2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 13, 2020 12:45 am

Λογικά, έχει γίνει πρόταση στον Γκιλ και τα υπόλοιπα για Βεζένκοφ είναι των δημοσιογράφων.

Για Ντένμον μην κουράζω με τη γνώμη μου. Είχα πει και το νήμα του Παναθηναϊκού ότι στα 3 παιχνίδια που είχε πάρει πάνω από 20' ψιλό -έσκισε.
Έτσι κι αλλιώς όμως δεν βλέπω να μην παίρνει ψηλό γκαρντ/πλάγιο ο κόουτς. Λογικά έναν από τους 3 ξανθομπάμπουρες θα πάρει (Γουόκαπ, Γκριγκόνις, Μπρόκχοφ)

Όπως και να έχει αν μετά τον Σλούκα, πάρουν και τον Γκιλ, και με δεδομένο ότι ο κόουτς θα έχει ψάξει αν έχει ξεπεράσει τα θέματα τραυματισμών που είχε ο Τζένκινς, θα είμαστε σε καλό δρόμο.

fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1098
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 13, 2020 12:51 am

basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 12, 2020 8:12 pm
Τον Τζένκινς τον βλέπω κοντά στον Ολυμπιακό όπως και τον Γκιλ. Για τον Ντένμον έχει ένα δίκιο ο Agio96, θα ήταν πιο λογικό να πάμε για παίκτη που να έχει περισσότερο το 1 από το 2, σε αντίθεση με τον Τζένκινς. Βέβαια, τόσο ο Τζένκινς όσο και ο Ντένμον είναι παίκτες που μπορούν παίξουν μαζί με Σλούκα και Σπανούλη, οπότε δεν θα έχουμε θέμα, απλώς θα πήξουμε στον κόμπο.

Σίγουρα, μια πεντάδα Σλούκα (τον θεωρώ κλεισμένο, όπως και οι περισσότεροι πια στην μπασκετική Ευρώπη) Σπανούλη, Τζένκινς, Ντένμον, Λάρε κι από δίπλα τον Μακίκισικ έχει πολλά να δώσει.
Σε περίπτωση τραυματισμού του ΣΛούκα όμως την κάτσαμε... γιατί θα λείπει ο βασικότατος οργανωτής.

Για Γκιλ, μέσα από το ρεπορτάζ της Αρμάνι, μόλις διάβασα ότι ο Ολυμπιακός πρόσφερε 1.6 για 2 χρόνια.

Είναι το ίδιο μέσο που ακολουθώ αρκετό καιρό και πλην της υπόθεσης Μπρουκς (εκεί είχαμε ανατροπή της τελευταίας στιγμής με τον Μεσίνα να πείθεται να τον κρατήσει ;) ) πέφτει μέσα.

https://realolimpiamilano.com/2020/06/1 ... traguardo/

"... con l’Olympiacos (di Bartzokas) a mettere sul piatto 1.6 milioni di euro per due stagioni." ...Με τον Ολυμπιακό (του Μπαρτζώκα) να του προσφέρει στο πιάτο, 1.6 εκ. ευρώ, για 2 σεζόν.
εχεις κανει Ιταλια φιλε μου?

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 13, 2020 1:12 am

fotis vlachopoulos έγραψε:

Ναι, όταν ακόμα παίζανε λιρέτες. :smile:
Κατά τα άλλα βλέπω σε ρώσικα ΜΜΕ ότι η Αρμάνι και η Μπαρτσελόνα (!!!) θέλουν Σβεντ με τη Χίμκι να ανεβάζει προσφορά ώστε να τον κρατήσει. Ελπίζω να μείνει στον Σβεντ η Αρμάνι, γιατί θέλει και τον Γκιλ και αν τον θέλει πολύ θα τού ανεβάσει το κασέ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Σάβ Ιουν 13, 2020 1:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Ιουν 13, 2020 1:17 am

basket72 έγραψε:
Ελπίζω να μείνει στον Σβεντ η Αρμάνι, γιατί θέλει και τον Γκιλ και αν τον θέλει πολύ θα τον πάρει.
οτοκορρέκτ ε; στο διόρθωσα :D

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6689
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 13, 2020 1:39 am

η μπατσα με καλαθη ερντελ χιγκινς σβεντ και μιροτιτς???Με ποσες μπαλες θα παιζουνε αυτοι?να παρουν και τον τζειμς αν ειναι :D

Καλα η αρμανι ετσι και ειχε πρωτο στοχο τον γκιλ λογικα θα τον ειχε ηδη κλεισει..Εντωμεταξυ κοιταζει ρουμπιτ και λεντει για την θεση..Πως ο μεσινα μετα την χιλοπιτα του γουιλιαμς πηγε σε αυτους του 2?! :roulette:
Ουτε εμεις που μετα τον καλαθη πηγαμε στον τζενκινς ετσι!

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 13, 2020 1:53 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 13, 2020 1:39 am
η μπατσα με καλαθη ερντελ χιγκινς σβεντ και μιροτιτς???Με ποσες μπαλες θα παιζουνε αυτοι?να παρουν και τον τζειμς αν ειναι :D

Καλα η αρμανι ετσι και ειχε πρωτο στοχο τον γκιλ λογικα θα τον ειχε ηδη κλεισει..Εντωμεταξυ κοιταζει ρουμπιτ και λεντει για την θεση..Πως ο μεσινα μετα την χιλοπιτα του γουιλιαμς πηγε σε αυτους του 2?! :roulette:
Ουτε εμεις που μετα τον καλαθη πηγαμε στον τζενκινς ετσι!
Τον Ντατόμε θέλουν για διπλοθεσίτη, έχουν και τον Μπρουκς, θέλουν κι ένα αθλητικό 4ρι. Τον Ρούμπιτ το θεωρώ απίθανο να τον κοιτάξουν στα σοβαρά.
Για τον Γκιλ ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί εδώ και καιρό και το θέμα του είναι το ΝΒΑ. Αυτήν την αίσθηση έχω.

Έχουμε σοβαρό πλεονέκτημα με τον Μπαρτζώκα στον πάγκο, παίδες. Κυρίως γι΄αυτό είμαι τόσο αισιόδοξος και σίγουρος. Τόσο γιατί δείχνει ότι οι Αφοί είναι αποφασισμένοι όσο και για το γκελ του Μπαρτζώκα σε πρώην παίκτες του. Μιλάνε με πολύ καλά λόγια οι περισσότεροι.

Θα πάμε με 4 ξένους χαμηλής τιμής (Μακκίσικ, Έλλις, Μάρτιν, Τζένκινς;) και 2 κοντά στο εκ.

Για τον Καλάθη, ευτυχώς που δεν τον πήραμε. Το λέω καιρό και το πιστεύω. Για το ηλίθιο κλίμα μιλάω και όχι για την αξία του προφανώς. Οι Αφοί έκαναν την πρότασή τους μπας και ρίξουν στα πατώματα τον Δ.Γ. Χαζοανταγωνισμοί που στην περίπτωσή μας όμως,(ενίσχυση της ομάδας) θα φέρουν καρπούς.
Πρέπει να είναι σκυλιασμένοι μετά ενάμιση χρόνο απόλυτου μπούλινγκ ( βάλαν κι αυτοί τα χεράκια τους και βγάλαν τα ματάκια τους, βέβαια :smile: )

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Σάβ Ιουν 13, 2020 2:05 am

Για τον καλαθη προσωπικα δε χαρηκα που δε θα ερθει. Δεν εχουμε και τους πολλους παικταραδες για να φευγουν στα ξενα. Ασε που δεν βλεπω τι προβλημα θα ειχε να ερθει ο αθλητης. Φετος ειδικα μπορει να μη συνατηθουν ποτε οι ομαδες ασε που δε θα ειναι η πρωτη φορα που υπαρχει μετακινηση αθλητη. Ο παπι μια χαρα εφυγε, ο σπαν μια χαρα εφυγε, ο λοτζο το ιδιο μη παμε σε πιο παλιες ιστοριες. Οκ θα φωναξουν καποιοι αλλα δεν νομιζω οτι οπαδοι αυτο ειναι θεμα ακυρωσης μεταγραφης. Το θεμα ειναι να βελτιωθει το επιπεδο των ομαδων και οχι να χειροτερευει. Ο νικ δεν ηρθε διοτι δεν ηθελε και οχι διοτι φοβοταν κατι. Αν θες τη γνωμη μου, καλα εκανε, η μπαρτσα ειναι μεγαλυτρος συλλογος απο τον ολυμπιακο και το πρωτάθλημά τους σαφως ανωτερο. Δυτυχως πλεον δεν μπορουμε οχι μονο να φερουμε τοπ ξενους, αλλα δυσκολα κραταμε και τους ελληνες.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιουν 13, 2020 2:06 am

Καλα αμα περιμενει νβα σωθηκαμε..Αφου εχουν πει οτι θα αργησουν παρα πολυ οι αμερικανοι,εμεις μεχρι τοτε αποκλειεται να μην εχουμε παρει παικτη και περιμενουμε τον γκιλ.

Αν οντως του εχουμε κανει προταση και δεν περιμενουμε να δουμε τι θα πει ο σασα απλα περιμενει να ανεβασουμε την προσφορα η να του δωσει καποιος καλυτερο συμβολαιο..Ηδη εμεις εδω μεσα περιμεναμε να κανει 1,2-1,3 και λενε οτι ζηταει κατω απο μυριο. Εγω απορω πως δεν τον εχουμε ηδη κλεισει με τετοια δεδομενα.. Μηπως συνδεεται και αυτος με το σλουκα?

Σλουκας γκιλ μαρτιν καλαθης(παιζει και ο τζεκινς )εχουν ολοι τον καπαζογλου..Τον μαρτιν τον κοβω να ειναι 2+1 δωρο φαση :D

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 13, 2020 2:25 am

Redfly έγραψε:
Για τον καλαθη προσωπικα δε χαρηκα που δε θα ερθει. Δεν εχουμε και τους πολλους παικταραδες για να φευγουν στα ξενα. Ασε που δεν βλεπω τι προβλημα θα ειχε να ερθει ο αθλητης. Φετος ειδικα μπορει να μη συνατηθουν ποτε οι ομαδες ασε που δε θα ειναι η πρωτη φορα που υπαρχει μετακινηση αθλητη. Ο παπι μια χαρα εφυγε, ο σπαν μια χαρα εφυγε, ο λοτζο το ιδιο μη παμε σε πιο παλιες ιστοριες. Οκ θα φωναξουν καποιοι αλλα δεν νομιζω οτι οπαδοι αυτο ειναι θεμα ακυρωσης μεταγραφης. Το θεμα ειναι να βελτιωθει το επιπεδο των ομαδων και οχι να χειροτερευει. Ο νικ δεν ηρθε διοτι δεν ηθελε και οχι διοτι φοβοταν κατι. Αν θες τη γνωμη μου, καλα εκανε, η μπαρτσα ειναι μεγαλυτρος συλλογος απο τον ολυμπιακο και το πρωτάθλημά τους σαφως ανωτερο. Δυτυχως πλεον δεν μπορουμε οχι μονο να φερουμε τοπ ξενους, αλλα δυσκολα κραταμε και τους ελληνες.
Εγώ το θέτω εντός του πλαισίου πόλωσης που κυριαρχεί.
Αυτό που είχα διαβάσει σε ρεπορτάζ από Ισπανία ήταν ότι ο Καλάθης ήθελε να μείνει Ελλάδα και γι΄αυτό ασχολήθηκε με την πρόταση του Ολυμπιακού. Αλλιώς είναι τέτοιο το δέσιμο που έχει με τον Παναθηναϊκό αλλά και τέτοια η ψυχοσύνθεσή του (αυτή είναι κι η αιτία που σουτάρει τόσο χάλια, και πιάνει το άντερ τόσο πολύ- παρόμοιο θέμα έχει ή είχε; κι ο Μπαρτζώκας ως προπονητής) που αν δεν έπαιζε η παράμετρος αυτή που τον έκανε να προτιμάει Αθήνα (κάτι με την οικογένειά του, ενδεοχομένως τα παιδιά τους, να μην ήθελαν να αλλάξουν περιβάλλον και γλώσσα) ούτε θα μας "έβλεπε".

Συμφωνώ ότι καλά έκανε και πήγε σε μια μεγαλύτερη ομάδα από εμάς και σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα απ' όλες τις απόψεις. Όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο. ΠΕριμένουμε να τον θαυμάσουμε. Ή μόνη στραβή στην όλη ιστορία για τον Νικ, είναι ο Πέσιτς. Αλλιώς θα ήμουν σίγουρος ότι θα τον βλέπαμε στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του κι ας είχε πεσμένα νούμερα σε λεπτά συμμετοχής κι όλα τα υπόλοιπα.

Πολύ σύντομα θα μάθουμε λεπτομέρειες γιατί ο μάνατζερ του είναι λαλίστατος (εκεί που επιλέγει) και περιμένουμε και τα νεώτερα με τον Γκιλ. ;)

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Σάβ Ιουν 13, 2020 2:59 am

Εχω καταλαβει σε γενικες γραμμες πως σκεφτεσαι φιλε. Εγω το εγραψα απλα για να μην νομιζουν ενα τσουρμο χουλιγκανς οτι εχουν τη δυναμη να απαγορευουν που θα παει ενας παικτης. Να μην τον θελουν στην ομαδα τους, για εμενα ειναι κατανοητο, να μη θελουν να παει σε συγκεκριμενη ομαδα ειναι εκφοβισμος. Αν ισχυει μαλιστα οτι ο ιδιος ο δ.γ ηθελε να θεσει τετοιο ορο ενας λογος παραπανω. Οταν εφυγε ο παπι και πηγε στον παναθηναικο, προσωπικα χαρηκα. Οχι οτι δεν μου αρεσε ο παικτης, αλλα αν ενοιωθε οτι θελει να παιξει στον παο, νομιζω οτι ειναι οτι πιο ομορφο ενας παικτης να καταφερνει να παιζει στην ομαδα που υποστηριζει.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2266
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Ιουν 13, 2020 4:48 am

Redfly έγραψε:
ο σπαν μια χαρα εφυγε
δε θα το λεγα

Επίσης , θεωρείτε όντως την Μπαρτσελόνα μεγαλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ ;;

Προφανώς εννοείτε σαν κλαμπ που την ανεβάζει η ποδοσφαιρική της αίγλη γιατί στο μπάσκετ ψάχνω κανα 5λπετο τι έχει κάνει τα τελευταία 10 χρόνια για να θεωρείται μεγαλύτερη ομάδα και δεν βρίσκω κάτι

3 πρωταθλήματα Ισπανίας ( το τελευταίο της 2014 )
Φ4 έχει να δει από 2014
έχει 2 κατακτήσεις ευρωλίγκας

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιουν 13, 2020 11:13 am

Ο Κογκαλιδης λεει οτι σλουκας τζενκινς και γκιλ θα ειναι παικτες μας και οτι εχουν ηδη κλεισει! https://www.to10.gr/basket/euroleague/9 ... tA.twitter

Εντωμεταξυ πρεπει να λεμε οπως πρωτο μετεδωσε το μπασκετφορουμ γιατι εχτες το συζηταγαμε εδω οτι αυτοι οι 3 μοιαζουν κλεισμενοι :D Τι σπορταντο και κουταμαρες!!!!

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 13, 2020 11:27 am

Redfly έγραψε:
Σάβ Ιουν 13, 2020 2:59 am
Εχω καταλαβει σε γενικες γραμμες πως σκεφτεσαι φιλε. Εγω το εγραψα απλα για να μην νομιζουν ενα τσουρμο χουλιγκανς οτι εχουν τη δυναμη να απαγορευουν που θα παει ενας παικτης. Να μην τον θελουν στην ομαδα τους, για εμενα ειναι κατανοητο, να μη θελουν να παει σε συγκεκριμενη ομαδα ειναι εκφοβισμος. Αν ισχυει μαλιστα οτι ο ιδιος ο δ.γ ηθελε να θεσει τετοιο ορο ενας λογος παραπανω. Οταν εφυγε ο παπι και πηγε στον παναθηναικο, προσωπικα χαρηκα. Οχι οτι δεν μου αρεσε ο παικτης, αλλα αν ενοιωθε οτι θελει να παιξει στον παο, νομιζω οτι ειναι οτι πιο ομορφο ενας παικτης να καταφερνει να παιζει στην ομαδα που υποστηριζει.
Έτσι όπως το θέτεις, συμφωνώ σε όλα. :smile:

basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 13, 2020 11:31 am

Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιουν 13, 2020 4:48 am
Redfly έγραψε:
ο σπαν μια χαρα εφυγε
δε θα το λεγα

Επίσης , θεωρείτε όντως την Μπαρτσελόνα μεγαλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ ;;

Προφανώς εννοείτε σαν κλαμπ που την ανεβάζει η ποδοσφαιρική της αίγλη γιατί στο μπάσκετ ψάχνω κανα 5λπετο τι έχει κάνει τα τελευταία 10 χρόνια για να θεωρείται μεγαλύτερη ομάδα και δεν βρίσκω κάτι

3 πρωταθλήματα Ισπανίας ( το τελευταίο της 2014 )
Φ4 έχει να δει από 2014
έχει 2 κατακτήσεις ευρωλίγκας

Εντάξει δίκιο έχεις (Ολυμπιακοί είμαστε κι εμείς :smile: ) για τις διακρίσεις της τελευταίας δεκαετίας. Αλλά, πέραν ότι είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο, έχει την οικονομική ισχύ να φέρνει τους καλύτερους παίκτες που κυκλοφορούν. Από αυτήν την έννοια το είπε ο συμφορουμίτης και συμφώνησα κι εγώ.

fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1098
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 13, 2020 1:23 pm

basket72 έγραψε:
fotis vlachopoulos έγραψε:

Ναι, όταν ακόμα παίζανε λιρέτες. :smile:
Κατά τα άλλα βλέπω σε ρώσικα ΜΜΕ ότι η Αρμάνι και η Μπαρτσελόνα (!!!) θέλουν Σβεντ με τη Χίμκι να ανεβάζει προσφορά ώστε να τον κρατήσει. Ελπίζω να μείνει στον Σβεντ η Αρμάνι, γιατί θέλει και τον Γκιλ και αν τον θέλει πολύ θα τού ανεβάσει το κασέ.
[/quoεγω και με λιρετες και με ευρω, πετυχα και μια προσφορα "παρε ενα πτυχιο και σου δινουμε μια γυναικα δωρο' και την πηρα ... παρακολουθω καμπιονατο μεσω ραι σπορτς και διαβαζοντας τα ονοματα που κατα καιρους ανεβαζεις υποθετω οτι κανεις κι εσυ το ιδιο ...
καλα ποσους θα παρει φετος ο τζορτζιο πια ...ειχε και εξοδα ,αντι για ρουχα εφτιαχνε μασκες και ιατρικες στολες και τα εδινε δωρεαν στα νοσοκομεια ,πού λεφτα για γκιλ τωρα ας τον αφησει να ερθει σε εμας... :D

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”