2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2789
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- berry
- Reactions: 1481
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμάς μας.ειχε.πει να φερουμε.δισκους που ακούμε και να τους παρουσιάσουμεnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 12, 2023 11:52 pmΣτο γυμνάσιο η θρησκευτικού μας είχε βάλει το εξαίρετο αυτό βίντεο για τους κινδύνους της ροκ μουσικής:
Καλή κυρία, ήθελε να μας προστατεύσει από τύπους σαν τον berry![]()
Ο διπλανός μου έφερε Αντίδραση το ενάντια, εγώ possessed 7 churches και μετέφραζα.μεσα στην τάξη τους στίχους
Αριστούχοι και οι 2 τρου στορι
Α ναι μου χε πει να το βάζω ανάποδα στην δισκοθήκη (ανάποδος σταυρος στο εξωφυλλο)
2
2

- kite26
- Reactions: 1035
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Νομίζω ότι δεν περιμένουμε απλά μια μεταγραφή. Κατά βάθος, νομίζω ότι ο μέσος φίλαθλος θα επιθυμούσε να δει τον ΟΣΦΠ πιο κυριαρχικό στα μεταγραφικά. Αυτή η λέξη πιστεύω περιγράφει καλύτερα το διακύβευμα. Πιο κυριαρχικό, πιο κυνικό, πιο αποτελεσματικό.
Εν τέλει, δεν πιστεύω ότι εξαργύρωσε η ομάδα στο 100% την εξέλιξη και μεταπήδηση του Βεζένκοφ στο NBA. Η Παρτιζάν έχει πόλο έλξης τον Ζέλικο, ο ΠΑΟ τα χρήματα, η Ρεάλ προσελκύει τους τοπ γηγενείς παίκτες. Εμείς;
Εν τέλει, δεν πιστεύω ότι εξαργύρωσε η ομάδα στο 100% την εξέλιξη και μεταπήδηση του Βεζένκοφ στο NBA. Η Παρτιζάν έχει πόλο έλξης τον Ζέλικο, ο ΠΑΟ τα χρήματα, η Ρεάλ προσελκύει τους τοπ γηγενείς παίκτες. Εμείς;
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το μπασκετικό περιβάλλον και οικοδόμημα που εκτοξεύει παικτες και ομάδες και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο.Συν τον Μπαρτζώκα που είναι από τους καλύτερους κοουτς της δεκαετίας.kite26 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 13, 2023 12:22 amΝομίζω ότι δεν περιμένουμε απλά μια μεταγραφή. Κατά βάθος, νομίζω ότι ο μέσος φίλαθλος θα επιθυμούσε να δει τον ΟΣΦΠ πιο κυριαρχικό στα μεταγραφικά. Αυτή η λέξη πιστεύω περιγράφει καλύτερα το διακύβευμα. Πιο κυριαρχικό, πιο κυνικό, πιο αποτελεσματικό.
1
1

- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26
- Reactions: 1035
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι, αλλά εξακολουθείς να έχεις ρόστερ με χτυπητές τρύπες. Καταλαβαίνω, έχουμε χαμηλό μπάτζετ, αλλά η αύξησή του, κατά τη γνώμη μου, είναι επιβεβλημένη. Τέλος πάντων, θα φανούν όλα σε λίγο καιρό.pisto-linas έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 13, 2023 12:32 amΤο μπασκετικό περιβάλλον και οικοδόμημα που εκτοξεύει παικτες και ομάδες και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο.Συν τον Μπαρτζώκα που είναι από τους καλύτερους κοουτς της δεκαετίας.kite26 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 13, 2023 12:22 amΝομίζω ότι δεν περιμένουμε απλά μια μεταγραφή. Κατά βάθος, νομίζω ότι ο μέσος φίλαθλος θα επιθυμούσε να δει τον ΟΣΦΠ πιο κυριαρχικό στα μεταγραφικά. Αυτή η λέξη πιστεύω περιγράφει καλύτερα το διακύβευμα. Πιο κυριαρχικό, πιο κυνικό, πιο αποτελεσματικό.
Διαβάζω στο φως για ενδιαφέρον της Ρεάλ για Τζέιμς. Ο μέσος φίλαθλος αυτή τη στιγμή πιστεύει ότι αν ενδιαφερθεί άλλος το βάζουμε στα πόδια και αποσυρομαστε. Πού θα πάει αυτό;
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!