Παναθηναικός - Offtopic
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2771
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο να γίνει αυτό που θέλει ο ΔΠΓ. Δεν έχω βάλει τα νούμερα κάτω (βαριέμαι κιόλας) αλλά το να περιμένει ότι το γήπεδο θα γεμίζει κάθε αγωνιστική από *διαφορετικους* ανθρώπους μου φαίνεται απίστευτα μεγαλόπνοο σχέδιο. Βέβαια, επιχειρηματίας είναι, μάλλον ξέρει περισσότερα από μένα (και αν όχι ο συγκεκριμένος, τότε το team του) απλά θα μου κάνει πολλή εντύπωση αν βγει αυτό χωρίς να ματώνουν κάποιοι που θα σκάνε 50+ ευρώ κάθε δεύτερη εβδομάδα για να δουν παιχνίδια. Θα μπορούσε ίσως να βγάλει κάποιο πακετάκι μόνο για Α1 αλλά ίσως ξέρουν ότι αφού έτσι κι αλλιώς δεν πατάει κανείς, δεν έχει νόημα γιατί με τα 3-4 παιχνίδια με Ολυμπιακό στην Α1 θα βγάλεις όλα τα λεφτά που θα έβγαζες από τα (φθηνά) διαρκείας.
0

Οι *διαφορετικοί* άνθρωποι είναι αυτοί που θα πάνε στο γήπεδο να φάνε πατατάκια, να βγάλουν σελφι, να γράψουν κανένα χασταγκ, να φάνε και να πιούνε στα εστιατόρια, να αγοράσουν προϊόντα από την μπουτικ, να πάνε στο μουσείο και γενικά να κάνουν ότι κάνουν όλοι οι *κανονικοί* άνθρωποι στον αναπτυγμένο κόσμο
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μάλλον δεν το είπα καλά, κάτσε να ξαναδοκιμάσω. Εννοώ ότι αν το γήπεδο χωράει 20.000 (παράδειγμα) κόσμο και έχουμε 10 (παράδειγμα) εντός παιχνίδια, δεν νομίζω να πάνε 20.000*10=200.000 διαφορετικά (unique) άτομα. Θα υπάρχει overlap. Αυτοί οι άνθρωποι (στο overlap) θα πληρώσουν αρκετά. Αυτό εννοούσα.shtarkws έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 12, 2023 11:31 pmΟι *διαφορετικοί* άνθρωποι είναι αυτοί που θα πάνε στο γήπεδο να φάνε πατατάκια, να βγάλουν σελφι, να γράψουν κανένα χασταγκ, να φάνε και να πιούνε στα εστιατόρια, να αγοράσουν προϊόντα από την μπουτικ, να πάνε στο μουσείο και γενικά να κάνουν ότι κάνουν όλοι οι *κανονικοί* άνθρωποι στον αναπτυγμένο κόσμο
1
1

-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ θα παραθέσω κάποια γεγονότα. Κι όχι την όποια πληροφόρηση έχω από ανθρώπους που ασχολούνται με την κερκίδα της ομάδας σας ή και με το Χρηματιστήριο Αθηνών (ναι, έχω παλιούς φίλους που οι επιλογές της ζωής μας απομάκρυναν (ταξικό χάσμα να το πω;) αλλά όταν βρεθούμε θα πιούμε και μια μπύρα ξεχνώντας για λίγο την άβυσσο που μας χωρίζει στο πολιτικό κομμάτι).
Το σίγουρο είναι ότι δεν τα έχω ακούσει από τα σόσιαλ κλπ. μιας και δεν ασχολούμαι. Άντε λίγο με το τουίτερ από τη στιγμή που το πήρε ο Η. Μασκ και ήρε την ποτοαπαγόρευση/
λογοκρισία και τα τοιαύτα. Έτσι μπορούσαμε να διαβάσουμε ότι κάποια στιγμή κάπου κάποτε, υπήρξε κι ένας Τουργκένιεφ, ένας Τολστόι (όσοι δεν έχετε μελετήσει τον " θάνατο του Ιβάν Ίλιτς" δεν ξέρετε τι χάνετε. Ίσως και το προ-γεφύρωμα στη Χαιντεγκεριανή σκέψη). Μέχρι που μάς το έκοψε κι ο Μασκ και μάς ζητάει λογαριασμό κι άντε μετά να δούμε τι παίζει και με τον Μαθιό τον Ανδρεάνη (γερό Μαθιός που λέει και το ΄΄ασμα).
Πάμε να σταχυολογήσουμε στα γρήγορα κι άνευ προσχεδίου τα βασικότερα:
- Ο Δ.Γ δεν έκανε ούτε κουμπαρά, ούτε κάβα στα χρόνια των εσόδων- εξόδων. Τον θυμάμαι να λέει ότι και τότε έβαζε 3εκ.
