2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021
Συντονιστής: Captains
- Neondreamer
- Reactions: 51
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ανεφερες παικταραδες που ειναι καλυτεροι σουτερ απο βεζε. Του φωτση το σουτ ειναι με τρελη καμπυλη και παντα το χαζευα. Μου φαινεται παντως οτι ο βεζε δε τεντωνει το χερι στο release. Θα ψαξω αλλα βιντεο γιατι ειναι απο μακρια αυτο. Προσωπικα τον βεζε τον ειχα για καλο σουτερ αλλα οχι για τετοιον οπως ειδα σημερα. Αναθεωρω δηλαδη τον τροπο που τον παρακολουθω. Εγω τον παικτη θα τον κραταγα παντως με τη λογικη οτι δε θα ψαχνω καθε 1 με 2 χρονια για νεο παικτη διοτι τα αδερφια δε ξερουν να κρατανε ξενους στην ομαδα.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2020 12:36 amΘυμάμαι συνέντευξη του Πέτζα τον ρώτησαν τι ποσοστό είχε στα τρίποντα στην προπόνηση κι είπε 96-98% σε σταθερή βάση.
Επίσης θυμάμαι τον προπονητή των Ράπτορς να λέει ότι σε προπόνηση ο Φώτσης είχε χάσει μόλις ένα τρίποντο.
Και τέλος, θυμάμαι τον Πρέλεβιτς σε προθέρμανση στο ματς να βάζει δεκάδες σουτ χωρίς να χάνει κανένα. Είχε βάλει πάρα πολλά όταν αρχίσαμε να τα μετράμε κι ακόμη κι έτσι μετρήσαμε πάνω από 50, όλα χλατσωτά σε εκτός έδρας γήπεδο με "σκληρές" μπασκέτες για όσους θυμούνται τις εποχές (οι χειρότερες πάντως ήταν σε Σπόρτινγκ και Ιβανώφειο).
Κοινώς δε λέει τίποτε να έχει εξαιρετικό ποσοστό ο παίκτης στην προπόνηση, πόσο μάλλον πολύ καλός σουτέρ σαν το Βεζένκοφ.
υγ. Με το δυχτακι που ειχαν στο Ιβανωφειο το στεφανι φαινοταν μεγαλυτερο στα ματια μου. Ειναι αλλος με το ιδιο κολλημα?
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 947
- Προειδοποιήσεις:
1
Φιλε μου καλημερα με τη φραση σου : "με τα λεφτα... Ποιθρες" τα ειπες ολα...basket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2020 12:33 amΈχει φάει προμόσιον τρελό ο Λαρεντζάκης αλλά σε σχέση με τον φετινό Κόνιαρη( μακάρι το παιδί να πάει κάπου δανεικό μπας και..) θα μας φανεί αναβάθμιση ο Γιαννούλης.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2020 12:26 amεντωμεταξυ και αυτοι οι μανατζαραιοι δεν το καταλαβαινουν οτι κανουν κακο στους πελατες τους ?Μια τον ζηταει η εφες και οι λαικερς μια πετυχαινει 95% σε προπονηση...
Και μην πω για την κομπρα/ραμπο λαρε που τον καψανε πριν καν ερθει στην ομαδα με την τοση διαφημιση..
Αν εισαι παικταρας μιλα στο γηπεδο ...
Με τα λεφτά που ζητάει ο Σάσα (600;) κι ένα 200αρι ακόμα, παίρνουμε πακέτο το δίδυμο της Γαλατά, Γουίτιγκτον και Πόιθρες.
Βέβαια υπάρχει η ένσταση, ότι είναι σε καλή ηλικία, έχει ελληνικό διαβατήριο, έδειξε κάποια βελτίωση αυτή τη χρονιά και εν πάσει περιπτώσει δεν παίζουν καλοί έλληνες, "βρε παιδί μου". Πάσο εκεί. Γι' αυτό καλύτερο είναι να τον ανανεώσουμε με λιγότερα από αυτά που έκλεισε (η 2ετία του δεν έχει θετικό πρόσημο- ίσα που ακούμπησε) και να πάμε για 4-5αρι ή για 4αρι και τρίτο πεντάρι.
0
Καλημέρες φίλε μου. Λες να πέσουμε μέσα; Εγώ καρα- ψήνομαι για τέτοια πεντάδα ψηλών πάντως.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2020 9:13 am[
Φιλε μου καλημερα με τη φραση σου : "με τα λεφτα... Ποιθρες" τα ειπες ολα...
