2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Αύγ 18, 2023 3:34 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 3:30 pm
JohnnyPao έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 3:15 pm

Ο ΠΑΟ είχε κάποτε Διαμαντιδη, Σάρας, Νικολας, Σπανουλη. Διαφωνώ πλήρως με το σχόλιο σου, θεωρώ πως η Μονακο φτιάχνει υπερομαδα φετος (αν και έχεις λάθος που λες πως ήταν επιλογή του Μάικ να μεινει, αυτός να φυγει ήθελε, απλά δεν τον αφησαν).

Βλέπουμε μια ομαδα με μια σούπερ 4αδα στα γκαρντ, προφανώς τη καλύτερη στην Ευρώπη, με Οκομπο, Λοιντ, Τζειμς, Κεμπα και απο πίσω τον κακόμοιρο τον Στραζελ (που δεν θα βρίσκει χρόνο ούτε στις προπονήσεις πλεον). Στο 3-4-5 γίνεται πανικός από αθλητικούς και αμυντινογενεις παιχτες για να καλύπτουν τους σταρ στα γκαρντ. Στο 3/4 Ντιαλο, Μπλοσομγκειμ, Τάρπεϊ, Κορνελι, Τζον Μπραουν και στη θεση του σέντερ ΤΡΕΙΣ ευρωλιγκατους παιχτες : Χολ, Μοτιεγιουνας και Τζαιτε, και τον Μακουντου από πίσω (που μάλλον θα πάει δανεικος φετος).

Χαμός θα γίνει! Ο μόνος που δεν με εμπνέει είναι ο προπονητής τους.
Άλλες εποχές, άλλες προσωπικότητες, διαφορετικοί παίχτες! Πιστεύω πως η Μονακό πάει και πάλι για αποτυχία!
Γιατί, πού κολλάει το "πάλι"; Πότε είχε αποτυχημένη χρονιά η Μονακό (που ήταν και ψαρούκλα στη διοργάνωση);

2
2 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Αύγ 18, 2023 3:41 pm

Βλέπω μια εμμονή του φόρουμ να θεωρεί επιτυχημένη ομάδα μόνο αυτή που σηκώνει την κούπα και όλες τις άλλες αποτυχημένες.
Μάλιστα, κάποιος το έχει και σαν moto: "Ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι τίποτα".
Λανθασμένες, ισοπεδωτικές απόψεις, που νομίζω πως πρέπει σιγά-σιγά να τις αποβάλλουμε, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ που βλέπουμε και αυτή να είναι η χαρά μας.
Ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι δεύτερος! Ούτε κάτι λιγότερο, ούτε περισσότερο!

3
3 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 18, 2023 3:47 pm

Τι καταλαβα εγω απο την συνεντευξη του τζειμς.. Οι διοικουντες εκαναν μεγαλη πατατα παιρνοντας τον κεμπα..μοιαζουν σαν αφους 2009.. Ηδη οι 3 της μονακο νιωθαν οτι δεν παιζαν αρκετα οτι δεν χωρανε ολοι μαζι και μαλιστα ο τζειμς ειπε οτι δεν ξερει πως θα χωρεσει και ο κεμπα σε ολο αυτο που ολοι θελουν την μπαλα..

Αρα οχι μονο εχουν εναν ξενερωμενο τζειμς (το κανε ξεκαθαρο οτι δεν ψηνεται να παιξει ετσι οπως εχει γινει η κατασταση) πολυ πιθανον να εχουν ξενερωσει και οι υπολοιποι.. Επισης αντε να τους χωρεσει και να τους ταιριαξει ο ομπραντοβιτς.. Προβλεπω μεγαλο σοου μεσα στην χρονια αν ειναι υγιης ο κεμπα..

