2023 FIBA World Cup - Offtopic (ειδήσεις, κληρώση, κ.λ.π.)
Συντονιστής: Captains
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
94-88 τελικό σκορ, νίκη για τους Δομινικανούς
Βέβαια οι βασικοί των Καναδών δεν έπαιξαν ούτε λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο και ο Jordi μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παγκίτες. Νομίζω ότι το μυαλό των Καναδών είναι ήδη στο ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Γαλλία. Ήταν το τελευταίο τους ματς προετοιμασίας και αύριο πετάνε για Ινδονησία.
Ο Towns έπαιξε 22 λεπτά, είχε 20 πόντους (6/9 FG) και 6 ριμπάουντ αλλά και 7 λάθη και 5 φάουλ
Χρειάζεται και άλλο χρόνο για να προσαρμοστεί πλήρως αλλά ακόμα και με μόλις 5-6 μέρες προετοιμασίας ανεβάζει επίπεδο τους Δομινικανούς. Η Δομινικανή Δημοκρατία παίζει αύριο με την Ισπανία και έχει να δώσει ένα ακόμα ματς προετοιμασίας, στις 22/08 με αντίπαλο την Αίγυπτο στη Μανίλα.
Βέβαια οι βασικοί των Καναδών δεν έπαιξαν ούτε λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο και ο Jordi μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παγκίτες. Νομίζω ότι το μυαλό των Καναδών είναι ήδη στο ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Γαλλία. Ήταν το τελευταίο τους ματς προετοιμασίας και αύριο πετάνε για Ινδονησία.
Ο Towns έπαιξε 22 λεπτά, είχε 20 πόντους (6/9 FG) και 6 ριμπάουντ αλλά και 7 λάθη και 5 φάουλ
Χρειάζεται και άλλο χρόνο για να προσαρμοστεί πλήρως αλλά ακόμα και με μόλις 5-6 μέρες προετοιμασίας ανεβάζει επίπεδο τους Δομινικανούς. Η Δομινικανή Δημοκρατία παίζει αύριο με την Ισπανία και έχει να δώσει ένα ακόμα ματς προετοιμασίας, στις 22/08 με αντίπαλο την Αίγυπτο στη Μανίλα.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει μια διαφορά στο παιχνίδι της Δομινικανής Δημοκρατίας σε σχέση π.χ. με τον Καναδά. Οι 30 ασίστ με 80+ πόντους είναι εξαρετικό νούμερο ακόμη και για φιλικό αγώνα. Ο Καναδάς σολάρει περισσότερο, λογικό γιατί φαίνεται σε κάποιες θέσεις/εναλλακτικές να υπάρχει θέμα όμως η Δομινικανή Δημοκρατία έχει 10 παίκτες συμπεριλαμβανομένου του σταρ Towns. Επίσης ο Che τους έχει "κόψει" την ντρίμπλα, είναι give 'n' go η όλη φάση με την ομάδα κάτι που τους κάνει και ελκυστικούς, αλέγκρο θα έλεγα, όπως και αρκετά επικίνδυνους για τους αντιπάλους τους. Ας τους δούμε όμως και σήμερα με την Ισπανία.
Ο Καναδάς παίζει καλή άμυνα, καλύτερη π.χ. από τις ΗΠΑ, καλύτερη από την Ισπανία κάτι που θα πρέπει να δούμε πως θα λειτουργήσει στην πρεμιέρα. Νομίζω ότι καθοριστικό για το τουρνουά θα είναι το αποτέλεσμα της πρεμιέρας ανάμεσα στις Γαλλία-Καναδά, δεν νομίζω ότι π.χ. την Ισπανία θα τη βόλευε νίκη των Καναδών γιατί αυτό θα σημάνει τελικό με τη Γαλλία μόλις την πρώτη εβδομάδα του τουρνουά.
Ο Καναδάς παίζει καλή άμυνα, καλύτερη π.χ. από τις ΗΠΑ, καλύτερη από την Ισπανία κάτι που θα πρέπει να δούμε πως θα λειτουργήσει στην πρεμιέρα. Νομίζω ότι καθοριστικό για το τουρνουά θα είναι το αποτέλεσμα της πρεμιέρας ανάμεσα στις Γαλλία-Καναδά, δεν νομίζω ότι π.χ. την Ισπανία θα τη βόλευε νίκη των Καναδών γιατί αυτό θα σημάνει τελικό με τη Γαλλία μόλις την πρώτη εβδομάδα του τουρνουά.
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
- megapoxy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
- Προειδοποιήσεις:
0
Εδώ τα έδειχνε και τα δύο (και με VPN και χωρίς) οπότε ίσως θέλει VPN κάποιες φορές για μεγαλύτερη ποικιλία, δεν ξέρω τι χώρα πρέπει να διαλέξεις πάντως.
Ο Λούκα συνεχώς έπιανε ψηλά το αριστερό του χέρι σαν να είχε ενοχλήσεις αλλά έπαιζε κανονικά παρόλα αυτά.
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions: