Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιουν 11, 2020 1:09 am

austerity_blues έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 1:00 am
καλό μας κλείδωμα
Το κλειδωμα ..τα φαουλ...τα μπαν ειναι να γινονται οταν καποιος αντι να επιχειρηματολογει κανει το φορουμ ζουγκλα με βωμολοχιες χωρις νοημα φιλε μου...Αν προσπαθεις ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙΣ το ΕΩΛΟ επιχειρημα εως πυροτεχνημα, που ποσταρει ως ''επιχειρημα' καποιος.... αυτος ειναι διαλογος και μαλιστα λεγεται ''μαιευτικη μεθοδος'' διαλογου...Αλλιως να μην κουβεντιαζουμε καν...

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manj13 την Πέμ Ιουν 11, 2020 1:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 11, 2020 1:10 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 12:52 am
Redfly έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 12:50 am
τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 12:41 am

ειναι αλητης
δεν πειραζει ευτυχως που υπαρχουν οι αγγελοπουλοι και ο μαρινακης για να γιατρεψουν τις ψυχες των δηλητηριασμενων 15χρονων
θα αγαλιασει η ψυχουλα τους θα βρουν τον δρομο της ηθικης και της καλοσυνης
Ισως θα ειχε πλακα να φτιαχτει ενα νημα για προεδρους αλλα δεν ειμαστε ετοιμοι. Αν θες να βρισουμε αγγελοπουλους ( ο μαρινακης δεν αφορα το μπασκετ) για να κατανοησεις το προβλημα του γιαννακοπουλου βρηκες το σωστο ατομο. Μαζι σου ειμαι.
ποτε δεν βριζω τετοιους αγιους ανθρωπους
θελω να θεραπευουν την ψυχουλα των δηλητηριασμενων νεων
Ας σχολιασεις απο αυριο διοτι δεν ειναι καλη μερα η σημερινη . Καλη τακτικη ειναι να διαβασεις αντι να γραψεις.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Looter

a1greece
Reactions: 52
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Miami-Heat

manj13 έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 12:53 am
Για τα 33 χρονια που η οικογενεια του φερνει κουπες στον Παναθηναικο...Απ αυτα τα τελευταια ΟΚΤΩ τις φερνει ΜΟΝΟΣ του....Βαζοντας ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ...οσο κανει ολο το ποδοσφαιρικο τμημα μαζι με τα ball boys....και τα γραφεια του ΣΚΑΙ μαζι με τα μικροφωνα εως τα σκαμπω της ορντιναντσας της οικογενειας...Ελπιζω να σε καλυψα....Και δεν ειμαι 15 χρονων για να μην ξερω και να..''δηλητηριαζομαι''..48 ειμαι....
Μπορείς να μας εξηγήσεις από που προκύπτουν αυτά τα 63 μύρια;
Γιατί διαβάζοντας του ισολογισμούς της ΚΑΕ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.
Μπορώ να σου τους στείλω αν δε με πιστεύεις.

πχ

938.000 ευρώ το 2013-14 ΚΕΡΔΗ
1,4 εκατ. ευρώ το 2014-15 ΚΕΡΔΗ
837.000 ευρώ το 2015-16 ΚΕΡΔΗ
83.296 ευρώ το 2016-17 ΚΕΡΔΗ

Να σου θυμίσω ότι έχει κατηγορηθεί για εικονικά συμβόλαια η ΚΑΕ
https://www.sdna.gr/mpasket/basket-leag ... -kae-pao-o
https://www.sofokleousin.gr/megali-foro ... -symvolaia

Δε θα το συνεχίσω άλλο γιατί δεν έχει νόημα.
Μακάρι να ήταν ΟΛΑ ένα κακό όνειρο και να ξυπνούσαμε αύριο με Παύλο και Θανάση..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Πέμ Ιουν 11, 2020 1:18 am

Looter έγραψε:
manj13 έγραψε:
Για τα 33 χρονια που η οικογενεια του φερνει κουπες στον Παναθηναικο...Απ αυτα τα τελευταια ΟΚΤΩ τις φερνει ΜΟΝΟΣ του....Βαζοντας ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ...οσο κανει ολο το ποδοσφαιρικο τμημα μαζι με τα ball boys....και τα γραφεια του ΣΚΑΙ μαζι με τα μικροφωνα εως τα σκαμπω της ορντιναντσας της οικογενειας...Ελπιζω να σε καλυψα....Και δεν ειμαι 15 χρονων για να μην ξερω και να..''δηλητηριαζομαι''..48 ειμαι....

πχ

Μακάρι να ήταν ΟΛΑ ένα κακό όνειρο και να ξυπνούσαμε αύριο με Παύλο και Θανάση..