- Η Βιανέξ πήρε την κατιούσα όσο ακόμα ζούσαν οι αφοί Γιαννακόπουλοι. Ήταν τότε που έφυγε ο Ζοτς κι ανέλαβε ο Δ.Γ. Από τότε έχουμε τη μεγάλη περικοπή.
Στο μεταξύ μεσολάβηση μια 2ετία όπου ο Όλυμπιακός είχε το πρωτοφανές 2 στις 2 Ευρωλίγκες κι ένα ελληνικό πρωτάθλημα (μετά από χρόνια). Δεν ήταν ικανά να τον κάνουν να στάξει +10-15 εκ. από τον προσωπικό του λογαρισμό. Οπότε μάλλον δεν ευσταθεί (ή τουλάχιστον δεν είναι αρκετό) το επιχείρημα περί "πικαρίσματος" του λόγω της ανόδου του Ολυμπιακού τα τελευταία 2 χρόνια με 2 σερί νταμπλ και 2 σερί φαίναλ φορ.
- Η Βιανέξ, όντως έχει αύξηση τα τελευταία 2-3 χρόνια, αλλά όχι τέτοια που να του δίνει την άνεση να ρίξει μια 15ρα εκ. παραπάνω απ' αυτά που έβαζε. Γύρω στα 2εκ. άντε 5 να πω εγώ, είναι η αύξηση της. Και δεν πάνε όλα στον Δ.Γ. Παίρνουν κι άλλοι από την πίττα.
- Η Βιανέξ όπως κι οι υπάλοιπες φαρμακοβιομηχανίες έχουν μπροστά τους το "κλόουμπακ" και το "ριμπέιτ". Είναι σοβαρά τα χρήματα που χάνουν.
Στο μεταξύ τούς έχει υπερκεράσει μέχρι κι ο "Μασούτης". Δεν μιλάω καν για Σκλαβενίτη και ΑΒ.
Εκτός αν μιλάμε για ενεργειακούς παίχτες, ( τα όμορφα δάση όμορφα καίγονται- άσχετο, ξέρω αλλά παλία ήμουν του καλού του σινεμά και μου ήρθε από το πουθενά...) πετρελαιάδες, και πάσης φύσεως θαλασσό-ενεργειακού νταραβεριού, οπότε εκεί πάμε σε άλλα νούμερα.
- Τέλος, έχει μια σημειολογία, ο τρόπος που τα σκορπάει. Σαν να του πέσανε από τον ουρανό. Θα μου πει κανείς, ότι πως θα μπορούσε να προσελκύσει παικταράδες μετά την τελευταία 3τία ; Σωστό κι αυτό. Παρόλα αυτά, οι 12 (τόσες δεν είναι;) μεταγραφές παραπέμπουν σε ποδόσφαιρο. Πόσο μάλλον όταν στο περσινό ρόστερ, έπαιζαν ονόματα σαν των Πονίτκα ( στο προπέρσινο Ευρωμπάσκετ, ήταν ίσως καλύτερος κι από τον Χουάντσο- χωρίς αυτό προφανώς να τον καθιστά καλύτερο του παικταρά Ισπανού, του Γκριγκόνις, του Ματ Τόμας αλλά και του Λι, που ήταν πολύ καλός στην πρώτη του χρονιά.
Από τα παραπάνω προκύπτει (ως απότοκο μιας στοιχειώδους συλλογιστικής που παραμπέμπει στον λεγόμενο κοινό νου) ότι υπάρχει κάποιος άλλος΄/οι, από πίσω, που για τους χ,ψ λόγους, δεν θέλουν να φαίνονται. Ορμώμενοι πιθανώς από μια σεμνότητα; Γιατί όχι;
Δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθω, γιατί δεν έχω σκοπό να προκαλέσω γι΄αυτό και δεν κάνω λόγο για την πληροφόρηση που έχω (και μπορεί να μην ευσταθεί κιόλας, και να κινείται στο πεδίο του Ράδιο Αρβύλα, δεν θα είναι η πρώτη φορά που την πατάω, ούτε μάλλον η τελευαία
.
Το σίγουρο είναι ότι δεν τα έχω ακούσει από τα σόσιαλ κλπ. μιας και δεν ασχολούμαι. Άντε λίγο με το τουίτερ από τη στιγμή που το πήρε ο Η. Μασκ και ήρε την ποτοαπαγόρευση/

- Ο Δ.Γ δεν έκανε ούτε κουμπαρά, ούτε κάβα στα χρόνια των εσόδων- εξόδων. Τον θυμάμαι να λέει ότι και τότε έβαζε 3εκ.
- Η Βιανέξ πήρε την κατιούσα όσο ακόμα ζούσαν οι αφοί Γιαννακόπουλοι. Ήταν τότε που έφυγε ο Ζοτς κι ανέλαβε ο Δ.Γ. Από τότε έχουμε τη μεγάλη περικοπή.
