2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4646
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Αύγ 23, 2023 5:45 pm

Phys87 έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 5:42 pm

Υπήρξε κοροϊδία αλλά όχι όπως άλλες χρονιές, το σανό φέτος ήταν λιγότερο. Αυτό όμως με τον Γκριγκονις είναι τεράστια κοροϊδία, που παραπέμπει σε παλαιότερες χρονιές
οπως μου φαινοταν δυσκολο ως απιθανο να παει ο αταμαν με βασικο 4αρι τον μητο ετσι μου φαινεται δυσκολο να παμε με μοναδικο 3αρι τον παπαπετρου
ο γκριγκονις δεν ειναι 3αρι οπως και ο ματζουκας που οχι μονο δεν ειναι 3 αλλα ειναι και παιχτης επιπεδου α1
πιστευω οτι καποιον θα παρουμε σε αυτην την θεση

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2485
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Αύγ 23, 2023 5:49 pm

HackerBaby έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 4:11 pm
τουλουμπα έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 4:06 pm

αυτο που περιγραφεις εσυ ο ιδιος ειναι προβληματικο
ενας παιχτης της 2ης ευκαιριας και ενα αλλος που ειναι μετριος
και μετα θεωρεις οτι δεν εχουμε προβλημα στο 3?
Δεν είμαι σίγουρος πως έχει σκεφτεί τη θέση 3 ο Αταμάν .Φαντάζομαι θα βάλει τον Παπαπέτρου να βαράει 30 λεπτά με χαμηλό usage και έμφαση στη βρώμικη δουλειά, αντίστοιχο ρόλο που είχε στον Ομπράντοβιτς
Και θα καλύψει τη θέση επίσης από το 2 ,κάποια λεπτά από Γκριγονις ή χαμηλα σχήματα με 3 γκαρντ κυρίως και ίσως βάλει στο 3 και σε ειδικά σχήματα λίγο Ματζούκα ή Χουαντσο
Στην Παρτιζαν ο Παπαπετρου δεν έπαιζε ποτέ πάνω από 20 λεπτά κι αυτα με το ζόρι. Θέλουμε παιχτη βασικουρα εκεί. Είναι σαν να μέναμε στο 4 με βασικό τον Μητογλου (πιο λογικό θα ήταν βασικα).

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Phys87 έγραψε:
xomitsious έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 5:30 pm
Σίγουρα στο παρελθόν έχουμε ακούσει διάφορα ψέματα.

Διαφωνώ στο ότι έγινε κάτι τέτοιο φέτος.

Όποιος θέλει να ενημερώνεται για μπασκετικό Παναθηναϊκό διαβάζει sdna. Ε, τόσο το συγκεκριμένο site όσο και η ΚΑΕ φέτος δεν πούλησαν σανό.

Οι insiders του twitter μπορεί να λεν ότι θέλουν. Όσοι τους χαλάει ο Γκριγκονις ας χαλαστουν. Αλλά δε χρειάζεται να τους φταίει η ΚΑΕ για αυτό.
Υπήρξε κοροϊδία αλλά όχι όπως άλλες χρονιές, το σανό φέτος ήταν λιγότερο. Αυτό όμως με τον Γκριγκονις είναι τεράστια κοροϊδία, που παραπέμπει σε παλαιότερες χρονιές
Ποιο ακριβώς? Απλά θα ήθελα να καταλάβω, για αυτό ρωτάω.

Θεωρείς ότι δεν τον ήθελε ο Αταμάν?

Η φάση με τις προπονήσεις? Λογικό το βρίσκω ο παίκτης να το θέλει περισσότερο φέτος. Πέρσι χαντακωθηκε και δεν έφταιγε μόνο αυτός.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Αύγ 23, 2023 5:58 pm

Να πω και εγώ την αποψαρα μου:

1) Φέτος δεν έπεσε κοροϊδία συστηματική όπως πέφτει κάποιες χρονιές σε κάποιες ομάδες. Απλά ο Πρόεδρας είναι λίγο μερακλής και καμιά φορά λέει μλκιες, ανέβασε το μπάτζετ πάααααάρα πολύ όμως και δεν έχει κανένα λόγο να κοροϊδέψει για κανένα γλυκάκι.