Βασικα ΟΛΑ τα οικονομια στοιχεια τα παρεθεσε ο ΔΓ στην συνεντευξη μαζι με ολα τα ποσα του Παυλου και του Θαναση...ΕΠΙΣΗΜΑ και στην διαθεση ολων....κι εγω μπορω να λεω επειδη μου ρθε οτι τα λεφτα καποιου ειναι ''βρωμικα'' και οτι εχω και γκομενα τη Μονικα Μπελουτσι....η ΚΑΕ κι ο ΔΓ για το μονο που δεν εχουν κατηγορηθει ακομη ειναι για τον..ΚΟΡΩΝΟΙΟ!!!....Θα μου επιτρεψεις παρ αυτα να πιστεψω τα επισημα οικονομικα στοιχεια που υποβαλλει ενας αριστος επιχειρηματιας που διαχειριζεται μια βιομηχανια εκατομμυριων ευρω απο εναν συμφορουμιτη ενος μπασκετικου φορουμ που αυριο θα ξυπνησουμε κι οι δυο και θα κοιταμε ποσο μας ηρθε η ΔΕΗ κι αν βγαινει να την πληρωσουμε....Καλη συνεχεια....

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Looter

a1greece
Reactions: 52
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Miami-Heat

Πέμ Ιουν 11, 2020 1:42 am

manj13 έγραψε:
Looter έγραψε:
manj13 έγραψε:

πχ

Βασικα ΟΛΑ τα οικονομια στοιχεια τα παρεθεσε ο ΔΓ στην συνεντευξη μαζι με ολα τα ποσα του Παυλου και του Θαναση...ΕΠΙΣΗΜΑ και στην διαθεση ολων....κι εγω μπορω να λεω επειδη μου ρθε οτι τα λεφτα καποιου ειναι ''βρωμικα'' και οτι εχω και γκομενα τη Μονικα Μπελουτσι....η ΚΑΕ κι ο ΔΓ για το μονο που δεν εχουν κατηγορηθει ακομη ειναι για τον..ΚΟΡΩΝΟΙΟ!!!....Θα μου επιτρεψεις παρ αυτα να πιστεψω τα επισημα οικονομικα στοιχεια που υποβαλλει ενας αριστος επιχειρηματιας που διαχειριζεται μια βιομηχανια εκατομμυριων ευρω απο εναν συμφορουμιτη ενος μπασκετικου φορουμ που αυριο θα ξυπνησουμε κι οι δυο και θα κοιταμε ποσο μας ηρθε η ΔΕΗ κι αν βγαινει να την πληρωσουμε....Καλη συνεχεια....

Φίλε μου ως επιχειρηματίας μπορώ να σου πω ότι η ΚΑΕ ΠΑΟ όπως και οι υπόλοιπες ΚΑΕ είναι ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ.
Είναι υποχρεωμένη να δημοσιεύει ισολογισμούς ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τους οποίους και υπογράφει ορκωτός ελεγκτής.
ΟΛΟΙ οι ισολογισμοί είναι ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΙ και είναι και τα ΕΠΙΣΗΜΑ έγγραφα του νομικού προσώπου.

Το τι λέει ο κάθε DPG σε μια συνέντευξη τύπου επικοινωνιακού χαρακτήρα αν δεν μπορεί να αποδειχθεί και με νούμερα δε με πείθει.

Εξάλλου ακόμα και αν ίσχυαν τα 63 μύρια που ισχυρίστηκε ότι μπήκε μέσα , αυτό αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο την απαίτηση του να πληρωθεί 25 μύρια για μια εταιρία που παράγει κατά δήλωση του ζημίες..

Απλά μαθηματικά είναι....

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Πέμ Ιουν 11, 2020 1:54 am

Looter έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 1:42 am
manj13 έγραψε:
Looter έγραψε:

πχ

Φίλε μου ως επιχειρηματίας μπορώ να σου πω ότι η ΚΑΕ ΠΑΟ όπως και οι υπόλοιπες ΚΑΕ είναι ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ.
Είναι υποχρεωμένη να δημοσιεύει ισολογισμούς ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τους οποίους και υπογράφει ορκωτός ελεγκτής.
ΟΛΟΙ οι ισολογισμοί είναι ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΙ και είναι και τα ΕΠΙΣΗΜΑ έγγραφα του νομικού προσώπου.

Το τι λέει ο κάθε DPG σε μια συνέντευξη τύπου επικοινωνιακού χαρακτήρα αν δεν μπορεί να αποδειχθεί και με νούμερα δε με πείθει.

