shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 1:01 am
Η πλειοψηφία ή έστω ένα μεγάλο κομμάτι των σχολιαστών (δεν κατέχω από κοινωνικά μέσα) εκφράζεται μετά απόλυτης βεβαιότητας περί της μηδαμινής πιθανότητας να πάρουμε παίκτη.
Κι εγώ λέω (δις ή τρις) ότι αν δεν πάρουμε σκόρερ θα έχουμε πρόβλημα. Έτερον εκάτερον, ωστόσο.
Αυτό που λέω, θα έπρεπε να είναι κοινός τόπος. Βάσει αποτελεσμάτων και μεθοδολογίας την τελευταία 2ετία (που όμως δεν είναι 2ετία αλλά 3.5ετία, στην πραγματικότητα).
Η ομάδα αυτή δικαιούται την εμπιστοσύνη μας. Μέχρι αποδείξεως του εναντίου που ακόμα δεν έχει συμβεί.
* Ο Γκος όντως θα βοηθήσει πολύ. Να κάνει καλύτερα νούμερα από τον ΣΛούκα το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Ο Κώστας έκανε νουμεράρες φέτος. Μόνο στο ποσοστό στο 3π θα θαλάσσωσε, αλλά στα υπόλοιπα έγραψε. Ο Γκος όμως κολλάει περισσότερο στο Μπαρτζώκειον μπάσκετ. Πόσο μάλλον μετά το πέρασμά του από την ομάδα καρμπόν σε θέματα κυκλοφορίας. Τη Ρεάλ του Λάσο. Οκ, περίπου του Λάσο, αλλά τα συστήματα κι η φιλοσοφία ίδια έμειναν και με τον Τσους.
Ο Χίγκινς, πάντως δεν ακούγεται καθόλου. "Ασχετο, ξέρω.
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- shaq7
- Reactions: 6744
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
basket72 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 1:15 amο γκος την πρωτη του χρονια στην ευρωλιγκα ειχε 9π 4,5 ασσιστ .. θεωρω επι μπαρτζωκα θα χει τουλαχιστον 5.5 ασσιστ οσες εχει και ο γουοκαπ με τον σλουκα.. Και με λιγα λαθη κιολας ενω θα τρωει πολυ λιγοτερους ποντους απο τον σλουκα..ισως δεν φτασει μονο τους 11π του κωστα αλλα δεν θα κολλαει και την επιθεση με το νταπα ντουπα.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 1:01 am
Η πλειοψηφία ή έστω ένα μεγάλο κομμάτι των σχολιαστών (δεν κατέχω από κοινωνικά μέσα) εκφράζεται μετά απόλυτης βεβαιότητας περί της μηδαμινής πιθανότητας να πάρουμε παίκτη.
Κι εγώ λέω (δις ή τρις) ότι αν δεν πάρουμε σκόρερ θα έχουμε πρόβλημα. Έτερον εκάτερον, ωστόσο.
Αυτό που λέω, θα έπρεπε να είναι κοινός τόπος. Βάσει αποτελεσμάτων και μεθοδολογίας την τελευταία 2ετία (που όμως δεν είναι 2ετία αλλά 3.5ετία, στην πραγματικότητα).
Η ομάδα αυτή δικαιούται την εμπιστοσύνη μας. Μέχρι αποδείξεως του εναντίου που ακόμα δεν έχει συμβεί.
* Ο Γκος όντως θα βοηθήσει πολύ. Να κάνει καλύτερα νούμερα από τον ΣΛούκα το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Ο Κώστας έκανε νουμεράρες φέτος. Μόνο στο ποσοστό στο 3π θα θαλάσσωσε, αλλά στα υπόλοιπα έγραψε. Ο Γκος όμως κολλάει περισσότερο στο Μπαρτζώκειον μπάσκετ. Πόσο μάλλον μετά το πέρασμά του από την ομάδα καρμπόν σε θέματα κυκλοφορίας. Τη Ρεάλ του Λάσο. Οκ, περίπου του Λάσο, αλλά τα συστήματα κι η φιλοσοφία ίδια έμειναν και με τον Τσους.
