2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Αύγ 13, 2023 7:47 pm

Αν ο Ναν ηταν κουτσο αλογο δεν θα τον ειχαν στο περιμενε. θα ειχαν στραφει ηδη σε αλλη λυση αν δεν κατσει με τον Τζειμς.
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοια εμμονη με τον Τζειμς. οταν θα μας κανει ταναπου στην πρωτη στραβη θα ειμαι απο τους πρωτους που θα πω "σας τα λεγαμε εμεις". ουτε ο μπαρτζωκας μπορει να μας εγγυηθει οτι θα τον τιθασευσει. κοουτς είναι οχι θηριοδαμαστης.
Προφανως προτιμω Ναν γιατι θελω να δω κατι νεο στην ομαδα και αφθαρτο στα ματια μου. Τον τζειμς τον ξερουμε. και τον ξερουνε.
ειναι προσωπικη μου εκτιμηση σαφως.
και αν παρουμε τζειμς ειμαι σιγουρος οτι ο Παναθηναικος θα κινηθει για Ναν (εαν δεν κατσει του Μιχαιλιουκ).

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1124
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 13, 2023 7:56 pm

Panathas_13 έγραψε:
Κυρ Αύγ 13, 2023 7:22 pm
Christofis έγραψε:
Κυρ Αύγ 13, 2023 5:58 pm

Ρε κριμα ειναι το παιδι. Αφοι και κοουτς καντε το ψυχικο για τη ψυχη της μανας σας.
Μήπως άραγε γνωρίζουν ότι είναι κουτσό άλογο από τραυματισμό οι πάντες και κανένας δεν τον θέλει;
70 παιχνίδια είχε την σεζόν που πέρασε στο NBA , οπότε δεν νομίζω να τίθεται θέμα τραυματισμού

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2280
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Κυρ Αύγ 13, 2023 8:10 pm

Αν τα χεις βρει με Ναν τον κλείνεις χτες και δεν ρισκάρεις να περιμένεις κανέναν Τζέιμς.

Απλά τα ρεπορτάζ είναι αστεία και αμφιβάλλω κατά πόσο ισχύουν αυτά που γράφονται και για Τζέιμς και για Ναν

Με λίγα λόγια δεν νομίζω ότι έχουν συμφωνήσει με τον καλόγρια. Συζητήσεις μπορεί να γίνονται αλλά μέχρι εκεί

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1802
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Αύγ 13, 2023 8:23 pm

berry έγραψε:
Κυρ Αύγ 13, 2023 8:10 pm
Αν τα χεις βρει με Ναν τον κλείνεις χτες και δεν ρισκάρεις να περιμένεις κανέναν Τζέιμς.

Απλά τα ρεπορτάζ είναι αστεία και αμφιβάλλω κατά πόσο ισχύουν αυτά που γράφονται και για Τζέιμς και για Ναν

Με λίγα λόγια δεν νομίζω ότι έχουν συμφωνήσει με τον καλόγρια. Συζητήσεις μπορεί να γίνονται αλλά μέχρι εκεί
Για τον Τζέιμς έγραψε ο Στεφάνου στο μπλογκ του στο Eurohoops.

Θα συμφωνήσω για τον Ναν, ο οποίος λογικά θα περιμένει για κάποιο διάστημα μήπως μέχρι συμβόλαιο στο NBA με δεδομένο πως άλλαξε πρόσφατα γραφείο εκπροσώπησης.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Κυρ Αύγ 13, 2023 11:12 pm

Εσείς που δεν πιστεύετε, έχετε το καρούμπαλο

Στο κεφάλι πάνω στο ταψάκι σαν τους Βενεδικτινους

Οι Εβραίοι ξεκίνησαν από δω πριν 6006.χρονια και εξοστρακιστηκαν ομαδικώς

6000 χρόνια 6 ,πήγαν φτιάξανε την Σαμπαλα και από τότε κυβερνούν την ανθρωπότητα

Μελετάω, προετοιμάζομαι. Δεν εφυσηχαζω

Που θα πάει θα ανοίξει το 3ο μάτι

Θα έρθει η ενόραση

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ !

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1929
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 13, 2023 11:23 pm

Το τι παπατζιλικι έχει πέσει φέτος είναι απίστευτο. Μέχρι και το in.gr έγραψε για Ναν. Και όλοι με δηλώσεις σε φάση ψήνεται ο Ναν αλλά… κοιτάει μεν Τζειμς όμως… μίλησαν με Λεμπρόν, μολονότι…

Ρε μάγκες έλεος με τις δηλώσεις ‘’ Αβραμοπουλος Style ’’ που μιλάς-γράφεις χωρίς να λες απολύτως τίποτα.
Εκνευριστικό είναι επίσης που πολλοί συμφορουμιτες παίρνουν στα σοβαρά αυτές τις παπάντζες και όταν αποδεικνύονται τριχες κατσαρές επιρρίπτουν ευθύνες στην ΚΑΕ. Να θυμίσω ότι η ΚΑΕ το μόνο που ανακοίνωσε τελευταία είναι ότι δεν ασχολείται με παίκτες που έχουν συμβόλαιο.

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2652
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Αύγ 13, 2023 11:30 pm

golitog7 έγραψε:
Το τι παπατζιλικι έχει πέσει φέτος είναι απίστευτο. Μέχρι και το in.gr έγραψε για Ναν. Και όλοι με δηλώσεις σε φάση ψήνεται ο Ναν αλλά… κοιτάει μεν Τζειμς όμως… μίλησαν με Λεμπρόν, μολονότι…

Ρε μάγκες έλεος με τις δηλώσεις ‘’ Αβραμοπουλος Style ’’ που μιλάς-γράφεις χωρίς να λες απολύτως τίποτα.
Εκνευριστικό είναι επίσης που πολλοί συμφορουμιτες παίρνουν στα σοβαρά αυτές τις παπάντζες και όταν αποδεικνύονται τριχες κατσαρές επιρρίπτουν ευθύνες στην ΚΑΕ. Να θυμίσω ότι η ΚΑΕ το μόνο που ανακοίνωσε τελευταία είναι ότι δεν ασχολείται με παίκτες που έχουν συμβόλαιο.
Τα πιο εκνευριστικά είναι τα άρθρα που γράφονται απλά για να γραφτούν και επί της ουσίας δε λένε τίποτα καινούριο, κάτι ξέρουμε και εμείς οι Παναθηναϊκοί...

1
1 Εικόνα
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry

Κυρ Αύγ 13, 2023 11:47 pm

Εγώ παίδες, έχω την αίσθηση και μάλλον φρονώ, ότι η χιτσκοκική και σίγουρα, γκρανγκιονολική μεταγραφή του 8ου του παίκτου θα έχει αίσιο τέλος με τον Μάικ- Ναπάλμ- Τζέις.

Το προσωνύμιο μου ,συνδυάζει κάτι από το πνεύμα του εικονομάχου, αιρετικού και πιθανώς ντανταϊστή, Μπέρι ( μας) και το κάτι σαν χιούμορ του Βαγγέλη του Ιωάννου.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Κυρ Αύγ 13, 2023 11:55 pm

basket72 (meros 2) έγραψε:
Εγώ παίδες, έχω την αίσθηση και μάλλον φρονώ, ότι η χιτσκοκική και σίγουρα, γκρανγκιονολική μεταγραφή του 8ου του παίκτου θα έχει αίσιο τέλος με τον Μάικ- Ναπάλμ- Τζέις.