-
- Reactions: 947
- Προειδοποιήσεις:
1
βασικα εγω καρα-ψηνομουν για τον κεννεθ κατζι απο τα χρονια της σασσαρι και πολυ θα γουσταρα 4-5αρι 2,10 115 κιλα να τα σταζει κι απο μακρυα και να εχει και 2-3 ταπες μεσο ορο ,ετσι ρε παιδι μου να τρομαζουν τα παιδακια στο γηπεδο και να τρωνε ολο τους το φαι , ετσι θα καλυπταμε και το σχετικο deficit υψους του χασαν μαρτιν (αλλωστε και ο χαινς συνηθως επαιζε ζευγαρι με τον περο) γενικα μου αρεσουν οι αμερικανοθρεμμενοι αφρικανοι στις θεσεις των ψηλων ...αλλα και οι 2 που ανεφερες ειναι πολυ αξιολογο πακετακι δεδομενου οτι γνωριζονται κιολας, κι ο ποιθρες 207 ειναι αν δεν θυμαμαι λαθος και τα εχει τα μουσκουλα του, οποτε μπορει ανετα και στο 5 να δωσει λεπτα ποιοτητας κι οχι "αναγκης" και ο Γουιτιγκτον μπορει να παιξει και στο 3 (αν και περισσοτερο στο 4 αγωνιζεται ... Πιστευω οτι οσο πιο πολλους πολυθεσιτες εχουμε τοσο καλυτερα ειναι και για τον κοουτς και για τους παικτες ...basket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2020 11:30 amΚαλημέρες φίλε μου. Λες να πέσουμε μέσα; Εγώ καρα- ψήνομαι για τέτοια πεντάδα ψηλών πάντως.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2020 9:13 am[
Φιλε μου καλημερα με τη φραση σου : "με τα λεφτα... Ποιθρες" τα ειπες ολα...
υγ. τωρα γκουγκλαρα το μποι του ποιθρες και τον εμφανιζει απο 201 μεχρι 206 ...οποτε ισως τα παραπανω λεγομενα μου σχετικα με καλυψη δεφιψιτ υψους να ψιλο αναιρουνται αλλα μην ξεχναμε οτι οθελο και ντανστον ειναι αμφοτεροι στο 203
0
- ssoulliss
- Reactions: 4009
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ ωραίος παίκτης και προσωπική μου αδυναμία!!! Τον είχα για πιο ψηλά όταν ξεκίνησε. Μου έκανε εντύπωση πως δεν έπαιξε σε καλύτερες ομάδες. Λες τώρα στα 32 του να κάνει το μεγάλο άλμα; Δεν ξέρω αν είναι ελεύθερος για του χρόνου.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2020 10:41 pmβασικα εγω καρα-ψηνομουν για τον κεννεθ κατζι απο τα χρονια της σασσαρι και πολυ θα γουσταρα 4-5αρι 2,10 115 κιλα να τα σταζει κι απο μακρυα και να εχει και 2-3 ταπες μεσο ορο ,ετσι ρε παιδι μου να τρομαζουν τα παιδακια στο γηπεδο και να τρωνε ολο τους το φαι , ετσι θα καλυπταμε και το σχετικο deficit υψους του χασαν μαρτιν (αλλωστε και ο χαινς συνηθως επαιζε ζευγαρι με τον περο) γενικα μου αρεσουν οι αμερικανοθρεμμενοι αφρικανοι στις θεσεις των ψηλων
0
- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βασικός στόχος ο Τζένκινς του Ερυθρού λένε.
Κακή σεζόν φέτος αλλά γνωστός παίκτης, έχει συνυπάρξει και με Μπαρτζώκα στην Χίμκι
Είναι πολύ καλός για αναπληρωματικός άσσος πίσω από έναν πολύ καλό πχ Σλούκα.
Δίνει την απαραίτητη άμυνα και είναι καλός spot shooter, απαραίτητο για την second unit όπου ο παρτενέρ του Σπανούλη θα πρέπει να παίζει καλά χωρίς μπάλα και να τον καλύπτει αμυντικά.
Μετά με έναν καλό σκόρερ στο 2 και αναπληρωματικό 2 Σπανούλη(σε περίπτωση τραυματισμού παίζει λίγο και στο 1), Λαρεντζάκη είναι μια πολύ καλή περιφέρεια
Βέβαια, αν ο Τζένκινς είναι ο βασικός άσσος και πίσω του υπάρχει ένας Κόνιαρης είναι μια περιφέρεια που δεν είναι για 8αδα
Κακή σεζόν φέτος αλλά γνωστός παίκτης, έχει συνυπάρξει και με Μπαρτζώκα στην Χίμκι
Δίνει την απαραίτητη άμυνα και είναι καλός spot shooter, απαραίτητο για την second unit όπου ο παρτενέρ του Σπανούλη θα πρέπει να παίζει καλά χωρίς μπάλα και να τον καλύπτει αμυντικά.
