2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 30, 2023 11:24 pm

pisto-linas έγραψε:
Τετ Αύγ 30, 2023 11:05 pm

Όντως αυτοί οι τρεις μαζί θα ήταν τεράστιο αμυντικο τρίο.Τροκοκρατια.

Αλλά δε νομίζω ο μπαρτζω να σπάσει το γουόκαπ,κάναν,Παπ στη πρώτη πεντάδα.Θα μου έκανε εντύπωση το αντίθετο.
Καλά, και με Παπ μέσα πάλι τρομοκρατία θα ήταν.
Σε κάθε περίπτωση έχεις δίκιο, ο κόουτς θα προσπαθήσει να κρατήσει μίνιμουμ 3/5 της περσινής αρχικής πεντάδας.
Απλώς το σχήμα που παρέθεσα θα μπορούσε να συνυπάρξει και σε άλλα χρονικά σημεία του παιχνιδιού.
Κι ο Κάνααν εντάσσεται στα "πιτ μπουλ¨" ακόμα κι ο Γκος είναι επαρκέστατος αμυντικός κι φαρδύς τύπος γενικά.

Ο Ντέιβις παίζει για πλάκα το 3 στην Ευρωλίγκα κι αυτό είναι μεγάλου ατού, σε μια χρονιά που πρέπει να προστατεύσουμε τον Παπ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6682
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Αύγ 30, 2023 11:52 pm

αυτος ο τερενς ντειβις ειναι σκορερ πιστολι και σουτερ? εμενα μου κανει σαν αναβαθμισμενος μακισικ απο το λιγο που τον εχω δει..Μας κανει? αδιαφορο μου ειναι αν θα παιζει αμυνα..καποιος να την βαζει στο πλεκτο να ναι..

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1731
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Πέμ Αύγ 31, 2023 12:01 am

pisto-linas έγραψε:
basket72 έγραψε:
Τετ Αύγ 30, 2023 10:16 pm
Βλέπω βιντεάκια με Τέρενς Ντέιβις (δεν τον ήξερα τον κύριο).
Τον προτιμώ από τον Ναν.
Με αυτόν, τον Γουόκαπ και τον Σακ στην πεντάδα, δεν παει να έχω και τον Λουκά τον Μαυροκεφαλίδη στο 4 και τον Ιάν τον Βουγιούκα στο 5. :bball:

Αλλά δε νομίζω ο μπαρτζω να σπάσει το γουόκαπ,κάναν,Παπ στη πρώτη πεντάδα.Θα μου έκανε εντύπωση το αντίθετο.
Δε θα τη σπασει απλα ο Γουοκαπ θα παιζει και στην πρωτη και στη δευτερη 5αδα.........θα εχει το ρολο που εχει και στην εθνικη........΄΄παιζεις μεχρι να σου κρεμασει η γλωσσα.....΄΄΄σκλαβος με κουπι στη γαλερα .....

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1731
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Πέμ Αύγ 31, 2023 12:04 am

Quincy έγραψε:
Τετ Αύγ 30, 2023 11:10 pm
pisto-linas έγραψε:

Αν έρθει ΝΒΑερ βασικός θα είναι γιατί οι Αμερικανοί το έχουν στο μυαλό τους πως οι βασικοί είναι οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας.
γι αυτο δεν παιρνουμε παιχτη..........ολοι ζητανε να παιζουν βασικοι..... :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2265
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 31, 2023 12:08 am

Όχι όλοι

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
basket72

senior

Πέμ Αύγ 31, 2023 12:10 am

assistant77 έγραψε:
Πέμ Αύγ 31, 2023 12:01 am

Δε θα τη σπασει απλα ο Γουοκαπ θα παιζει και στην πρωτη και στη δευτερη 5αδα.........θα εχει το ρολο που εχει και στην εθνικη........΄΄παιζεις μεχρι να σου κρεμασει η γλωσσα.....΄΄΄σκλαβος με κουπι στη γαλερα .....
Νομίζω ότι φέτος θα δούμε μεγαλύτερο ροτέισον και δη σε Γουόκαπ και Παπ.

