Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 10, 2023 8:58 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Σεπ 10, 2023 8:39 pm
AlexD έγραψε:
Κυρ Σεπ 10, 2023 8:01 pm
Στα πεταχτά είδα ότι το γράφουν Ισπανοί δημοσιογράφοι, δεν είδα αν είναι σοβαροί ή όχι και ποιος άλλος το λέει.

Με εντυπωσίασε πάντως πέρυσι με την Λιθουανία και φέτος πρώτη χρονιά στάθηκε εξαιρετικά.
Το θράσος το έχει σίγουρα, μένει να φανεί αν συνοδεύεται από ταλέντο #mexri_telous ή αν είναι τα φετινά το ταβάνι του.
Θα παίξει και σοβαρή άμυνα πάντως, μείον δεν θα ναι ακόμα και αν δεν βγει ακριβώς όπως θέμε.
Πέρσι τον είδα κι εγώ πολύ. Φέτος δεν είδα καθολου Λιθουανία και δεν έχω άποψη.
ΚΑι στην Ευρωλίγκα ήταν καλός και κουβαλάει και την αμερικάνικη εμπειρία.

Πάντως δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει το παιχνίδι, όπως είχε ακουστεί.
Μάλλον πιο κοντά στο στυλ παίκτη αλά Χ. Τζέφερσον είναι. :wink: Αναφορικά με θέσεις, αθλητικότητα, πολυεπίπεδη προσφορά μπρος και πίσω.

Με τους λιθουανούς δεν μπορούμε να πούμε πως έχουμε καλή παράδοση, από την άλλη η τελευταία φορά που πήραμε παίκτη από τη Ζαλγκίρις, ήταν με τον Γουόκαπ. :roll:

Αα, κι επιτέλους πάμε σε ξανθιά ομάδα. :P

Πάντα πρότεινα κάτι αρίες :P τετράδες, στυλ Λαντέιλ, Γουόκαπ, Μπρόκχοφ, Ματ Τόμας και Βεζέ. :
Χαχαχαχαχα η αλήθεια είναι ότι μόλις βρήκες ένα πράγμα που έχει σίγουρα πλεονέκτημα ο Σικμα έναντι του Βεζε σε απευθείας σύγκριση.

goodpost.gif

Έχει ένα δίκιο ο φίλος πάντως, ήταν ερωτηματικό στην αρχή το αν θα μείνει στην Ζαλγκιρις που υποτίθεται όμως ότι έχει απαντηθεί εδώ και καιρό.

Αν δεν έχει μπαι άουτ πως θα γίνει η δουλειά; Αν έχει από την άλλη, σημαίνει ότι ο κόουτς τον πιστεύει πραγματικά πολύ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 902

Κυρ Σεπ 10, 2023 9:03 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Σεπ 10, 2023 7:25 pm
georbap έγραψε:
Κυρ Σεπ 10, 2023 7:20 pm
...
Έκανε καλή παρθενική σεζόν στην Euroleugue αλλά ίσως λόγω των ονομάτων που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα , όλοι φανταζόμασταν κάτι πιο δυνατό .
Εμένα ποσώς δεν με ενδιαφέρει το γκελ των ονομάτων ή το επικοινωνιακό σε συνάρτηση με τον Παναθηναϊκό, ή με τις απώλειες Σάσα και ΣΛούκα.

Γι' αυτό και τις μέρες αυτές πρότεινα συνεχώς τον Χόλις Τζέφερσον που μόνο βόμβα δεν τον λες.
Απλώς ο Μπραζντέικις, δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες όταν το Μπαρτζωκομπάσκετ των αυτοματισμών θα κολλάει. Τέτοιονα θέλουμε. Με άγνοια κινδύνου κι που να συνοδεύεται όμως και από επιθετικό χάρισμα.
Γιατί άγνοια κινδύνου διαθέτει κι ο Λάρε, μην ξεχνάμε.
Αυτό που εννοούσα λέγοντας πιο δυνατό βάση των ονομάτων που έχουν ακουστεί αφορούσε και το αγωνιστικό. Δηλαδή ο Μπραζντέικις είχε πέρυσι ένα αξιοσέβαστο 11.6 μ.ο πόντων αλλά με τίποτα δεν φθάνει επιθετικά το ταλέντο παικτών τύπου Τζέιμς , Ναν κλπ .
Έχει βέβαια τα φόντα να εξελιχθεί μιας και είναι ακόμα μικρός και προσωπικά αν κάνει στον Μπαρτζώκα εμένα και το λέω με το χέρι στην καρδιά , μου περισσεύει.
Ο coach όπως επιβεβαίωσε θέλει παίκτη , οπότε για να μην έχει ακόμα προχωρήσει θεωρώ ότι όποιος έρθει θα είναι ακριβώς το κομμάτι που λυπεί από το παζλ.
Επειδή λοιπόν ο Μπαρτζώκας έδειξε ότι ήθελε άμεσα να κλείσει το ρόστερ (μέχρι μέσα Ιουλίου είχαν γίνει όλες οι προσθήκες) , το γεγονός ότι για αυτή την μεταγραφή έχει καθυστερήσει τόσο δεν εξηγείται αλλιώς πέρα από το ότι περιμένει δωράκι από την απέναντι μεριά , γι αυτό θεωρώ λίγο άκυρο το ζήτημα Μπραζντέικις.
Ίδωμεν!!!

