2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1161
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1304
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω να πω την αμαρτια μου; Θα φωναζα τον μπιελιτσα να του πω: Εισαι υγειης; Ελα να σε περασω ιατρικα. Θα σου δωσω συμβολαιο για 1+1 το πρωτο θα ειναι χαμηλο συμβολαιο και θα εχει ρητρες μεχρι τα Χριστουγεννα. Μετα θα ειναι εγγυημενο μεχρι το τελος της χρονιας. Το +1 θα ειναι πολυ πιο μεγαλο συμβολαιο.
Τι λετε; Δεν θα ηταν μια εξαιρετικη περιπτωση Μπλακ αν ειναι υγιειης;
Επισης αυτη η νηνεμια μου φαινεται λιγο περιεργη
0
- Conan1982
- Reactions: 3574
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ζήτημα είναι ότι υποτίθεται ότι ψάχνουμε ένα μπαμ με μια δυνατή μεταγραφή.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 26, 2023 10:11 amΕγω να πω την αμαρτια μου; Θα φωναζα τον μπιελιτσα να του πω: Εισαι υγειης; Ελα να σε περασω ιατρικα. Θα σου δωσω συμβολαιο για 1+1 το πρωτο θα ειναι χαμηλο συμβολαιο και θα εχει ρητρες μεχρι τα Χριστουγεννα. Μετα θα ειναι εγγυημενο μεχρι το τελος της χρονιας. Το +1 θα ειναι πολυ πιο μεγαλο συμβολαιο.
Ο Μπλάκ ήταν ρίσκο αλλά ήρθε και ως τρίτος σέντερ.
Εμένα δεν με ψήνει και πολύ, 35 χρονών, έρχεται από μια χάλια χρονιά και η Φενέρ δεν τον υπολογίζει, δεν είναι σέντερ, δεν είναι γκαρντ, πόσο επιδραστικός μπορεί να είναι ξανά σε αυτήν την ηλικία;
2
2

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο ίδιος ο παίκτης δεν ήθελε να έρθει στους αιώνιους, επομένως δεν έχει νόημα η συζήτηση.SluckyLuke13 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 26, 2023 1:50 pmΤο είχα γράψει και στο τοπικ του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος δήλωσε ότι οι δύο μεγάλοι δεν ενδιαφέρθηκαν νομίζω αλλά μου φαίνεται χλωμό από τη στιγμή που για διαβατήριο έχουν πληρώσει τον κάθε απίθανο. Πριν κάποιο διάστημα έγραψε ένας σε σχόλια στο FB ότι ο Ρογκαβόπουλος έχει ένα προσωπικό ζήτημα που τον κάνει να μη θέλει να έρθει προς το παρόν Ελλάδα. Δεν ξέρω αν έγραφε παπάτζες, πράγμα πολύ πιθανό αλλά μου φαίνεται και μια λογικότερη εξήγηση γιατί δεν θα παίζει φέτος σε Πάο ή Ολυμπιακό.
0
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρώ καθαρά για θέμα ρόλου-χρονου. Καλά έκανε και πήγε Μπασκόνια μπασκετικοτατη ομάδα με ανθρώπους που γνωρίζουν εξαιρετικά το άθλημα.
Θα κάνει το επόμενο βήμα και θα εξελιχθεί ως παίκτης και θα πάρει τις κατάλληλες παραστάσεις. Μετά από εκεί θα σφαχτούν οι 2 αιώνιοι για το ποιος θα τον πάρει. Νομίζω έχει υπογράψει 3ετες, στα 25 του θα είναι ότι πρέπει για την ομάδα μας.
