Για καποιονμπου ειπε οτι ο Μπαρτζωκας δεν θα γινει μεγαλος προπονητης. Αυτο που θα πω ειναι οτι ο κοουτς ειναι ο πιο επιδραστικος προπονητης της τελευταιας 10ετιας. Εχει παρει 3 φορες το βραβειο του καλυτερου προπονητη της χρονιας, εχει χτισει ομαδαρες με μικρο μπατζετ και οταν μιλαει με δημιοσιογραφους ειναι παντα κυριος και με ωραιο λογο.
Το οτι βριζει χριστοπαναγιες την ωρα του παιχνιδιου Ο ζελικο δεν το κανει που καθε παιχνιδι ειναι λες και εχει παθει εγκεφαλικο ( Μεγαλο ζοτς μην με παρεξηγεις ως παραδειγμα σε αναφερω). Εκει επειδη το κανει στα σερβικα και δεν τον καταλαβαινουμε ειμαστε οκ αλλα με τον Μπαρζωκα εχουμε προβλημα;
Ο μπαρτζωκας ειναι ολυμπιακος. Δεν εγινε τωρα, ηταν απο κουνια και το εχει πει απειρες φορες.
Ο τσουκαλας ειναι ενας γραφικος τυπος που βριζει αλλα ποιος ελληναρας της δικης του ηλικιας δεν παει στο καφενειο της γειτονιας και δεν το κανει; Μας πειραζει επειδη το κανει στην τηλεοραση. Ο τσουκαλας δεν προωθει κανενα χουλιγκανισμο, κανενα φανατισμο που εχει σχεση με τη βια. Το οτι προωθει τον φανατισμο υπερ της ομαδας του σε υγιειη πλαισια δεν με πειραζει. Και εγω δηλωνω φανατικος ολυμπιακος, αρρωστος και ας εχω ενα επιπεδο που δεν μου επιτρεπει να συμπεριφερομαι σαν τον καθε τσουκαλα. Οταν θα μιλησω για μπασκετ ή μπαλα ομως γαυρος θα δηλωσω και θα βρισω και τον σλουκα και το καθε σλουκα λογω συναισθηματος αν και ξερω οτι ο αθλητισμος ειναι επαγγελματικος και καλα εκανε ο ανθρωπος που ειδε οτι ηταν καλυτερο για την οικογενεια του και να ειναι υγιειης πανω απο ολα(γιατρος ειμαι ετσι και οποιος βριζει για την υγεια ανθρωπων δεν το σηκωνω). Τωρα οτι ο τσουκαλας προωθει τον χουλιγκανισμο που σε καθε ευκαιρια ο ανθρωπος τα χωνει στους ουγκανους που σκοτωνονται ειπαμε. Οτι ειναι γραφικος, οτι ειναι κομπλεξικος, οτι ειναι χαμηλου επιπεδου, οτι δεν επρεπε να ειναι στην τηλεοραση σε ολα συμφωνω.
Το οτι ο Μπαρτζωκας αγκαλιαζει τον τσουκαλα που εχει ανοιξει τα χερια να τον αγκαλιασει και χαμογελαει αμηχανα ενω μαλλον να αποφυγει μια συζητηση μαζι του θελει παρα οτι συμμετεχει στο πτι βριζει τον σλουκα.
Αυτα