Στο μεταξύ μεσολάβηση μια 2ετία όπου ο Όλυμπιακός είχε το πρωτοφανές 2 στις 2 Ευρωλίγκες κι ένα ελληνικό πρωτάθλημα (μετά από χρόνια). Δεν ήταν ικανά να τον κάνουν να στάξει +10-15 εκ. από τον προσωπικό του λογαρισμό. Οπότε μάλλον δεν ευσταθεί (ή τουλάχιστον δεν είναι αρκετό) το επιχείρημα περί "πικαρίσματος" του λόγω της ανόδου του Ολυμπιακού τα τελευταία 2 χρόνια με 2 σερί νταμπλ και 2 σερί φαίναλ φορ.
- Η Βιανέξ, όντως έχει αύξηση τα τελευταία 2-3 χρόνια, αλλά όχι τέτοια που να του δίνει την άνεση να ρίξει μια 15ρα εκ. παραπάνω απ' αυτά που έβαζε. Γύρω στα 2εκ. άντε 5 να πω εγώ, είναι η αύξηση της. Και δεν πάνε όλα στον Δ.Γ. Παίρνουν κι άλλοι από την πίττα.
- Η Βιανέξ όπως κι οι υπάλοιπες φαρμακοβιομηχανίες έχουν μπροστά τους το "κλόουμπακ" και το "ριμπέιτ". Είναι σοβαρά τα χρήματα που χάνουν.
Στο μεταξύ τούς έχει υπερκεράσει μέχρι κι ο "Μασούτης". Δεν μιλάω καν για Σκλαβενίτη και ΑΒ.
Εκτός αν μιλάμε για ενεργειακούς παίχτες, ( τα όμορφα δάση όμορφα καίγονται- άσχετο, ξέρω αλλά παλία ήμουν του καλού του σινεμά και μου ήρθε από το πουθενά...) πετρελαιάδες, και πάσης φύσεως θαλασσό-ενεργειακού νταραβεριού, οπότε εκεί πάμε σε άλλα νούμερα.
- Τέλος, έχει μια σημειολογία, ο τρόπος που τα σκορπάει. Σαν να του πέσανε από τον ουρανό. Θα μου πει κανείς, ότι πως θα μπορούσε να προσελκύσει παικταράδες μετά την τελευταία 3τία ; Σωστό κι αυτό. Παρόλα αυτά, οι 12 (τόσες δεν είναι;) μεταγραφές παραπέμπουν σε ποδόσφαιρο. Πόσο μάλλον όταν στο περσινό ρόστερ, έπαιζαν ονόματα σαν των Πονίτκα ( στο προπέρσινο Ευρωμπάσκετ, ήταν ίσως καλύτερος κι από τον Χουάντσο- χωρίς αυτό προφανώς να τον καθιστά καλύτερο του παικταρά Ισπανού, του Γκριγκόνις, του Ματ Τόμας αλλά και του Λι, που ήταν πολύ καλός στην πρώτη του χρονιά.
Από τα παραπάνω προκύπτει (ως απότοκο μιας στοιχειώδους συλλογιστικής που παραμπέμπει στον λεγόμενο κοινό νου) ότι υπάρχει κάποιος άλλος΄/οι, από πίσω, που για τους χ,ψ λόγους, δεν θέλουν να φαίνονται. Ορμώμενοι πιθανώς από μια σεμνότητα; Γιατί όχι;
Δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθω, γιατί δεν έχω σκοπό να προκαλέσω γι΄αυτό και δεν κάνω λόγο για την πληροφόρηση που έχω (και μπορεί να μην ευσταθεί κιόλας, και να κινείται στο πεδίο του Ράδιο Αρβύλα, δεν θα είναι η πρώτη φορά που την πατάω, ούτε μάλλον η τελευαία

0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και χάθηκα λίγο στο ανακάτεμα του Musk με τον Ηeidegger θέλω να σου πω ότι καλοκαίρι είναι, όλοι βαριόμαστε μέχρι να αρχίσει το Παγκόσμιο, περιμένουμε καμία είδηση για μεταγραφές και πιανόμαστε από όποιον ισχυρίζεται ότι έχει έστω και ένα ψήγμα νέου. Συνήθως παπάτζα. Αλλά δεν το λένε. Το παρουσιάζουν ως κάτι που ξέρουν και δεν ξέρει κανείς άλλος. Λες και ζουν μέσα στο βρακί του Μίροτιτς.basket72 (meros 2) έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 13, 2023 11:14 amΕγώ θα παραθέσω κάποια γεγονότα. Κι όχι την όποια πληροφόρηση έχω από ανθρώπους που ασχολούνται με την κερκίδα της ομάδας σας ή και με το Χρηματιστήριο Αθηνών (ναι, έχω παλιούς φίλους που οι επιλογές της ζωής μας απομάκρυναν (ταξικό χάσμα να το πω;) αλλά όταν βρεθούμε θα πιούμε και μια μπύρα ξεχνώντας για λίγο την άβυσσο που μας χωρίζει στο πολιτικό κομμάτι).