Εξάλλου ακόμα και αν ίσχυαν τα 63 μύρια που ισχυρίστηκε ότι μπήκε μέσα , αυτό αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο την απαίτηση του να πληρωθεί 25 μύρια για μια εταιρία που παράγει κατά δήλωση του ζημίες..

Απλά μαθηματικά είναι....
Δεν ειπε οτι μπηκε μεσα 63 εκατομμυρια...Αλλα οτι εβαλε τοσα...Τα στοιχεια ειναι διαθεσιμα στον οποιονδηποτε μετα την συνεντευξη...Ο αγοραστης το ειπε και στην συνεντευξη δεν θα ειναι καποιος που θα ρθει να κανει διαφημιση στα μουτρα του μεσω του Παναθηναικου των ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ...Αλλα καποιος που θα συνεχισει να πληρωνει ενα πανευρωπαικα ζημιογονο προιον οπως εκανε κι ο ιδιος...Το ειπε και αυτο...Εδω το 2012 δεν βρεθηκε ουτε στην χωρα των..καγκουρο επενδυτης...Ειναι το μαγαζι γωνια ρε παιδι μου...

0
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Πέμ Ιουν 11, 2020 2:44 am

Κατώτεροι των περιστάσεων όλοι. Έχω γράψει πολλα που τα έχω σβήσει, τα περισσότερα ήταν για φάουλ για αυτό και αυτά που απέμειναν είναι λίγο ασύνδετα. Δέχομαι τις προσωπικές τους κόντρες απλά μου είναι αδιάφορες γιατί εγω είμαι Παναθηναϊκος και σαν Παναθηναϊκός μεχρι πριν λίγες ώρες δεν ήξερα τον σουβλατζή και τον δπγ που τον ήξερα θα προτιμούσα να μην τον ήξερα.
Υ.Γ. Το καλοκαίρι δούλευα για έναν τύπο κατεστραμενο και εθισμένο σε κάθε ειδους ""εθισμό"" ε ο τύπος αυτός συμπεριφερόταν σαν τους περισσότερους πρωταγωνιστές της σημερινής σαπουνόπερας.
Καλό βράδυ και μην ασχολείστε γιατι αυτοί οι τύποι που σήμερα παίζουν με την "αρρώστια μας" είναι άρρωστοι και μπορεί η αρρωστια η δικιά μας να γιατρευόταν με μια τάπα του λασμε μια no look πασα του γιασικεβιτσιους ενα κάρφωμα του μπατιστ αλλά η δικη τους είναι αγιάτρευτη.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιουν 11, 2020 8:45 am

Ομολογώ ότι δεν είχα δει το δεύτερο βίντεο όπου ο ΔΓ και οι ευσωμοι συνοδοί του σαπίζουν στο ξύλο τον τύπο στο σουβλατζίδικο και μάλιστα με γυναίκες υπαλλήλους παρούσες, περαστικούς, ξυλοδαρμό πάνω στο οδόστρωμα που τον κλωτσάνε επί ώρα στη μέση του δρόμου κλπ.

Ομορφιές.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
jazz thrilos
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2020 10:58 am

yorgos έγραψε:
Ομολογώ ότι δεν είχα δει το δεύτερο βίντεο όπου ο ΔΓ και οι ευσωμοι συνοδοί του σαπίζουν στο ξύλο τον τύπο στο σουβλατζίδικο και μάλιστα με γυναίκες υπαλλήλους παρούσες, περαστικούς, ξυλοδαρμό πάνω στο οδόστρωμα που τον κλωτσάνε επί ώρα στη μέση του δρόμου κλπ.

Ομορφιές.
Αν δεν έβλεπα το post σου δεν θα είχα ιδέα οτι υπήρχε καν και δεύτερο βίντεο με ξυλοδαρμό στην μέση του δρόμου. Αν δεν ήταν θλιβερό θα ήταν πιο καλτ και απο την ταινία "Χούλιγκανς (Κάτω τα χέρια από τα νιάτα)".

Προσπαθώ να φανταστώ τους μεγαλομέτοχους των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων μπάσκετ να παρακολουθούν το βίντεο στα γραφεία τους σήμερα πουρνό πουρνό και να σιγοψιθυρίζουν "i love this game....".

austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2020 11:11 am

φαντάζεστε να ζούσαμε σε χώρα που όλα αυτά διώκονται ποινικά; ακραίο, το ξέρω. oh wait...

