JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 26, 2023 6:14 am
AlexD έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 26, 2023 4:44 am
Κάτσε καλά Τζόνι, η Μπασκονια έχει ήδη άλλον Νικ, τον Μανιον για την θέση
Πέραν του Μακινταιρ που λίγο μιεχ αλλά την δουλειά του θα την κάνει και λογίζεται για βασικός αν καταλαβαίνω καλά.
Θέλει ακόμα έναν παίχτη αλλά μάλλον πιο πολύ στο 2/3 ή έστω 1/2 αν και νομίζω προτιμώ στο 3/4. Πάντως όχι καθαρό άσο, ο Μανιον φέτος θα κάνει τρελό στεπ απ
Καλα ντε, μια κουβέντα είπα, μην με φας

. Δεν μου φαίνεται λογικό να χάνεις Τομπσον πάντως και να φέρνεις Μανιον και Μακιντάιρ. Ο Μανιον μαζί με τον Χάουαρντ θα αποτελούν τρύπα του όζοντος αμυντικά. Από το 2 έως το 5 δεν υπάρχει ούτε ένας αυτοφωτος παιχτης πλην του Χάουαρντ, αν και όλοι εξαίσιοι σουτερ. Θα μεγαλουργούσε ο Καλαθης εκεί! Και ας κανανε τον Μακιντάιρ 5ο γκαρντ...
Σίγουρα πάντως θέλουν εναν ακόμα ποιοτικό παιχτη των 15-20 λεπτών, είτε combo guard, είτε combo forward. Δεν βγαίνει η σεζόν πλέον με 12-man rotation, ειδικά όταν από τους 12 οι 6 είναι εντελώς μετρίου επιπέδου.
Συγγνώμη έχεις δίκιο, μου βγήκε το πατρικό μου με τον Νίκολο.
Για τόσο κακό αμυντικο τον έχεις; εντάξει δεν είναι αθλητικός αλλά το ζαλίζει, είναι σκυλί του πολέμου σαν τον Λουκάνικο τον IV στο μνημόνιο II.
Πιστεύω όντως σε μεγάλο στεπ απ του παίχτη, πως θα βαράει 25'+ βασικός στο τέλος.
Θα ξεκινήσει στο 2ο σχήμα με Βάνια, Ρογκα, ; και Κοστέλο αλλά σύντομα θα πάρει περισσότερο χρόνο. Αν τους βγει και ο Μακινταιρ ίσως παίζουν και μαζί κάποια λεπτά.
Ερωτηματικό είναι και πόσο έτοιμος είναι να παίξει ο Diop στο 5. Αν δεν είναι, ο Κοστέλο θα χρειαστεί να παίξει μόνιμα εκεί και άρα θέλουν σίγουρα 4αρι. Ειδικά αν και ο Raieste δεν είναι έτοιμος να δώσει σταθερά κάτι, στο 3/4 θα έπαιρνα παίχτη ή στο 4/5 έναν τύπου Μίκι.
Πιστεύω πολύ τους Μανιον και Σεντεκέρσκις αλλά καθόλου τον Μονεκε (για φέτος μιλάω πάντα).
Ο Diez επίσης δεν είναι παίχτης που μπορεί να δώσει κάτι, δεν βλέπω πως δεν θα πάρουν έστω έναν παίχτη.