Το σίγουρο είναι ότι δεν τα έχω ακούσει από τα σόσιαλ κλπ. μιας και δεν ασχολούμαι. Άντε λίγο με το τουίτερ από τη στιγμή που το πήρε ο Η. Μασκ και ήρε την ποτοαπαγόρευση/λογοκρισία και τα τοιαύτα. Έτσι μπορούσαμε να διαβάσουμε ότι κάποια στιγμή κάπου κάποτε, υπήρξε κι ένας Τουργκένιεφ, ένας Τολστόι (όσοι δεν έχετε μελετήσει τον " θάνατο του Ιβάν Ίλιτς" δεν ξέρετε τι χάνετε. Ίσως και το προ-γεφύρωμα στη Χαιντεγκεριανή σκέψη). Μέχρι που μάς το έκοψε κι ο Μασκ και μάς ζητάει λογαριασμό κι άντε μετά να δούμε τι παίζει και με τον Μαθιό τον Ανδρεάνη (γερό Μαθιός που λέει και το ΄΄ασμα).
Δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθω, γιατί δεν έχω σκοπό να προκαλέσω γι΄αυτό και δεν κάνω λόγο για την πληροφόρηση που έχω (και μπορεί να μην ευσταθεί κιόλας, και να κινείται στο πεδίο του Ράδιο Αρβύλα, δεν θα είναι η πρώτη φορά που την πατάω, ούτε μάλλον η τελευαία.
Το να γράψεις κάτι που σου είπε κάποιος γνωστός (και μάλιστα αφού το προσδιορίζεις έτσι και δεν το λες σαν "σιγουράκι", insider info κλπ) δεν νομίζω ότι προκαλείς. Επίσης ας μας πουν οι φίλοι σου που να βάλουμε λεφτά γιατί δεν κάνουμε δουλειά εμείς που είμαστε 14η Λυκείου

0

- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ νομίζω ότι είναι συνδυασμός συμπαίκτη και ΟΑΚΑ, μάλλον το ίδιο άτομο. Ειδικά το ΟΑΚΑ αν έχει σινεμάδες κλπ θα είναι τρελή μπίζνα, πολύ μεγαλύτερη από τον Παναθηναϊκό, ακόμη και χωρίς να υπολογίζουμε τα έξοδα του ΠΑΟ. Τώρα το ότι δεν εβαζε λεφτά επί Μπερομέου επειδή τον έκλεβαν κλπ είναι για γέλια, όπως και η εν γένει ρητορική του dpg.
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
έχω ένα θέμα προς συζήτηση το οποίο (όντας Ολυμπιακός) δε ξέρω πώς ακριβώς να προσεγγίσω χωρίς να παρεξηγηθώ αλλά θα κάνω μια προσπάθεια γιατί με ενδιαφέρει η άποψη σας.
έχω παρατηρήσει το αναμενόμενο μεν, λυπηρό δε φαινόμενο ότι ο Παναθηναϊκός κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και περισσότερο "Παναθηναϊκός του dpg" και θα εξηγήσω τι εννοώ.
για πολλούς Ολυμπιακούς το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει γίνει "Ολυμπιακός του Μαρινάκη", "Μαρινακικός" κτλ. δεν είναι μόνο το προφανές ότι ο Μαρινάκης έχει τον Ολυμπιακό, είναι ότι τόσα χρόνια έχει περάσει και την αισθητική του και την κουλτούρα του στον οργανισμό. το βλέπεις από την προβολή του Προέδρου σε ακραίο βαθμό έως τα στελέχη της ομάδας και το πώς αυτά λειτουργούν έως και τις ανακοινώσεις της ομάδας. το βλέπεις ακόμα και αν περάσεις έξω από το Καραϊσκάκης όπου τα πάντα, ακόμα και οι διαφημίσεις θυμίζουν Μαρινάκη.
και οκ και ο ντιπιτζί πάντα τέτοιος τύπος ήταν αλλά προ παρκαρίσματος υπήρχε η σύγκριση με τα πεπραγμένα των Παύλου και Θανάση και δε τον έπαιρνε να κάνει πολλά. τώρα που έχει επιστρέψει περίπου ως Μεσσίας που θα φέρει πίσω την κανονικότητα παρατηρώ ότι είναι όλο και πιο έντονη η παρουσία της αισθητικής και της κουλτούρας του στον Παναθηναϊκό.