Η συγκριση με τον παο 2009 δεν ταιριαζει καθολου.. Δδ και σπαν τους ενοιαζε να κερδισουν και δεν ηταν τοσο εγωιστες οσο αυτοι της μονακο..Επισης μπορουσαν να παιζουν με 3 γκαρντ αφου ο μητσος μαρκαρε τους παντες.. Τωρα πεφτει ο τζειμς να μαρκαρει τα 3ρια :lol:

Γενικα ο τζειμς θελει να κερδισει ευρωλιγκα,εκει κολλησε ο ολυμπιακος που του δινει την μπαλα στα χερια αλλα και την δυνατοτητα να την κατακτησει.. Η μονακο απο την αλλη η δεν τον δινει με τιποτα η θελει μεγαλο μπαι αουτ που δεν το δινει ο ολυμπιακος.. Ο τζειμς παιζει να ειπε να κοψει κανα 500ρι αλλα δεν φτανουν..

Προσωπικη αποψη οτι κανουν τεραστια βλακεια στο μονακο αν δεν μας τον δινουν με 1εκ..θα χουν τον τζειμς κινητη βομβα ..που του φταιει μεχρι και οτι θα παιξει πολυ στην πρι σιζον... Μπορει στα χαρτια να χουν καλο ροστερ αλλα δεν θα δουλεψει ολο αυτο με τζειμς κεμπα οκομπο λοιντ..

Εμεις απο την αλλη δεν βλεπω να παιρνουμε παικτη.. Το σκεφτηκαν οι αφοι με τζειμς γιατι θα ταν και επικοινωνιακη βομβα αλλα και παλι χωρις να ξοδεψουν οτι χρειαζεται για να ερθει..σιγα μην δωσουν στον ναν 5εκ.. μαικ θα χουμε και παλι αλλα λουντζη :roofl:

Ελπιζω να κανω λαθος και να φερουν τον ναν η καποιον αντιστοιχο παικταρα αν υπαρξει..αλλα το ΄΄παμε οπως εχει και βλεπουμε΄΄ που θα γινει ΄΄στηριζει τους παικτες του ο μπαρτζω΄΄ ειναι το φαβαρι... Μεγαλη ταφοπλακα στις ελπιδες μας για κατακτηση..ουτε φ4 δεν θα παμε το πιο πιθανο. Ελπιζω να ρθει τουλαχιστον ενα 4ρο5ρι.

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 253
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Αύγ 18, 2023 3:53 pm

lefpan έγραψε:
Βλέπω μια εμμονή του φόρουμ να θεωρεί επιτυχημένη ομάδα μόνο αυτή που σηκώνει την κούπα και όλες τις άλλες αποτυχημένες.
Μάλιστα, κάποιος το έχει και σαν moto: "Ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι τίποτα".
Λανθασμένες, ισοπεδωτικές απόψεις, που νομίζω πως πρέπει σιγά-σιγά να τις αποβάλλουμε, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ που βλέπουμε και αυτή να είναι η χαρά μας.
Ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι δεύτερος! Ούτε κάτι λιγότερο, ούτε περισσότερο!
Δυστυχώς ομως οι κούπες μένουν .

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
JohnnyPao

champion
Reactions: 2605
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 3:47 pm
Τι καταλαβα εγω απο την συνεντευξη του τζειμς.. Οι διοικουντες εκαναν μεγαλη πατατα παιρνοντας τον κεμπα..μοιαζουν σαν αφους 2009.. Ηδη οι 3 της μονακο νιωθαν οτι δεν παιζαν αρκετα οτι δεν χωρανε ολοι μαζι και μαλιστα ο τζειμς ειπε οτι δεν ξερει πως θα χωρεσει και ο κεμπα σε ολο αυτο που ολοι θελουν την μπαλα..

Αρα οχι μονο εχουν εναν ξενερωμενο τζειμς (το κανε ξεκαθαρο οτι δεν ψηνεται να παιξει ετσι οπως εχει γινει η κατασταση) πολυ πιθανον να εχουν ξενερωσει και οι υπολοιποι.. Επισης αντε να τους χωρεσει και να τους ταιριαξει ο ομπραντοβιτς.. Προβλεπω μεγαλο σοου μεσα στην χρονια αν ειναι υγιης ο κεμπα..