ΔΕν βγαίνει κι άλλη τέτοια χρονιά όπως η περσινή. Πόσο μάλλον μετά το φετινό καλοκαίρι.
Π.χ στο αποψινό παιχνίδι με τους απίστευτους αθλητές από τη Νέα Ζηλανδία, οι 2 τους, ξόδεψαν ενέργεια που αντιστοιχεί σε τελικό ευρωλίγκας. Και λογικά έφαγαν και "ξύλο¨.

* Ο Γκος είναι μεγάλη υπόθεση ως αλλαγή του Γουόκαπ. Κι ως "ταίρι" του στην πεντάδα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Πέμ Αύγ 31, 2023 12:20 am

basket72 έγραψε:
Τετ Αύγ 30, 2023 11:24 pm
pisto-linas έγραψε:

Καλά, και με Παπ μέσα πάλι τρομοκρατία θα ήταν.
Σε κάθε περίπτωση έχεις δίκιο, ο κόουτς θα προσπαθήσει να κρατήσει μίνιμουμ 3/5 της περσινής αρχικής πεντάδας.
Απλώς το σχήμα που παρέθεσα θα μπορούσε να συνυπάρξει και σε άλλα χρονικά σημεία του παιχνιδιού.
Κι ο Κάνααν εντάσσεται στα "πιτ μπουλ¨" ακόμα κι ο Γκος είναι επαρκέστατος αμυντικός κι φαρδύς τύπος γενικά.

Ο Ντέιβις παίζει για πλάκα το 3 στην Ευρωλίγκα κι αυτό είναι μεγάλου ατού, σε μια χρονιά που πρέπει να προστατεύσουμε τον Παπ.
Ναι και με Παπ.Αν έρθει ο Ντέιβις μαζί με αυτούς που ήδη έχουμε πιθανώς να φτιάξουμε τη καλύτερη αμυντική περιφέρεια (1-3) στη σύγχρονη ιστορία μας .Και ίσως και μια από τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα .

Δεν είναι μόνο αμυντικός ο Ντέιβις.Ειναι σκόρερ των 8-10 πόντων σαν παγκιτης στο ΝΒΑ στα 4 χρόνια που παίζει.Ουτε σουτέρ σαν τον Σακίλ είναι.Σουταρει με καλά ποσοστά και όχι με 30-31%.Αλλα ότι μπορεί να έχει κοινά να έχει.Πχ αποκτάς έναν ακομα σλασερ.Νομιζω και αυτό ατομική ενέργεια θεωρείται :D .

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisto-linas την Πέμ Αύγ 31, 2023 12:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Ταίρι Γκος-Γουόκαπ βλέπω και αυτομάτως φαντάζομαι μια 5άδα που δε θα μπορεί να σκοράρει απ τη περιφερεία.....Ο Γκος θα πρέπει να μπαινει μεσα με 2άρι ή 3άρι που θα ναι και σουτέρ και καλό θα ήταν αυτός να είναι και η τελευταία μεταγραφή φέτος!

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece

Πέμ Αύγ 31, 2023 12:23 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Ταίρι Γκος-Γουόκαπ βλέπω και αυτομάτως φαντάζομαι μια 5άδα που δε θα μπορεί να σκοράρει απ τη περιφερεία.....Ο Γκος θα πρέπει να μπαινει μεσα με 2άρι ή 3άρι που θα ναι και σουτέρ και καλό θα ήταν αυτός να είναι και η τελευταία μεταγραφή φέτος!
Δε θα το γλυτώσεις όμως στα εγχώρια.Ουτε το γουόκαπ-λουντζης. :D
Δε γίνεται διαφορετικά βέβαια.