η Ακρόπολη στη φανέλα δε λέει κάτι από μόνη της ούτε είναι κακή, η βράβευση των πιλότων του canadair προφανώς και δεν είναι κακή, το ότι στην ανακαίνιση του ΟΑΚΑ δεσπόζει η γιγαντοαφίσα του dpg πριν οι ομάδες μπουν στο γήπεδο... οκ αυτό είναι κακό και από μόνο του
θέλω να πω ότι όλα αυτά τα μικρά και ασήμαντα αρχίζουν και φανερώνουν ένα pattern που έχει αρχίσει να σχηματίζεται και που πιστεύω ότι θα ενταθεί όσο περνάει ο καιρός, ότι τα πάντα περνούν από το Μεγάλο Ηγέτη και τα πάντα πρέπει να αντανακλούν και να ταιριάζουν με τον πολιτισμό και την κουλτούρα του Ηγέτη και εν τέλει ότι ο οργανισμός λειτουργεί κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν του Ηγέτη και όχι ως οργανισμός.
ποια η γνώμη σας; είμαι υπερβολικός/άδικος/βλάκας/οτιδήποτε άλλο;
τι πιστεύετε εσείς και πώς το αξιολογείτε;
έχω παρατηρήσει το αναμενόμενο μεν, λυπηρό δε φαινόμενο ότι ο Παναθηναϊκός κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και περισσότερο "Παναθηναϊκός του dpg" και θα εξηγήσω τι εννοώ.
για πολλούς Ολυμπιακούς το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει γίνει "Ολυμπιακός του Μαρινάκη", "Μαρινακικός" κτλ. δεν είναι μόνο το προφανές ότι ο Μαρινάκης έχει τον Ολυμπιακό, είναι ότι τόσα χρόνια έχει περάσει και την αισθητική του και την κουλτούρα του στον οργανισμό. το βλέπεις από την προβολή του Προέδρου σε ακραίο βαθμό έως τα στελέχη της ομάδας και το πώς αυτά λειτουργούν έως και τις ανακοινώσεις της ομάδας. το βλέπεις ακόμα και αν περάσεις έξω από το Καραϊσκάκης όπου τα πάντα, ακόμα και οι διαφημίσεις θυμίζουν Μαρινάκη.
και οκ και ο ντιπιτζί πάντα τέτοιος τύπος ήταν αλλά προ παρκαρίσματος υπήρχε η σύγκριση με τα πεπραγμένα των Παύλου και Θανάση και δε τον έπαιρνε να κάνει πολλά. τώρα που έχει επιστρέψει περίπου ως Μεσσίας που θα φέρει πίσω την κανονικότητα παρατηρώ ότι είναι όλο και πιο έντονη η παρουσία της αισθητικής και της κουλτούρας του στον Παναθηναϊκό.
η Ακρόπολη στη φανέλα δε λέει κάτι από μόνη της ούτε είναι κακή, η βράβευση των πιλότων του canadair προφανώς και δεν είναι κακή, το ότι στην ανακαίνιση του ΟΑΚΑ δεσπόζει η γιγαντοαφίσα του dpg πριν οι ομάδες μπουν στο γήπεδο... οκ αυτό είναι κακό και από μόνο του

θέλω να πω ότι όλα αυτά τα μικρά και ασήμαντα αρχίζουν και φανερώνουν ένα pattern που έχει αρχίσει να σχηματίζεται και που πιστεύω ότι θα ενταθεί όσο περνάει ο καιρός, ότι τα πάντα περνούν από το Μεγάλο Ηγέτη και τα πάντα πρέπει να αντανακλούν και να ταιριάζουν με τον πολιτισμό και την κουλτούρα του Ηγέτη και εν τέλει ότι ο οργανισμός λειτουργεί κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν του Ηγέτη και όχι ως οργανισμός.
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά μου είναι πολύ αντιπαθής ο ΔΠΓ και όλα αυτά που πρεσβεύει. Θα ήθελα με τα 1000 να είναι κάποιος άλλος στη θέση του. Παρ'όλα αυτά δεν μπορώ να κάνω κάτι οπότε αναγκαστικά τον ανέχομαι. Για το pattern που λες μου φαίνεται ότι είναι νωρίς ακόμα για να έχω άποψη και ελπίζω να έχεις άδικο. Ελπίζω ότι αν πάει να γίνει κάποια τέτοια απόπειρα καπήλευσης, να είναι εκεί ο κόσμος του Παναθηναικού να βάλει κόντρα. Ελπίζω να μην γίνουμε τίποτα γραφικοί που παίζουν τον εθνικό ύμνο πριν κάθε παιχνίδι και βραβεύουμε μπατσο/στρατιωτικούς.austerity_blues έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 3:01 pmέχω ένα θέμα προς συζήτηση το οποίο (όντας Ολυμπιακός) δε ξέρω πώς ακριβώς να προσεγγίσω χωρίς να παρεξηγηθώ αλλά θα κάνω μια προσπάθεια γιατί με ενδιαφέρει η άποψη σας.
