2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 09, 2020 12:27 am

redhunter έγραψε:
Δευ Ιουν 08, 2020 11:46 pm
Δεν γινεται να ζητησουν buy out στη φενερ.Σε μια τετοια περιπτωση μπορει να πει ο Σλουκας ενταξει πληρωστε τα χρωστουμενα και μενω εδω και τη νεα σεζον που ειναι να μου δωσετε 2.000.000 ευρω.Αυτο σημαινει καταστροφη για τους Τουρκους δεν μπορουν να σηκωσουν τετοιο συμβολαιο.Αν ο Σλουκας κανει εναν καλο διακανονισμο για τα χρωστουμενα και δεν τους βαλει το μαχαιρι στο λαιμο να τα παρει αμεσα θα πουν και ευχαριστω οι τουρκοι.
Ποιο buy out; Αυτό που θα εισπράξει κι ο Παναθηναϊκός για τον Καλάθη;
Αν κι στην περίπτωση που προέκυπτε (που δεν) πάλι θα βρισκόταν τρόπος. Σημασία είχε να συμφωνήσει ο Σλούκας. :smile:

Τα υπόλοιπα εμπίπτουν σε αυτό που εξά-από- ανέκαθεν λέγαμε στην Ελλάδα ως και Wishful thinking. :smile:

fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 09, 2020 9:19 am

john wick έγραψε:
Δευ Ιουν 08, 2020 9:45 am
Aπό Τουρκία μεριά ακούγεται πάντως ότι οι παράγοντες της Φενέρ τα έχουν ψιλοπάρει με τον Σλούκα (κυρίως με τον μάνατζερ του..)....
Μην το δένετε κόμπο ότι ο Σλούκι θα παίζει στο Σεφ του χρόνου.. :oops:
εδω που τα λεμε εχουν το δικιο τους ακους εκει το παλιοπαιδο να θελει και λεφτα για να παιξε :shock: ι ...ειναι η γνωστη τακτικη σου χρωσταω πεντε αυγα ,σου ζηταω και την κοτα...

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1734
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τρί Ιουν 09, 2020 7:13 pm

Ελεύθερος ο Νέντοβιτς! Μήπως αξίζει το ρίσκο? Σε τι τιμή λέτε να παίζει?

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιουν 09, 2020 7:25 pm

golitog7 έγραψε:
Τρί Ιουν 09, 2020 7:13 pm
Ελεύθερος ο Νέντοβιτς! Μήπως αξίζει το ρίσκο? Σε τι τιμή λέτε να παίζει?
500-700 λογικα,αναλογως τι λεφτα εχουμε και τι επιλογες..πχ μπορεις να πας με νεντοβιτς στο 2 για να χωρεσεις γκιλ στο 4..Αλλα για μενα καλυτερα να παμε με λοιντ γουοκαπ και να παρουμε ενα ρισκο με το 4-5ρι

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2020 2:10 am

΄Ένας παίκτης που θα μου κολλούσε για δίπλα και πίσω από τον Σλούκα, θα ήταν ο Μίλλερ Μακιντάιρ που τον είδαμε και στη Ρωσία πέρσι. Είναι θηριάκι, κουβαλάει πολύ μπάσκετ, είναι και στα 2 μέρη του παρκέ πολύ καλός, κι υστερεί σε σουτ. Οκ, με Σλούκα και Γκριγκόνις ή έστω Ινβερνίτσι δεν έχουμε θέμα. Και με το 4ρι που θα πάρουμε.
Όλα αυτά βέβαια αν δεν πάρουμε Γουόκαπ που όπως ξέρει όλη η Ελλάδα (που μας διαβάζει/κρέμεται από τα ποστ μας) είναι ο πλέον κατάλληλος να πλαισιώσει τον Σλούκα. :P

basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2020 11:31 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 10:41 pm

βασικα εγω καρα-ψηνομουν για τον κεννεθ κατζι απο τα χρονια της σασσαρι και πολυ θα γουσταρα 4-5αρι 2,10 115 κιλα να τα σταζει κι απο μακρυα και να εχει και 2-3 ταπες μεσο ορο ,ετσι ρε παιδι μου να τρομαζουν τα παιδακια στο γηπεδο και να τρωνε ολο τους το φαι , ετσι θα καλυπταμε και το σχετικο deficit υψους του χασαν μαρτιν (αλλωστε και ο χαινς συνηθως επαιζε ζευγαρι με τον περο) γενικα μου αρεσουν οι αμερικανοθρεμμενοι αφρικανοι στις θεσεις των ψηλων ...αλλα και οι 2 που ανεφερες ειναι πολυ αξιολογο πακετακι δεδομενου οτι γνωριζονται κιολας, κι ο ποιθρες 207 ειναι αν δεν θυμαμαι λαθος και τα εχει τα μουσκουλα του, οποτε μπορει ανετα και στο 5 να δωσει λεπτα ποιοτητας κι οχι "αναγκης" και ο Γουιτιγκτον μπορει να παιξει και στο 3 (αν και περισσοτερο στο 4 αγωνιζεται ... Πιστευω οτι οσο πιο πολλους πολυθεσιτες εχουμε τοσο καλυτερα ειναι και για τον κοουτς και για τους παικτες ...