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 506
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Σεπ 10, 2023 9:18 pm

Ωραίος παίχτης ο Μπραζντέικις και σίγουρα ταιριάζει στο στυλ του Μπαρτζώκα, αλλά ούτε ιδιαίτερα καλός σουτέρ είναι, ούτε καθαρός σκόρερ.
Δεν νομίζω πως είναι αυτό που χρειαζόμαστε.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4251
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Σεπ 10, 2023 11:00 pm

Εγώ όταν έμαθα ότι ο Μπραζντεικις θα πήγαινε στη Ζαλγκιρις πίστεψα ότι θα κάνει παπάδες. Τον είδα πολύ ντροπαλό. Καλός οαιξτης, στο σωστό στιλ που ψάχνει ο Ολυμπιακός αλλά πιο χαμηλή κλάση από το ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή.

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Κυρ Σεπ 10, 2023 11:05 pm

Θέλουμε ηγέτη σκόρερ με καλό τριποντο

Ο Λιθουανός αν και καλός παίκτης δεν είναι κάτι τέτοιο

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2566
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Σεπ 10, 2023 11:19 pm

Ο Brazdeikis δεν έχει συμβόλαιο; Μου φαίνεται απίθανο να μπει ο Ολυμπιακό στην διαδικασία να πάρει παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο με άλλη Ευρωλιγκάτη ομάδα. Αντίστοιχα και η Zalgiris πολύ δύσκολα θα πουλήσει βασικό της παίκτη 20 μέρες πριν αρχίσει η σεζόν. Κουλή μου φαίνεται αυτή η φήμη.

2
2 Εικόνα
thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Σεπ 11, 2023 12:37 am

Η λογική λέει ότι αυτή η το πολύ την επόμενη βδομάδα θα ανακοινωθεί παίκτης (αν πάρουμε τελικά). Οπότε τα ψέματα τελείωσαν, σε λίγες μέρες θα ξέρουμε!

0
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 11, 2023 1:02 am

yorgos έγραψε:
Κυρ Σεπ 10, 2023 11:00 pm
Εγώ όταν έμαθα ότι ο Μπραζντεικις θα πήγαινε στη Ζαλγκιρις πίστεψα ότι θα κάνει παπάδες. Τον είδα πολύ ντροπαλό. Καλός οαιξτης, στο σωστό στιλ που ψάχνει ο Ολυμπιακός αλλά πιο χαμηλή κλάση από το ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή.
Θα τον έβλεπα πιο ταιριαστό στον Παναθηναϊκό . Μην πω κι απόλυται ταιριαστό.
Τον έχω για πολύ προσηλωμένο επαγγελματία. Το γεγονός ότι ήταν παιδί μεταναστών τον έχει βοηθήσει (μέσω των δυσκολίων) σε αυτό.

Και τον κόβω ως έναν από τους πιο δυνατούς (χωρίς να υπολείπεται σε έκρηξη/άλμα, ταχύτητα ) Ευρωπαίους γκαρντ- φόργουορντ. Θα τον έβλεπα να παίζει μέχρι και το 4 σε χαμηλα σχήματα.

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να πάρει και παραπάνω πρωτοβουλίες. Αλλά όντως σα να δείχνει το αντίθετο από τον εν εξάλλω, Μάικλ Τζέιμς, που είχε ακουστεί επίης για μας.
Ντροπαλός που λες κι εσύ.

Για μένα εκεί είναι το ζουμί για τον τελευταίο ξένο, ΄'ετσι περιέργα που έχει δομηθεί το ρόστερ.
Να μπορεί να δώσει λύσεις σε φάσεις που η επίθεση είναι βαλτωμένη. Δεν περιμένουμε έναν παίκτη που ντε και καλά να πιάσει έναν ορισμένο μ.ο πόντων όσο έναν παίκτη που έχει τη δυνατότητα να παίξει δυναμικά (να μπει μέχρι μέσα) να απασχολήσει παραπάνω από έναν αντίπαλο αμυντικό κλπ.
Κι ας έχει 10-12 πόντους μ.ο.
Εξού κι αυτή η αναντιστοιχία αναφορικά με (πιθανούς) στόχους μας. Λέω εγώ τώρα...

