σου επιτρεπω......ολοκληρος coach εισαι...........εγω assistant γεννηθηκα assistant θελα να πεθανω.........Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Αύγ 29, 2023 9:01 pmκαι επαρκώς να μου επιτρέψεις να προσθέσωassistant77 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 29, 2023 8:12 pmΕυτυχως που στη χωρα υπαρχουν δημοσιογραφικα ΄΄μεγαθηρια΄΄ και ενημερωνομεθα σφαιρικως και αντικειμενικως............
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1734
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
1
1

- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Maurice_Evans
- Reactions: 94
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
0
- georbap
- Reactions: 1050
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Διαμαντόπουλος μας ζάλισε φέτος τόσο πολύ τα νεύρα (και όχι μόνο) για τα "παππούδια" της Ρεάλ , την αγάπη του στον Γιούλ και πόσο μέσα έπεσε στην πρόβλεψη για τον τελικό , που πιστεύω ότι από την ΚΑΕ φέτος σε επίπεδο πληροφορίας δεν θα του δώσουν ούτε τον πυρετό τους.
Προσωπικά αν και μου ήταν συμπαθής στο παρελθόν, πλέον και λόγω της αγωνίας του να αποδείξει δεν ξέρω και εγώ τι , έχει ξεφύγει και γράφει ότι να 'ναι επιμένοντας μάλιστα σε βαθμό ανεξήγητο.
Τι γνώμη μου φίλε Alex ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει σίγουρα παίκτη την έχω πει ξανά , απλά πιστεύω ότι πριν τελειώσουν οι υποχρεώσεις των διεθνών του Ολυμπιακού δεν θα κάνει καμία κίνηση ο Μπαρτζώ και αυτό για ευνόητους λόγους.
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχεις δίκιο, εδώ που φτάσαμε δεν έχει λόγο να πάρει παίχτη πριν δει τι γίνεται.georbap έγραψε: ↑Τετ Αύγ 30, 2023 3:18 pmΟ Διαμαντόπουλος μας ζάλισε φέτος τόσο πολύ τα νεύρα (και όχι μόνο) για τα "παππούδια" της Ρεάλ , την αγάπη του στον Γιούλ και πόσο μέσα έπεσε στην πρόβλεψη για τον τελικό , που πιστεύω ότι από την ΚΑΕ φέτος σε επίπεδο πληροφορίας δεν θα του δώσουν ούτε τον πυρετό τους.
Προσωπικά αν και μου ήταν συμπαθής στο παρελθόν, πλέον και λόγω της αγωνίας του να αποδείξει δεν ξέρω και εγώ τι , έχει ξεφύγει και γράφει ότι να 'ναι επιμένοντας μάλιστα σε βαθμό ανεξήγητο.
Τι γνώμη μου φίλε Alex ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει σίγουρα παίκτη την έχω πει ξανά , απλά πιστεύω ότι πριν τελειώσουν οι υποχρεώσεις των διεθνών του Ολυμπιακού δεν θα κάνει καμία κίνηση ο Μπαρτζώ και αυτό για ευνόητους λόγους.
Ισχύει, φέτος είναι λίγο φάουλ ο Διαμαντοπουλος γενικά στο πως έχει διαχειριστεί και τις όποιες πληροφορίες είχε.
Για παράδειγμα, ο GM της Παρτιζαν έλεγε ότι όσο είχε συμφωνία με Μίροτιτς, το βασικό ατού τους ήταν ότι ενώ η Παρτιζαν ενδιαφέρθηκε πρώτη για τον παίχτη δεν είχε διαρρεύσει κάτι, πράγμα που εκτίμησε ιδιαιτέρως η πλευρά του παίχτη.
Εδώ, μόλις ακούστηκε το θέμα για τον Ολυμπιακό έτρεξαν όλοι να επιβεβαιώσουν μην τυχόν και πούμε ότι δεν ξέρουν τι λένε...

2
1
1