η Ακρόπολη στη φανέλα δε λέει κάτι από μόνη της ούτε είναι κακή, η βράβευση των πιλότων του canadair προφανώς και δεν είναι κακή, το ότι στην ανακαίνιση του ΟΑΚΑ δεσπόζει η γιγαντοαφίσα του dpg πριν οι ομάδες μπουν στο γήπεδο... οκ αυτό είναι κακό και από μόνο του![]()
0

- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ με όσα είπε ο Νικόλας Αστέρι. Κι εγώ αντιπαθώ το ΔΠΓ και ειδικά τις πολιτικές του απόψεις. Αλλά είναι όντως νωρίς για να δούμε αν θα προσπαθήσει να πλάσει τον Παναθηναϊκό καθ'ομοιωση του.
Προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά κάθε κατάστασης και θέλω να πιστεύω ότι βλέπω βελτίωση στις συμπεριφορές του ΔΠΓ. Από δηλώσεις μέχρι το γεγονός ότι κατάλαβε ότι πρέπει να αφήνει τον προπονητή να διαλέγει παίχτες και να μην ανακατεύεται.
Υπάρχει μια πελώρια διαφορά μεταξύ μπασκετικού Παναθηναϊκού και ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού.
Ο Μαρινάκης πήρε μια ομάδα με οπαδούς στρατό που για χρόνια είχαν μάθει σε καταστάσεις Κόκκαλη, παράγκας Ριζούπολης κλπ.
Αντίθετα ο μπασκετικος Παναθηναϊκός είχε για χρόνια τον Ομπράντοβιτς, έναν άνθρωπο με τεράστιες αρχές, που πολλοί από εμάς αισθανόμασταν υπερηφάνεια κάθε φορά που έκανε δηλώσεις.
Δεν είναι τυχαίο που μεγάλη μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού κατακρίνουν το Γιαννακόπουλο. Τον Μαρινάκη η πλειοψηφία τον ακολουθεί πιστά.
Το να βάλει τη μούρη του σε αφίσα στο ΟΑΚΑ εμένα δε με ενοχλεί. Τόσα λεφτά έδωσε ας παινεψει και λίγο τα γένια του.
Δεν έχω ιδέα πως ακριβώς πάντως ο Μαρινάκης έχει πλάσει τον Ολυμπιακό. Γύρισα Ελλάδα μετά από 20 χρόνια στο Εδιμβούργο και ακόμα ψηλαφιζω τις Ελληνικές καταστάσεις, ειδικά τις πολιτικές. Οπότε ίσως και να μην είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω.
Προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά κάθε κατάστασης και θέλω να πιστεύω ότι βλέπω βελτίωση στις συμπεριφορές του ΔΠΓ. Από δηλώσεις μέχρι το γεγονός ότι κατάλαβε ότι πρέπει να αφήνει τον προπονητή να διαλέγει παίχτες και να μην ανακατεύεται.
Υπάρχει μια πελώρια διαφορά μεταξύ μπασκετικού Παναθηναϊκού και ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού.
Ο Μαρινάκης πήρε μια ομάδα με οπαδούς στρατό που για χρόνια είχαν μάθει σε καταστάσεις Κόκκαλη, παράγκας Ριζούπολης κλπ.
Αντίθετα ο μπασκετικος Παναθηναϊκός είχε για χρόνια τον Ομπράντοβιτς, έναν άνθρωπο με τεράστιες αρχές, που πολλοί από εμάς αισθανόμασταν υπερηφάνεια κάθε φορά που έκανε δηλώσεις.
Δεν είναι τυχαίο που μεγάλη μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού κατακρίνουν το Γιαννακόπουλο. Τον Μαρινάκη η πλειοψηφία τον ακολουθεί πιστά.
Το να βάλει τη μούρη του σε αφίσα στο ΟΑΚΑ εμένα δε με ενοχλεί. Τόσα λεφτά έδωσε ας παινεψει και λίγο τα γένια του.
Δεν έχω ιδέα πως ακριβώς πάντως ο Μαρινάκης έχει πλάσει τον Ολυμπιακό. Γύρισα Ελλάδα μετά από 20 χρόνια στο Εδιμβούργο και ακόμα ψηλαφιζω τις Ελληνικές καταστάσεις, ειδικά τις πολιτικές. Οπότε ίσως και να μην είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω.
0
δε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω από αυτό, είναι ο ορισμός του οπαδικού σχολίου που προσπάθησα να αποφύγω.xomitsious έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 4:01 pm
- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λυπάμαι που ερμηνεύτηκα έτσι.austerity_blues έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 4:21 pmδε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω από αυτό, είναι ο ορισμός του οπαδικού σχολίου που προσπάθησα να αποφύγω.xomitsious έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 4:01 pm
Με συγχωρείς που σου απάντησα τότε. Πίστεψέ με δε θα το ξανακάνω.