Ο Χίγκινς, πάντως δεν ακούγεται καθόλου. "Ασχετο, ξέρω.![]()
ο χιγκινς εχω διαβασει οτι δεν εξεταζεται καν λογω ιατρικου ιστορικου.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Οκ, το μόνο που διαβάζω από μπάσκετ είναι το σπορτ24 σε 20 δευτερόλεπτα πια (τίτλοι των πρώτων 5-6 θεμάτων) και το φόρουμ. Το ερώτημά μου δεν ήταν ρητορικό, όντως δεν ήξερα τι παίζει με τον Χίγκινς. Πάω πάσο , οπότε.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 1:39 am
ο γκος την πρωτη του χρονια στην ευρωλιγκα ειχε 9π 4,5 ασσιστ .. θεωρω επι μπαρτζωκα θα χει τουλαχιστον 5.5 ασσιστ οσες εχει και ο γουοκαπ με τον σλουκα.. Και με λιγα λαθη κιολας ενω θα τρωει πολυ λιγοτερους ποντους απο τον σλουκα..ισως δεν φτασει μονο τους 11π του κωστα αλλα δεν θα κολλαει και την επιθεση με το νταπα ντουπα.
ο χιγκινς εχω διαβασει οτι δεν εξεταζεται καν λογω ιατρικου ιστορικου.
Βέβαια για να διαβάζω για προσθήκες, φήμες και λοιπά πιπεράτα θα πρέπει να περάσω τις συμπληγάδες της ελληνικής μυθολογίας.
Προκρούστη κι όλα τα σχετικά.
1
1

-
- Reactions: 1105
- Προειδοποιήσεις:
1
ok! ευχαριστω πολυ η επομενη εξοδος της κορης μου για βολτα αναμενεται να ειναι το 2027 ,οχι τιποτα αλλο αλλα εχω γεννηθει το 74 οχι το 64berry έγραψε: ↑Τετ Αύγ 23, 2023 12:50 pmhttps://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF ... E%B5%CF%81fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Αύγ 23, 2023 12:05 pm
τι ειναι μπουμερ γιατι μου το λεει συνεχεια η κορη μου ?
5
5

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- Conan1982
- Reactions: 3595
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πίστωση χρόνου έχει κερδίσει, αλλά για να κερδίσει και το δικαίωμα να μην...γκρινιάζουμε έχει πολύ δρόμο ακόμα. (2-3 συνεχόμενα άνετα Ευρωπαϊκά).basket72 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 12:45 amΗ αλήθεια είναι ότι ένα μεγάλο μέρος των σχολίων έρχονται εκκωφαντική αντίθεση με την πορεία του Ολυμπιακού την τελευταία 2ετία (που δεν ήρθε και τόσο τυχαία, με τις βάσεις να έχουν μπει περίπου τριάμιση χρόνια πίσω).
Μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε ή τα κοψίματα του ΝΒΑ ή τις εξελίξεις με τον φυλακισμένο συνδικαλιστή στα μπουρζουά κρατητήρια του Μονακό.
Η ομάδα αυτή έχει κατακτήσει πίστωση χρόνου με τα επιτεύγματά της.
Άσχετα με το τι λέει ο κάθε σχολιαστής στο καφενειακότερο του καφενείου, διαδίκτυο.
Είναι γεγονός ότι όταν πήραμε το πρωτάθλημα οι Αγγελόπουλοι βγήκαν και είπαν ότι πάμε ξανά για την κορυφή κλπ. Γεγονός που γέννησε προσδοκίες για δυνατές μεταγραφές. Του Μιλουτίνοφ δεν πέρασε ως τέτοια γιατί τον είχαμε ψιλοδεδομένο, ο Γκος παρουσιάστηκε σαν ένας απλός συμπληρωματικός γκαρντ και ο Σίμκα ήρθε μετά το σήριαλ με τον Μίροτιτς. Συνέπεσε με την ολική αλλαγή του ρόστερ του Παναθηναϊκού, την απόκτηση από αυτούς του Σλούκα, τις προσδοκίες για Μιχαλιούκ, Ναν ή όποιου άλλου ονόματος ακούστηκε, ε λογικό είναι να υπάρχει μια γκρίνια και απογοήτευση.
Για τις μεταγραφές είναι δεδομένο ότι η ομάδα δεν έχει λόγο να βιάζεται. Πέμπτος ψηλός θα βρεθεί, είτε από τα κοψίματα στο NBA, είτε από παίκτες που έπαιξαν Summer Legue, G-League ή και Ευρώπη ακόμα. Ο ρόλος του θα είναι συμπληρωματικός και θα έχει τον καιρό να εγκλιματιστεί.
Για την περιφέρεια όπως είναι τα πράγματα στην ουσία δεν ξέρουμε καν αν ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για όσους ακούστηκαν αλλά ποσοτικά τουλάχιστον δεν έχει θέμα. Είναι λογικό, λοιπόν, να περιμένει, είτε την μεγάλη ευκαιρία, είτε τον παίκτη στοίχημα. Δεν έχει κάποιον λόγο να πάει να κλείσει τον Χίλιαρντ π.χ. ή τον Χίγκινς με ότι προβλήματα έχουν, δεν καίγεται να συμπληρώσει το ρόστερ του, με αυτήν την σύνθεση μπορεί να προχωρήσει μια χαρά στην Ευρωλίγκα. Οπότε γιατί να μην περιμένει τον όποιον Μιχαλιούκ, Ναν ή όποιον αξιόλογο γκαρντ υπάρχει και είναι ελεύθερος ακόμα και μέχρι την έναρξη της σεζόν.
0
- benchwarmer
- Reactions: 1550
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάνε το 2029fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 9:11 amok! ευχαριστω πολυ η επομενη εξοδος της κορης μου για βολτα αναμενεται να ειναι το 2027 ,οχι τιποτα αλλο αλλα εχω γεννηθει το 74 οχι το 64
https://www.slang.gr/lemma/25866-ok-mpoumer-ok-boomer
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν νομίζω ότι δεν κυνήγησε πολύ την υπόθεση Τζέιμς (που δεν την έχω και για τελειωμένη μετά τέτοιες δηλώσεις από μέρους του συνδικαλιστή).Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 9:39 am
Πίστωση χρόνου έχει κερδίσει, αλλά για να κερδίσει και το δικαίωμα να μην...γκρινιάζουμε έχει πολύ δρόμο ακόμα. (2-3 συνεχόμενα άνετα Ευρωπαϊκά).
Είναι γεγονός ότι όταν πήραμε το πρωτάθλημα οι Αγγελόπουλοι βγήκαν και είπαν ότι πάμε ξανά για την κορυφή κλπ. Γεγονός που γέννησε προσδοκίες για δυνατές μεταγραφές. Του Μιλουτίνοφ δεν πέρασε ως τέτοια γιατί τον είχαμε ψιλοδεδομένο, ο Γκος παρουσιάστηκε σαν ένας απλός συμπληρωματικός γκαρντ και ο Σίμκα ήρθε μετά το σήριαλ με τον Μίροτιτς. Συνέπεσε με την ολική αλλαγή του ρόστερ του Παναθηναϊκού, την απόκτηση από αυτούς του Σλούκα, τις προσδοκίες για Μιχαλιούκ, Ναν ή όποιου άλλου ονόματος ακούστηκε, ε λογικό είναι να υπάρχει μια γκρίνια και απογοήτευση.
Για τις μεταγραφές είναι δεδομένο ότι η ομάδα δεν έχει λόγο να βιάζεται. Πέμπτος ψηλός θα βρεθεί, είτε από τα κοψίματα στο NBA, είτε από παίκτες που έπαιξαν Summer Legue, G-League ή και Ευρώπη ακόμα. Ο ρόλος του θα είναι συμπληρωματικός και θα έχει τον καιρό να εγκλιματιστεί.
