Να σου πω και κάτι; Με όλα αυτά που έχουν προηγηθεί στο παρελθον, τις δηλώσεις του για τον κόσμο κτλ, το οτι έρχεται παρόλα αυτά, εμένα προσωπικά μου βγάζει ΚΙΝΗΤΡΟ....και δεν είναι τα λεφτά...Σιγά, υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να τον καλύψουν σε αυτό το κομμάτι. Πάρα πολλές.
Ναι έτσι είναι φίλε μου, και γω έτσι το βλέπω, είναι ο μόνος λόγος που θεωρώ ότι θα πετύχει πιθανή μεταγραφή του στην ομάδα. Αν ερχόταν πχ πριν 3 χρόνια θα ήταν σίγουρη η αποτυχία της επιλογής αυτής, Τώρα ξέρει που έρχεται. (εκτος και αν έχει πάρει διπλό συμβόλαιο για τη κίνηση αυτή από τον dpg... :banghead: ) Όπως βλέπετε, ποστάρει σχετικές εικόνες ο Τζειμς, δε μπορεί να μη το σκέφτεται, αλλά ο Μπι παίζει σκάκι... θυσιάζει τη βασίλισσα και στο τελος κερδίζει.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Παρ Αύγ 11, 2023 9:27 pm

austerity_blues έγραψε:
Παρ Αύγ 11, 2023 9:18 pm
Christofis έγραψε:
Παρ Αύγ 11, 2023 9:11 pm

Για αυτο ειπα απο ιουνιο πριν να βρει συμβολαιο
μωρέ και το Μάρτη να τον προσεγγίζαμε δε το λες και ελκυστικό για ένα παίκτη με φιλοδοξίες να υπογράψει σε εμάς με τέτοιους όρους. μιλάμε για παίκτη που βρίσκεται στην Εθνική Γαλλίας, δεν είναι περίπτωση Άλφα Ντιαλό του Λαυρίου ή Τάισον Κάρτερ.

άσε που σίγουρα θα είχε κάνει προεργασία ο μάνατζερ του αρκετά πριν τον Ιούνιο και θα ήξερε τι παίζει στην αγορά (παίζει και να είναι ο Μίσκο ο μάνατζερ αλλά μπορεί να θυμάμαι και λάθος)
Καλα ας του διναν κανα 300 απο την ομαδα και θα δεις πως θα ρχοταν τρεχοντας. Δανεικο σε ομας αευρωλιγκας απο το περιστερι με προοπτικη να παιξει στον δευτεραθλητη της ευρωλιγκας που επαιξε τονκαλυτερο μπασκετ. Για μενα μεγαλο λαθος. Ο τζειμς καποτε επαιξε κολοσσο να θυμισω

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Παρ Αύγ 11, 2023 9:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Παρ Αύγ 11, 2023 9:28 pm

Υπάρχει και το σενάριο να μην έρθει ο Τζειμς, να μας πει ο Ναν: "Τι με περάσατε, την Πηνελόπη να σας περιμένω για πάντα:" και να καταλήξουμε στον Πάρις Λι.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 11, 2023 9:43 pm

το αγγλικο παραρτημα της μονακο το ανεβασε και ειναι απο τοτε που δεν ειχε κανει ΝΒΑ αουτ παντως.. Το μονο σιγουρο οτι μας τρολαρει οποιος το χειριζεται..τωρα αν μας τρολαρει και ο τζειμς θα φανει..ποσα να αντεξουμε και εμεις οι γαυροι φετος..

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Παρ Αύγ 11, 2023 9:45 pm

Aυτο είναι το γραφικό από της 26 Ιουλίου.Ειναι κανονικό το προφίλ αλλά είναι σε φάση τρολ όπως με Μιρό κεμπα.
Ο παίκτης δεν έχει φύγει επίσημα από τη Μονακό παντως.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2243
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Παρ Αύγ 11, 2023 9:45 pm

Όσο πάει και πλησιάζει ο Χιλιαρντ

Το νου σας ρεμάλια, όταν φτάσουμε σελίδα 666 σταματάμε να γράφουμε μέχρι να ανακοινωθεί ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ !!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5019
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Αύγ 11, 2023 9:49 pm

Quincy έγραψε:
Παρ Αύγ 11, 2023 9:11 pm
Νταξ αυτό με τα φωτοσοπ θα εννοεί που τον βάζουν με διάφορες φανέλες.