0
-
- Reactions: 312
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
2
Που κολλάει η σύγκριση Μαρινάκη με Ομπράντοβιτς, πρόεδρος ο ένας, προπονητής ο άλλος!!austerity_blues έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 4:21 pmδε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω από αυτό, είναι ο ορισμός του οπαδικού σχολίου που προσπάθησα να αποφύγω.xomitsious έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 4:01 pm
Ο Ολυμπιακός είχε αξιολογότατους προπονητές στο ποδόσφαιρο (Βαλβερδε, Μιτσελ… κλπ) και σαν επαγγελματίες και σαν χαρακτήρες αν θέλεις να κανείς αντικειμενική σύγκριση.
Ο μπασκετικος ΠΑΟ έχει πρόεδρο με τα αρνητικά του Μαρινάκη που όμως είναι και ανίκανος να ελέγξει τους οπαδούς της ομάδας του, αν θέλεις να κανείς μια σύγκριση στους προέδρους.
Αλλά μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο ή απλά γράφεις για εντυπώσεις.
1
1

- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η σύγκριση ήταν μεταξύ Ομπράντοβιτς και Κόκκαλη, όχι Μαρινάκη.N.I.2022 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 5:19 pmΠου κολλάει η σύγκριση Μαρινάκη με Ομπράντοβιτς, πρόεδρος ο ένας, προπονητής ο άλλος!!austerity_blues έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 4:21 pm
δε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω από αυτό, είναι ο ορισμός του οπαδικού σχολίου που προσπάθησα να αποφύγω.
Ο Ολυμπιακός είχε αξιολογότατους προπονητές στο ποδόσφαιρο (Βαλβερδε, Μιτσελ… κλπ) και σαν επαγγελματίες και σαν χαρακτήρες αν θέλεις να κανείς αντικειμενική σύγκριση.
Ο μπασκετικος ΠΑΟ έχει πρόεδρο με τα αρνητικά του Μαρινάκη που όμως είναι και ανίκανος να ελέγξει τους οπαδούς της ομάδας του, αν θέλεις να κανείς μια σύγκριση στους προέδρους.
Αλλά μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο ή απλά γράφεις για εντυπώσεις.
Δεν είχε να κάνει με τα επαγγελματικά τους καθήκοντα αλλά με τη χρονική διάρκεια της παρουσίας τους στις ομάδες που συνέκρινε ο Οστεριτη.
Από τη στιγμή που συγκρίνουμε δύο συλλόγους μπορούμε να κοιτάξουμε και το παρελθόν τους.
Πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι έχουν δουλέψει στους συλλόγους αυτούς, αλλά θεωρώ ότι κανένας δεν επηρέασε την ταυτότητα τους στο σύγχρονο παρελθόν όσο αυτοί οι δύο.
Την επιρροή ανθρώπων στους συλλόγους είναι που εξέταζε και ο Οστεριτη στην ερώτηση του.
Ε λοιπόν ο ένας έκανε δηλώσεις για πελάτες, δημιουργούσε σκηνικά όπως η Ριζούπολη κλπ.
Ο άλλος, ο οποίος έχει αφήσει μια κληρονομιά πίσω του που θα χρειαστούν πολλά αισχη από το ΔΠΓ για να τη σβήσει, έσπευδε να συγχαρεί τον αντίπαλο, να κατακρίνει αντιαθλητικες συμπεριφορές και επιδείκνυε μια συμπεριφορά που μακάρι να τη βλέπαμε από όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.
Δεν ξέρω αν η επιρροή που είχε ο Ομπράντοβιτς στους φιλάθλους του ΠΑΟ έγινε αντιληπτή από τους Ολυμπιακούς.
Αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι ήταν μηδαμινή, η ότι θα ξεχαστεί με το καινούργιο κεφάλαιο που προσπαθεί να ανοίξει ο ΔΠΓ.
Και αυτή η επιρροή αξίζει να αναφέρεται. Όταν μιλάμε για την ταυτότητα του μπασκετικού ΠΑΟ.
1
1

- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θα "ποδοσφαιροποιηθεί" ποτέ καμιά ΚΑΕ όσο "ποδοσφαιρικό" πρόεδρο κι αν έχουν (βλ ΔΠΓ), για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν έχει κοινό και δυναμική το άθλημα για να βγουν κερδισμένοι με τον οποιονδήποτε τρόπο. Γι' αυτό παράτησε το τμήμα κάποτε ο Κόκκαλης, γι' αυτό δεν υπάρχουν μεγαλοεπενδυτές στους μεγάλους συλλόγους, γι' αυτό δεν θα βρισκόταν κανείς σοβαρός άνθρωπος να πάρει τον ΠΑΟ αν έφευγε ο ΔΓ.
