2023 FIBA World Cup - Offtopic (ειδήσεις, κληρώση, κ.λ.π.)
Συντονιστής: Captains
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 945
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Conan1982
- Reactions: 3284
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με το τηλεοπτικό πρόγραμμα τι γίνεται; Βλέπω ότι η ΕΡΤ μεταδίδει όλα της Εθνικής, κάποια από τον πρώτο γύρο, ημιτελικά, τελικό, από τον δεύτερο γύρο και την φάση των 8 θα δείξει άλλους αγώνες πλην της Εθνικής; Τις ώρες που γίνονται τα παιχνίδια δεν αξίζουν μάλλον τα 20 ευρώ για συνδρομή στην πλατφόρμα.
0
- benchwarmer
- Reactions: 1546
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 89
- Προειδοποιήσεις:
1
- GK_23
- Reactions: 2552
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Κανονικότατα! Δεν υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί που να αφορούν την Ελλάδα, ούτε καν για τα δικά μας ματς.iraklisiraklis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 9:32 pmΦαντάζομαι το courtside θα δείχνει κανονικά τα παιχνίδια έτσι; Ρωτάω επειδή φέτος έχει πάρει τα δικαιώματα η ΝΟΒΑ.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2723
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
(A+B) + (C+D) και (E+F) + (G+H)
Δηλαδή ο πρώτος από το γρουπ Α+Β που έγραψες, θα παίξει με τον δεύτερο του γκρουπ C+D κλπ
Μπορείς να δεις εδώ: https://www.fiba.basketball/basketballw ... b=round_FR
0

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πρόβλεψη για παιχνίδια 8αδας :
Σερβία VS Λιθουανία
Ιταλία VS ΗΠΑ
Αυστραλία VS Ισπανία
Γερμανία VS Καναδάς
Σερβία, ΗΠΑ και Αυστραλία είναι τα ξεκάθαρα φαβορί. Το Γερμανία - Καναδάς θα ναι αίμα και άμμος!
Η Σερβία θα φτάσει 4αδα σβηστά αλλά εν τέλει πιστεύω θα μείνει χωρίς μετάλλιο. Γενικά θα μου αποτελέσει μεγάλη έκπληξη να δούμε ευρωπαϊκή ομάδα να παίρνει μετάλλιο φετος. Θεωρώ πως οι ΗΠΑ, Αυστραλία και Καναδάς είναι άλλο level και τελικά θα βρεθούν στο βάθρο. Βέβαια στα νοκ αουτ παιχνίδια ολα μπορεί να συμβούν... Αυτή είναι η πρόβλεψη μου όμως.
ΥΓ. Ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Σλοβενία, η Φιλανδία, η Ισπανία, η Γαλλία και η Γερμανία, θα είχαν πολλές περισσότερες ελπίδες να βρεθούν στο βάθρο των μεταλλίων αν άλλαζαν θέση στους ομίλους με την Ελλάδα.
Σερβία VS Λιθουανία
Ιταλία VS ΗΠΑ
Αυστραλία VS Ισπανία
Γερμανία VS Καναδάς
Σερβία, ΗΠΑ και Αυστραλία είναι τα ξεκάθαρα φαβορί. Το Γερμανία - Καναδάς θα ναι αίμα και άμμος!
Η Σερβία θα φτάσει 4αδα σβηστά αλλά εν τέλει πιστεύω θα μείνει χωρίς μετάλλιο. Γενικά θα μου αποτελέσει μεγάλη έκπληξη να δούμε ευρωπαϊκή ομάδα να παίρνει μετάλλιο φετος. Θεωρώ πως οι ΗΠΑ, Αυστραλία και Καναδάς είναι άλλο level και τελικά θα βρεθούν στο βάθρο. Βέβαια στα νοκ αουτ παιχνίδια ολα μπορεί να συμβούν... Αυτή είναι η πρόβλεψη μου όμως.
ΥΓ. Ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Σλοβενία, η Φιλανδία, η Ισπανία, η Γαλλία και η Γερμανία, θα είχαν πολλές περισσότερες ελπίδες να βρεθούν στο βάθρο των μεταλλίων αν άλλαζαν θέση στους ομίλους με την Ελλάδα.
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πιστεύω ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Ιταλία για 4άδα διότι νομίζω ότι:
1. Οι Ιταλοί θα κερδίσουν τους Σέρβους (και άρα θα αποφύγουν τους Αμερικάνους, θα παίξουν με τη Λιθουανία και μπορούν να κερδίσουν.
2. Η Γερμανία θα κερδίσει Σλοβενία, Αυστραλία και άρα θα αποφύγει τον Καναδά.
Έχω δώσει τα προγνωστικά μου πιο πάνω. Γενικά στα προγνωστικά πάντα σκατά τα πάω πάντως

1
1

-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνω δεν μου αρεσει καθολου το συστημα. Ουσιαστικα μια ηττα απο την πρωτη ακομα φαση σε καταδικαζει τελειως, ειδικα αν εχεις πολυ δυσκολη κληρωση.ssoulliss έγραψε: ↑Δευ Αύγ 28, 2023 11:37 pmΗ δεύτερη φάση ξεκινά σε λίγες ημέρες με ένα σύστημα που κατά τη γνώμη μου, πάει πίσω τη διοργάνωση.![]()
Θα ήταν προτιμότερο οι όμιλοι της δεύτερης φάσης να δημιουργούνται από 4 διαφορετικούς ομίλους με 3 αγώνες ανά ομάδα, παρά με το τωρινό σύστημα των 2 ομίλων-2 αγώνων/ομάδα.
1
1

- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0