Για την περιφέρεια όπως είναι τα πράγματα στην ουσία δεν ξέρουμε καν αν ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για όσους ακούστηκαν αλλά ποσοτικά τουλάχιστον δεν έχει θέμα. Είναι λογικό, λοιπόν, να περιμένει, είτε την μεγάλη ευκαιρία, είτε τον παίκτη στοίχημα. Δεν έχει κάποιον λόγο να πάει να κλείσει τον Χίλιαρντ π.χ. ή τον Χίγκινς με ότι προβλήματα έχουν, δεν καίγεται να συμπληρώσει το ρόστερ του, με αυτήν την σύνθεση μπορεί να προχωρήσει μια χαρά στην Ευρωλίγκα. Οπότε γιατί να μην περιμένει τον όποιον Μιχαλιούκ, Ναν ή όποιον αξιόλογο γκαρντ υπάρχει και είναι ελεύθερος ακόμα και μέχρι την έναρξη της σεζόν.
Έπειτα, υπάρχουν κάποια δεδομένα. Ας τα δούμε. Η ομάδα πέρσι έφτασε πολύ κοντά από την πρόκριση της στον τελικό και φέτος πολύ κοντά απ΄΄ο την κατάκτηση της κούπας. Ο κορμός εξακολουθεί να υπάρχει. Οι 2 τεράστιες απώλειες μάλλον ήταν μες τη νομοτελειακή έκβαση των πραγμάτων.
Ο ένας με τέτοια 2ετία πίσω του ήταν αδύνατον να μην προσελκύσει το κοσμοπολίτικο πια ΝΒΑ κι ο έτερος λόγω χαρακτήρα και παρελθόντος ήταν αδύνατον να μην έρθει σε ρήξη με τον Μπαρτζώκα άρα και με την ομάδα.
Τι έκανε η ομάδα για να τους αντικαταστήσει; Πήγε και χτύπησε την πόρτα του καλύτερου 4ριου στην Ευρώπη. Αυτός κι αν κουβαλάει τα προσωπικά του, ωστόοο. Κι ήταν και σε απολύτως μπερδεμένη κατάσταση με την ομάδα του. Και τον ήθελε και όλη η - πλούσια- Ευρώπη.
Τι να έκανε; Να κοίταγε προς Χουαντσό; Ναι, θα μπορούσε να το κάνει.
Από την άλλη ο Σίκμα συγκεντρώνει σπάνια χαρακτηριστικά και ξέρει την Ευρωλίγκα όσο ελάχιστοι. Πήγε στα σίγουρα και μ ' έναν παίκτη που ταιριάζει απολύτως στη νοοτροπία αυτής της ομάδας. Που καθυποτάσσει το εγώ κάτω από το εμείς.
Αυτό μάς πήγε εκεί που μάς πήγε 2 χρόνια τώρα. Όχι τα λεφτά. Να θυμίσω ότι τη χρονιά που πέρασε είχαμε περίπου τον ίδιο προϋπολογισμό με τον Παναθηναϊκό.
Ας περιμένουμε λοιπόν. Αυτό είπα και στο χθεσινοβραδυνό μου σχόλιο.
Σήμερα θα το συμπληρώσω με ένα ακόμα πιο ρηξικέλευθο.
Ακόμα κι αν αποτύχει η ομάδα φέτος (δεν το πιστεύω, αλλά το θέτω έτσι για προωθήσω μιαν άλλη οπτική) πάλι πετυχημένος θα λογίζεται ο συγκεκριμένος ιστορικός της κύκλος. Άστε που του χρόνου μπορεί να έχουμε και καμιά έξτρα τόνωση του ελληνικού στοιχείου από Σακραμέντο μεριά.