0
basket72

senior

Πέμ Αύγ 31, 2023 12:31 am

pisto-linas έγραψε:

Ναι και με Παπ.Αν έρθει ο Ντέιβις μαζί με αυτούς που ήδη έχουμε πιθανώς να φτιάξουμε τη καλύτερη αμυντική περιφέρεια (1-3) στη σύγχρονη ιστορία μας .Και ίσως και μια από τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα .

Δεν είναι μόνο αμυντικός ο Ντέιβις.Ειναι σκόρερ των 8-10 πόντων σαν παγκιτης στο ΝΒΑ στα 4 χρόνια που παίζει.Ουτε σουτέρ σαν τον Σακίλ είναι.Σουταρει με καλά ποσοστά και όχι με 30-31%.Αλλα ότι μπορεί να έχει κοινά να έχει.Πχ αποκτάς έναν ακομα σλασερ.Νομιζω και αυτό ατομική ενέργεια θεωρείται :D .
Δεν τον ήξερα μέχρι σήμερα και κάθισα και τον έψαξα τόσο όσο...
Στον τομέα της αθλητικότητας/έκρηξης/ δύναμης φέρνει στον Σακίλαρο(μάλλον μιλάμε κι εκεί για αναβαθμίσμενη εκδοχή του).
Στα υπόλοιπα είναι αφρός για Ευρωλίγκα.

Μακάρι να πάρουμε τον συγκεκριμένο. Ακόμα κι ο Τζέιμς θα μοιάζει μια ταχύτητα πίσω.

Αλήθεια, ποιοι από εσάς θυμούνται τον Έλμερ Μπένετ; ΠΟυ τραυματίστηκε και πήραμε Χόκινς.
Ίσως το μεγαλύτερο "γουατ ιφ". Παραπάνω κι από Μάτσε, Σόφο, Χάκετ- Λότζο στην Κωνσταντινούπολη, Τάρλατς τη δεύτερη του χρονιά. Βάζω και Πάτρικ Γιανγκ στη λίστα αυτή. Ακόμα- ακόμα και Βασιλόπουλο που οκ δεν θα μας είχε πάρει από το χεράκι αλλά ήταν για πολλά περισσότερα αν δεν είχε τόσους τραυματισμούς.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Πέμ Αύγ 31, 2023 12:32 am

pisto-linas έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:
Στα εγχώρια δε μας πειράζει, γίνεται και διαχείριση εκει, αντί να κερδίζουμε με 20-25 θα κερδίζουμε με 15 που λέει ο λόγος μικρό το κακό, το θέμα είναι στας Ευρώπας!
Απ τη μια θα χάσει πάλι χρόνο το πουλέν μου ο Κάνααν που στη καλή του μέρα θα ναι Έντι Τζόνσον και μπορεί να του στοιχήσει σε ρυθμό, απ την άλλη καλό είναι να υπάρχει μια καλή λύση από ΝΒΑ τύπου Ναν....
Όπως είναι η ομάδα εξακολουθούν να της λείπουν κάποιοι πόντοι στην επίθεση σε σχέση με πέρσι

0
basket72

senior

Πέμ Αύγ 31, 2023 12:39 am

O Γκος μπορεί να σκοράρει και θα σκοράρει στον Ολυμπιακό αυτό.
Το έκανε( 10π και 5ασ μ.ο) σε μας σε παλιό- χρονιά που ήταν κι η παρθενική του στην Ευρωλίγκα.
Μεσολάβησαν Σολτ- Λέικ, Κρασνοντάρ που τα σάρωσε όλα και Μαδρίτη στο Λάσο- μπάσκετ όπου είχε δίπλα του καμιά 10ρια σκόρερς.
Και στα δύσκολα βγήκε και μπροστά.

Φέτος σούταρε με 38.5% από το τρίποντο παρεμπιπτόντως.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Πέμ Αύγ 31, 2023 12:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece

Πέμ Αύγ 31, 2023 12:45 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Πέμ Αύγ 31, 2023 12:32 am
pisto-linas έγραψε:

Στα εγχώρια δε μας πειράζει, γίνεται και διαχείριση εκει, αντί να κερδίζουμε με 20-25 θα κερδίζουμε με 15 που λέει ο λόγος μικρό το κακό, το θέμα είναι στας Ευρώπας!
Απ τη μια θα χάσει πάλι χρόνο το πουλέν μου ο Κάνααν που στη καλή του μέρα θα ναι Έντι Τζόνσον και μπορεί να του στοιχήσει σε ρυθμό, απ την άλλη καλό είναι να υπάρχει μια καλή λύση από ΝΒΑ τύπου Ναν....
Όπως είναι η ομάδα εξακολουθούν να της λείπουν κάποιοι πόντοι στην επίθεση σε σχέση με πέρσι
Περισσότερο τα ντέρμπι είχα στο μυαλό μου που φέτος λογικά θα γίνει το Έλα να δεις...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Πέμ Αύγ 31, 2023 12:50 am

basket72 έγραψε:
Πέμ Αύγ 31, 2023 12:39 am
O Γκος μπορεί να σκοράρει και θα σκοράρει στον Ολυμπιακό αυτό.
Το έκανε( 10π και 5ασ μ.ο) σε μας σε παλιό- χρονιά που ήταν κι η παρθενική του στην Ευρωλίγκα.
Μεσολάβησαν Σολτ- Λέικ, Κρασνοντάρ που τα σάρωσε όλα και Μαδρίτη στο Λάσο- μπάσκετ όπου είχε δίπλα του καμιά 10ρια σκόρερς.
Και στα δύσκολα βγήκε και μπροστά.

Φέτος σούταρε με 38.5% από το τρίποντο παρεμπιπτόντως.
Μακάρι φίλε μου, αλλά δεν τον λες και "σκόρερ", σύγχρονος είναι, ναι θα βοηθήσει σε κάποια ματς στο σκοράρισμα ως υποστήριξη αλλά έχει κι ενα ταβάνι επιθετικά.Αυτό που θυμάμαι πέρσι είναι το τρίποντο στο Βελιγράδι στους 8 που ξέρανε τη Παρτίζάν προς το τέλος....

0
basket72

senior

Πέμ Αύγ 31, 2023 12:52 am

pisto-linas έγραψε:
Πέμ Αύγ 31, 2023 12:45 am

Περισσότερο τα ντέρμπι είχα στο μυαλό μου που φέτος λογικά θα γίνει το Έλα να δεις...
Mε Σλούκα να φοράει κοστούμι Σπανούλη στα πρώτα του χρόνια σε ντέρμπι με την παλιά του ομάδα;
ΠΟυ προσπαθούσε να τους πάρει μόνος του;

Ευσεβής πόθος για μας τους Ολυμπιακός, ένα τέτοιο σενάριο και ως τέτοιο και μόνο, το παραθέτω.
Και δευτερεύον θα έλεγα.
Πρώτο και κύριο είναι να είμαστε και πάλι σοτ φάιναλ φορ και να παίξουμε το μπάσκε που μπορούμε.
Γιατί 2 χρονιές σερί, δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας.
Από τις 16 περιόδους στα 4 ματς (με Εφές, Μπαρτσελόνα πέρσι και Μονακό, Ρεάλ φέτος) θα έλεγα ότι στις 14 ήμασταν κάτω από τις δυνατότητες μας, στη μία αρκετά πιο πάνω (την τρίτη με τη Μονακό) και μονάχα στη μία παίξαμε το μπάσκετ που μάς αναλογούσε. Την τέταρτη με τη Μονακό.

Αυτός είναι ο στόχος και μια σοβαρή και σταθερή κανονική περίοδος κι ας έχει περισσότερες ήττες από τη φετινή. Που θα έχει με τόσο δυναμωμένους αντιπάλους.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”