Η συγκριση με τον παο 2009 δεν ταιριαζει καθολου.. Δδ και σπαν τους ενοιαζε να κερδισουν και δεν ηταν τοσο εγωιστες οσο αυτοι της μονακο..Επισης μπορουσαν να παιζουν με 3 γκαρντ αφου ο μητσος μαρκαρε τους παντες.. Τωρα πεφτει ο τζειμς να μαρκαρει τα 3ρια :lol:

Γενικα ο τζειμς θελει να κερδισει ευρωλιγκα,εκει κολλησε ο ολυμπιακος που του δινει την μπαλα στα χερια αλλα και την δυνατοτητα να την κατακτησει.. Η μονακο απο την αλλη η δεν τον δινει με τιποτα η θελει μεγαλο μπαι αουτ που δεν το δινει ο ολυμπιακος.. Ο τζειμς παιζει να ειπε να κοψει κανα 500ρι αλλα δεν φτανουν..

Προσωπικη αποψη οτι κανουν τεραστια βλακεια στο μονακο αν δεν μας τον δινουν με 1εκ..θα χουν τον τζειμς κινητη βομβα ..που του φταιει μεχρι και οτι θα παιξει πολυ στην πρι σιζον... Μπορει στα χαρτια να χουν καλο ροστερ αλλα δεν θα δουλεψει ολο αυτο με τζειμς κεμπα οκομπο λοιντ..

Εμεις απο την αλλη δεν βλεπω να παιρνουμε παικτη.. Το σκεφτηκαν οι αφοι με τζειμς γιατι θα ταν και επικοινωνιακη βομβα αλλα και παλι χωρις να ξοδεψουν οτι χρειαζεται για να ερθει..σιγα μην δωσουν στον ναν 5εκ.. μαικ θα χουμε και παλι αλλα λουντζη :roofl:

Ελπιζω να κανω λαθος και να φερουν τον ναν η καποιον αντιστοιχο παικταρα αν υπαρξει..αλλα το ΄΄παμε οπως εχει και βλεπουμε΄΄ που θα γινει ΄΄στηριζει τους παικτες του ο μπαρτζω΄΄ ειναι το φαβαρι... Μεγαλη ταφοπλακα στις ελπιδες μας για κατακτηση..ουτε φ4 δεν θα παμε το πιο πιθανο. Ελπιζω να ρθει τουλαχιστον ενα 4ρο5ρι.
Οχι ότι έχει μεγάλη σημασία και ακυρώνει κατά πολύ τα λεγόμενα σου αλλά και η Μονακο θα μπορεί να παίζει με 3 γκαρντ, με τον Λοιντ στο 3. Επισης ο Σάσα Ομπραντοβιτς δήλωσε πως ο Τζέιμς μπορούσε να φυγει με τεράστια αποζημίωση, άρα δεν ισχύει ότι δεν τον έδιναν γενικά, απλά δεν ήθελε ο οσφπ να δωσει 2 εκατ στον Τζειμς κι άλλο 1 στη Μονακο. Δεν ειναι περίπτωση Ντορσει δλδ που γενικά δεν τον αφήνει ο Ιτουδης να φυγει.

ΥΓ. Αν βάλει για μια χρονιά τον εγωισμό του στην άκρη ο Τζέιμς, ίσως χτυπάει και τη κούπα με τη Μονακο.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2373
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 18, 2023 3:54 pm

https://www.sport24.gr/basket/maik-tzei ... 48562.html

Εντάξει είμαστε;

Επόμενος παρακαλώ....