υγ. τωρα γκουγκλαρα το μποι του ποιθρες και τον εμφανιζει απο 201 μεχρι 206 ...οποτε ισως τα παραπανω λεγομενα μου σχετικα με καλυψη δεφιψιτ υψους να ψιλο αναιρουνται αλλα μην ξεχναμε οτι οθελο και ντανστον ειναι αμφοτεροι στο 203
Νομίζω ότι κάπου στο 2.03 είναι. Αν τον δεις δίπλα στον Όγκαστ φαίνεται ότι έχουν κάπου 5 πόντους διαφορά. Αλλά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του θεωρείται ως βαρύ 4αρι που άνετα παίζει το 5.
Θα τον ήθελα σε δίδυμο με Μάρτιν που λες κι εσύ και με Γουίτιγκτον 3αρι να μην περνάει τίποτε. 5 τάπες σε κάθε παιχνίδι θα έχουμε μίνιμουμ από αυτή την τριάδα.
Κι άλλες 3-4 από Έλλις, Παπανικολάου, Μακίσικ, Μακιντάιρ :smile:

Ροστεράκι:

Σλούκας, Μίλλερ Μακιντάιρ,
Σπανούλης, Λαρεντζάκης
Γκριγκόνις, Μακίσικ
Παπανικολάου.
Γουίτιγκτον, Β.Χ
Πρίντεζης
Πόιθρες
Έλλις, Μάρτιν.

Και οι Νικολάιδης, Πόκου (αν μείνει) και Χρηστίδης, εκ περιτροπής για το ψήσιμο.

* Πάντα με τον αστερίσκο, ότι πρώτες επιλογές (μου) είναι ο Γουόκαπ για το 1-2, και ο Γκιλ για το 4-5. Και ο Μπρόκχωφ για το 3-2. ;)

fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947

Πέμ Ιουν 11, 2020 11:55 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 11:31 pm
Πέμ Ιουν 11, 2020 10:41 pm

βασικα εγω καρα-ψηνομουν για τον κεννεθ κατζι απο τα χρονια της σασσαρι και πολυ θα γουσταρα 4-5αρι 2,10 115 κιλα να τα σταζει κι απο μακρυα και να εχει και 2-3 ταπες μεσο ορο ,ετσι ρε παιδι μου να τρομαζουν τα παιδακια στο γηπεδο και να τρωνε ολο τους το φαι , ετσι θα καλυπταμε και το σχετικο deficit υψους του χασαν μαρτιν (αλλωστε και ο χαινς συνηθως επαιζε ζευγαρι με τον περο) γενικα μου αρεσουν οι αμερικανοθρεμμενοι αφρικανοι στις θεσεις των ψηλων ...αλλα και οι 2 που ανεφερες ειναι πολυ αξιολογο πακετακι δεδομενου οτι γνωριζονται κιολας, κι ο ποιθρες 207 ειναι αν δεν θυμαμαι λαθος και τα εχει τα μουσκουλα του, οποτε μπορει ανετα και στο 5 να δωσει λεπτα ποιοτητας κι οχι "αναγκης" και ο Γουιτιγκτον μπορει να παιξει και στο 3 (αν και περισσοτερο στο 4 αγωνιζεται ... Πιστευω οτι οσο πιο πολλους πολυθεσιτες εχουμε τοσο καλυτερα ειναι και για τον κοουτς και για τους παικτες ...

