Ολυμπιακός Off Topic
Συντονιστής: Captains
- brandon_roy
- Reactions: 564
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου, αν ήταν μόνο αμήχανο γέλιο.austerity_blues έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 12:30 amκαθόλου![]()
τι θα έπρεπε να κάνει ο Μπαρτζώκας όταν από του πουθενά του σκάει ο Τσουκαλάς και του λέει αυτό που του είπε για το Σλούκα;
αντίστοιχα, τι θα έπρεπε να κάνει ο Σλούκας όταν του έκαναν βιντεοκλήση κάτι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του φώναζαν "Σλούκα αλάνι κτλ";
γιατί και οι δύο την ίδια αντίδραση είχαν![]()
η οποία είναι και απολύτως φυσική εδώ που τα λέμε, γνωστή προαιώνια ως αμήχανο γέλιο. μην ασχολείστε με σαχλαμάρες του σδνα που ξέρουμε όλοι τι σκοπό έχει.
Αλλά ήταν και αγκαλιές και φιλιά.
Φάουλ του Μπαρτζώκα, για μένα.
1
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
αν θες να βρεις ντροπές τις βρίσκεις παντού, ας είναι αυτή η ντροπή του Μπαρτζώκα ότι του έσκασε ο Τσουκαλάς και τον αγκάλιασε αντί να τσακωθεί μαζί του και να του κάνει κήρυγμα για αυτό που είναι και αυτό που πρεσβεύει.brandon_roy έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 12:37 amΟι αγκαλιές και τα φιλιά με έναν χούλιγκαν τέτοιου βεληνεκούς είναι μεγάλη ντροπή.
εγώ στέκομαι περισσότερο στη δημοσιοποίηση τέτοιων ντροπιαστικών στιγμών, όπως π.χ. το ότι η σύζυγος του Σλούκα έκανε λάικ σε σχόλιο "Σλούκα αλάνι νίκα το λιμάνι". και αυτό φαντάζομαι ντροπή θα σου φαίνεται (εμένα αδιάφορο) αλλά το αποτέλεσμα της δημοσιοποίησης είναι να τις στέλνουν απειλές και να την αποκαλούν βιζιτού οι διάφοροι ούγκανοι.
μόνο τοξικότητα προσφέρουν τέτοια άρθρα, με αυτά θέλουμε να ασχολούμαστε;
οκ φάουλ, μη το κάνουμε και πιο σημαντικό απ' όσο είναι όμως. δηλαδή οι παίκτες δε τον χαιρετάνε τον Τσουκαλά αν βρεθεί μπροστά τους; οι αντίστοιχοι του Παναθηναϊκού δε χαιρετάνε το Νέστορα;lefpan έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 12:44 amΘα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου, αν ήταν μόνο αμήχανο γέλιο.austerity_blues έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 12:30 am
καθόλου![]()
τι θα έπρεπε να κάνει ο Μπαρτζώκας όταν από του πουθενά του σκάει ο Τσουκαλάς και του λέει αυτό που του είπε για το Σλούκα;
αντίστοιχα, τι θα έπρεπε να κάνει ο Σλούκας όταν του έκαναν βιντεοκλήση κάτι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του φώναζαν "Σλούκα αλάνι κτλ";
γιατί και οι δύο την ίδια αντίδραση είχαν![]()
η οποία είναι και απολύτως φυσική εδώ που τα λέμε, γνωστή προαιώνια ως αμήχανο γέλιο. μην ασχολείστε με σαχλαμάρες του σδνα που ξέρουμε όλοι τι σκοπό έχει.
Αλλά ήταν και αγκαλιές και φιλιά.
Φάουλ του Μπαρτζώκα, για μένα.
θα κάτσουν δηλαδή να ασχοληθούν περισσότερο από να κάνουν μια αγκαλιά, να πουν μια μαλακία και να φύγουν;
εμείς δε κάνουμε ακριβώς το ίδιο είτε στις δουλειές μας είτε στην προσωπική μας ζωή με άτομα που για οποιονδήποτε λόγο πρέπει να λέμε μια καλημέρα έστω;
κάνουμε λες και τραγουδούσε με τον Τσουκαλά συνθήματα για το Σλούκα.
- brandon_roy
- Προειδοποιήσεις:
1
για το χαρακτήρα του (κάθε) Σλούκα που επιλέγει όχι απλά να κάνει αγκαλιές αλλά να έχει και αφεντικό κάποιον που είναι φασίστας και χούλιγκαν κάθε μέρα σε live streaming έχουμε κάποιο εξίσου πομπώδες σχόλιο ή εκεί απλά είναι επαγγελματίες;brandon_roy έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 1:01 amΟ χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται όταν σε μια δύσκολη απόφαση παίρνει την σωστή, όχι τη βολική.