Φιλαράκι του ΔΓ δεν είμαι για να ξέρω τι κουβαλάει στο κεφάλι του. Τελευταία πίστευα πως είχε βαρεθεί, το μόνο ενδιαφέρον γι' αυτόν ήταν να κερδάει τον ΟΣΦΠ που οκ, κάποτε θα πάλιωνε κι αυτό, κοντεύει τα 50 ο άνθρωπος. Έπεσε Α2 ο ΟΣΦΠ και πάρκαρε. Τώρα με το πράσινο ΟΑΚΑ πιστεύω πως θα προσπαθήσει να κάνει επιχείρηση την ΚΑΕ (με την καλή έννοια) με σκοπό να βγάζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα έξοδα του για αρχή από τα εισητήρια και την εκμετάλευση του γηπέδου. Από την συνέντευξή του μόνο τα μισά που είχε πει να πιστεύει αυτό βγαίνει. Αυτό βέβαια σημαίνει το ακριβώς αντίθετο του κάθε Μαρινακικού αφού το προιόν απευθύνεται στον υγιή φίλαθλο. Θεωρώ πως ο ΔΓ είναι ο μόνος που θα είχε ποτέ τα κότσια να το κάνει, και μακάρι να το πετύχει για να ανοίξει το δρόμο και για τους υπόλοιπους για έναν ιδανικό κόσμο που το μπασκετάκι θα μπαίνει πρώτο και στις εξέδρες θα τραγουδάμε το ιματζιν. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η σεζόν του ΠΑΟ
Φιλαράκι του ΔΓ δεν είμαι για να ξέρω τι κουβαλάει στο κεφάλι του. Τελευταία πίστευα πως είχε βαρεθεί, το μόνο ενδιαφέρον γι' αυτόν ήταν να κερδάει τον ΟΣΦΠ που οκ, κάποτε θα πάλιωνε κι αυτό, κοντεύει τα 50 ο άνθρωπος. Έπεσε Α2 ο ΟΣΦΠ και πάρκαρε. Τώρα με το πράσινο ΟΑΚΑ πιστεύω πως θα προσπαθήσει να κάνει επιχείρηση την ΚΑΕ (με την καλή έννοια) με σκοπό να βγάζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα έξοδα του για αρχή από τα εισητήρια και την εκμετάλευση του γηπέδου. Από την συνέντευξή του μόνο τα μισά που είχε πει να πιστεύει αυτό βγαίνει. Αυτό βέβαια σημαίνει το ακριβώς αντίθετο του κάθε Μαρινακικού αφού το προιόν απευθύνεται στον υγιή φίλαθλο. Θεωρώ πως ο ΔΓ είναι ο μόνος που θα είχε ποτέ τα κότσια να το κάνει, και μακάρι να το πετύχει για να ανοίξει το δρόμο και για τους υπόλοιπους για έναν ιδανικό κόσμο που το μπασκετάκι θα μπαίνει πρώτο και στις εξέδρες θα τραγουδάμε το ιματζιν. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η σεζόν του ΠΑΟ
0
-
- Reactions: 312
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
2
Πάντος εγώ θα τον θυμάμαι να βρίζει με ακατανόμαστα λόγια και κατάρες αντίπαλο παίχτη στα αποδυτήρια (παίχτη !!! όχι παράγοντα ή διαιτητές, και ακόμα να έχει κάνει ντου σε διαιτητές σε αγκώνες Ευρωλίγκας) και να βάζει στριγκακια στον πάγκο… τι να μας πει για πολιτισμένη ατμόσφαιρα και οικογένειές στο γήπεδό.Quincy έγραψε: ↑Δευ Σεπ 25, 2023 6:10 pmΔεν θα "ποδοσφαιροποιηθεί" ποτέ καμιά ΚΑΕ όσο "ποδοσφαιρικό" πρόεδρο κι αν έχουν (βλ ΔΠΓ), για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν έχει κοινό και δυναμική το άθλημα για να βγουν κερδισμένοι με τον οποιονδήποτε τρόπο. Γι' αυτό παράτησε το τμήμα κάποτε ο Κόκκαλης, γι' αυτό δεν υπάρχουν μεγαλοεπενδυτές στους μεγάλους συλλόγους, γι' αυτό δεν θα βρισκόταν κανείς σοβαρός άνθρωπος να πάρει τον ΠΑΟ αν έφευγε ο ΔΓ.
Τουλάχιστον ας καταφέρει για αρχή να σταματήσει τα καλόπαιδα από το να κλέβουν τα εισιτήριά από φιλάθλους στο προαύλιο του ΟΑΚΑ (ο ίδιος το έχει καταγγείλει και είναι και η μοναδική ομάδα που έχει αυτό παρατηρηθεί) και θα είναι μια καλή αρχή!!
Αλλά θα χαρώ πραγματικά να δω οπαδούς να μεταλλάσσονται τόσο γρήγορα, από το να κλέβω και να τα σπάω όλα για να αποφύγω τον διασυρμό, στο να τρώω 30+ από τον αιώνιο και να τραγουδάνε στις εξέδρες το ιματζιν … εκτός αν στηρίζεσαι στο ότι δεν θα χάσω έτσι, για να μην χρειαστεί να το διαπιστώσω!! Αλλά τότε δεν έχει διαφορά όταν νικάς όλα καλά, έτσι ήταν και πριν!!
3
1
2