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
JohnnyPao

champion

Rebedierdos έγραψε:
lefpan έγραψε:
Μένουν και οι συμμετοχές στα φαιναλ 4, γραμμένες είναι, μπορείς να τις αναζητήσεις στη Wikipedia. Ειδικά για μια ομάδα σαν τη Μονακο που σε 3 χρόνια στη διοργάνωση έχει καταφέρει όλα αυτά.

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 253
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC

Παρ Αύγ 18, 2023 4:13 pm

JohnnyPao έγραψε:
Rebedierdos έγραψε:

Μένουν και οι συμμετοχές στα φαιναλ 4, γραμμένες είναι, μπορείς να τις αναζητήσεις στη Wikipedia. Ειδικά για μια ομάδα σαν τη Μονακο που σε 3 χρόνια στη διοργάνωση έχει καταφέρει όλα αυτά.
Ναι για την Μονακό οι συμμετοχές είναι σούπερ, μιλάμε όμως για μεγαθήρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ που μόνο με την κούπα θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι.

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 18, 2023 4:20 pm

εντωμεταξυ και αυτο το οι κουπες μενουν ειναι να χαμε να λεγαμε.. θυμαται κανενας ποιος πηρε την κουπα την ταδε χρονολογια? Εγω που ασχολουμαι και πολυ με το μπασκετ αν μου πεις ποιος την πηρε το 2008 πχ δεν ξερω .. η μπορει καποιος να πει τις τελευταιες 10χρονιες με την σειρα ποιος τις πηρε χωρις να γκουγκλαρει? Εγω βαζω στοιχημα οτι ο μεσος παναθηναικος δεν ξερει ποιες χρονιες το εχει παρει..απλα ξερει οτι εχει 6..

Προσωπικα την περσινη χρονια την χαρηκα επειδη παιξαμε μπασκεταρα κατα διαστηματα, ειχε πολλες εναλλαγες στην ψυχολογια,μπαζερ μπιτερ κτλ και ας το χασαμε για ενα σουτ ειμαι ευχαριστημενος.. Ωραια περασαμε ολη την χρονια παντως..
Πολλοι βλεπουν μονο τα ντερμπι πχ και το φ4 η και καθολου και χαιρονται γιατι η ομαδα τους πηρε το ευρωπαικο.. Εγω πχ που δεν βλεπω βολει η πολο αδιαφορο μου ηταν οτι πηραμε ευρωπαικα(κατι τετοιο εχει παρει το ματι μου οπως ειπα δεν παρακολουθω)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 577
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Αύγ 18, 2023 4:22 pm

Όσον αφορά τον James παιδιά μέχρι και η ομάδα είχε δηλώσει ότι δεν ασχολείται με παίκτες που έχουν συμβόλαιο. Δεν είναι να απορεί κανείς που δεν έρχεται.

Επειδή κιόλας δεν μου φαίνεται και πολύ πιθανό να έχουμε ξένο να μένει εκτός Ελλάδας όλη τη χρονιά, μάλλον δεν θα πάρουμε κανέναν και θα μείνουμε όπως είμαστε τώρα. Έχουμε να ακούσουμε διάφορα...

Πάντως και χαμηλότερο ταβάνι θα έχουμε από πέρυσι και μεγαλύτερο ρίσκο με τραυματισμούς.

Χρειαζόταν κάτι καλύτερο στη θέση των Canaan & Peters/Sikma νομίζω. Επίσης, αν όντως μπορούσαμε να πάρουμε Μήτογλου και δεν το κυνηγήσαμε πρέπει να κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο.

0
JohnnyPao

champion

Παρ Αύγ 18, 2023 4:26 pm

Παντως τουλάχιστον για τα του ΠΑΟ, είχαμε ένα sdna να βγαίνει να γράφει πως ο τάδε δεν απασχολεί ή ότι λήγει το θέμα του τάδε γιατί δεν τον δινει η ομαδα του. Στα του ΟΣΦΠ έχει κάνει δηλώσεις ο Τζέιμς, εχει κανει ο προπονητής τους, ένας δημοσιογράφος που ασχολείται με τον Ολυμπιακό δεν έχει βγει να πει οτι τα θέμα Τζειμς λήγει, μόνο εικασίες γίνονται από κάτι άγνωστες σελίδες. Να μου πεις τόσο έξω που έχουν πέσει με τη περίπτωση του, να βγουν και να πουν τι?