- brandon_roy
- Προειδοποιήσεις:
1
μου αρέσει πώς είναι "μεγάλη ντροπή" να αγκαλιάσεις τον Τσουκαλά αλλά το να συνεργαστείς με τον ντιπιτζί απλά "δεν είναι και το καλύτερο δείγμα χαρακτήρα". και για το οποίο θα συμφωνήσεις φαντάζομαι ότι ισχύει για όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού και όχι μόνο για το Σλούκα ε.brandon_roy έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 1:09 amWhataboutism από τα λίγα, αλλά ναι δεν είναι και το καλύτερο δείγμα χαρακτήρα η επιλογή να συνεργαστείς με τον ΔΠΓ. Βέβαια αγκαλίτσες κ φιλάκια δεν έκαναν, το πολύ καμια χειραψία να έγινε.
και θα περιμένω φυσικά να κατακρίνεις στο αντίστοιχο τόπικ το Σλούκα αν κερδίσετε κάνα τίτλο και αγκαλιάσει τον ντιπιτζί και ξεφύγει από την "το πολύ καμιά χειραψία".
ελπίζω να καταλαβαίνεις την υπερβολή όλων αυτών (συμπεριλαμβανομένης και της φάσης με το Μπαρτζώκα). το πόιντ που θέλω να κάνω δεν είναι ότι και εσείς τα ίδια κάνετε αλλά το ότι με το να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα απλά μεγενθύνουμε την τοξικότητα και γινόμαστε και οι ίδιοι περισσότερο τοξικοί.
- brandon_roy
- Προειδοποιήσεις:
1
έχεις απόλυτο δίκιο, δεν είναι σοβαρό να συζητάμε για υποθετικά πράγματα, οπότε απλά δείξε μου τα σχόλια σου για τη συνεργασία Σλούκα - ντιπιτζί που είναι και πολύ πρόσφατο παρελθόν και το λήγουμε εδώbrandon_roy έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 1:26 amΝαι είναι μεγάλη ντροπή. Το ότι κάποιοι άλλοι έχουν ίδιες ή μεγαλύτερες ντροπές δε σημαίνει ότι ο σκακιστής ξεπλένεται, τι να κάνουμε τώρα; Αυτό έγινε τώρα, αυτό σχολιάζουμε. Το αν θα σχολιάσουμε όταν και αν γίνουν αυτά που λες δεν είναι σοβαρή απάντηση.

-
- Reactions: 644
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μου αρέσει που πολλούς σας ενοχλεί η πόλωση και η τοξικότητα αλλά με το παραμικρό κατευθείαν να δημιουργήσουμε κλίμα. Ψοφάτε για την ίντριγκα. Πόσο μάλλον όταν προκαλείται από τον «αντίπαλο».
Καλά έκανε και ο Σλούκας καλά έκανε και ο Μπαρτζώκας και μακάρι και όλοι οι κάφροι που υπάρχουν στον χώρο - media(οι χειρότεροι όλων), οπαδοί, ιδιοκτήτες, φροντιστές και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο- να εξαντλούσαν την καφρίλα τους σε μια βρισιά και ένα χαμόγελο.
Καλά έκανε και ο Σλούκας καλά έκανε και ο Μπαρτζώκας και μακάρι και όλοι οι κάφροι που υπάρχουν στον χώρο - media(οι χειρότεροι όλων), οπαδοί, ιδιοκτήτες, φροντιστές και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο- να εξαντλούσαν την καφρίλα τους σε μια βρισιά και ένα χαμόγελο.
0
προσωπικά σίγουρα με ενοχλεί η πόλωση και η τοξικότητα και ακόμα πιο σίγουρα δε προσπαθώ να δημιουργήσω κλίμα και εντελώς σίγουρα δε ψοφάω για ίντριγκα.AO DAFNIS έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 1:35 amΜου αρέσει που πολλούς σας ενοχλεί η πόλωση και η τοξικότητα αλλά με το παραμικρό κατευθείαν να δημιουργήσουμε κλίμα. Ψοφάτε για την ίντριγκα. Πόσο μάλλον όταν προκαλείται από τον «αντίπαλο».
αυτό που συγκεκριμένα με ενοχλεί είναι να αναπαράγονται άρθρα 100% τοξικά και με ξεκάθαρο στόχο τη στοχοποίηση ανθρώπων. δεν έχω διαβάσει όλο το φόρουμ αλλά αν έβλεπα κάποιον να αναπαράγει άρθρο για τη γυναίκα του Σλούκα ή για τον ίδιο το Σλούκα το ίδιο ακριβώς θα αντιδρούσα. το έγραψα και πριν, αν θες να βρεις ντροπές μπορείς να τις βρεις παντού, σε μεμονωμένους ανθρώπους, σε ολόκληρα σωματεία, σε όλο τον κόσμο βασικά. το γιατί να το κάνεις είναι το ερώτημα.