Εγώ θα τον ήθελα από φέτος αλλά θεωρώ έκανε την καλύτερη επιλογή, καθώς ακόμη και η ACB είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
2
2

Μέχρι φέτος
-
- Reactions: 2474
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλα, για τον εαυτό του εννοείται έκανε τη καλύτερη επιλογή και πήγε στους Βασκους! Αλλά ο ΟΣΦΠ δεν έκανε τη καλύτερη επιλογή σαν ομάδα που τον άφησε για αλλού. Θεωρώ πως με Ρογκα θα ήσασταν πλήρεις στη περιφερεια. Κανααν/Λαρε στο "2" (ή αντι του Κανααν ένας καλύτερος), Παπ/Ρογκα στο "3" και Μακισικ ενδιάμεσος. Θα είχατε 3 ασους με Γουόκαπ, Γκος και Λούντζη και θα μπορούσατε τον 8ο ξενο να τον πάρετε στους ψηλούς. Στην Α1 θα παιζε φουλ ο Ρογκα και ένα 10λεπτο σίγουρα στη γιουρολιγκ.papp7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 26, 2023 1:54 pmΘεωρώ καθαρά για θέμα ρόλου-χρονου. Καλά έκανε και πήγε Μπασκόνια μπασκετικοτατη ομάδα με ανθρώπους που γνωρίζουν εξαιρετικά το άθλημα.
Θα κάνει το επόμενο βήμα και θα εξελιχθεί ως παίκτης και θα πάρει τις κατάλληλες παραστάσεις. Μετά από εκεί θα σφαχτούν οι 2 αιώνιοι για το ποιος θα τον πάρει. Νομίζω έχει υπογράψει 3ετες, στα 25 του θα είναι ότι πρέπει για την ομάδα μας.
Εγώ θα τον ήθελα από φέτος αλλά θεωρώ έκανε την καλύτερη επιλογή, καθώς ακόμη και η ACB είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Πως θα έλεγε όχι αν του δίνατε αυτόν τον ρόλο και ένα πολύ καλύτερο οικονομικα συμβόλαιο από αυτό που του δινει η Μπασκονια?
0
- papp7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακριβώς αυτό έγινε , δεν του δίναμε τον ρόλο που αναφέρεις. Πράγμα το οποίο είναι περίεργο στα δικα μου μάτια. Γιατί ; Γιατί όπως είναι η θέση 4 θεωρώ απίθανο Πίτερς-Σικμα να έχουν με συνέπεια από 20 ποιοτικά λεπτά έκαστος. Συνεπώς θα πρέπει να πάει να βοηθήσει εκεί ο Παπ και άρα μένουν αρκετά λεπτά στο 3.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 26, 2023 2:11 pmΚαλα, για τον εαυτό του εννοείται έκανε τη καλύτερη επιλογή και πήγε στους Βασκους! Αλλά ο ΟΣΦΠ δεν έκανε τη καλύτερη επιλογή σαν ομάδα που τον άφησε για αλλού. Θεωρώ πως με Ρογκα θα ήσασταν πλήρεις στη περιφερεια. Κανααν/Λαρε στο "2" (ή αντι του Κανααν ένας καλύτερος), Παπ/Ρογκα στο "3" και Μακισικ ενδιάμεσος. Θα είχατε 3 ασους με Γουόκαπ, Γκος και Λούντζη και θα μπορούσατε τον 8ο ξενο να τον πάρετε στους ψηλούς. Στην Α1 θα παιζε φουλ ο Ρογκα και ένα 10λεπτο σίγουρα στη γιουρολιγκ.papp7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 26, 2023 1:54 pm
Θεωρώ καθαρά για θέμα ρόλου-χρονου. Καλά έκανε και πήγε Μπασκόνια μπασκετικοτατη ομάδα με ανθρώπους που γνωρίζουν εξαιρετικά το άθλημα.
Πως θα έλεγε όχι αν του δίνατε αυτόν τον ρόλο και ένα πολύ καλύτερο οικονομικα συμβόλαιο από αυτό που του δινει η Μπασκονια?
