Σωστό το σκεπτικό σου και μάλλον με τον ίδιο τρόπο φανταζόμαστε όλοι απλοϊκά (μαζί και εγώ) ότι θα μπορούσε να είναι γεμάτο το ροστερ , ο Μπαρτζώκας όμως έχει πει πολλές φορές ότι δεν πιστεύει στις ξεκάθαρες θέσεις στο παρκέ πλην του χειριστή στον άσσο και της θέσης 5 για την ρακέτα , θα έλεγα περισσότερο στα πρότυπα που αντιλαμβάνονται τις θέσεις από 1-5 στο ΝΒΑ.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 20, 2023 9:43 pmΔεν ειναι το θέμα μου το να ναι χαρούμενος ο Λαρεντζάκης. Ο Λαρε είναι ήδη στα 30, δεν πρόκειται να βελτιωθεί άλλο και ούτε χρειάζεται εμπειρίες, υπέγραψε όμως ένα 3ετες συμβόλαιο με απολαβές που δεν αντιστοιχούν σε παιχτη που θα παίζει 5λεπτα. Από την άλλη με νοιάζει λίγο ο ρόλος του Λούντζη, γιατί καλώς ή κακώς είναι ένας από τους παίχτες που αποτελούν το μέλλον της εθνικής μας... και αν παίζει 5λεπτα δεν πρόκειται να βελτιωθεί.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 20, 2023 9:04 pmΠρεπει να ξεκαθαρισουμε ποιοι ειναι οι στοχοι της ομαδας για αρχη..ειναι φ4 και ελπιδες για κατακτηση?αν ναι φερνεις εναν κιλλερ σαν τον τζειμς η τον ναν.. και δεν κοιτας αν δεν θα παιζει ο λουντζης η ο λαρε..ας πανε δανεικοι αν δεν θελουν.. Να βαλουμε τον λαρε να παιζει 15λ ευρωλιγκα να βγουμε δεκατοι αλλα να ειναι ευχαριστημενος.. Τοσο χαλια θα ειναι ο τανουλης που δεν θα μπορει να προσφερει στους ψηλους οτι ο λουντζης στους κοντους?
Ακομα καλυτερα θα ηταν να φερεις τον κλαιμπερν που ειναι το τελειο φιτ.. και ο μιροτιτς ηταν.. Αν μπορουν να φερουν κιλλερ με κακαλα και να παιζει 3ρο4ρο ας το κανουν αλλα αντε βρες τον.. Επισης ο μπαρτζω ηθελε και αλλον χειριστη εχει πει.. Υποτιθεται τον μιχαλιουκ τον απορριψανε επειδη δεν ειναι οσο καλος χειριστης και σκορερ θελουν.
Ενας μπομπερ τερμα αθλητικος που μας εβαζε ο μπερι εδω μεσα ειναι ετοιμος να υπογραψει παρτιζαν..Θελουμε κατι πιο εκλεκτο εμεις λογικα..(ρος νομιζω λεγεται)
Αμα οι στοχοι ειναι να αναδειξουμε καναν ελληνα η να μπουμε στην 8δα ας μην παρουν καν παικτη αλλα να βγουνε να το πουνε στον κοσμο που πηρε 7χιλ διαρκειας με το βγηκαν σε ψηλες τιμες κιολας και στηριζει οσο δεν παει 3 χρονια τωρα οτι μειωνουνε το μπατζετ και πλεον αλλαζουν οι στοχοι της ομαδας. Ξεκαθαρα πραγματα,εμεις τοσο μπορουμε τοσο κανουμε..αλλα οχι θα κανουμε τα παντα για να παμε βερολινο και να το σηκωσουμε με μειωση μπατζετ,ειναι τραγικο δουλεμα.
Αλλα και από τη σκοπιά του Ολυμπιακού να το δεις, το να πάρετε γκαρντ φονιά είναι καλό, αλλά και πάλι δεν γεμίζει τις θέσεις 3/4 που υπάρχει σοβαρή τρύπα. Όχι, ο Τανουλης δεν ειναι στο επιπέδου του Λούντζη ακόμα, αλλιώς θα έπαιζε κι αυτός εθνική στη θεση του Χατζηδάκη. Για μένα εναν Lamb τον χρειάζεστε, αυτή είναι η γνώμη μου. Ειδάλλως γκαρντ αλλά και ένα 4/5αρι πχ Othello Hunter, Dunston, Rubit για 8ο ξένο. Αυτά τα λέω ως φίλος του ωραίου μπάσκετ.
Θα βγάλετε χρονιά που στο 3/4 θα πάτε με τους Παπ, Μακισικ, Πιτερς και Σικμα? Όταν πέρσι είχατε τον Σάσα εκεί να βαραει 30λεπτα? Και αν χτυπήσει κανείς, για πόσα ματς θα κατεβάζετε τον Λαρε στο 3 και τον Παπ στο 4? Πολύ λάθος σχεδιασμό έκανε ο Ολυμπιακός φετος θεωρώ, πήρε τον Goss και τον Milutinov που ναι παιχταραδες, κατά τα άλλα όμως τα κάνατε μαντάρα.
Εγω θα έπαιρνα Caboclo αντι του Sikma, αντί του Canaan εναν Nunn και θα έφερνα και ένα 3/4αρι τύπου Lamb, 7 ξένοι και καμία τρύπα σε καμία θέση :
Walkup , Goss , Lountzis(1/2)
Nunn , Larentzakis
Papanikolaou , McKissic(3/2)
Peters , Caboclo(4/5) , Lamb(4/3)
Fall , Milutinov
12αδα για όλα τα γούστα κι ας ήταν ο Τανουλης 13ος να αλλάζει να αλλάζει εναν ψηλό σας στην Α1.
Ρίσκο;
Περίεργο για την φιλοσοφία που ακολουθούμε στην Ευρώπη;
Δεν ξέρω , πάντως δεν θεωρώ ότι ένας προπονητής γάτα όπως ο Μπαρτζώκας δεν βλέπει τα κενά που όλοι εμείς βλέπουμε, με έναν μόνο αστερίσκο στην περίπτωση Κάνααν.
Δεν είμαι ακόμα 100% σίγουρος αν ο Μπαρτζώκας επιθυμούσε την παραμονή του Αιζάια ή έπεσε στην λούμπα της αυτόματης ανανέωσης συμβολαίου στις 5 Ιουλίου και ενώ ο σύλλογος ήταν σε αναμονή διαπραγματεύσεων με τον Σλούκα.
Από την μία σκέφτομαι ότι η επιμονή προσθήκης ενός δεινού σκόρερ στα guard (8ου ξένου μάλιστα) δείχνει ότι δεν του αρκεί το επιθετικό ένστικτο του Κάνααν , από την άλλη ίσως να επιθυμούσε την παραμονή του για την διατήρηση της όποιας χημείας του ρόστερ από το οποίο ήδη αποχώρησαν 4 παίκτες (Μπλάκ,Μπολομπόι,Βεζένκοφ, Σλούκας).
Θα δείξει όπως και να χει.