Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Αύγ 17, 2023 10:52 pm

Coach Periklis έγραψε:
Πέμ Αύγ 17, 2023 10:27 pm
Έμαθα έφτασε ο Μεσσίας Σικμα σήμερα

Μακελειό στο αεροδρόμιο δεν μπορούσε να περπατήσει ένα μέτρο έμαθα
Θα τρέχουν οι υπόλοιποι και γιναυτον μην σκας

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Dedalos έγραψε:
Πέμ Αύγ 17, 2023 9:30 pm
lefpan έγραψε:
Πέμ Αύγ 17, 2023 2:40 pm
Προς admns'mods:
Κύριοι, υπάρχει μια πραγματικότητα που φαίνεται να την αγνοείτε. Μέσα στο φόρουμ δραστηριοποιούνται διάφορα τρολ, που μόνο τους σκοπό έχουν να προκαλέσουν ποστάροντας είτε στο τόπικ του Ολυμπιακού, είτε στου Παναθηναϊκού, είτε και στα δύο με διαφορετικά nicknames.
Το ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί πολύ χρόνο να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, όμως δεν είναι άδικο να τιμωρείται με φάουλ ή/και αποκλεισμό για κάποιες μέρες όποιος απαντήσει (έστω και απρεπώς) σε αυτά τα τρολ, τα οποία μένουν στο απυρόβλητο;
Εγώ προσωπικά έχω χρεωθεί με 4 φάουλ και κινδυνεύω με εξάμηνο ή περισσότερο αποκλεισμό (για δεύτερη, μάλιστα, φορά), επειδή "την έχω πει" σε μερικούς από δαύτους με ύψος που δεν συνάδει με τους κανόνες του φόρουμ.
Άντε, λοιπόν, να πάρω και το 5ο φάουλ, ενώ οι δαίδαλοι και οι rebedierdos θα συνεχίσουν να δυναμιτίζουν το φόρουμ.
Προκαλώ τον οποιοδήποτε μέσω ανίχνευσης IP να αποδείξει ότι ,όσο αφορά εμένα, ισχύουν οι ισχυρισμοί του κυρίου
Εγώ μιλώ με επιχειρήματα. Χρησιμοποιώ τα επησιμα στατιστικά συνέχεια για να στηρίξω τις απόψεις μου. Απάντηση στα επιχειρήματα με τα στατιστικά δε παίρνω. Μόνο να με βρίζουν για τα ορθογραφικά μου λάθη , παίρνω για απάντηση.
Εγώ δεν έβρισα ποτέ κανέναν, πόσο μάλλον να αποκαλέσω κάποιον αγράμματο και νοητικά ανάπηρο
Αν εκτίμησα ότι θα βγούμε 6-8 και βγήκαμε 1οι πώς αυτό δυναμιτιζει το κλίμα;
Μου επιτίθονται και δεν απαντώ. Δε δυναμιτιζω το κλίμα
Το περιεχόμενο των μπασκετικων μου απόψεων δε το διαπραγματεύομαι. Αν κάποιους τους εκνευρίζουν αυτοι δε ξέρουν να σέβονται την αντίθετη αποψη
Ερίτιμε κύριε, ώ ασπαστέ, κεχαρισμένε και αείποτε στατιστικώς επιχειρηματολογούντα, αναδιαπραγμάτευτε, αξιοφλυγέστατε και αδίκως καθυβριζόμενε Δαίδαλε, έπραξας ούτως ώστε μετανοών με επαινείν υμάς, προσομοίου δ' επαίνου χαίρειν εν τω φόρουμ εύχομαι υμίν ολοψύχως τε και ευδοκίμως παρά πάσι, των συμφουρομιτών συμπεριλαμβανομένων.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 17, 2023 11:01 pm

lefpan έγραψε:

Ερίτιμε κύριε, ώ ασπαστέ, κεχαρισμένε και αείποτε στατιστικώς επιχειρηματολογούντα, αναδιαπραγμάτευτε, αξιοφλυγέστατε και αδίκως καθυβριζόμενε Δαίδαλε, έπραξας ούτως ώστε μετανοών με επαινείν υμάς, προσομοίου δ' επαίνου χαίρειν εν τω φόρουμ εύχομαι υμίν ολοψύχως τε και ευδοκίμως παρά πάσι, των συμφουρομιτών συμπεριλαμβανομένων.