Να το πω πιο απλά , ενώ ξεκίνησε καλά ο σχεδιασμός με τους Γκος-Μιλου μετά με τις συνθήκες που προέκυψαν η ομάδα πιάστηκε στον ύπνο. Αυτό λέμε. Δεν είναι ότι δεν ξέρει ο Μπαρτζώκας, το σταφ και οι πρόεδροι ή ότι μηδενίζουμε τις προηγούμενες χρονιές. Ο βασιλιάς είναι γυμνός και κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε.
Γιατί με την λογική ότι είτε θα έμενε ο Βεζε στο 4 είτε θα ερχόταν ο Μιρό που θα παίρνανε τα χοντρά λεπτά στο 4, με Λαρε-Σακ στο 2-3 , Παπ στο 3 και στο 1-2 Γουοκαπ-Γκος-Μεταγραφη-Καναν-Λουντζης-Παππας , ναι δεν μπορούσες να δώσεις σοβαρά λεπτά και χρόνο στον Ρογκα. Έλα όμως που ήρθαν εντελώς τούμπα τα πράγματα
1
1

Μέχρι φέτος
-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Νομίζω ότι δεν είναι μόνο θέμα ρόλου η επιλογή της Μπασκόνια.papp7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 26, 2023 2:24 pm
Ακριβώς αυτό έγινε , δεν του δίναμε τον ρόλο που αναφέρεις. Πράγμα το οποίο είναι περίεργο στα δικα μου μάτια. Γιατί ; Γιατί όπως είναι η θέση 4 θεωρώ απίθανο Πίτερς-Σικμα να έχουν με συνέπεια από 20 ποιοτικά λεπτά έκαστος. Συνεπώς θα πρέπει να πάει να βοηθήσει εκεί ο Παπ και άρα μένουν αρκετά λεπτά στο 3.
Να το πω πιο απλά , ενώ ξεκίνησε καλά ο σχεδιασμός με τους Γκος-Μιλου μετά με τις συνθήκες που προέκυψαν η ομάδα πιάστηκε στον ύπνο. Αυτό λέμε. Δεν είναι ότι δεν ξέρει ο Μπαρτζώκας, το σταφ και οι πρόεδροι ή ότι μηδενίζουμε τις προηγούμενες χρονιές. Ο βασιλιάς είναι γυμνός και κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε.
Γιατί με την λογική ότι είτε θα έμενε ο Βεζε στο 4 είτε θα ερχόταν ο Μιρό που θα παίρνανε τα χοντρά λεπτά στο 4, με Λαρε-Σακ στο 2-3 , Παπ στο 3 και στο 1-2 Γουοκαπ-Γκος-Μεταγραφη-Καναν-Λουντζης-Παππας , ναι δεν μπορούσες να δώσεις σοβαρά λεπτά και χρόνο στον Ρογκα. Έλα όμως που ήρθαν εντελώς τούμπα τα πράγματα
Είναι ότι θα πάει εκεί και θα έχει το μυαλό του στο μπάσκετ και μόνο. Μακριά από άγχη.
Είδαμε και τον Μπουρούση τι μπάσκετ έπαιξε εκεί.
Είναι ιδανικό μέρος για να πάει κανείς να παίξει μπάσκετ συν το γκελ που θα έχει το επόμενο καλοκαίρι, έχοντας μετρήσει έναν χρόνο στην "πασαρέλα" της Βιτόρια/Γκαστέιζ.
Σ' ένα θεωρητικό πλαίσιο, ναι θα κόλλαγε μια χαρά στον Ολυμπιακό, ο Ρόγκα, δίνοντάς του την ευκαιρία να τα χώσει στον 4-5ρο, Τζόρνταν Μίκι (παίκτης Μπαρτζώ, μην ξεχνάμε) και βάζοντας τον Πίτερς και στο 3 (αν κι εφόσον μπορεί ο παίκτης).