-
- Reactions: 644
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το σχόλιο δεν ήταν για εσένα αλλά για αυτούς που θα «πιαστούν» από το σκηνικό του Μπαρτζώκα ή του Σλούκα ή του Χ,Ψ παίχτη/παράγοντα και θα του δώσουν μεγαλύτερη αξία από ότι πρέπει συμβάλλοντας κατά πολύ μεγάλο βαθμό εν τέλει στην δημιουργία της πόλωσης και της τοξικότητας.austerity_blues έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 1:46 amπροσωπικά σίγουρα με ενοχλεί η πόλωση και η τοξικότητα και ακόμα πιο σίγουρα δε προσπαθώ να δημιουργήσω κλίμα και εντελώς σίγουρα δε ψοφάω για ίντριγκα.AO DAFNIS έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 1:35 amΜου αρέσει που πολλούς σας ενοχλεί η πόλωση και η τοξικότητα αλλά με το παραμικρό κατευθείαν να δημιουργήσουμε κλίμα. Ψοφάτε για την ίντριγκα. Πόσο μάλλον όταν προκαλείται από τον «αντίπαλο».
αυτό που συγκεκριμένα με ενοχλεί είναι να αναπαράγονται άρθρα 100% τοξικά και με ξεκάθαρο στόχο τη στοχοποίηση ανθρώπων. δεν έχω διαβάσει όλο το φόρουμ αλλά αν έβλεπα κάποιον να αναπαράγει άρθρο για τη γυναίκα του Σλούκα ή για τον ίδιο το Σλούκα το ίδιο ακριβώς θα αντιδρούσα. το έγραψα και πριν, αν θες να βρεις ντροπές μπορείς να τις βρεις παντού, σε μεμονωμένους ανθρώπους, σε ολόκληρα σωματεία, σε όλο τον κόσμο βασικά. το γιατί να το κάνεις είναι το ερώτημα.
Οι χειρότεροι σε αυτό το κομμάτι είναι τα μίντια.
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Να βρίζει τον παίχτη που προπονούσε πριν 2 μήνες ο χούλιγκαν και αυτός να γελάει!!! Και αυτό δεν το βρίσκεις μεμπτό αλλά ρωτάς και τι έγινε.
Αυτή τη στιγμή σχολιάζουμε τη φάση αυτη, γιατί αυτη συνέβη τώρα. Το να πετάς το μπαλάκι στον Σλουκα που θα συνεργαστεί με το dpg, εξιλεώνει τον Μπαρτζωκα ας πούμε; Τόσο σεβόταν ο σκακιστής τον Σλουκα, και γιαυτο έφυγε ο Σλούκας.
Αυτή τη στιγμή σχολιάζουμε τη φάση αυτη, γιατί αυτη συνέβη τώρα. Το να πετάς το μπαλάκι στον Σλουκα που θα συνεργαστεί με το dpg, εξιλεώνει τον Μπαρτζωκα ας πούμε; Τόσο σεβόταν ο σκακιστής τον Σλουκα, και γιαυτο έφυγε ο Σλούκας.
0
-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Τσουκαλάς είναι τόσο χούλιγκαν όσο είναι ποδοσφαιριστές αυτοί που στελεχώνουν τον Βραδυποριακό και Ταλαιπωριακό κάθε χρόνο.
Τον περασμένο αιώνα, την περασμένη χιλιετία, ίσως.
Ένα βίντεο που μπορεί και να σας πείσει για την κατάσταση του ανδρός.
https://www.youtube.com/shorts/fUVQ04f5n40
Πάμε παρακάτω λέμεεεε. Ψάχνουμε θέματα να ρίξουμε φωτιά μου φαίνεται. Και είναι και λέξη που δεν κάνει ούτε να τη λέμε, τέτοιες μέρες, τέτοιες βδομάδες τόσο τραγικές για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου.
Γουέλκαμ του Μπάλκαν Ντουμπάι εντ δε γκριν ένερτζι παραντάιζ να ' ούμε.
Τον περασμένο αιώνα, την περασμένη χιλιετία, ίσως.
Ένα βίντεο που μπορεί και να σας πείσει για την κατάσταση του ανδρός.
https://www.youtube.com/shorts/fUVQ04f5n40
Πάμε παρακάτω λέμεεεε. Ψάχνουμε θέματα να ρίξουμε φωτιά μου φαίνεται. Και είναι και λέξη που δεν κάνει ούτε να τη λέμε, τέτοιες μέρες, τέτοιες βδομάδες τόσο τραγικές για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου.
Γουέλκαμ του Μπάλκαν Ντουμπάι εντ δε γκριν ένερτζι παραντάιζ να ' ούμε.
0