Εγώ Λευτέρη μου, θα του αφιερώσω το εξής άσμα, που στην πραγματικότητα έχει γραφτεί γι' αυτόν. Τον αναφέρει κιόλας στο δεύτερο στιχάκι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Πέμ Αύγ 17, 2023 11:09 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Αύγ 17, 2023 11:01 pm
lefpan έγραψε:

Εγώ Λευτέρη μου, θα του αφιερώσω το εξής άσμα, που στην πραγματικότητα έχει γραφτεί γι' αυτόν. Τον αναφέρει κιόλας στο δεύτερο στιχάκι.
"Like Daedalus' child"!!!

ΥΓ: Ωραίο το άσμα, και "πορτοφέρνει" λιγάκι (στα συν αυτό)!

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 17, 2023 11:12 pm

lefpan έγραψε:
Dedalos έγραψε:
Πέμ Αύγ 17, 2023 9:30 pm

Προφανώς μοιάζει να τρολάρει όσο ακούραστα κατακεραυνωνει Μπαρτζω και Αφούς, ενώ όταν του απαντάς με επιχειρήματα πετάει την μπάλα στην εξέδρα ή κάνει ότι δεν το είδε.

Από την άλλη, μην πετάξεις πιο ψηλά.
ή αν το φας το φάουλ πάλι για τον συγκεκριμένο, ξαναμπές με ψευδώνυμο Ίκαρος.

Μην ακούς για ενθουσιασμούς που πετούσε και πράσινα άλογα, και αυτός να τον αποφύγει ήθελε.

2
2 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1211
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Αύγ 17, 2023 11:19 pm

Plot twist
dedalos και lefpan είναι το ίδιο πρόσωπο :D

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Αύγ 17, 2023 11:20 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Αύγ 17, 2023 11:19 pm
Plot twist
dedalos και lefpan είναι το ίδιο πρόσωπο :D
Χωρίς να το ξέρουν όμως :shock:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Πέμ Αύγ 17, 2023 11:28 pm

Ακόμα πιο plot twist:
Dedalos και lefpan είναι το ίδιο πρόσωπο, που στην πραγματικότητα είναι ένας από τους admins που κυκλοφοράει μέσα στο φόρουμ ινκόγκνιτο και πετάει καμιά τρολιά πού και πού, για να την πέσει ο ίδιος στον εαυτό του, και να δει ποιός θα τσιμπήσει, για να τον έχει στα υπ' όψιν!!!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Αύγ 18, 2023 12:13 am

https://www.sport24.gr/basket/o-gm-ton- ... 47756.html

Άσε ρε γατάκι , έχω Σικμα . Beat that !!!

Επίσης με Αρμάνι ΜΙλάνο το φιλικό στη βραδιά που θα τιμήσουμε τον Σπανούλη . Good enough

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3678
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Παρ Αύγ 18, 2023 12:13 am

Αφού τα είπατε και τελείωσε η ώρα του παιδιού ας μην συνεχιστεί το offtopic του offtopic :hoho: Ολυμπιακού. Τουλάχιστον χαίρομαι που βρήκατε κοινό σημείο αναφοράς έστω και σε κάτι, παρά την καλοκαιρινή άδεια /ανοχή των moderator.

Οι κανόνες είναι γνωστοί οπότε δεν υπάρχει αναίτια ποινή , ή παρασύρθηκα από τον τάδε.
Μην απαντάτε και ignore τον χρήστη.
Οι IP επίσης ελέγχονται γιατί απαγορεύεται ο διπλός λογαριασμός , στο μέτρο του δυνατού ο έλεγχος βέβαια.

Το ξέρετε πολύ καλά, δεν υπάρχουν όμοιες γωνίες στο ίντερνετ που να κρατείται σε επίπεδα νορμάλ η συζήτηση με τόση τοξικότητα που υπάρχει .

Δεν τα βρίσκετε μεταξύ σας. Δε χρειάζεται να απασχολείτε όλο το φόρουμ.

Τα υπόλοιπα που γράφονται από εσάς είναι γιατί δεν υπάρχει καμία αγωνιστική εξέλιξη των ομάδων. Αντί αυτών -> Ανακαλύψτε τα υπόλοιπα section του φόρουμ που αφορούν τέχνες, πολιτική , ταινίες και αναπτύξετε με σεβασμό στον συνομιλητή, κείμενα και γνώμες.

Οτιδήποτε αναλώνεται σε προσωπική κόντρα, όμοια με κουτσομπολιστικη εκπομπή θα τιμωρείται γιατί χάνεται το νόημα ύπαρξης του συγκεκριμένου φόρουμ.

