Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Σεπ 07, 2023 8:04 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Σεπ 07, 2023 8:02 pm
villiskabas έγραψε:
Πέμ Σεπ 07, 2023 7:58 pm
Ο Ματκοβιτς εκανε τον Μπατερλοφκσι να μοιαζει με Παπαγιαννη...ακομα νωρις ειναι ομως ψυχραιμια
Δεν είναι νωρίς απλά... Είναι πολύ πιο νωρίς από το νωρίς.Αυτα τα φιλικά είναι σαν να μην γίνονται,όσον αφορά την εξαγωγή συμπερασμάτων,μηδέν πράγματα μπορούμε να κραξουμε, εε εννοώ να βγάλουμε συμπέρασμα!
εχεις δικαιο ομως ειμαι ο μεγαλυτερος κραχτης στο σαιτ και τα χω μαζεμενα ολο το καλοκαιρι με καταλαβαινεις :D :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Πέμ Σεπ 07, 2023 8:17 pm

Εντάξει η ομάδα είναι ανετοιμη και με βασικες ελλείψεις, σε ένα φιλικό προετοιμασίας δε μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα.

Το έχω πει καιρό δε βλέπω τι εξέλιξη μπορεί να έχει ο Μαντζουκας σε μια ομάδα που θα έχει μπροστά του Μητογλου, Χουαντσο, πιστεύω πρέπει να φύγει δανεικός.

0
manos_89

senior
Reactions: 111
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Σεπ 07, 2023 8:30 pm

Ντάξει, ατομικά για τους παίκτες μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα.
1) Γκριγκόνις σαν σποτ σούτερ θα είναι φονιάς. Καλά κάναμε και τον κρατήσαμε (δεν αφήνεις 44% στο τρίποντο ελεύθερο η αλήθεια είναι)
2) Μπαλτσερόφσκι κακός-αργός στο να αμύνεται σε πικ εν ρολ, τρομερός στην επίθεση. Ωραίες κινήσεις και τελειώματα
3) Τζέριαν Γκράντ έτσι κι έτσι. Καλός στην άμυνα, ωραίο mid range, μέτριος οργανωτικά.
4) Μαντζούκας μου φάνηκε πολύ κακός. Αργός και ατσούμπαλος λίγο μπροστά. Πιο πολύ μου άρεσε ο Σαμοντούροβ στο 4 νομίζω.
5) Σλούκας-Βιλντόζα μου φάνηκε ότι παίζαν στο 10%
6) Κώστας καλός για 3ος. Αν έβαζε και βολές θα ήταν τέλειος.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3980
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Σεπ 07, 2023 8:45 pm

nikosvip έγραψε:
Πέμ Σεπ 07, 2023 8:17 pm
Εντάξει η ομάδα είναι ανετοιμη και με βασικες ελλείψεις, σε ένα φιλικό προετοιμασίας δε μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα.

Το έχω πει καιρό δε βλέπω τι εξέλιξη μπορεί να έχει ο Μαντζουκας σε μια ομάδα που θα έχει μπροστά του Μητογλου, Χουαντσο, πιστεύω πρέπει να φύγει δανεικός.
ναι γιατι αν παει δανεικος μετα απο ενα χρονο θα μπορει να παιξει μπροστα απο αυτους

ο μαντζουκας θελει δουλεια τουλαχιστον 2 χρονων για να φανει αν μπορει να παιξει σε υψηλο επιπεδο,ετσι οπως ειναι τωρα για α1 κανα 10λεπτο και πολυ του ειναι
ευκαρια του ειναι με τοπ προπονητη και τοπ συμπαιχτες να εξελιχθει οσο και αν μπορει
το θεμα ειναι κατα ποσο εχει διαθεση ο αταμαν να ασχοληθει μαζι του

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Σεπ 07, 2023 9:39 pm

Ο Πολωνος να ξερετε εχει θεματα με τα φαουλ, φορτωνεται απο νωρις. Και ειδικα ευρωλιγκα αν μαρκαρει καναν αθλητικο σεντερ θα εχει θεματα.

Γενικοτερα η αποψη μου για αυτο ειναι οτι δεν θα ειναι καλος στην αρχη μεχρι να προσαρμοστει στο πολυ πιο γρηγορο και αθλητικο στυλ της Ευρωλιγκας. Αλλα οταν προσαρμοστει θα ειναι πολυ καλος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4243
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Σεπ 08, 2023 2:04 am

Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Σεπ 07, 2023 9:39 pm
Ο Πολωνος να ξερετε εχει θεματα με τα φαουλ, φορτωνεται απο νωρις. Και ειδικα ευρωλιγκα αν μαρκαρει καναν αθλητικο σεντερ θα εχει θεματα.