Σε κάποιο άλλο τόπικ, μπορούμε να κουβεντιάοσυμε για τν τελικό της Ευρωλίγκας. Εκεί είχαμε λάθη από τον κόουτς, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αλλά αν δεν ήταν αυτός στο τιμόνι, όχι τελικό, αλλά ούτε φαίναλ φορ θα είχαμε δει με τέτοιο μπάτζετ. Χαλάλι του χίλιες φορές. ΆΣε που αν κάτι τον χαρακτηρίζει είναι η διαρκής επιμόρφωση, προσαρμογή κι εν τέλει εξέλιξη. Ήγουν, το πιθανότερο είναι πως δεν θα τα έχουμε και πάλι, αν με το καλό φτάσουμε ως εκεί.
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3595
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εννοείται πως είναι πετυχημένη και δεν νομίζω να πηγαίνουμε για κλείσιμο του ιστορικού κύκλου, και μια αποτυχία πρόκρισης σε Φ4 είναι μέσα στο πρόγραμμα κάποια στιγμή. Για το Σακραμέντο μεριά όμως θα σε απογοητεύσω για του χρόνου. Το συμβόλαιο είναι εγγυημένο για 2 χρόνια και υπάρχει option της ομάδας για την 3η χρονιά. Που σημαίνει ότι θα μείνει στο NBA για 2 χρόνια είτε στο Σακραμέντο είτε σε άλλη ομάδα με trade. Δεν έχω υπόψιν μου αν γίνεται να σπάσει συμβόλαιο στο NBA πριν ολοκληρωθεί.basket72 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 10:35 am
Ας περιμένουμε λοιπόν. Αυτό είπα και στο χθεσινοβραδυνό μου σχόλιο.
Σήμερα θα το συμπληρώσω με ένα ακόμα πιο ρηξικέλευθο.
Ακόμα κι αν αποτύχει η ομάδα φέτος (δεν το πιστεύω, αλλά το θέτω έτσι για προωθήσω μιαν άλλη οπτική) πάλι πετυχημένος θα λογίζεται ο συγκεκριμένος ιστορικός της κύκλος. Άστε που του χρόνου μπορεί να έχουμε και καμιά έξτρα τόνωση του ελληνικού στοιχείου από Σακραμέντο μεριά.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Oκ, δεν τα ξέρω τα του ΝΒΑ κι υπέθεσα ότι γίνεται.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 11:03 am
Εννοείται πως είναι πετυχημένη και δεν νομίζω να πηγαίνουμε για κλείσιμο του ιστορικού κύκλου, και μια αποτυχία πρόκρισης σε Φ4 είναι μέσα στο πρόγραμμα κάποια στιγμή. Για το Σακραμέντο μεριά όμως θα σε απογοητεύσω για του χρόνου. Το συμβόλαιο είναι εγγυημένο για 2 χρόνια και υπάρχει option της ομάδας για την 3η χρονιά. Που σημαίνει ότι θα μείνει στο NBA για 2 χρόνια είτε στο Σακραμέντο είτε σε άλλη ομάδα με trade. Δεν έχω υπόψιν μου αν γίνεται να σπάσει συμβόλαιο στο NBA πριν ολοκληρωθεί.
Λάθος μου.
Απλώς τον κόβω να παθαίνει "¨Γεωργάτο".

2
2

- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Λες να του λείπει και του Σάσα το φραπόγαλα;basket72 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 11:05 amOκ, δεν τα ξέρω τα του ΝΒΑ κι υπέθεσα ότι γίνεται.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 11:03 am
Εννοείται πως είναι πετυχημένη και δεν νομίζω να πηγαίνουμε για κλείσιμο του ιστορικού κύκλου, και μια αποτυχία πρόκρισης σε Φ4 είναι μέσα στο πρόγραμμα κάποια στιγμή. Για το Σακραμέντο μεριά όμως θα σε απογοητεύσω για του χρόνου. Το συμβόλαιο είναι εγγυημένο για 2 χρόνια και υπάρχει option της ομάδας για την 3η χρονιά. Που σημαίνει ότι θα μείνει στο NBA για 2 χρόνια είτε στο Σακραμέντο είτε σε άλλη ομάδα με trade. Δεν έχω υπόψιν μου αν γίνεται να σπάσει συμβόλαιο στο NBA πριν ολοκληρωθεί.
Λάθος μου.