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Ρόγκα θα ήταν ρίσκο γενικά γιατί δεν έχει δοκιμαστεί στο ψηλό επίπεδο της Ευρώπης. Μέχρι τώρα δείχνει καλός και επιθετικά μου αρέσει. Θα τον δούμε και με δυσκολότερους αντιπάλους δηλαδή Μαυροβούνιο,Λιθουανία και φυσική την ερχόμενη σεζόν. Για μένα έκανε καλή επιλογή για να ψηθεί και μετά να κάνει το επόμενο βήμα με ελληνική ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Για αρχή Μπασκόνια που μάχεται για οχτάδα Ευρωλίγκα και ημιτελικά acb είναι δυνατή επιλογή.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- papp7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όντως σημαντική και αυτή η παράμετρος. Προσωπικά πιστεύω ότι η Μπασκόνια είναι το καλύτερο περιβάλλον για ξεπεταγμα φαίνεται κι όλας με πολλά παραδείγματα παικτών.basket72 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 26, 2023 2:30 pmΝομίζω ότι δεν είναι μόνο θέμα ρόλου η επιλογή της Μπασκόνια.papp7 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 26, 2023 2:24 pm
Ακριβώς αυτό έγινε , δεν του δίναμε τον ρόλο που αναφέρεις. Πράγμα το οποίο είναι περίεργο στα δικα μου μάτια. Γιατί ; Γιατί όπως είναι η θέση 4 θεωρώ απίθανο Πίτερς-Σικμα να έχουν με συνέπεια από 20 ποιοτικά λεπτά έκαστος. Συνεπώς θα πρέπει να πάει να βοηθήσει εκεί ο Παπ και άρα μένουν αρκετά λεπτά στο 3.
Είναι ότι θα πάει εκεί και θα έχει το μυαλό του στο μπάσκετ και μόνο. Μακριά από άγχη.
Είδαμε και τον Μπουρούση τι μπάσκετ έπαιξε εκεί.
Είναι ιδανικό μέρος για να πάει κανείς να παίξει μπάσκετ συν το γκελ που θα έχει το επόμενο καλοκαίρι, έχοντας μετρήσει έναν χρόνο στην "πασαρέλα" της Βιτόρια/Γκαστέιζ.
Σ' ένα θεωρητικό πλαίσιο, ναι θα κόλλαγε μια χαρά στον Ολυμπιακό, ο Ρόγκα, δίνοντάς του την ευκαιρία να τα χώσει στον 4-5ρο, Τζόρνταν Μίκι (παίκτης Μπαρτζώ, μην ξεχνάμε) και βάζοντας τον Πίτερς και στο 3 (αν κι εφόσον μπορεί ο παίκτης).
Γενικά 1 είναι το πρόβλημα των διαβατηρίων και 2 το θέμα των διθεσιτων στην φροντ λαιν γιατι έχουμε 2 καθαρά 5αρια και 2 καθαρά 4αρια (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον ούτε τον Πίτερς μπορώ να τον δω με συνέπεια στο 3 ούτε τον Σικμα στο 5) , για αυτό και οι 9 ξένοι είναι μονόδρομος όπως είναι το ρόστερ αυτήν την στιγμή. Τα πολλά λεφτά στον γκαρντ και έναν παίκτη με λίγες απαιτήσεις χρόνου στο 4-5. Μπλέκεις όμως γιατί 2 από τους 9 θα είναι εντελώς εκτός ελληνικών διοργανώσεων ή θα πρέπει να χρησιμοποιείς τις 2(; ) αλλαγές σε κάθε γύρο που έχεις δικαίωμα για να τους ρολαρεις.
Προβληματικός σχεδιασμός.
-Αν μείνεις όπως είσαι , έχεις χαμηλό ταβάνι
-Αν πάρεις μόνο γκαρντ, έχεις κενό στο 4-5
-Αν πάρεις 4-5αρι, λείπει το fire power στα γκαρντ
-Αν πάρεις και γκαρντ και ψηλό, έχεις 2 ομάδες στην ουσία
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
2
2

Μέχρι φέτος