2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

sardanapalos
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 15, 2023 5:42 pm

Redoctor_33 έγραψε:
Τρί Αύγ 15, 2023 4:22 pm
Είναι η 3η φορά που ξεπερνάμε τις 666 σελίδες;
Ωχ ωχ ωχ
Και τι handle έχει ο μιχαλάκης ο Τζέιμς στο twitter? The natural 05. Αν τις ξεπεράσουμε άλλες 2 φορές θα καλέσουμε τον 666 δηλαδή τον 05.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3415
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Αύγ 15, 2023 6:04 pm

sardanapalos έγραψε:
Τρί Αύγ 15, 2023 5:42 pm
Αν τις ξεπεράσουμε άλλες 2 φορές θα καλέσουμε τον 666 δηλαδή τον 05.
Τι λέει για την ένδεια ειδήσεων και τον ψυχισμό μου το ότι μου βγάζει νόημα αυτό; Άντε να δροσίσει και να αρχίσουν τα σχολεία γιατί δε με βλέπω καλά.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Αύγ 15, 2023 6:40 pm

berry έγραψε:
Τρί Αύγ 15, 2023 4:24 pm
AlexD έγραψε:
Τρί Αύγ 15, 2023 4:06 pm
Αιώνιο μπαν από το τοπικ μεταγραφών Ολυμπιακού στον σαρδαναπαλο που πήγε στην σελίδα 667;

Γαργάλημα στις πατούσες και μοντάζ τις καλύτερες ατάκες Αδωνι στο ριπιτ με ακουστικά σε τρομερά δυνατή ένταση;

Μεταφορά στην υπογα που κρατάμε τον Ναν και τους βάζουμε περιγραφή Ιωάννου α-να-πο-δα μέχρι να αναστηθεί ο Χριστόδουλος να τους πει σας πάω;

Τι λέει ο κανονισμός;
Συμφωνώ απόλυτα

Συγχωρα τους Άρχοντα διότι ου γαρ οιδασι τι ποιουσι
Έχω την λύση, διαγράφω όλα τα ποστ του Berry ως κάτι, του βάζω και ένα .. πενθήμερο αποκλεισμό για να μην ξαναγράψει και αυτό μας δίνει μερικές σελίδες περιθώριο μέχρι να φιλοτιμηθει η ομάδα να κάνει μεταγραφή. Αν εντωμεταξυ η ομάδα κάνει μεταγραφή πριν ξαναφτασουμε την σελίδα τα επαναφέρω. Πιάνει;

5
1 Εικόνα 1 Εικόνα 3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2280
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Αύγ 15, 2023 7:30 pm

Άμα θέλετε να φάτε καμία Κατάρα και να πάρετε τον Τσερι τελικά, προχωρήστε ελεύθερα

1
1 Εικόνα
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry

Τρί Αύγ 15, 2023 7:39 pm

Ο Τσουκαλάς πάντως δεν θα ασχολούταν με τους Μονεγάσκους.
Γιατί δεν μιλάει με ανώμαλους, όπως είναι γνωστό.
Να θυμίσω ότι ιδιοκτήτες των φορο-απαλλαγμένων, είναι ένας Ρώσος κι ένας Ουκρανός.
Χοντρό. :mutombo:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 15, 2023 9:18 pm

αποτι διαβαζω στο τουιτερ ο δπγ σε λαιβ του ειπε οτι τα χουμε βρει σε ολα με τζειμς και μενει η ανακοινωση..σβηστε ποστ παλι :lol:

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Αύγ 15, 2023 9:47 pm

Εμένα πάντως κάτι μου βρωμάει σε όλο αυτό.
Και επειδή δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι δεν θα πάρουμε παίχτη, περιμένω να δω ποιον θα πάρουμε τελικά.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2280
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Αύγ 15, 2023 9:57 pm

Ζεχνει απελπιστικα όχι απλά βρωμάει

Θυμίζει και Μιροτιτς

Όχι τίποτα άλλο αν τον πάρουμε θα κουνιούνται και οι διάφοροι άκυροι κουρεις του οσφπ και της Σεβίλλης,ο παραθερισα με Αγγελόπουλο,ο δάσκαλος σας τελειώσαμε μας τελειώσατε,ο ξάδερφος κουνιάδας Μπαφε κλπ έγκριτοι του Τουιτερ

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Τρί Αύγ 15, 2023 9:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 15, 2023 9:58 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 15, 2023 9:18 pm
αποτι διαβαζω στο τουιτερ ο δπγ σε λαιβ του ειπε οτι τα χουμε βρει σε ολα με τζειμς και μενει η ανακοινωση..σβηστε ποστ παλι :lol:
Μετά από αυτό το ποστ αρχίζω να πιστεύω ότι θα έρθει στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω πολύ περίεργο ποστ μου μοιάζει!