υγ. τωρα γκουγκλαρα το μποι του ποιθρες και τον εμφανιζει απο 201 μεχρι 206 ...οποτε ισως τα παραπανω λεγομενα μου σχετικα με καλυψη δεφιψιτ υψους να ψιλο αναιρουνται αλλα μην ξεχναμε οτι οθελο και ντανστον ειναι αμφοτεροι στο 203
Νομίζω ότι κάπου στο 2.03 είναι. Αν τον δεις δίπλα στον Όγκαστ φαίνεται ότι έχουν κάπου 5 πόντους διαφορά. Αλλά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του θεωρείται ως βαρύ 4αρι που άνετα παίζει το 5.
Θα τον ήθελα σε δίδυμο με Μάρτιν που λες κι εσύ και με Γουίτιγκτον 3αρι να μην περνάει τίποτε. 5 τάπες σε κάθε παιχνίδι θα έχουμε μίνιμουμ από αυτή την τριάδα.
Κι άλλες 3-4 από Έλλις, Παπανικολάου, Μακίσικ, Μακιντάιρ :smile:

Ροστεράκι:

Σλούκας, Μίλλερ Μακιντάιρ,
Σπανούλης, Λαρεντζάκης
Γκριγκόνις, Μακίσικ
Παπανικολάου.
Γουίτιγκτον, Β.Χ
Πρίντεζης
Πόιθρες
Έλλις, Μάρτιν.

Και οι Νικολάιδης, Πόκου (αν μείνει) και Χρηστίδης, εκ περιτροπής για το ψήσιμο.

* Πάντα με τον αστερίσκο, ότι πρώτες επιλογές (μου) είναι ο Γουόκαπ για το 1-2, και ο Γκιλ για το 4-5. Και ο Μπρόκχωφ για το 3-2. ;)
καλα με τις πρωτες σου επιλογες το ροστερ ειναι παρα πολυ καλο (αν και αλμυρουτσικο πιστευω και γκιλ και μπροκοφ ,θα μας κακομαθουν οι προεδροι )...αστεια αστεια ο μακινταιρ εινα σκυλι του πολεμου ...φαντασου να κατεβαινει πενταδα μακινταιρ μακισσικ παπανικολαου ποιθρες μαρτιν ...αμυνα καμικαζι τελειως !του ...ντεφλεξιον τοκαγκελο (sorry admin ) :mrgreen: θα γινεται ασε που θα αναστεναξουν τα στεφανια ...

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2020 11:57 pm

Πάντα σε εναλλακτικά πλαίσια κι ορμώμενος από το πακέτο της Γαλατά να περάσω σε ένα άλλο πακέτο. Το 2-3ρι Α. Γκούντγουιν και το 4αρι Ντ. Γουίλις της Ουλμ. Ο Γκούντγουιν ξεκίνησε τη σεζόν στην Τουρκία. Θυμίζει Μακίσικ, ενδεχομένως είναι ακόμα πιο αλτικός με έφεση στο κόψιμο και βλέπει και τους συμπαίκτες του μπροστά. Για τον Γουίλις τα έχουμε ήδη πει.

Ο Γκούντγουιν "βρίσκει" με Μακίσικ αφού έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά (ο Γκούντγουιν σουτάρει καλύτερα, αλλά πολύ λίγο) αλλά το να μπαίνει ο ένας και να βγαίνει ο άλλος, είναι ιντριγκαδόρικο. Αρκεί ο άσσος/κόμπο που θα πλαισιώσει τον Σλούκα, να σουτάρει πάνω από 40% όπως και το 4αρι ή 4-5ρι.

Ο Γουίλις καλή ώρα είναι πολύ καλός σουτέρ από το 4.
Κι ένα βιντεάκι από τη φετινή χρονιά του Γκούνγουιν σε Τουρκία και Γερμανία. Ξεκινάει με ένα από τα θεαματικότερα (και δυσκολότερα) καρφώματα για φέτος στην Ευρώπη.

basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 12, 2020 12:10 am

Πέμ Ιουν 11, 2020 11:55 pm

καλα με τις πρωτες σου επιλογες το ροστερ ειναι παρα πολυ καλο (αν και αλμυρουτσικο πιστευω και γκιλ και μπροκοφ ,θα μας κακομαθουν οι προεδροι )...αστεια αστεια ο μακινταιρ εινα σκυλι του πολεμου ...φαντασου να κατεβαινει πενταδα μακινταιρ μακισσικ παπανικολαου ποιθρες μαρτιν ...αμυνα καμικαζι τελειως !του ...ντεφλεξιον τοκαγκελο (sorry admin ) :mrgreen: θα γινεται ασε που θα αναστεναξουν τα στεφανια ...
Ναι Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Δεν το βλέπω να παίρνουν 3 παίκτες από το πάνω ράφι. Ενδεχομένως ούτε 2. :smile: . Έναν πάντως θα πάρουν. Αλλά και το ροστεράκι με Γκριγκόνις και λοιπούς μέσα, εγώ είμαι οκ. Δίκιο έχει για τον Κάτζι, αλλά έχω χάσει τα ίχνη του. Πέρασε και νέος από την Α1. Θα μπορούσανε από τότε οι 2 μεγάλες να είχαν ασχοληθεί με τν περίπτωσή του, ως συμπληρωματικός διπλοθεσίτης στο ζωγραφιστό.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Παρ Ιουν 12, 2020 8:38 pm