2)Αν η ομάδα ήθελε πραγματικά, ο Γκριγκόνις θα είχε βρει ομάδα ευρωλιγκας και θα τα είχαν βρει και με την αποζημίωση. Ομάδα με τέτοιο μπάτζετ φέτος, δεν χαλάει τον σχεδιασμό της για 500 χιλιάρικα. Ο παίχτης στην αρχή του καλοκαιριού τουλάχιστον ήθελε να φύγει και... συγγνώμη κιόλας, αλλά σιγά που δεν βρίσκει συμβόλαιο αυτός ο παιχταράς επειδή έκανε μια κακή χρονιά σε έναν τέτοιο ΠΑΟ. Εάν μείνει, σημαίνει πως τον θέλει ο Αταμάν και κάτι έχει σκεφτεί για το πως θα τον αξιοποιήσει.

3) Αυτό το "γλυκάκι", έρχεται την ίδια χρονικά στιγμή με το "εντυπωσιακό τελείωμα" που θέλουμε να κάνουμε απέναντι. Ίσως να συσχετίζονται και έχω την αίσθηση ότι παίζουμε εδώ και σχεδόν ένα μήνα ένα παιχνίδι υπομονής. Θα δείξει, αλλά νομίζω ότι το μόνο που λέει αυτό το άρθρο είναι πως θα περιμένετε και άλλο τελικά, το γιατί, δεν πείθει ακριβώς ως ο μοναδικός λόγος.
Σιγά που περιμένει ο ΠΑΟ ένα μήνα τον Σβι και αν τελικά δεν του βγει δεν έχει εναλλακτική που έχει επιλέξει. Αστεία πράγματα.

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Τετ Αύγ 23, 2023 5:59 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 4:45 pm
Εγώ που αγαπημένο ψάρι έχω την κουτσομούρα κι ουχί το ... χρυσόψαρο, θυμάμαι τον Γκριγκόνις να κάνει πολύ καλή χρονιά (καπάκι τον είχε τσιμπήσει η γεμάτη και πλούσια Τσε Σε ΚΑ κατά ..το ΤΣΕΚΑ για τους πιο ψυλλιασμένους :wink: ) έχοντας στο 1-2 τον Λέκα, τον Ρόκας, τον Γουόκαπ και τον Μιλάκνις που είναι η επιτομή του μονοθεσίτη 2ριου,
Ο Γκριγκόνις έπαιζε κυρίως το 3 εκείνη τη χρονιά (όπως και την προηγούεμνη).
Είναι καλύτερος ως 2ρι ή ως 3ρι;
Σαφώς ως 2ρι που ήταν κι η θέση του σε ACB και BBL.
Αλλά, έχοντας ξαναπαίξει (και καλά) στο 3, ε, θα μπορεί να το κάνει κα ιφέτος.

Πόσο μάλλον σε ομάδα του Αταμάν, που κατέβαζε 3ρι τους ισοϋψείς του Σιμόν και Μπράιαντ και τον ακόμα κοντύτερο Μπομπουά.

Ο μόνος προβληματισμός έγκεται στο πως θα μπορείτε να τον κρύψετε στην άμυνα.

Χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι ο Ουκρανός θα έπαιζε καλύτερη άμυνα ( οι πλάτες και τα μπράτσα δεν σε κάνουν αμυντικό, όπως έχουμε ξαναπεί).

Ο Γκριγκόνις φέτος, δεν έχει υποχρεώσεις με την εθνική του, έχει χωνέψει πια ότι είναι παίκτης του ΠαναθηναΙκού (ήταν λίγο "γαλέρα" το περσινό με τη συμφωνία Ρωσ.Αρκούδας και Δ.Γ) , έχει πολύ καλύτερο προπονητή να τον καθοδηγεί/εμπνέει κι έχει και πολύ καλύτερο άσσο/σους δίπλα του.

Δεν είναι μεταγραφή αεροδρομίου αλλά μπορεί να είναι και ο πιο καλός σας επιθετικός.

Με αλχημείες Αταμανικές μπορεί να λυθεί το έλλειμα ποιότητας στο 3.

Εγώ ως Ολυμπιακός, δεν τον θέλω αντίπαλο μου πάντως.
Τον θυμάμαι κι εγω ως 3αρι στη Ζαλγκίρις τον Γκριγκονις, η οποία Ζαλγκίρις βέβαια κάνει αλχημείες και αλλάζει θέσεις παιχτες κλπ γιατί δεν έχει το μπατζετ να καλύψει ορθολογικά ολες τις θέσεις. Στη Τσσκα μετα πήγε καθαρά ως 2αρι ας πουμε ο Λιθουανός. Εε δεν γίνεται ομάδα των 20 εκατ (δεν το πιστεύω που το λέω αλλά για τον ΠΑΟ μιλάω όντως χαχ) να κρατάει για βασικο 3αρι τον Γκριγκονις (γιατί αν πούμε τον Παπαπέτρου βασικο 3αρι θα γελασω).