Μπορείτε εσείς οι μοντς να βάλετε επιλογή το μήνυμα να αυτοκαταστρέφεται μόνο του μετά το πέρας 20 αναγνώσεων ας πούμε?

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Αύγ 15, 2023 10:22 pm

sardanapalos έγραψε:
Τρί Αύγ 15, 2023 2:56 pm
lefpan έγραψε:
Τρί Αύγ 15, 2023 12:30 pm

Πάντως, με αυτόν τον "χαβά τους" μια χαρά πήγαμε δυό φορές συνέχεια στο Φ4 και σ' έναν τελικό.
Τι να πουν οι άλλες 16 ομάδες (πολλές εξ αυτών με μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς) που δεν είχαν ανάλογη πορεία;
Δεν υπονόησα ή τουλάχιστον δεν ήθελα να υπονοήσω ότι δεν έχει λειτουργήσει, γιατί αντικειμενικά έχει αποδώσει καρπούς μέχρι σήμερα αυτή η λογική, δεδομένου ότι ελληνική ομάδα δεν μπορεί να ματσάρει ισπανικές και τουρκικές ομάδες φυσικά. Χαβάς άλλωστε δεν έχει αρνητική χροιά, είναι τουρκικό λεκτικό δάνειο και το χρησιμοποιούμε για να πούμε ιδέα, άποψη κτλ.
Χαβάς είναι τουρκική λέξη και σημαίνει σκοπός, μελωδία.
Τη χρησιμοποιούμε κυρίως με αρνητική χροιά, όταν κάποιος επιμένει σε μια συμπεριφορά παρά τις αντιδράσεις.

2
2 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
basket72

senior

Τρί Αύγ 15, 2023 10:25 pm

Επειδή μιλάμε για τον Μάικλ τον Τζέιμς, δεν νομίζω ότι χωράει καμιά αμφιβολία ότι ο παίκτης περιμένει τα τυπικά.
Αλλίως θα είχε ήδη ξεμπροστιάσει τους πάντες.
Επιπλέον, η όλη ιστορία ξεκίνησε μεταξύ αυτού και του Ολυμπιακού.

Άλλη ιστορία με του Μίροτιτς. Εκεί ξέραμε ότι επίκειτο διαζύγιο με την ίδια την ομάδα του να τον θέτει εκτός.
Και ξέρουμε ότι ο Μίροτιτς εδώ και 3- 4 χρόνια "παλεύει με τους δαίμονές του¨".

Έχουμε γράψει παλίοτερα γι' αυτό. Λόγω Βαρκελώνης, μια κι όλο κάτι αλιεόυμε από κείνα τα μέρη.

Ο δε Διαμαντόπουλος που έβγαλε του Μίροτιτς και του Τζέιμς ως κλεισμένους, είναι ο ίδιος δημοσιγράφος που μίλαγε για επιστροφή Σλούκα στον Ολυμπιακό, για αποχώρηση Καλάθη από Παναθηναϊκό, για κλεισμένο Ντόρσεϊ την πρώτη φορά και για κλεισμένο Γουόκαπ.
Όταν γραφόταν, ποιος Σλούκας, ποιος Ντόρσεϊ, ποιος Γουόκαπ, που είναι ο Βάγκνερ που είναι ο Πουτσίνι.

Τα γράφω τώρα πριν τις ανακοινώσεις.

Tότε, θα πρέπει να βάλουμε στρώματα και να πιάσουμε τα μπακφλιπς:

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Αύγ 15, 2023 10:39 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Αύγ 15, 2023 10:25 pm
Επειδή μιλάμε για τον Μάικλ τον Τζέιμς, δεν νομίζω ότι χωράει καμιά αμφιβολία ότι ο παίκτης περιμένει τα τυπικά.
Αλλίως θα είχε ήδη ξεμπροστιάσει τους πάντες.
Επιπλέον, η όλη ιστορία ξεκίνησε μεταξύ αυτού και του Ολυμπιακού.

Άλλη ιστορία με του Μίροτιτς. Εκεί ξέραμε ότι επίκειτο διαζύγιο με την ίδια την ομάδα του να τον θέτει εκτός.
Και ξέρουμε ότι ο Μίροτιτς εδώ και 3- 4 χρόνια "παλεύει με τους δαίμονές του¨".