Αν δεν δω επίσημη ανακοίνωση δεν πιστεύω τίποτα. Μπορεί τελευταία στιγμή να πάει απέναντι. Έχει ξαναγίνει
βασικα τα μονο φωτοσοπ του τζειμς που κυκλοφορουν ειναι αυτα με την φανελα του οσφπ
εγω δεν εχω δει καποιο αλλο με την φανελα της ρεαλ η της παρτιζαν πχ

0
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore

Πείτε ρε παιδιά κανένα προφίλ αυτών των σατανιασμένων των ινσάιντερς, να βλέπω και εγώ να μην ξεροσταλιάζω. Μονο αυτόν τον Αντρεα Ματεανι, Ματέο Αντρεάνι πως σκατά λέγεται, εχω βρει.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2243
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Παρ Αύγ 11, 2023 9:53 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Πείτε ρε παιδιά κανένα προφίλ αυτών των σατανιασμένων των ινσάιντερς, να βλέπω και εγώ να μην ξεροσταλιάζω. Μονο αυτόν τον Αντρεα Ματεανι, Ματέο Αντρεάνι πως σκατά λέγεται, εχω βρει.
Θα καεί ο εγκέφαλος όμως προειδοποιώ. Δεν είναι για πολυ

https://twitter.com/search?q=%23Olympia ... head_click

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Αύγ 11, 2023 9:53 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Κι αυτοί από δω τα διαβάζουν και τα λένε. Μη σκας

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Αύγ 11, 2023 9:54 pm

Ερώτηση προς όλους:
Σε περίπτωση που πάρουμε τον Τζέιμς, φτάνουμε στους 8 ξένους, ενώ στην Α1 πρέπει να δηλώσουμε 7 και να παίζουν 6.
Ποιός από τους 8 ξένους μας μένει απ' έξω στην Α1.

Εγώ πιστεύω πως οι 4 ψηλοί πρέπει να δηλωθούν οπωσδήποτε λόγω λειψανδρίας.
Ο Μακίσικ οπωσδήποτε και αυτός, λόγω που παίζει και στο 3, που έχουμε έλλειμμα.
Ο Τζέιμς δηλώνεται οπωσδήποτε, γιατί είναι ο Τζέιμς.
Απομένουν Γκος και Κάνααν.
Με δεδομένο ότι η θέση του Γκος μπορεί να καλυφθεί (στην Α1) αρκετά ικανοποιητικά από τον Λούντζη, εγώ αυτόν θα άφηνα απ' έξω για την Α1, τον Γκος (δεν έχει να κάνει με την αξία του παίκτη, βέβαια).

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore

Παρ Αύγ 11, 2023 9:58 pm

Αν κάνει άλλη ομάδα πρόταση στον Τζειμς, θεωρείται πλειστηριασμός;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 11, 2023 9:59 pm

lefpan έγραψε:
Παρ Αύγ 11, 2023 9:54 pm
Ερώτηση προς όλους:
Σε περίπτωση που πάρουμε τον Τζέιμς, φτάνουμε στους 8 ξένους, ενώ στην Α1 πρέπει να δηλώσουμε 7 και να παίζουν 6.
Ποιός από τους 8 ξένους μας μένει απ' έξω στην Α1.

Εγώ πιστεύω πως οι 4 ψηλοί πρέπει να δηλωθούν οπωσδήποτε λόγω λειψανδρίας.
Ο Μακίσικ οπωσδήποτε και αυτός, λόγω που παίζει και στο 3, που έχουμε έλλειμα.
Ο Τζέιμς δηλώνεται οπωσδήποτε, γιατί είναι ο Τζέιμς.
Απομένουν Γκος και Κάνααν.
Με δεδομένο ότι η θέση του Γκος μπορεί να καλυφθεί (στην Α1) αρκετά ικανοποιητικά από τον Λούντζη, εγώ αυτόν θα άφηνα απ' έξω για την Α1, τον Γκος (δεν έχει να κάνει με την αξία του παίκτη, βέβαια).
αφου εχεις 7 και δηλωνεις τους 6 πριν τον αγωνα δεν χρειαζεται να κοβεις τον ιδιο σε καθε αγωνα.. μπορει πχ να δει ο μπαρτζωκας οτι τραβαει ο λαρε στο 3 και να αφησει εξω μακισικ..στο επομενο τον γκος μετα τον κανααν.. τωρα ποιος θα κοπει σιγουρα θα φανει το καλοκαιρι..θα ελεγα ο κανααν αλλα μπορει να πεταει φωτιες φετος. Στο 3 παντως παει και ο πιτερς και ο λαρι..δεν τον εχω τοσο σιγουρο τον μακισικ.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Παρ Αύγ 11, 2023 10:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”