Χίλιες φορές αντι του Γκριγκονις να κρατουσαμε τον Πονιτκα, περισσότερο κολλάει. Και όπως λέει και ο Τρέισι Μακ, αν δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε ελεύθερο λόγω οικονομικού, ας μην παίρναμε τον Γκάι.

Τώρα στο 3 πάμε με τον λίγο για αυτο το επίπεδο Παπαπέτρου, με τον Μαντζούκα που έχει θέμα στην αμυνα στα πόδια και δεύτερον ως 3αρι θα βρίσκει λιγότερα ελεύθερα σουτ αποτι ως 4αρι (δεν εχει άλλο τρόπο να σκοραρει) και τον Γκριγκονις που δεν είναι κακός οκ, αλλά αν τον βάλεις δίπλα σε Σλουκα ή Γκάι θα έχεις τρελή τρύπα στα μετόπισθεν.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 23, 2023 6:58 pm

xomitsious έγραψε:
Phys87 έγραψε:

Ποιο ακριβώς? Απλά θα ήθελα να καταλάβω, για αυτό ρωτάω.

Θεωρείς ότι δεν τον ήθελε ο Αταμάν?

Η φάση με τις προπονήσεις? Λογικό το βρίσκω ο παίκτης να το θέλει περισσότερο φέτος. Πέρσι χαντακωθηκε και δεν έφταιγε μόνο αυτός.
Ο Γκριγκονις πέρυσι, ήταν κάκιστος, και σε πολλά παιχνίδια ήταν ηθελημένα κάκιστος. Αυτό έβγαινε προς τα έξω, λόγω του ότι ήθελε Ζαλγκίρις, αλλά τελικά τον πήραμε εμείς. Μετά όταν άλλαξε ο προπονητής και έφυγε ο Ραντονιτς, προσπάθησε να παίξει καλύτερα και εκεί φάνηκε ανεπαρκής. Σε παίχτη ο οποίος παίρνει ένα εκατομμύριο περίπου, να κάνει ναζάκια και να μην παίζει καλά γιατί δεν του αρέσει ο προπονητής, ή γιατί ήθελε να πάει στην Λιθουανία, το βρίσκω απαράδεκτο. Τραγικό. Ότι φέτος του συγχωρείται αυτή η συμπεριφορά, με πρόφαση τον Αταμαν, με ενοχλεί. Παίχτης ο οποίος δεν τιμάει την ομάδα με την απόδοση του, δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην ομάδα. Ας είναι ο καλύτερος παίχτης φέτος, η κοροϊδία αυτή απο εμένα δεν ξεχνιέται, με ενοχλεί, και δεν τον θέλω στην ομάδα. Προσωπικά αν τον βλέπω με την φανέλα αυτόν φέτος, θα κόψω το μπάσκετ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Αύγ 23, 2023 7:03 pm

Σανος στον Ολυμπιακο, σανος και εδω λοιπον. Ξαφνικα δεν υπαρχει αλλος παικτης εκτος του Μιχαλιουκ. Ή λοιπον επροκειτο για ενα τερτιπι του προεδρου που ηθελε γλυκακι ή δεν υπηρχε διαθεση για αλλη μεταγραφη.

Ο Γκριγκονις μια χαρα παικτης ειναι. Πιστευω οτι θα βοηθησει φετος

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3118
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Αύγ 23, 2023 7:09 pm