Μετά με έναν καλό σκόρερ στο 2 και αναπληρωματικό 2 Σπανούλη(σε περίπτωση τραυματισμού παίζει λίγο και στο 1), Λαρεντζάκη είναι μια πολύ καλή περιφέρεια
Βέβαια, αν ο Τζένκινς είναι ο βασικός άσσος και πίσω του υπάρχει ένας Κόνιαρης είναι μια περιφέρεια που δεν είναι για 8αδα
0
Εμένα μου αρέσει πολύ ο Τζένκινς. Δυαρίζει πιο πολύ, έχει και ντράιβ, παίκτης ομάδας. Ο ένας από αυτούς που έχουν ξαναπαίξει με τον κόουτς, φάνηκε, για να δούμε και τον δεύτερο.pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 12, 2020 11:18 amΒασικός στόχος ο Τζένκινς του Ερυθρού λένε.
Εγώ δεν έχω σταματήσει να λέω ότι θα πάρουμε τον Σλούκα φέτος. Μετά το δημοσίευμα του Μέσου του Π.Διαμαντόπουλου ότι συμφώνησε, το έχω δεδομένο.
Κι ας διάβασα πριν λίγο ένα ποστ στο νήμα της ΤΣΣΚΑ, που λέει ότι κατά τον Πρίφτη (;) πλησιάζει ΤΣΣΚΑ, δεν το ¨είδα¨ποτέ ως πραγματική είδηση. Διαβάζω και για το υπαρκτό ενδιαφέρον του Μπαρτζώκα για τον Τζένκινς και μπορώ να είμαι εντελώς σίγουρος. Έχουμε πει ότι ο Τζένκινς κολλάει με Σλούκα- Σπανούλη, πάρα πολύ κιόλας.
Για μένα είναι πολύ σοβαρή κίνηση και περιμένω έναν ακόμα που να πλησιάζει τα 2μ. για την περιφέρεια (εκτός κι είναι ο Γουόκαπ που με τέτοιο άνοιγμα χεριών κάνει για δίμετρος. ;)
Κι ας διάβασα πριν λίγο ένα ποστ στο νήμα της ΤΣΣΚΑ, που λέει ότι κατά τον Πρίφτη (;) πλησιάζει ΤΣΣΚΑ, δεν το ¨είδα¨ποτέ ως πραγματική είδηση. Διαβάζω και για το υπαρκτό ενδιαφέρον του Μπαρτζώκα για τον Τζένκινς και μπορώ να είμαι εντελώς σίγουρος. Έχουμε πει ότι ο Τζένκινς κολλάει με Σλούκα- Σπανούλη, πάρα πολύ κιόλας.
Για μένα είναι πολύ σοβαρή κίνηση και περιμένω έναν ακόμα που να πλησιάζει τα 2μ. για την περιφέρεια (εκτός κι είναι ο Γουόκαπ που με τέτοιο άνοιγμα χεριών κάνει για δίμετρος. ;)
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Και μενα μαρεσε πιο παλια ο τζενκινς αλλα περσι ειχε 3 ποντος μ.ο και 7% στο τριποντο...Τα καλα του χρονια ειναι πισω του.Εκτος και θελουμε καποιον τοσο φτηνο (ποσα να θελει ο τζενκινς 300χιλ μαξ?) για να φερουμε στο 2 τον ντε κολο η τον χιγκινς..
Θελω να πιστευω οτι ειναι ενα απο τα πολλα δημοσιευματα που ακουγονται και δεν ισχυει..μπορουμε να βρουμε πολυ καλυτερο παικτη,αν απο καλαθη παμε στον τζενκινς και απο γκιλ παμε σε αναβαθμισμενο βεζενκοφ κατι πηγε πολυ λαθος.
Θελω να πιστευω οτι ειναι ενα απο τα πολλα δημοσιευματα που ακουγονται και δεν ισχυει..μπορουμε να βρουμε πολυ καλυτερο παικτη,αν απο καλαθη παμε στον τζενκινς και απο γκιλ παμε σε αναβαθμισμενο βεζενκοφ κατι πηγε πολυ λαθος.