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Αύγ 18, 2023 4:29 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 4:20 pm
εντωμεταξυ και αυτο το οι κουπες μενουν ειναι να χαμε να λεγαμε.. θυμαται κανενας ποιος πηρε την κουπα την ταδε χρονολογια? Εγω που ασχολουμαι και πολυ με το μπασκετ αν μου πεις ποιος την πηρε το 2008 πχ δεν ξερω .. η μπορει καποιος να πει τις τελευταιες 10χρονιες με την σειρα ποιος τις πηρε χωρις να γκουγκλαρει? Εγω βαζω στοιχημα οτι ο μεσος παναθηναικος δεν ξερει ποιες χρονιες το εχει παρει..απλα ξερει οτι εχει 6..

Προσωπικα την περσινη χρονια την χαρηκα επειδη παιξαμε μπασκεταρα κατα διαστηματα, ειχε πολλες εναλλαγες στην ψυχολογια,μπαζερ μπιτερ κτλ και ας το χασαμε για ενα σουτ ειμαι ευχαριστημενος.. Ωραια περασαμε ολη την χρονια παντως..
Πολλοι βλεπουν μονο τα ντερμπι πχ και το φ4 η και καθολου και χαιρονται γιατι η ομαδα τους πηρε το ευρωπαικο.. Εγω πχ που δεν βλεπω βολει η πολο αδιαφορο μου ηταν οτι πηραμε ευρωπαικα(κατι τετοιο εχει παρει το ματι μου οπως ειπα δεν παρακολουθω)
04 Μακαμπι Σαρας Παρκερ Βουισιτς
05 Μακαμπι
06 Τσεσεκα του Παπαλουκα
07 Παο
08 Τσεσεκα Σισκάουσκας, Χόλντεν, Σμοντις, Λάνγκφορντ κλπ
09 ΠΑΟ
10 Μπαρτσα
11 ΠΑΟ
12 ΟΣΦΠ
13 ΟΣΦΠ
14 Μακαμπι του Μπλατ, με τον Ραις, παράταση κοντρα στη Ρεαλ του Μπουρουση
15 Ρεαλ
16 Τσεσεκα με Ιτουδη;
17 Φενερ
18 Δυσκολευομαι
19 Ρεαλ του Ντονσιτς;
20 Κοβιντ
21 Εφες
22 Εφες
23 Ρεαλ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 577
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Αύγ 18, 2023 4:31 pm

18 Real Doncic, 19 CSKA Clyburn/Hackett ή το ανάποδο, δεν παίρνω κι όρκο.

2
2 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Αύγ 18, 2023 4:33 pm

Δύο πράγματα νομίζω μένουν στην ιστορία και αυτό είναι οι κούπες και οι περίοδοι όπου παίχτες ορόσημα φόρεσαν την φανέλα της ομάδας επιτυχημένα!

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Αύγ 18, 2023 4:35 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 4:33 pm
Δύο πράγματα νομίζω μένουν στην ιστορία και αυτό είναι οι κούπες και οι περίοδοι όπου παίχτες ορόσημα φόρεσαν την φανέλα της ομάδας επιτυχημένα!
Βασικά οι παιχταράδες μένουν φίλε. Ούτε η Ταου το πήρε την εποχή που μεσουρανούσε αλλά θυμάσαι την ομαδάρα με Σκόλα, Σπλιτερ, Ρακοσεβιτς κλπ, κι ότι ένα διπλό εκεί μέσα το πανυγηρίζαμε σαν πρωτάθλημα

4
4 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”