Group H (CAN, LAT, LEB, FRA)

Συντονιστής: Captains

Dedalos

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 27, 2023 6:29 pm

Απίστευτο... Τελικά αν ξέρεις μπάσκετ κερδίζεις και τα απίστευτα αθλητικά προσόντα..

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Αύγ 27, 2023 6:30 pm

Ματσάρα. Ότι καλύτερο μέχρι τώρα! Την Λετονία την είχα υποτιμήσει από το φιλικό με Λιθουανία! Πολύ δυνατή ομάδα!

Άβαταρ μέλους
Zoys

Moderator
Reactions:

Υπέροχη κηδεία στην πιο τυχερή δευτεραθλήτρια Ευρώπης ever. :D

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Θέλει πολλή προσπάθειας να χάσεις παιχνίδι στο οποίο προηγείσαι με 12 πόντους στο τέλος της 3ης περιόδου... και όμως το κατάφεραν και αυτό. 12-26 το επιμέρους σκορ στα τελευταία 10 λεπτά, απλά θλίψη. Ντρέπομαι για αυτή την ομάδα. Τουλάχιστον ο Λεσόρ επιστρέφει πίσω υγιής, αυτό είναι ίσως το μόνο θετικό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Κυρ Αύγ 27, 2023 6:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tracy Mac

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 27, 2023 6:31 pm

Reaper έγραψε:
Κυρ Αύγ 27, 2023 6:28 pm
Εξω η Γαλλια!

Το χαρηκα, μου ειναι αντιπαθες το θεαμα του Γκομπερ να κανει τον τερματοφυλακα εδω και τοσα τουρνουα.
Εξω οι μια ζωη αντιπαθητικοι Γαλλοι. Ξερουμε τωρα οσον αφορα εμας, μας βολευε που περασε η Λετονια και οχι η Γαλλια, μπας και κατα τυχη περναμε καποια απευθειας θεση για ΟΑ, σε περιπτωση που πατωναν οι περισσοτερες Ευρωπαικες?

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Γράφαμε, βλακείες πιο πάνω τελικά έχασε η Γαλλία!!!! :D :P
ssoulliss έγραψε:
Πέμ Αύγ 24, 2023 3:19 pm
Μετά τον σοκαριστικό εντός έδρας αποκλεισμό από τη Βουλγαρία για το EuroBasket η ομοσπονδία απέλυσε το τοτέμ της χώρας, τον προπονητή Roberts Štelmahers, προσλαμβάνοντας τον Ιταλό τεχνικό Luca Banchi ο οποίος είναι ο πρώτος ξένος προπονητής στην ιστορία της χώρας (υπάρχει και ο Kemzura αλλά αυτός θεωρείτε "φίλιος" προπονητής, aka Λιθουανός). Αυτό από μόνο του σήκωσε μουρμούρα ωστόσο ο Ιταλός με μια επιτυχημένη καμπάνια πρώτα στην προ-προκριματική φάση και ύστερα στη προκριματική όπου σε σύνολο 14 αγώνων γνώρισε μόλις μια ήττα στο Βελιγράδι με 101-100.
Επί Banchi έχουν μόνο μια ήττα, παίδες!!! :wave:

GK_23 έγραψε:
Σάβ Αύγ 26, 2023 10:11 pm
Φίλε θέλω να πιστεύω πως έφτασε η μέρα που θα απαλλαγούμε επιτέλους από τον professeur :cool:
Νομίζω ήρθε η στιγμή!!!!

Άβαταρ μέλους
Reaper

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Αύγ 27, 2023 6:34 pm

Tracy Mac έγραψε:
Reaper έγραψε:
Εξω η Γαλλια!

Το χαρηκα, μου ειναι αντιπαθες το θεαμα του Γκομπερ να κανει τον τερματοφυλακα εδω και τοσα τουρνουα.
Εξω οι μια ζωη αντιπαθητικοι Γαλλοι. Ξερουμε τωρα οσον αφορα εμας, μας βολευε που περασε η Λετονια και οχι η Γαλλια, μπας και κατα τυχη περναμε καποια απευθειας θεση για ΟΑ, σε περιπτωση που πατωναν οι περισσοτερες Ευρωπαικες?
Οι απευθειας θεσεις της Ευρωπης στους ΟΑ ειναι 2, δε μας αφορα ιδιαιτερα η Γαλλια.

Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Αύγ 27, 2023 6:35 pm

Tracy Mac έγραψε:
Reaper έγραψε:
Εξω η Γαλλια!

Νομίζω οι ελπίδες μας ήταν σε περίπτωση που φτάναμε 8αδα και πετάγαμε έξω καμία Λιθουανία.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Κυρ Αύγ 27, 2023 6:36 pm

Έχω λιώσει στο γέλιο :roofl: :roofl: :roofl:

Που πας ρε Καραμήτρο με τον ...Francisco;
Που πας με τον De Colo βασικό PG στα γεράματα;
Τραυματίστηκε ο Ntilikina και κάλεσες τον ...Beaubois στα 35 του; Να κοντράρει τον Dort και τον Brooks;

Είναι δυνατόν να μην παίζουν στην εθνική Γαλλίας ο Hayes και o Maledon και να παίζει ο Francisco και ο Cordinier;

Απέλαση που έλεγε και ο Αλέφαντος :roofl:

Οι Λετονοί χωρίς Porzingis, χωρίς Strelnieks, χωρίς Lomazs πανάξια στους "16". Respect :obey:

Tracy Mac

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 27, 2023 6:38 pm

Reaper έγραψε:
Κυρ Αύγ 27, 2023 6:34 pm
Tracy Mac έγραψε:

Οι απευθειας θεσεις της Ευρωπης στους ΟΑ ειναι 2, δε μας αφορα ιδιαιτερα η Γαλλια.
Ναι θελω να πω αν πηγαινε ψηλα η Γαλλια, και μεις με καποιο τροπο 8αδα, τοτε αν καποιες Ευρωπαικες δεν πηγαιναν καλα οπως Ιταλια π.χ, ισως ειχαμε μια ευκαιρια να μπουμε απευθειας.

1. ΗΠΑ
2. Καναδας
3. Αυστραλια
4. Γαλλια
5. Ισπανια
6. Ελλαδα
7. Σερβια

Σε μια τετοια υποθετικη καταταξη δεν θα πηγαιναμε απευθειας? Εστω και αν ειχε λιγες πιθανοτητες, που τωρα ειναι μηδαμινες λογο αποκλεισμου Γαλλιας

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 27, 2023 6:40 pm

GK_23 έγραψε:

Τραυματίστηκε ο Ntilikina και κάλεσες τον ...Beaubois στα 35 του; Να κοντράρει τον Dort και τον Brooks;

Είναι δυνατόν να μην παίζουν στην εθνική Γαλλίας ο Hayes και o Maledon και να παίζει ο Francisco και ο Cordinier;

Οι Λετονοί χωρίς Porzingis, χωρίς Strelnieks, χωρίς Lomazs πανάξια στους "16". Respect :obey:
Πάντως η αλήθεια είναι ότι είχαν πολύ καλό look/σουτ στο τέλος. Θα μπορούσε δυστυχώς το παραμύθι να είχε λήξει πολύ διαφορετικά για τους κωλόφαρδους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έδωσαν την μπάλα στον Zagars στο τέλος. Ήταν νομίζω ο χειρότερος σήμερα (σε βολές), αλλά δεν ξέρω πόσο έυστοχος είναι γενικά.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Κυρ Αύγ 27, 2023 6:45 pm

GK_23 έγραψε:

Να συμπληρώσω πως ο Fall στα παιχνίδια προετοιμασίας απλά δεν μπορούσε να κουνηθεί ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, τραυματίζεται ο Lessort αναγκάζεται να καλέσει τον ο Poirier ο οποίος πέρυσι ήταν ο δεύτερος του ψηλός και τελικά τον ξανακόβει!!

:hammer:

Αυτό με τον Hayes ειδικά σηκώνω τα χέρια ψηλά, παραδίνομαι!! :)

Το παιδί φέτος βρήκε πολύ χρόνο στο Detroit και παρόλο που είναι άσουτος είναι κανονικός PG σε άμυνα και επίθεση (φέρτε στο νου σας όσοι δεν τον έχετε δει έναν αθλητικότερο και γρηγορότερο Διαμαντίδη της περιόδου 2004-2005). Το παιδί δίνει συνέντευξη και λέει φέτος θέλω να παίξω έχω μιλήσει με τον προπονητή και αυτός παίρνει τον Francisco!! :drunk:

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 27, 2023 6:51 pm

Καληνύχτα παπατζή (Κολέ) δηλαδή;

Εικόνα
kostas1978

junior
Reactions:

και τωρα αυτη η γαλλια εχει και το ενα εισιτηριο για τους ολυμπιακους????

παντως απο πισω εχουν πολυ πραγμα σε νεαρουα, αν κρινουμε οτι πηγαν καλα στους νεους/εφηβους/παιδες, κτλ

ΥΓ κακες διαιτησιες... σε μια μερα ειδαμε 2 αντιαθλητικα στον ιδιο παικτη και αποβολη προπονητη.. σε ολοκληρη ευρωλιγκα παιζει να δουμε τετοια σφυριγματα μεσα σ ολη τη χρονια
κατι πρεπει να γινει με τους διαιτητες σ αυτες τις διεθνεις διοργανωσεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas1978 την Κυρ Αύγ 27, 2023 6:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tracy Mac

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 27, 2023 6:55 pm

kostas1978 έγραψε:
και τωρα αυτη η γαλλια εχει και το ενα εισιτηριο για τους ολυμπιακους????

παντως απο πισω εχουν πολυ πραγμα σε νεαρουα, αν κρινουμε οτι πηγαν καλα στους νεους/εφηβους/παιδες, κτλ
Καλα ομαδαρα θα εχουν, θα κατεβει και Ουεμπι, συν οτι θα ειναι πιο νεαρη ομαδα με πολυ περισσοτερη αθλητικοτητα. Ευκολα θα ειναι 8αδα και επειδη θα ειναι και σε ευκολο ομιλο, λογικα θα παιξει με βατη ομαδα στους 8, δηλαδη οχι ΗΠΑ-Καναδα-Αυστραλια κλπ. Μετα αναλογα ποιες θα προκριθουν γιατι μπορει π.χ αν Σερβια δεν προκριθει απευθειας, Γιοκιτς-Μπογντα να μην κατεβουν Προ Ολυμπιακο τουρνουα και να μην παει ΟΑ.

Οποτε του χρονου τους εχω τουλαχιστον 8αδα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “FIBA World Cup 2023”