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3981
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Σεπ 11, 2023 3:34 am

berry έγραψε:
Κυρ Σεπ 10, 2023 11:05 pm
Θέλουμε ηγέτη σκόρερ με καλό τριποντο

Ο Λιθουανός αν και καλός παίκτης δεν είναι κάτι τέτοιο
ειχατε την ευκαρια το καλοκαιρι οταν τον πουλουσαμε αλλα δεν σας εκανε

Εικόνα

Εικόνα

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Δευ Σεπ 11, 2023 7:01 am

Δεν τον παρακολούθησα αλλά φαίνεται παίχτης ομάδας! Πιστεύω θέλουμε κάποιον που να έχει στο αίμα του το εκτός συστήματος που γουστάρει να παίρνει την μπάλα στα κρίσιμα και να το παίρνει πάνω του!

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Δευ Σεπ 11, 2023 8:49 am

Εγω θα γουσταρα Μπραζντεικις με χιλια.......στο συστημα Μπαρτζωκα και μετα απο μια αναγνωριστικη πρωτη χρονια στην ευρωλιγκα μπορει να εξελιχθει σ ενα απ τα καλυτερα τριαρια της διοργανωσης.....σιγουρα δεν ειναι ο go to guy αλλα κανει τα παντα στο παρκε απο καλα εως πολυ καλα.........ομως για χψ λογους που ηδη εχετε αναφερει οι περισσοτεροι δεν θα τον παρουμε.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3355
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Σεπ 11, 2023 9:48 am

Να σας θυμίσω ότι είναι...Λιθουανός και έχουμε μια μακρά παράδοση τραυματισμών τους όταν τους πέρνουμε.
Πέραν της πλάκας, τι σημαίνει ότι βγήκε στην αγορά από την εταιρεία που τον εκπροσωπεί που διαβάζω; Ότι έχει συμβόλαιο αλλά η Ζαλγκίρις τον αφήνει; Απίθανο μου φαίνεται.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Δευ Σεπ 11, 2023 10:13 am

Για να μιλήσω με αμερικάνικους όρους πάντως, αν ήμασταν ομάδα ΝΒΑ μόνο win now mentality δεν θα φανέρωναν οι κινήσεις μας… Θα είχαμε χάσει τα δυο αστέρια μας και μάλλον θα έβγαινε προς τα έξω ότι πάμε με πιο χαμηλούς τόνους. Οι πρόεδροι βέβαια κάνουν λογο για Βερολίνα και κούπες.

Καλά τα συστήματα και το επιθετικό flow, αλλά παρά την φοβερή περσινή χρονιά, υπήρχαν περιπτώσεις που το ομαδικό μπάσκετ και η καλή κυκλοφορία βραχυκύκλωναν. Κι εκεί αναλάμβανε η κλάση Βεζέ και η έφεση Σλουκα να δημιουργεί κάτι στα τελευταία 3’’-5’’ της επίθεσης, ειτε με pull up ειτε με διείσδυση.

Θα κλείσω με μια ερώτηση: Είσαι πίσω 78-79 κι έχεις την τελευταία επίθεση σε 5ο ματς πλέι οφς Ευρωλίγκας. Ποιος παίρνει την τελευταία επίθεση;

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3355
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Σεπ 11, 2023 10:19 am

Sharp Shooter έγραψε:
Δευ Σεπ 11, 2023 10:13 am
Για να μιλήσω με αμερικάνικους όρους πάντως, αν ήμασταν ομάδα ΝΒΑ μόνο win now mentality δεν θα φανέρωναν οι κινήσεις μας… Θα είχαμε χάσει τα δυο αστέρια μας και μάλλον θα έβγαινε προς τα έξω ότι πάμε με πιο χαμηλούς τόνους. Οι πρόεδροι βέβαια κάνουν λογο για Βερολίνα και κούπες.

Καλά τα συστήματα και το επιθετικό flow, αλλά παρά την φοβερή περσινή χρονιά, υπήρχαν περιπτώσεις που το ομαδικό μπάσκετ και η καλή κυκλοφορία βραχυκύκλωναν. Κι εκεί αναλάμβανε η κλάση Βεζέ και η έφεση Σλουκα να δημιουργεί κάτι στα τελευταία 3’’-5’’ της επίθεσης, ειτε με pull up ειτε με διείσδυση.

Θα κλείσω με μια ερώτηση: Είσαι πίσω 78-79 κι έχεις την τελευταία επίθεση σε 5ο ματς πλέι οφς Ευρωλίγκας. Ποιος παίρνει την τελευταία επίθεση;
Όπως είμαστε τώρα ο Γκος. Δεν βλέπω κάποιον άλλο με προσωπική φάση αλλά και αξιόπιστο σχετικά σουτ αν δεν μπορέσει να μπει μέσα.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Δευ Σεπ 11, 2023 10:21 am

Κι εγώ Γκος πιστεύω μόνο. Και δεν ξέρω πως αισθάνομαι για αυτό.

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”