Γενικοτερα η αποψη μου για αυτο ειναι οτι δεν θα ειναι καλος στην αρχη μεχρι να προσαρμοστει στο πολυ πιο γρηγορο και αθλητικο στυλ της Ευρωλιγκας. Αλλα οταν προσαρμοστει θα ειναι πολυ καλος.
Στην άμυνα πάντως ήταν προβληματικός στην Ισπανία, γι αυτό έπαιζε λίγο. Μπροστά καλός θα είναι, αλλά δε νομιζω ότι θα παίρνει πολλές προσπάθειες. Πίσω δυσκολεύεται και με πολύ χαμηλού επιπέδου αντιπάλους.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Σεπ 08, 2023 7:09 am

Γνώμη μου ότι θέλετε ακόμα έναν καλό παίχτη με ικανότητα στο σκοράρισμα και να ξεκολάει την ομάδα με ατομικές προσπάθειες!

0
dimitrisdrama

sophomore
Reactions: 71
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρόγκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Σεπ 09, 2023 9:21 pm

Πολύ καλύτερος ο Σλούκας σήμερα.. φαίνεται πολυ πιο άνετος δημιουργικά κ ξερει που βρίσκονται ολοι για να μοιράσει ασσίστ..εχει ηδη 6 στο ημίχρονο..

Ο μπαλτσεροφσκι στην επίθεση ειναι πολύ καλός.. μπορεί εύκολα σε καθε αγωνα να εχει 10-15 πόντους αλλά στην άμυνα θέλει τον μητογλου δίδυμο ν τον βοηθάει κ στην αμυνα κ στα ριμπάουντ.

Ο Γκραντ νομίζω θα μας είναι υπερχρησιμος φέτος..καλύπτει πολυ και πολλούς στην άμυνα..μπορει να δημιουργήσει..κ εχει εύκολα την διείσδυση οταν κολλάει το σύστημα..κ τα mid range σουτακια.

Βιλντοζα γκαι εξω απο τα νερά τους προς το παρον.Ψαχνουν να βρουν τις φασεις τους για να σκοραρουν..Ο γκριγκονις κανει στο άριστο σε αυτο π ειναι καλός ..δλδ δεν χάνει ελεύθερο σουτ κ σημερα...αλλα οταν ειναι να το παρει πανω του μόνος του παίρνει κακές αποφάσεις..και οι τρεις αυτοι πολυ αδύναμοι στην άμυνα..απαγορευτικό ν τους έχεις μαζί στα γκαρντ..

Χωρίς να εχει παιξει ολη μαζι η ομαδα μου λειπει ενας αντίστοιχος λιγο πιο ψηλός Μακισικ.Να βγαζει αυτη την ενέργεια κ στην άμυνα κ στην επιθεση.Κ να κανει καλα λιγο απολα..

0
dimitrisdrama

sophomore
Reactions: 71
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρόγκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Σεπ 09, 2023 9:55 pm

Πολύ θετικός ο Καλαϊτζάκης κ στην άμυνα θύμισε Αβραμοβιτς σήμερα με τα κλεψιματα.. κάτι διαφορετικό που είδα ο Μαντζουκας προσπαθουσε να βαζει την μπάλα κατω πιο πολυ σημερα..να μην είναι τοσο μονοδιαστατος..οχι με ιδιαίτερη επιτυχία αλλά πρεπει να το βάλει στο παιχνίδι του γιατι ειναι ψηλότερος και δυνατότερος απο τα περισσότερα τριάρια.

Θετικό κ οτι ο Βιλντοζα αποφάσισε να γινει πιο επιθετικός και να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του σε σχέση με το προηγούμενα φιλικά.

Μπήκε κ ο Αβδαλας σήμερα..φιστίκι στην άμυνα κ παρε βαλε ασσίστ στον σαμοντουροφ..μια ματια απο το μέλλον μας..

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3980

Σάβ Σεπ 09, 2023 10:13 pm

αν και ηταν φιλικο και με ομαδα της πλακας δειξαμε καλα δειγματα στον τροπο παιχνιδιου
καμια σχεση με την καταντια ομαδας του ειχαμε δει τα 2 τελευταια χρονια
νοιμζω οτι ολοι οι παιχτες που μπηκαν δικαιολογησαν τον ρολο που θα εχουν
δηλαδη ο κωστας για 3ο σεντερ ειναι ως εκει
το ιδιο και ο ματζουκας

το λιθουανικο ατι εκανε αυτο που γραφαμε εδω και μηνες,το μονο που μπορει να κανει,περιμενε να λειτουργησει ολη η ομαδα για να του βγαλει καποιο σουτ με καλες προυποθεσεις και σημερα ηταν καλος σε αυτο,οταν προσπαθησε να κανει κατι διαφορετικο ηταν οτι βλεπαμε περυσι

μου εκανε εντυπωση οτι ο γκαι πηρε λιγες προσπαθειες δεν ξερω αν τον προοριζει για κατι διαφορετικο απο αυτο που βλεπαμε ο αταμαν