Απλώς τον κόβω να παθαίνει "¨Γεωργάτο".![]()
1
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
-
- Reactions: 1105
- Προειδοποιήσεις:
1
θα τη χτισω στο υπογειο λεμεεεεεεε χαχαχαbenchwarmer έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 10:18 amΚάνε το 2029fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 9:11 am
ok! ευχαριστω πολυ η επομενη εξοδος της κορης μου για βολτα αναμενεται να ειναι το 2027 ,οχι τιποτα αλλο αλλα εχω γεννηθει το 74 οχι το 64
https://www.slang.gr/lemma/25866-ok-mpoumer-ok-boomer
3
3

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας το πούμε και αυτό ξανά γιατί έχει την σημασία του.
Ο Βεζε είχε την ευκαιρία της ζωής του φέτος, ευκαιρία που δούλευε και φανταζόταν πολλά χρόνια τώρα.
Παρόλα αυτά, μέχρι τελευταία στιγμή το σκεφτόταν (κατά πως είπε στην συνέντευξη του) γιατί η ζωή του ήταν τόσο ωραία εδώ που το να αλλάξει περιβάλλον είχε τρομερό κόστος.
Αυτό είναι τρομερή επιτυχία (και) της ομάδας και είναι πραγματικά αυτό που μας πάει ψηλά.
Ο Γκος δεν είναι απλά εξαιρετική προσθήκη επειδή είναι πάρα πολύ καλός παίχτης, αλλά επειδή πραγματικά ψηνόταν να έρθει (έριξε και τις απαιτήσεις του στο τέλος) και μιλούσε μέχρι να κλείσει συνεχώς με Μιλου για το πως με τον Ολυμπιακό θα φτάσουν στο Φ4 και την κούπα.
Μιλάμε για απίστευτη δίψα από όλο τον οργανισμό. Ο Γουόκαπ όντως έψηνε τόσο καιρό τον Τζέιμς και αν ερχόταν/έρθει, όλη αυτή η κατάσταση συνιστά μια πολύ ευνοϊκή συνθήκη για να ξεδιπλώσει αρετές και όχι ελαττώματα ο Χ Τζέιμς που θα έρθει να αναλάβει να σκοράρει.
Αυτή είναι η εγγύηση που αισθάνομαι να υπάρχει σε αυτήν την ομάδα, το ότι είναι ΟΜΑΔΑ με τα όλα της.
Ο Βεζε είχε την ευκαιρία της ζωής του φέτος, ευκαιρία που δούλευε και φανταζόταν πολλά χρόνια τώρα.
Παρόλα αυτά, μέχρι τελευταία στιγμή το σκεφτόταν (κατά πως είπε στην συνέντευξη του) γιατί η ζωή του ήταν τόσο ωραία εδώ που το να αλλάξει περιβάλλον είχε τρομερό κόστος.
Αυτό είναι τρομερή επιτυχία (και) της ομάδας και είναι πραγματικά αυτό που μας πάει ψηλά.
Ο Γκος δεν είναι απλά εξαιρετική προσθήκη επειδή είναι πάρα πολύ καλός παίχτης, αλλά επειδή πραγματικά ψηνόταν να έρθει (έριξε και τις απαιτήσεις του στο τέλος) και μιλούσε μέχρι να κλείσει συνεχώς με Μιλου για το πως με τον Ολυμπιακό θα φτάσουν στο Φ4 και την κούπα.
Μιλάμε για απίστευτη δίψα από όλο τον οργανισμό. Ο Γουόκαπ όντως έψηνε τόσο καιρό τον Τζέιμς και αν ερχόταν/έρθει, όλη αυτή η κατάσταση συνιστά μια πολύ ευνοϊκή συνθήκη για να ξεδιπλώσει αρετές και όχι ελαττώματα ο Χ Τζέιμς που θα έρθει να αναλάβει να σκοράρει.
Αυτή είναι η εγγύηση που αισθάνομαι να υπάρχει σε αυτήν την ομάδα, το ότι είναι ΟΜΑΔΑ με τα όλα της.
3
3