Phys87 έγραψε:
Ο Γκριγκονις πέρυσι, ήταν κάκιστος, και σε πολλά παιχνίδια ήταν ηθελημένα κάκιστος. Αυτό έβγαινε προς τα έξω, λόγω του ότι ήθελε Ζαλγκίρις, αλλά τελικά τον πήραμε εμείς. Μετά όταν άλλαξε ο προπονητής και έφυγε ο Ραντονιτς, προσπάθησε να παίξει καλύτερα και εκεί φάνηκε ανεπαρκής. Σε παίχτη ο οποίος παίρνει ένα εκατομμύριο περίπου, να κάνει ναζάκια και να μην παίζει καλά γιατί δεν του αρέσει ο προπονητής, ή γιατί ήθελε να πάει στην Λιθουανία,το βρίσκω απαράδεκτο. Τραγικό. Ότι φέτος του συγχωρείται αυτή η συμπεριφορά, με πρόφαση τον Αταμαν, με ενοχλεί. Παίχτης ο οποίος δεν τιμάει την ομάδα με την απόδοση του, δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην ομάδα. Ας είναι ο καλύτερος παίχτης φέτος, η κοροϊδία αυτή απο εμένα δεν ξεχνιέται, με ενοχλεί, και δεν τον θέλω στην ομάδα. Προσωπικά αν τον βλέπω με την φανέλα αυτόν φέτος, θα κόψω το μπάσκετ.
Τα δύο πρώτα υπογραμμισμένα είναι εικασίες που δεν προκύπτουν από κάποια επίσημη πηγή. Τα υπόλοιπα υπογραμμισμένα είναι συμπεράσματα που κατέληξες ξεκινώντας από αυτές τις εικασίες και άρα δεν μπορούν να στέκουν. Ειδικά όσο αυστηρά το θέτεις. Δικαίωμά σου να μην πας γήπεδο φυσικά αλλά μην επιχειρηματολογούμε τόσο ασθενώς με τόσο σθένος.

3
3 Εικόνα
Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Αύγ 23, 2023 7:27 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Phys87 έγραψε:
Ο Γκριγκονις πέρυσι, ήταν κάκιστος, και σε πολλά παιχνίδια ήταν ηθελημένα κάκιστος. Αυτό έβγαινε προς τα έξω, λόγω του ότι ήθελε Ζαλγκίρις, αλλά τελικά τον πήραμε εμείς. Μετά όταν άλλαξε ο προπονητής και έφυγε ο Ραντονιτς, προσπάθησε να παίξει καλύτερα και εκεί φάνηκε ανεπαρκής. Σε παίχτη ο οποίος παίρνει ένα εκατομμύριο περίπου, να κάνει ναζάκια και να μην παίζει καλά γιατί δεν του αρέσει ο προπονητής, ή γιατί ήθελε να πάει στην Λιθουανία,το βρίσκω απαράδεκτο. Τραγικό. Ότι φέτος του συγχωρείται αυτή η συμπεριφορά, με πρόφαση τον Αταμαν, με ενοχλεί. Παίχτης ο οποίος δεν τιμάει την ομάδα με την απόδοση του, δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην ομάδα. Ας είναι ο καλύτερος παίχτης φέτος, η κοροϊδία αυτή απο εμένα δεν ξεχνιέται, με ενοχλεί, και δεν τον θέλω στην ομάδα. Προσωπικά αν τον βλέπω με την φανέλα αυτόν φέτος, θα κόψω το μπάσκετ.
Τα δύο πρώτα υπογραμμισμένα είναι εικασίες που δεν προκύπτουν από κάποια επίσημη πηγή. Τα υπόλοιπα υπογραμμισμένα είναι συμπεράσματα που κατέληξες ξεκινώντας από αυτές τις εικασίες και άρα δεν μπορούν να στέκουν. Ειδικά όσο αυστηρά το θέτεις. Δικαίωμά σου να μην πας γήπεδο φυσικά αλλά μην επιχειρηματολογούμε τόσο ασθενώς με τόσο σθένος.
Θα συμφωνήσω. Υπάρχει και η άλλη μεριά, η άλλη οπτική που λέει ότι ο προπονητής δεν τον ήθελε και ενώ δεν τον ήθελε και το έδειχνε δεν τον άφησαν και να πάει στην Λιθουανία. Ε αν βάλεις και ότι η ομάδα πέρυσι ήταν λίγο τσίρκο (ειδικά όσο ήταν ο Ραντονιτς, μετά έφτιαξε κάπως), πόσο μπορείς να του χρεώσεις ένα πιθανό ξενέρωμα σε κάποιους αγώνες;

Υγ: Νομίζω κάπου στην μέση της χρονιάς είχε γραφτεί ότι έγινε συνάντηση μεταξύ Ράντο και Γκριγκόνις, όπου ο Ράντο του υποσχέθηκε ρόλο στην ομάδα και για αυτό δεν τον αφήνει να φύγει. Αν ισχύει αυτό και μετά τον χρησιμοποίησε έτσι, ε δεν του φέρθηκε και σωστά η ομάδα τι να κάνουμε τώρα.

0
JohnnyPao

champion

Τετ Αύγ 23, 2023 7:29 pm

Για μένα η όλη "κοροϊδία" ξεκίνησε από τη στιγμή που ο Mykhailiuk παρουσιαζόταν ως κερασάκι στη τούρτα ή ως γλυκάκι, ενώ στην ουσία θα αποτελούσε μια κομβικότατη μεταγραφή για την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δεν κατανοώ γιατί οι επιλογές είναι είτε ο Svi, είτε ο Grigonis, δηλαδή άλλοι παίχτες δεν υπάρχουν? Δεν μπορώ να το δεχθώ, τόσοι και τόσοι φεύγουν από ΝΒΑ και έρχονται προς τα εδώ, που είναι και καλύτερα fit από τον Grigonis. Ο Λιθουανός δεν θα με χαλούσε αν έμενε για back up 2αρι και φέρναμε αντί του Guy ένα καλό 3αρι (πχ Dozier ή Sterling Brown ας πουμε που ήρθαν Ευρώπη), αλλά τώρα δεν κολλάει. Πλέον, το βασικό μου πρόβλημα με Grigonis δεν ειναι η ποιότητα του, αλλά δεν μπορώ να τον φανταστώ στο "3" δίπλα στον Σλουκα ή στον Guy , κάτι που αναγκαστικά θα πρέπει να γίνει.

Συμβαίνει λοιπόν το εξής οξύμωρο, η σεζόν ξεκινάει με το ίδιο ακριβώς κενό στη θεση "3" όπως και πέρσι και τον Grigonis ξανά να παρουσιάζεται ως ο παιχτης που θα καλύψει τη θέση επειδή τον πιστεύει ο coach, ενώ όλοι οι φίλαθλοι λέμε πως αυτο ειναι ανήκουστο. Η διαφορά με πέρσι βέβαια είναι ότι υπάρχουν παιχταραδες στο ροστερ κι ενας πολύ καλύτερος προπονητής, είναι βέβαια και πολύ αισθητό πως λείπει "κάποιος" για να κάνουμε το κάτι παραπάνω φέτος.

Αν έπρεπε να δώσω μια λύση εκ των έσω για το κενό στο "3" θα ήταν να δουμε αρκετά τον Juancho εκεί, με την εθνική Ισπανίας μια χαρά τα καταφέρνει ως 3αρι. Πάντως να πούμε πως υπολογίζουμε τον Καλαιτζάκη μου φαίνεται αστείο, όπως και το να περιμένουμε να δωσει σοβαρά λεπτά ως 3αρι ο Μαντζούκας. Θα τον κάψουμε, όπως κάψαμε και τον ΒΧ. Ο Λευτέρης έχει θεμα στην αμυνα στα πόδια και θα τον παίρνανε όλα σχεδόν τα αντιπαλα 3αρια, επιπλέον επιθετικά μπορεί να σκοραρει μόνο μετά απο ελεύθερο 3ποντο, που θα βρίσκει πιο δύσκολα ως 3αρι από ότι από τη θέση "4". Τέλος, θεωρώ καταστροφικό να υπολογίζουμε τον Παπαπέτρου για οτιδήποτε παραπάνω από 20 λεπτά ένα ματς. Η μόνη λύση λοιπόν είναι να δούμε ένα 5-10λεπτο τον Juancho εκεί και γενικά ένα ψηλο σχήμα για κάποιο χρονικό διάστημα στο παρκέ. Ακόμα κι αυτο όμως δεν λύνει το πως θα συνυπάρχει αμυντικά ο Grigonis με εναν εκ τους Guy ή Σλούκα και για αυτο ευελπιστώ πως αργά ή γρήγορα θα δούμε μεταγραφή παιχτη εκεί (έστω εναν τύπου Nunally).