ο μπαλτσε επιθετικα ειναι φοβερος αμυντικα θελει δουλεια ομως αλλα γενικα το ντιλ που τον πηραμε ηταν σαν να κλεβεις εκκλησια

0
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Κυρ Σεπ 10, 2023 3:12 pm

Εμένα μου αρέσει και ο Αντετοκουμπο για τρίτο 5αρι, νομίζω χρονια είχαμε να δούμε τρια 5αρια στην ομάδα. Αν θυμάμαι καλά πέρσι η πρόπερσι μας είχε κάνει ζημιά. Πέρα από 5-10 λεπτά που μπορεί να δώσει στη Euroleague θα δώσει σίγουρα 15 με 20 στα περισσότερα παιχνίδια της Α1.

Η ομάδα θέλει χρόνο και ίσως αυτό τους πρώτους μήνες στοιχίσει, Μπαλτεροφσκι δείχνει να έχει μεγάλο potential, αμυντικά έχει τα θεματακια του αλλά πιστεύω με ένα 4αρι να τον βοηθάει αμυντικά κάπως θα σωθεί η κατάσταση.

Ο Γκραντ εμένα μου αρέσει για το ρόλο του, αμυντικά θα δώσει αρκετά ενώ το σουτ από μέση απόσταση φαίνεται να το έχει.

Ο Γκαι θέλει χρόνο και γενικά είναι παίκτης ρυθμού, το θέμα είναι αν θα έχει τα λεπτά ώστε να πιάσει αυτό το ρυθμό.

Ο Γκριγκονις σαν σποτ σουτερ φαίνεται να κάνει αυτό που πρέπει φέτος, το θέμα είναι πως δε δείχνει να μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Κυρ Σεπ 10, 2023 3:36 pm

Για τον Γκάι κι εγώ έχω κάποιες αμφιβολίες… Στην Μπανταλόνα είχε το ελεύθερο να σουτάρει ακόμα και τραβηγμένα από τα μαλλιά σουτ, με περισσότερο χρόνο συμμετοχής και περισσότερα σουτ.

Στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να προσαρμοστεί σε έναν συγκεκριμένο ρόλο, να μπαίνει στα ματς και να είναι έτοιμος να βάλει τα συγκεκριμένα σουτ που θα πάρει. Συνήθως τέτοιοι σουτέρ ρυθμού ειτε δεν πιάνουν, ειτε θέλουν κάποιο χρόνο να προσαρμοστούν στο ρόλο τους.

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2478
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Σεπ 10, 2023 9:53 pm

Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί ο Γκαι, μακάρι το παιδί να μας βγει Eddie Johnson, αλλά προς το παρόν ούτε που τον βλέπει τον Γκριγκονις. Ο ένας πασχίζει να προσαρμοστεί σε καινούρια ομάδα, καινούριο επίπεδο, καινούριο ρόλο και αρκετές φορές είναι χαμένος. Ο άλλος είναι κανονικός ευρωλιγκάτος παίκτης.

Μακάρι η περσινή χρόνια να είναι μια άσχημη παρένθεση για τον Λιθουανό.

Ο Γκραντ μοιάζει πολύ έτοιμος να πάρει πρωτοβουλίες.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2478
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Σεπ 10, 2023 10:05 pm

Ματζουκας ανέλπιστα καλός σήμερα. Μπράβο μπράβο.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Σεπ 10, 2023 10:17 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Σεπ 10, 2023 9:53 pm
Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί ο Γκαι, μακάρι το παιδί να μας βγει Eddie Johnson, αλλά προς το παρόν ούτε που τον βλέπει τον Γκριγκονις. Ο ένας πασχίζει να προσαρμοστεί σε καινούρια ομάδα, καινούριο επίπεδο, καινούριο ρόλο και αρκετές φορές είναι χαμένος. Ο άλλος είναι κανονικός ευρωλιγκάτος παίκτης.

Μακάρι η περσινή χρόνια να είναι μια άσχημη παρένθεση για τον Λιθουανό.

Ο Γκραντ μοιάζει πολύ έτοιμος να πάρει πρωτοβουλίες.
O Guy είναι παίκτης Ρυθμού ,ακόμα και να προσαρμοστει θα έχει αρκετά ματς που θα είναι στην κυριολεξία άχρηστος για την ομάδα

Θα έρθουν όμως και ματς ιδιαίτερα μέσα στο ΟΑΚΑ που θα τα πάρει μόνος του ,ελπίζουμε αυτά τα ματς να είναι τα σημαντικά

Όσον αναφορά το Γκραντ και θέλω να σταθώ σε αυτόν είναι ο πιο σημαντικός παίκτης να μας βγει ,γιατί θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ κοντών και της υπόλοιπης ομάδας ,ένας παίκτης που μπορεί να σταθεί σε πολλές διαφορετικές 5 αδες

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”