Έχουμε γράψει παλίοτερα γι' αυτό. Λόγω Βαρκελώνης, μια κι όλο κάτι αλιεόυμε από κείνα τα μέρη.

Ο δε Διαμαντόπουλος που έβγαλε του Μίροτιτς και του Τζέιμς ως κλεισμένα, είναι ο ίδιος δημοσιγράφος που μίλαγε για επιστροφή Σλούκα στον Ολυμπιακό, για αποχώρηση Καλάθη από Παναθηναϊκό, για κλεισμένο Ντόρσεϊ την πρώτη φορά και για κλεισμένο Γουόκαπ.
Όταν γραφόταν, ποιος Σλούκας, ποιος Ντόρσεϊ, ποιος Γουόκαπ, που είναι ο Βάγκνερ που είναι ο Πουτσίνι.

Τα γράφω τώρα πριν τις ανακοινώσεις.

Tότε, θα πρέπει να βάλουμε στρώματα και να πιάσουμε τα μπακφλιπς:

Ε εντάξει, δεν του έχει πάει καλά φέτος του Διαμαντοπουλου ενώ όντως τόσα καλοκαίρια έχει τις πιο έγκυρες πληροφορίες σε θέματα Ολυμπιακού (για μπάσκετ τουλάχιστον δεν ξέρω κατά τα άλλα).

Μπορεί, όπως με Μίροτιτς, απλά κάτι να χαλάσει κάπου ή να υπάρχουν επιπλέον δεδομένα που δεν γνωρίζει ο ίδιος.
Καθαρά διαισθητικά, θα ποντάρω στο ότι ετοιμάζουν κάτι άλλο στην ΚΑΕ και ετοιμάζομαι για την τούμπα.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Αύγ 15, 2023 10:42 pm

Για τον Μίροτιτς το είχε πει και ο ΔΓ ότι ο άνθρωπος είχε πει "ναι" σε όποιον μιλούσε αγγλικά. Όλες οι ομάδες κλεισμένο τον θεωρούσαν.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1307
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Αύγ 15, 2023 10:50 pm

Λέτε να επικρατήσει κανένα plan c; Πάντως, θέλω να πιστεύω ότι αύριο μεθαύριο θα κριθεί του James. Και αυτόν να πάρουμε, θα μου μείνει ένα "κενό" για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ότι κάτι δεν κάναμε, αυτό κανείς δε μπορεί να μου το αλλάξει.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τρί Αύγ 15, 2023 10:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
basket72

senior

Τρί Αύγ 15, 2023 10:51 pm

Φέτος έχω διαβάσει ελάχιστο σπορτ24 γιατί δεν την μπορώ τα ορθοπολιτικά διαπιστευτήρια του news247. Κάπου κούρασαν. Ιδίως όταν ανάμεσα στα εν λόγω διαπιστευτήρια κυκλοφορούν τα συνταρακτικά νέα γιο το μπικίνι της τάδε "σουρβάιβορ" , το " πως θα κάνετε καλύτερο σεξ και σε ποιες στάσεις" " που θα φάτε τα καλύτερα μπέρκγερ" " ποιες καβάτζες έχουν απομείνει στην Αττική για μπάνιο" (για να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η λέξη καβάτζα όταν έχουμε να κάνουμε με παραλίες, μιας κι από τη στιγμή που τη "μαρτυράς" στο ίντερνετ παύει να υφίσταται κι ως τέτοια.

Και βέβαια τα νέα από τις " επηρεάστριες κι επηρεαστές" του ίνστα και πάει λέγοντας.

Απεδώ είχα πληροφορηθεί ότι ο Διαμαντόπουλος μίλαγε για κλεισμένο Μίροτιτς.
Το ότι μετά έπιασε μια γύρα άλλες 3-4 ομάδες, δεν αναιρεί ότι εκείνον τον καιρό είχε δώσει τον λόγο του ο Νίκολα.

Αν τώρα έπεσε έξω και σε άλλα ο Διαμαντόπουλος, πάω πάσο.

Αυτά που γράφω άπτοννται του κοινού νου και με βάση την ως τώρα πορεία του καθενός και του τουτουνού. \
Κοτονού που λέμε κι εμείς οι μπασκετικοί.

* Mετά, τον Μιγκέλ τον Χάιμες, είναι κ η ώρα ν' ανακοινωθεί κι ο Ζαχαρίας μας. chillpill.gif

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”