AO DAFNIS έγραψε: ↑Τετ Σεπ 06, 2023 11:30 pm
Mπορεί να είμαι πολύ λάθος γιατί τον παίχτη τον είδα μόνο από youtube και λίγο με την Ιορδανία , αλλά είστε σίγουροι ότι αυτό που μας λείπει είναι ένα αθλητικό SF , που το καλό του στοιχείο είναι να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο και να σουτάρει 3P με 25% ? ΟΚ έχει και καλά τελειώματα μετα απο επαφή αν και στις Φιλιιππίνες δεν νομίζω να είχε και τίποτα θηρία απεναντι του.
Το βιντεάκι από Φιλπν. το έβαλα για τον χαβαλέ. Για τη μετάδοση.

Αλλιώς θα έβαζα από ΝΒΑ ή έστω από Τουρκία/Τσάμπιονς Λιγκ.
Εγώ να δεις. πόσο λίγο τον ξέρω τον παίκτη.
Τον ήξερα ως όνομα βέβαια, αλλά δεν είχα εικόνα του.
Τον είδα στο μεταξύ μας ματς κι είδα και στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα ματς της Jordan ομάδας.
Είδα έναν παίκτη που ξέρει τρελό μπάσκετ, ποστάρει πολύ καλά, έχει καταπληκτικό σουτ μέσης (όπως κι ο Γκος) παίζει με την ίδια ένταση/πάθος και σε άμυνα και σε επίθεση κι έναν παίκτη που παίζει εύκολα από το 2 ως το 4.
Αναφορικά με το τρίποντο, οκ καλό είναι να φέρουμε σουτέρ (....ααααααν φέρουμε παίκτη, τέλος πάντων- κουβέντα να γίνεται) αλλά το κυριότερο είναι να φέρουμε σκόρερ.
Επιπλέον, όπως προείπα χθες, έχουμε ποσοτικό θέμα από το 3-5 ενώ μας λείπει κι αθλητικότητα στις θέσεις αυτές.
Είναι πολύ διαφορετικός παίκτης από τον Κιντέλ που λέτε. Κάνει περισσότερα πράγματα στα γήπεδο.
Εγώ στους κοντούς πάντως βλέπω συνωστισμό αν έρθει κι άλλος παίκτης στο 1-2.
Η τελευταία φορά που είδα συνωστισμό στον Ολυμπιακό ήταν τότε με Παπανικολάου, Τίμα και Τουπάν στο 3.
* Το γράφω χρόνια αλλά θα το ξαναθυμίσω. Τους παίκτες στην Μπασκόνια, τους προτείνει ο Σαλαθάρ κι ο Κερέχέτα αποφασίζει αν θα τους υπογράψουν ή όχι.
Πάντως τον Ζάγκαρς τον είχαν και μέσα στα πόδια τους και μπορείς όντως να πεις ότι άργησαν.