Το προσωνύμιο μου ,συνδυάζει κάτι από το πνεύμα του εικονομάχου, αιρετικού και πιθανώς ντανταϊστή, Μπέρι ( μας) και το κάτι σαν χιούμορ του Βαγγέλη του Ιωάννου.
Ντανταϊστης από τότε που ήταν εξαρχεια και έπαιζε γκοθιές και συχναζαν ξαναμενες λες,καμμένοι διανοούμενοι που έπαιζαν σκάκι μόνοι τους και καμμένοι μοίκανοι με βαλσαμωμενα κατοικίδια κροκόδειλους

Μετά το γύρισα σε Μπαουχαους Αϊνστουρζεντε Νοϊμπαουτεν και Βίλχεμ Ραϊχ με οργονες και παρακεταμολες

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1802
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Αύγ 13, 2023 11:57 pm

golitog7 έγραψε:
Αναδημοσίευση του άρθρου από το to10.gr και βασίζεται σε παπάτζες από το Twitter. Όπως και τα άρθρα με τον Mykhailiuk και τη δήθεν προθεσμία που του είχαμε βάλει.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Δευ Αύγ 14, 2023 12:05 am

Αυτές τις ημέρες έδωσα παραπάνω βάση στο Χ Τουιτερ από ότι συνήθως ,λόγω των συνθηκών

Μιλάμε για μεγάλο κάψιμο με την κακή έννοια

Η πλάκα είναι ότι οι περισσότερες "ειδήσεις" ξεπηδούν από εκεί πια

O tempora o mores

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Αύγ 14, 2023 12:07 am

basket72 (meros 2) έγραψε:

Ο Καλόγριας τι θα ήταν αν ο Τζέιμς είναι Ναπαλμ;
Γιατί σε πάω κόντρα διαίσθηση παρά την προσωρινή μου κωλοτουμπα ότι μάλλον έκλεισε ο Τζέιμς. Ο Ναν είναι ο Εκλεκτός.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Αύγ 14, 2023 12:13 am

Χαρούμενα γραδούβιζαν και στρουμπωχτά ντριλιούζαν
Μα σαν δεν είδαν τον Ναν-ιό, επέσαν και μπρισμπίζαν.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
basket72

senior

Δευ Αύγ 14, 2023 12:14 am

AlexD έγραψε:
Δευ Αύγ 14, 2023 12:07 am

Ο Καλόγριας τι θα ήταν αν ο Τζέιμς είναι Ναπαλμ;
Γιατί σε πάω κόντρα διαίσθηση παρά την προσωρινή μου κωλοτουμπα ότι μάλλον έκλεισε ο Τζέιμς. Ο Ναν είναι ο Εκλεκτός.
O Oυρσουλίνας ήταν ο εκλεκτός μέχρι να παίξε ο Παναγιώτης ο Κονέ με τον συνδικαλιστή Τζέιμς.
Ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για τα μέρη μας.

Είναι ιντριγκαδόρικο παλληκάρι ο συνδικαλιστής ο Μάικι.
Επιπλέον, ο κόουτς λέει να πάει στα σίγουρα.
Και για κερασάκι, οι Αφοί (τα παιδία παίζει) θα τη σπάσουν στον Ιζνογκούντ Δ.Γ που θέλει να γίνει Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη.

Παίζει βέβαια κι η όλη ιστορία με τον Μάικι να είναι "μασκιρόβκα"¨.
Να παραπλανήσουν δηλαδή τον Ουρσουλίνα με προπέτασμα καπνο'ύ τον Μάικι.
Να τα βάλει κάτω και να αυτοπροταθεί στον Ολυμπιακό. Και να αυτομαστιγωθεί όμως.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Δευ Αύγ 14, 2023 12:22 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
basket72

senior

Δευ Αύγ 14, 2023 12:19 am

Στα σοβαρά τώρα, ο Μάικι είναι μέσα στους 5 καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκας.
Με Καμπάσο, Κλάιμπερν, Μίροτιτς και Ταβάρες.
Μακράν της δεύτερης, όμως.

Ακόμα και με τον όλο αντιεπαγγελματισμό ο ύστερος Τζέιμς (μετά τους Νετς) είναι πιο καλή επιλογή από το ν Ουρσουλίνα.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”