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιουν 11, 2020 11:37 am

austerity_blues έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 11:11 am
φαντάζεστε να ζούσαμε σε χώρα που όλα αυτά διώκονται ποινικά; ακραίο, το ξέρω. oh wait...
Στο μεταξύ λίγες ώρες αργότερα αναρωτιέται όταν έχουν πάει οι άλλοι μα του βάφουν το σπίτι "που είναι το κράτος, πού είναι η αστυνομία ". Παράνοια.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2020 12:04 pm

yorgos έγραψε:

Ομορφιές.
Ούτε εγώ το είχα δει και το είδα με το που διάβασα εσένα.
Ε, κάπου εδώ τελειώνει η ιστορία με τον Δ.Γ. Ο σουβλατζής πάντως βγήκε μόνος του έξω να τις παίξει με 3 ή 4 μπράβους.

Αυτό πρέπει να ήταν το κύκνειο άσμα του Δ.Γ, ως παράγοντας για τον Παναθηναϊκό. Εάν δεν ήταν, τότε σημαίνει ότι μπορούμε ως χώρα κι ως κοινωνία να προετοιμάζομαστε για τους Τραμπ που θα μας λάχουν.

Δεν θα ξανατοποθετηθώ. Σέβομαι τη στεναχώρια των φίλων Παναθηναϊκών που το μόνο που μας χωρίζει είναι ένα χρώμα, άντε και μια γειτονιά. Έχουμε την ίδια αγάπη για την ομάδα μας.

Αλλά να προσπεράσουμε τέτοια γεγονότα, χωρίς έστω μια αναφορά, δεν αρμόζει σε σκεπτόμενους ανθρώπους. Πόσο μάλλον όταν κάποιοι από εμάς αυτά (τα ανδραγαθήματα των ...μπράβοι στην υπηρεσία των εκατομμυριούχων αφεντικών τους) τα έχουμε ζήσει επί μακρόν και στο πετσί μας. Αυτά.

basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2020 12:06 pm

yorgos έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 11:37 am

Παράνοια.
Παράνοια για τον κοινό νου, για τον μέσο άνθρωπο, όπως εσύ κι εγώ. Αλαζονεία κι ατιμωρησία για τον Δ.Γ και τους ομοίους του. Αυτό που λέμε περί ταξικής δικαιοσύνης....

Άβαταρ μέλους
Jimmer

junior
Reactions: 27
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιουν 11, 2020 12:25 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 12:04 pm
Ούτε εγώ το είχα δει και το είδα με το που διάβασα εσένα.
Ε, κάπου εδώ τελειώνει η ιστορία με τον Δ.Γ. Ο σουβλατζής πάντως βγήκε μόνος του έξω να τις παίξει με 3 ή 4 μπράβους.

Αυτό πρέπει να ήταν το κύκνειο άσμα του Δ.Γ, ως παράγοντας για τον Παναθηναϊκό. Εάν δεν ήταν, τότε σημαίνει ότι μπορούμε ως χώρα κι ως κοινωνία να προετοιμάζομαστε για τους Τραμπ που θα μας λάχουν.

Δεν θα ξανατοποθετηθώ. Σέβομαι τη στεναχώρια των φίλων Παναθηναϊκών που το μόνο που μας χωρίζει είναι ένα χρώμα, άντε και μια γειτονιά. Έχουμε την ίδια αγάπη για την ομάδα μας.

Αλλά να προσπεράσουμε τέτοια γεγονότα, χωρίς έστω μια αναφορά, δεν αρμόζει σε σκεπτόμενους ανθρώπους. Πόσο μάλλον όταν κάποιοι από εμάς αυτά (τα ανδραγαθήματα των ...μπράβοι στην υπηρεσία των εκατομμυριούχων αφεντικών τους) τα έχουμε ζήσει επί μακρόν και στο πετσί μας. Αυτά.

Παράνοια για τον κοινό νου, για τον μέσο άνθρωπο, όπως εσύ κι εγώ. Αλαζονεία κι ατιμωρησία για τον Δ.Γ και τους ομοίους του. Αυτό που λέμε περί ταξικής δικαιοσύνης....
Άλλωστε ,όσοι παρακολουθούν το ινσταγκραμ του δγ γνωρίζουν πως είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ ,τι να περιμένεις.

Το ζήτημα είναι ότι όλοι κατα καιρούς μπαίνουμε στο τρυπάκι να υπερασπιζόμαστε τον έναν έναντι του άλλου και να σφαζόμαστε "κάτω απο ξένη σημαία" ,και δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω.Τα χθεσινά για μένα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ...και πολύ άργησα δυστυχώς..

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Πέμ Ιουν 11, 2020 12:25 pm

Δεν με απασχολει αν γραφει σε media DPG...Mπραβο στο παλικαρακι γιατι και τωρα και αλλες φορες εχει μεστο και συγκροτημαενο λογο....https://www.onsports.gr/opinion/story/6 ... ai-tora-ti

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”