3
3 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2967
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Αύγ 22, 2023 12:31 am

Rebedierdos έγραψε:
Πέμ Αύγ 17, 2023 10:11 pm
lefpan έγραψε:
Πέμ Αύγ 17, 2023 2:40 pm
Προς admns'mods:
Κύριοι, υπάρχει μια πραγματικότητα που φαίνεται να την αγνοείτε. Μέσα στο φόρουμ δραστηριοποιούνται διάφορα τρολ, που μόνο τους σκοπό έχουν να προκαλέσουν ποστάροντας είτε στο τόπικ του Ολυμπιακού, είτε στου Παναθηναϊκού, είτε και στα δύο με διαφορετικά nicknames.
Το ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί πολύ χρόνο να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, όμως δεν είναι άδικο να τιμωρείται με φάουλ ή/και αποκλεισμό για κάποιες μέρες όποιος απαντήσει (έστω και απρεπώς) σε αυτά τα τρολ, τα οποία μένουν στο απυρόβλητο;
Εγώ προσωπικά έχω χρεωθεί με 4 φάουλ και κινδυνεύω με εξάμηνο ή περισσότερο αποκλεισμό (για δεύτερη, μάλιστα, φορά), επειδή "την έχω πει" σε μερικούς από δαύτους με ύψος που δεν συνάδει με τους κανόνες του φόρουμ.
Άντε, λοιπόν, να πάρω και το 5ο φάουλ, ενώ οι δαίδαλοι και οι rebedierdos θα συνεχίσουν να δυναμιτίζουν το φόρουμ.
Αστεία πράγματα , αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μας προσπέρασε τες , μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.
εσυ εισαι τιτανοτεραστια τρολαρα. αλλα και....

θυμασαι οταν εκανες τον λογαριασμο σου που ειχε τριφυλλια και παο ολε και τετοια στο προφιλ σου? το ονομα σου ειναι το ιδιο. νομιζεις πως επειδη αλλαξες φωτο, και στοιχεια απο κατω περι αγαπημενης ομαδας και παικτων και ξαφνικα αρχισες να γραφεις κυριως στα του ολυμπιακου οσοι σε ειδαν να ποσταρεις στην αρχη σε ξεχασαν?
ειναι αστειο να προσπαθεις να υποτιμησεις την νοημοσυνη μας με κατι τοσο...

ντροπη.

steve sorry αλλα ηθελα να τα πω.
αν θες δωσε μου 5 φαουλ σε 1. αλλα γινεται κουραστικο να πληρωνουν τη νυφη παλιοι χρηστες για 2-3 καινουριους που εχουν μπει με μονο ενα σκοπο.
και γιατι να βγω εγω ο λεφ και οποιος αλλος τρωει τα φαουλ με τη σεσουλα απο το δρομο μου για να κανω ιγκνορ το ΤΡΟΛ και να μην τον στειλει ο αντμιν για βρουβες?
στα αλλα παιδια μια χαρα τα κερνανε τα φαουλ και τους αποκλεισμους.

αυτο με τις ip εν ετη 2023 ειναι να ειχαμε να λεγαμε... vpn truly exist.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824

Παρ Αύγ 25, 2023 12:14 am

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Παρ Αύγ 25, 2023 12:23 am

Phys87 έγραψε:
https://www.sdna.gr/monimes-stiles/para ... sloyka-vid

Ρε τον σκακιστή!
ότι τι δηλαδή; :roll:

Phys87

nba
Reactions: 824

Παρ Αύγ 25, 2023 12:25 am

austerity_blues έγραψε:
Phys87 έγραψε:
https://www.sdna.gr/monimes-stiles/para ... sloyka-vid

Ρε τον σκακιστή!
Πλάκα μας κανεις ;

0
austerity_blues
Reactions:

Παρ Αύγ 25, 2023 12:30 am

Phys87 έγραψε:
Παρ Αύγ 25, 2023 12:25 am
austerity_blues έγραψε:

Πλάκα μας κανεις ;
καθόλου :!:

τι θα έπρεπε να κάνει ο Μπαρτζώκας όταν από του πουθενά του σκάει ο Τσουκαλάς και του λέει αυτό που του είπε για το Σλούκα;

αντίστοιχα, τι θα έπρεπε να κάνει ο Σλούκας όταν του έκαναν βιντεοκλήση κάτι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του φώναζαν "Σλούκα αλάνι κτλ";

γιατί και οι δύο την ίδια αντίδραση είχαν :!:

η οποία είναι και απολύτως φυσική εδώ που τα λέμε, γνωστή προαιώνια ως αμήχανο γέλιο. μην ασχολείστε με σαχλαμάρες του σδνα που ξέρουμε όλοι τι σκοπό έχει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”