Δεν εχω κανενα θεμα με το χαρακτηρα του Μπουρουση.....πιο πολυ στον εαυτο του εκανε κακο.....ποιος ειμαι εγω αλλωστε που θα κρινω το χαρακτηρα καποιου αθλητη που δεν τον εχω γνωρισει κιολας.......Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 31, 2023 1:57 pmΔεν διαφωνώ, όμως αυτό είναι και θέμα συγκυριών, δεν μπορούμε να ξέρουμε ούτε τι θα είχε κάνει ο Πρίντεζης στις ομάδες που έπαιξε ο Μπουρούσης ούτε το αντίθετο. Όμως ο Μπουρούσης ήταν ένας τοπ σέντερ, στα χρόνια του Ολυμπιακού το 2008-2009 είχε με διαφορά το μεγαλύτερο pir στην Ευρώπη στον Ολυμπιακό σε μια χρονιά που είχαμε υπερομάδα από άποψη παικτών.assistant77 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 31, 2023 1:28 pm[Τον αντικτυπο που ειχε ο Πριντεζης στο παιχνιδι του Ολυμπιακου επι μια δεκαετια οπου ηρθαν 4 τελικοι ευρωλιγκας με 2 κατακτησεις δεν τον βαζω στη ζυγαρια με κανενα pir........αντιστοιχο αντικτυπο στην ομαδα του ο Μπουρουσης ειχε μονο τη χρονια της Μπασκονια......
Η διαφωνία μου είναι ότι δεν έκανε μια χρονιά πυροτέχνημα ο Μπουρούσης με την Μπασκόνια, πράγματι αυτή η χρονιά ήταν με διαφορά η καλύτερη της καριέρας του αλλά είχε κάνει εξαιρετικές χρονιές, καλές χρονιές και έπαιξε σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Αρμάνι, η Ρεάλ, η Μπασκόνια, ο Παναθηναϊκός. δεν ήταν ούτε ρολίστας, ούτε τίμιος.
Θα μου πεις γιατί κάθεσαι και υπερασπίζεσαι τον Μπουρούση; Γιατί βλέπω (όχι από σένα συγκεκριμένα) ότι μπερδεύουμε τον χαρακτήρα του με την αγωνιστική του αξία. Ακόμα και με την Εθνική που έπαιζε συνεχώς τον έχουν κατηγορήσει ότι το έκανε...επίτηδες για να φαίνεται καλός. Δηλώνω ευθαρσώς ότι μπασκετικά τον Μπουρούση τον θεωρώ από τους καλύτερους σέντερ που έχει βγάλει το Ελληνικό μπάσκετ.
Συμφωνω κι εγω οτι ειναι στα 3-4 καλυτερα σεντερ που εχουμε βγαλει(οχι πως εχουμε και καμια ιδιαιτερη παραγωγη σ αυτην τη θεση βεβαια .....αλλο αυτο).