0
BillyPao

champion
Reactions: 2466
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Αύγ 23, 2023 8:01 pm

Επειδή ο Μίχαλιουκ για τους δικούς του λόγους δεν έρχεται, κάποιοι αμέσως έβγαλαν το συμπέρασμα ότι "ο πρόεδρος μας κοροϊδεύει" κλπ. Μόνο ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να βγάλει αυτό το συμπέρασμα. Εγώ καταλαβαίνω πως απλά κάποιοι ψάχνουν (ξανά) αφορμή για να γκρινιάξουν. Και κανένας παίκτης δε λείπει "για το κάτι παραπάνω", δε νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να πάμε καλύτερα σε σχέση με πέρυσι. Υπομονή και εμπιστοσύνη στον Αταμάν, μη φέρνετε την καταστροφή από τον Αύγουστο. Καλό βράδυ σε όλους, χαιρετίσματα από την Κύπρο. :)

1
1 Εικόνα
Phys87

nba

Τετ Αύγ 23, 2023 8:10 pm

AlexD έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 7:27 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Θα συμφωνήσω. Υπάρχει και η άλλη μεριά, η άλλη οπτική που λέει ότι ο προπονητής δεν τον ήθελε και ενώ δεν τον ήθελε και το έδειχνε δεν τον άφησαν και να πάει στην Λιθουανία. Ε αν βάλεις και ότι η ομάδα πέρυσι ήταν λίγο τσίρκο (ειδικά όσο ήταν ο Ραντονιτς, μετά έφτιαξε κάπως), πόσο μπορείς να του χρεώσεις ένα πιθανό ξενέρωμα σε κάποιους αγώνες;

Υγ: Νομίζω κάπου στην μέση της χρονιάς είχε γραφτεί ότι έγινε συνάντηση μεταξύ Ράντο και Γκριγκόνις, όπου ο Ράντο του υποσχέθηκε ρόλο στην ομάδα και για αυτό δεν τον αφήνει να φύγει. Αν ισχύει αυτό και μετά τον χρησιμοποίησε έτσι, ε δεν του φέρθηκε και σωστά η ομάδα τι να κάνουμε τώρα.
Το εκατομμύριο το τσίμπησε όμως, για να τον βλέπουμε στο γήπεδο το νωθρό

0
Phys87

nba

Τετ Αύγ 23, 2023 8:13 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Phys87 έγραψε:
Καμμία εικασία, υπήρχαν άρθρα για τις σχέσεις Ραντονιτς Γκριγκονις.Αν εσυ δεν τον είδες προκλητικά αδιάφορο μέχρι να έρθει ο Σερελης, και αν στους τελικούς δεν φάνηκε ανίκανος, βλέπουμε άλλο μπάσκετ

0
JohnnyPao

champion

Τετ Αύγ 23, 2023 8:18 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 8:01 pm
Επειδή ο Μίχαλιουκ για τους δικούς του λόγους δεν έρχεται, κάποιοι αμέσως έβγαλαν το συμπέρασμα ότι "ο πρόεδρος μας κοροϊδεύει" κλπ. Μόνο ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να βγάλει αυτό το συμπέρασμα. Εγώ καταλαβαίνω πως απλά κάποιοι ψάχνουν (ξανά) αφορμή για να γκρινιάξουν. Και κανένας παίκτης δε λείπει "για το κάτι παραπάνω", δε νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να πάμε καλύτερα σε σχέση με πέρυσι. Υπομονή και εμπιστοσύνη στον Αταμάν, μη φέρνετε την καταστροφή από τον Αύγουστο. Καλό βράδυ σε όλους, χαιρετίσματα από την Κύπρο. :)
Το κάτι παραπάνω, επειδή προφανώς αναφέρεσαι σε μένα πάλι μιας και εγώ το έγραψα, δεν ειναι να παμε καλύτερα από πέρσι. Το κάτι παραπάνω είναι οι εγχώριοι τίτλοι, μια καλή σειρά στα πλέιοφ της γιουρολιγκ, ίσως και το φάιναλ 4. Ακομα και στα εγχώρια να σταθούμε αν έχουμε στο παρκέ για 10-15 λεπτα δυο εκ των Grigonis/Guy/Σλούκα να χάνονται στις περιστροφές & τις αλλαγές, θα μας χορεύει ο ΟΣΦΠ με το ομαδικό του μπάσκετ.