0
Ο Καλάθης φαντάζομαι ότι ήταν έξτρα. Από κει και πέρα, εύλογο είναι να σε προβληματίζει η φετινή του χρονιά στον Αστέρα, αλλά δεν τον πήραν τα χρόνια. 31 σαν τον Καλάθη, μόνο που είναι 2 φορές πιο δυνατός από τον Καλάθη. Ακριβώς την ίδια ατάκα έχω γράψει πριν καμιά 20μέρες σε φίλους Παναθηναϊκούς όταν τον πρότεινα. Είναι πολύ καλός για συμπληρωματικός. Θέλουμε έναν ψηλό περιφερειακό που να παίζει άμυνα και να έχει προσωπικότητα (οι 2 της Ζαλγκίρις έχουν π.χ). Δεν θα ήθελα Ντε Κολό μαζί με τον Σλούκα. Δεν περπάτησε φέτος ως δίδυμο και θα έχει θέμα στο μπάτζετ.Προτιμώ ενίσχυση στο 4-5.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 12, 2020 11:35 amΚαι μενα μαρεσε πιο παλια ο τζενκινς αλλα περσι ειχε 3 ποντος μ.ο και 7% στο τριποντο...Τα καλα του χρονια ειναι πισω του.Εκτος και θελουμε καποιον τοσο φτηνο (ποσα να θελει ο τζενκινς 300χιλ μαξ?) για να φερουμε στο 2 τον ντε κολο η τον χιγκινς..
Βασικά Ντε Κολό -Χίγκινς δεν είναι για τα δόντια μας, σε κάθε περίπτωση. Άσε τους 2 Έλληνες, ήταν ειδικές περιπτώσεις. Ο Χίγκινς εξάλλου έχει 2εκ συμβόλαιο στη Βαρκελώνη.
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
καλα ναι δεν διαφωνω και ουτε το ειπα ρεαλιστικα να ερθει ο ντε κολο με τον χιγκινς.. Απλα υποτιθεται εχουμε ενα σεβαστο μπατζετ και ακουγεται οτι αν μεινει ο βεζε με αυτα που παιρνει θα ερθει ενας παικτης που δεν θα του κοβει χρονο και οχι ενας γκιλ η μπολντεν κτλ..και τωρα αν παμε για ενα απο τα 2 γκαρντ για τον τζενκινς σαν να πολυ μικραινει το μπατζετ..basket72 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 12, 2020 11:40 amΟ Καλάθης φαντάζομαι ότι ήταν έξτρα. Από κει και πέρα, εύλογο είναι να σε προβληματίζει η φετινή του χρονιά στον Αστέρα, αλλά δεν τον πήραν τα χρόνια. 31 σαν τον Καλάθη, μόνο που είναι 2 φορές πιο δυνατός από τον Καλάθη. Ακριβώς την ίδια ατάκα έχω γράψει πριν καμιά 20μέρες σε φίλους Παναθηναϊκούς όταν τον πρότεινα. Είναι πολύ καλός για συμπληρωματικός. Θέλουμε έναν ψηλό περιφερειακό που να παίζει άμυνα και να έχει προσωπικότητα (οι 2 της Ζαλγκίρις έχουν π.χ). Δεν θα ήθελα Ντε Κολό μαζί με τον Σλούκα. Δεν περπάτησε φέτος ως δίδυμο και θα έχει θέμα στο μπάτζετ.Προτιμώ ενίσχυση στο 4-5.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 12, 2020 11:35 amΚαι μενα μαρεσε πιο παλια ο τζενκινς αλλα περσι ειχε 3 ποντος μ.ο και 7% στο τριποντο...Τα καλα του χρονια ειναι πισω του.Εκτος και θελουμε καποιον τοσο φτηνο (ποσα να θελει ο τζενκινς 300χιλ μαξ?) για να φερουμε στο 2 τον ντε κολο η τον χιγκινς..
Βασικά Ντε Κολό -Χίγκινς δεν είναι για τα δόντια μας, σε κάθε περίπτωση. Άσε τους 2 Έλληνες, ήταν ειδικές περιπτώσεις. Ο Χίγκινς εξάλλου έχει 2εκ συμβόλαιο στη Βαρκελώνη.
Σλουκας 1,8
Τζενκινς 300
4ρι 600
2ρι 1,4 ???
Δεν ξερω εγω προτιμω να φερουμε 2 παικτες των 700-800 οπως ειναι οι μπραουν-γουοκαπ-γουολτερς-λοιντ κτλ.
Αφου παμε με στοιχηματα τους ψηλους πρεπει να ειναι υπερτουρμπατοι οι κοντοι..τουλαχιστον ετσι πιστευα οτι ηταν ο σχεδιασμος.
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv