αυτο ειναι εικασια δικη σου δεν προκυπτει απο καπουnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 06, 2023 6:41 pm
Ο Ντορσει έχει δηλώσει ο ίδιος ότι ήθελε να είναι κοντά στην έγκυο γυναίκα του
επειδη το εγραψε ενας απιθανιδης στο τουιτερ δεν σημαινει οτι ισχυει
Συντονιστής: Captains

αυτο ειναι εικασια δικη σου δεν προκυπτει απο καπουnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 06, 2023 6:41 pm
Ο Ντορσει έχει δηλώσει ο ίδιος ότι ήθελε να είναι κοντά στην έγκυο γυναίκα του

https://www.in.gr/2023/07/24/sports/bas ... i-ntorsei/

σοβαρα τωρα ποσταρεις δηλωσεις ιτουδη?δηλαδη τι περιμενες να πει?nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 06, 2023 6:50 pmhttps://www.in.gr/2023/07/24/sports/bas ... i-ntorsei/
Τουλούμπα ειλικρινά δεν ξέρω τι παίζει μαζί σου.

Τον πατέρα του Ντόρσει τον πιστεύουμε ή του τα σκάει ο Ιτούδης;τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Σεπ 06, 2023 6:58 pmσοβαρα τωρα ποσταρεις δηλωσεις ιτουδη?δηλαδη τι περιμενες να πει?nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 06, 2023 6:50 pm
δεν θελουν ουτε να με βλεπουν? με την ιδια λογικη και εγω σου ποσταρω δηλωσεις ταραντουλα
εχεις καποιο βιντεο η εστω καποιο ποστ απο επισημο λογαρισμο ντορσει που να γραφει αυτο που λες? αν οχι ειναι εικασια
η παντεντα οτι δεν μας αρεσει ειναι εικασια λειτουργει αμφιδρομα οχι μονο οποτε μας συμφερει

Χάλια τα έκανα , με ταλαιπωρούν οι κεραυνοί και οι πτώσεις ρεύματος, έγραψα πολλά για όλους αλλά τα έχασα και δυσκολεύομαι να βρώ τον ειρμό ξανά.basket72 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 05, 2023 10:25 pmΟ Ιτούδης προφανώς και δεν πρέπει να φύγει.
Κι ας μην έχει βγάλει μάτια ως ομοσπονδιακός κόουτς.
Μαγκιά του που το πήρε πάνω του.
Άλλο να έχεις 6-7 παικταράδες σε κάθε ρόστερ σου (ιδιώς ΤΣΣΚΑ αλλά και στη Φενέρ, φέτος) κι άλλο αυτό εδώ το πράγμα, που σιγά μην δεν το είχε κατά νου ως πιθανότητα.
Στο μεσομακροπρόθεσμο (που αυτό θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει) μια καλή λύση θα ήταν να πάρουν τα κουβαδάκια τους οι 2 Ευρωλιγκάτοι από την Α1 (πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει κάτι τέτοιο, γενικά μιλώντας) κι η άλλη να πάμε στους 5 ξένους χωρίς μα και μου.
Ακόμα και αυτούς που έχουμε θα τους κάνει καλό να παίζουν πολύ παραπάνω.
Παίκτης χωρίς παιχνίδια δεν υπάρχει. Σε κανένα άθλημα.
Προφανώς κι όλοι αυτοί θα ήταν καλύτεροι αν έπαιζαν.
Εδώ φτάσαμε να έχουμε την Εθνική να μας ζεσταίνει τον Λούντζη για τον Ολυμπιακό, τον Μωρα΄ϊτη για τον Παναθηναϊκό και πάει λέγοντας.
Ας αποφασίσουμε: Θέλουμε πορείες στις Ευρωλίγκες ή βελτίωση των Ελλήνων παικτών;
Και τα 2 μαζί δεν βλέπω να πηγαίνουν.
Θέλουμε 7 ΄και 8 ξένους για να πηγαίνει πρίμα η ομάδα μας, και το καλοκαίρι να περιμένουμε από τους παίκτες που ζεσταίνουν τον πάγκο, να βγουν μπροστά;![]()
Για να μην πιάσω το αναπτυξιακό το οποίο δεν το ξέρω.
* Ο Γιάννης μία μία μάς πάει στην καλύτερη. Δεν ήταν μέσα στις πιθανότητες λοιπόν να παίξει φέτος. Παρόλα αυτά, μέρος της εθνικής με την κραυγαλέα απουσία του από τις υποχρεώσεις, δεν έπεισε ότι είναι.
Και μια χαρά το παλικάρι. Αλλά μην κάνουμε το άσπρο μαύρο. Ούτε ιερές αγελάδες βοηθάνε. ¨Οπως δεν βοηθάνε από την άλλοι κι αποδιοπομπαίοι τράγοι.
Από και το πάω από κει το φέρνω στα μπριζολίδια το ρίχνω. Και να τρώγα και κρέας, κάτι πάει κι έρχεται.![]()

Μπορεί να του έχει υποσχεθεί τη θέση του Καλάθη, ήταν καλός άσος ο πατήρ Ντόρσεϊ. Μόνο εδώ τα μαθαίνετε αυτά.pan24 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 06, 2023 7:00 pmΤον πατέρα του Ντόρσει τον πιστεύουμε ή του τα σκάει ο Ιτούδης;τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Σεπ 06, 2023 6:58 pm
σοβαρα τωρα ποσταρεις δηλωσεις ιτουδη?δηλαδη τι περιμενες να πει?
δεν θελουν ουτε να με βλεπουν? με την ιδια λογικη και εγω σου ποσταρω δηλωσεις ταραντουλα
εχεις καποιο βιντεο η εστω καποιο ποστ απο επισημο λογαρισμο ντορσει που να γραφει αυτο που λες? αν οχι ειναι εικασια
η παντεντα οτι δεν μας αρεσει ειναι εικασια λειτουργει αμφιδρομα οχι μονο οποτε μας συμφερει
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... se/4897449

Όταν ο ουρανός είναι πεντακάθαρος, Ιούλιο μήνα, και μου λες "Θα βρέξει" είναι εικασία.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Σεπ 06, 2023 6:58 pmσοβαρα τωρα ποσταρεις δηλωσεις ιτουδη?δηλαδη τι περιμενες να πει?nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 06, 2023 6:50 pm

Για το Σλουκα ναι....για τον Μητογλου απλα ακου τις δηλωσεις του γιατρού της εθνικήςnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 06, 2023 6:29 pmΔηλαδή θεωρείς ότι αν ο Σλούκας έμενε Ολυμπιακό και ο Μήτογλου στην Αρμάνι θα έπαιζαν στην εθνική φέτος;

https://www.gazzetta.gr/basketball/pagk ... same-riskoeddiedimitris έγραψε: ↑Τετ Σεπ 06, 2023 7:14 pmΓια το Σλουκα ναι....για τον Μητογλου απλα ακου τις δηλωσεις του γιατρού της εθνικήςnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 06, 2023 6:29 pm
Δηλαδή θεωρείς ότι αν ο Σλούκας έμενε Ολυμπιακό και ο Μήτογλου στην Αρμάνι θα έπαιζαν στην εθνική φέτος;

Γιατί ο Ιτούδης πιστεύει ότι αυτός και ο μάνατζερ του είναι αχάριστοι. Στη Βαρκελώνη, αφού τα έσπασε και εκεί ο Καλάθης με τον προπονητή και με την ομάδα, ήθελε να καθήσει στο συμβόλαιο του. Ο Ιτούδης όμως τον πήρε με συμβόλαιο που δεν θα έβρισκε σε άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα για να μην είναι ανενεργός σε χρόνια παγκόσμιου (όχι ότι δεν είναι καλός παίχτης ο Καλάθης). Μπορείς να πεις ότι έκανε και εξυπηρέτηση στην εθνική και στον μάνατζερ του. Όλα έγιναν μετά τη κοροϊδία του Καπαζογλου στον Ιτούδη στην υπόθεση Σλούκα. Ο Ιτούδης έκανε πίσω σε πολλά για χάρη της εθνικής και κυρίως έκανε στην άκρη τον εγωισμό του γιατί πραγματικά ήθελε τη διάκριση. Απλά από ένα σημείο και μετά έκανε το λάθος να μην μείνει αμέτοχος. Όπως είπα και στον φίλο παραπάνω δεν προσπαθώ να πείσω κανένα.kostas1978 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 06, 2023 5:47 pmαπο που προκυπτει οτι τον ηθελε αρχες καλοκαιριου στη φενερ??εσυ το λες αυτο, κανενας δεν το λεει πουθενάmanhac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 06, 2023 10:28 am
Αν δεν τον ήθελε τον Καλάθη στην εθνική, τότε γιατί τον ήθελε στη Φενέρ μέχρι και αρχές καλοκαιριού? Τι έγινε το καλοκαίρι και άλλαξε γνώμη? Ο Ιτούδης πρότεινε στην Φενέρ να φύγει ο Καλάθης και όχι μόνο η Φενέρ το δέχτηκε αλλά έβγαλε και ανακοίνωση που δεν το έχει ξανακάνει για άλλο παίχτη, δείχνοντας 100% στήριξη στον Ιτούδη.
στο τελος της σεζον της τουρκιας ειχαν οργιασει εκει οι φημες για κακες σχεσεις μεταξυ τους και οτι θα αποχωρησει ο καλαθης
με το δικο σου σκεπτικο, εφοσον τον ηθελε ο ιτουδης τοσο πολυ, γιατι μετα ξαφνικα τον εδιωξε απ τη φενερ?? του κρατησε μανιατικο που δνε κατεβηκε εθνικη?