1
1 Εικόνα
dimitrisdrama

sophomore
Reactions: 71
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρόγκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Αύγ 23, 2023 8:24 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 7:29 pm
Για μένα η όλη "κοροϊδία" ξεκίνησε από τη στιγμή που ο Mykhailiuk παρουσιαζόταν ως κερασάκι στη τούρτα ή ως γλυκάκι, ενώ στην ουσία θα αποτελούσε μια κομβικότατη μεταγραφή για την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δεν κατανοώ γιατί οι επιλογές είναι είτε ο Svi, είτε ο Grigonis, δηλαδή άλλοι παίχτες δεν υπάρχουν? Δεν μπορώ να το δεχθώ, τόσοι και τόσοι φεύγουν από ΝΒΑ και έρχονται προς τα εδώ, που είναι και καλύτερα fit από τον Grigonis. Ο Λιθουανός δεν θα με χαλούσε αν έμενε για back up 2αρι και φέρναμε αντί του Guy ένα καλό 3αρι (πχ Dozier ή Sterling Brown ας πουμε που ήρθαν Ευρώπη), αλλά τώρα δεν κολλάει. Πλέον, το βασικό μου πρόβλημα με Grigonis δεν ειναι η ποιότητα του, αλλά δεν μπορώ να τον φανταστώ στο "3" δίπλα στον Σλουκα ή στον Guy , κάτι που αναγκαστικά θα πρέπει να γίνει.

Συμβαίνει λοιπόν το εξής οξύμωρο, η σεζόν ξεκινάει με το ίδιο ακριβώς κενό στη θεση "3" όπως και πέρσι και τον Grigonis ξανά να παρουσιάζεται ως ο παιχτης που θα καλύψει τη θέση επειδή τον πιστεύει ο coach, ενώ όλοι οι φίλαθλοι λέμε πως αυτο ειναι ανήκουστο. Η διαφορά με πέρσι βέβαια είναι ότι υπάρχουν παιχταραδες στο ροστερ κι ενας πολύ καλύτερος προπονητής, είναι βέβαια και πολύ αισθητό πως λείπει "κάποιος" για να κάνουμε το κάτι παραπάνω φέτος.

Αν έπρεπε να δώσω μια λύση εκ των έσω για το κενό στο "3" θα ήταν να δουμε αρκετά τον Juancho εκεί, με την εθνική Ισπανίας μια χαρά τα καταφέρνει ως 3αρι. Πάντως να πούμε πως υπολογίζουμε τον Καλαιτζάκη μου φαίνεται αστείο, όπως και το να περιμένουμε να δωσει σοβαρά λεπτά ως 3αρι ο Μαντζούκας. Θα τον κάψουμε, όπως κάψαμε και τον ΒΧ. Ο Λευτέρης έχει θεμα στην αμυνα στα πόδια και θα τον παίρνανε όλα σχεδόν τα αντιπαλα 3αρια, επιπλέον επιθετικά μπορεί να σκοραρει μόνο μετά απο ελεύθερο 3ποντο, που θα βρίσκει πιο δύσκολα ως 3αρι από ότι από τη θέση "4". Τέλος, θεωρώ καταστροφικό να υπολογίζουμε τον Παπαπέτρου για οτιδήποτε παραπάνω από 20 λεπτά ένα ματς. Η μόνη λύση λοιπόν είναι να δούμε ένα 5-10λεπτο τον Juancho εκεί και γενικά ένα ψηλο σχήμα για κάποιο χρονικό διάστημα στο παρκέ. Ακόμα κι αυτο όμως δεν λύνει το πως θα συνυπάρχει αμυντικά ο Grigonis με εναν εκ τους Guy ή Σλούκα και για αυτο ευελπιστώ πως αργά ή γρήγορα θα δούμε μεταγραφή παιχτη εκεί (έστω εναν τύπου Nunally).
Πιο πολυ βλεπω τον Χουαντσο στο 3 παρα τον Μαντζουκα τον οποιο εκτος απο το 4 δεν τον βλεπω καπου αλλου. Και ο Χουαντσο γενικως προτιμαει να κινειται περιφερειακα στα φτερα για να βρει σουτ και να κανει καποια κοψιματα με μπαλα ή χωρις για να σκοραρει..δεν ειναι 4αρι στυλ Σενγκελια να παλεψει μεσα στην ρακετα..τετοιο 4αρι εχουμε τον Μητογλου...Βασικά μου θυμιζει αρκετα Βεζενκοφ στο πως παιζει στην επιθεση..και στην αμυνα επειδη τον ειδα κ εγω σε καποια φιλικα της Ισπανιας που επαιξε 3αρι ηταν αρκετα καλος.νομιζω με τους Αμερικανους ειχε κατεβει θεση αν δεν κανω λαθος.εχει γρηγορα ποδια και παιζει καλη αμυνα χαμηλα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”