O τζενκινς που ακουγεται ο οποιος κοστιζει 300 χιλιαδες αν δεν ειχαμε τον λαρετζακη θα ηταν οτι πρεπει να παρει τον ρολο του αμυντικου εξολοθρευτη οντας lock down defender. Με τον λαρε στο ροστερ συν τον μακκισικ ο οποιος ναι μεν εχει καλα στοιχεια αλλα και αυτος ειναι στοιχημα θα ηθελα κατι πολυ ποιοτικοτερο απο τον τζενκινς διοτι ερχεται σε συνδυασμο με την παρουσια του χαμηλων δυνατοτητων λαρετζακη.

Αν ειχαμε μια περιφερεια η οποια πηγαινε ως
pg:Σλουκας,Γουοκαπ,Τζενκινς
sg:Σπανουλης
sg-sf :Μπροεκχοφ/χιλιαρντ
sf: Παπανικολαου, Σακ Μακ
pf: Πριντεζης , Βεζε
pf-c: Γκιλ
c: Ελλις, Χασαν
Η οποια περιφερεια κοστιζει κατι λιγοτερο απο 6Μ , η θεση του σεντερ που κοστιζει κατω απο 1Μ και το 4ρα με πριντζ,βεζε, γκιλ να κοστιζει στα 2,2Μ. Εχεις ομαδα στα 9Μ μπατζετ με ποιοτητα, με ρολους, με διπλοθεσιτες, με διαφορετικα χαρακτηριστικα με τα παντα. Το μοναδικο ρισκο που παρνεις ειναι το ποσο θα κολυμπησουν στα βαθια οι ελλις,χασαν. Ομαδα με μεγεθος,αθλητικοτητα,σουτ ,ποιοτητα ομαδας 6αδας στην περιφερεια με κατω απο 10 Μ , ουτε υπερβολες 4Μ για 2 παικτες , ουτε παικτες να κουτουλανε μεταξυ τους, με 7 ξενους. Τοσο απλο

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Ιουν 12, 2020 8:58 pm

εγώ νομίζω είναι καθαρή κοροιδία και δεν το λέω για να προκαλέσω... :oops:
Δεν γίνεται Δευτέρα να λες πάω για πακέτο Καλάθη-Σλούκα και Παρασκευή να λες πάω για Dedmon /jenkins...Δεν γίνεται....
Και ντάξει , κάπου η τραγική κατάσταση στον παναθηναϊκό βολεύει για χαμηλό μπάτζετ σε εσάς στο στυλ κοιτάτε τι έπαθαν οι απέναντι , και πολύ σας είναι....

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 12, 2020 10:11 pm

john wick έγραψε:
Παρ Ιουν 12, 2020 8:58 pm
εγώ νομίζω είναι καθαρή κοροιδία και δεν το λέω για να προκαλέσω... :oops:
Δεν γίνεται Δευτέρα να λες πάω για πακέτο Καλάθη-Σλούκα και Παρασκευή να λες πάω για Dedmon /jenkins...Δεν γίνεται....
Και ντάξει , κάπου η τραγική κατάσταση στον παναθηναϊκό βολεύει για χαμηλό μπάτζετ σε εσάς στο στυλ κοιτάτε τι έπαθαν οι απέναντι , και πολύ σας είναι....
Δεν έχουν πει τίποτε τέτοιο βρε συ Τζόνι. Για Τζένκινς κάνουν λόγο για να πλαισιώσει τον κλεισμένο Σλούκα. :smile:
Ο Ντένμον δεν είναι σίγουρο ότι παίζει. Παρότε εμένα μια χαρά μου κάνει. Τα λέω χρόνια στο δικά σας τόπικ, το είπα και πριν 1-2 μήνες για εσάς και πριν 20-25 μέρες, για τον Ολυμπιακό, όταν πρωτακούστηκε. Πολύ καλός παίκτης και δεν τον λες και φθηνό.

Η μόνη διαφορά θα είναι στο δεύτερο συμβόλαιο που έδιναν στον Νικ. ΠΡόταση τού έγινε πάντως. Αυτή τη φορά έχουν κάνει τον γύρο της Ευρώπης.
Πέρσι ναι, είχαμε κοροϊδία και την στηλιτευσαμε στην ώρα της και χωρίς φειδώ, θα έλεγα. :smile:

basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 12, 2020 10:16 pm

papp7 έγραψε:
Παρ Ιουν 12, 2020 8:38 pm
O τζενκινς που ακουγεται ο οποιος κοστιζει 300 χιλιαδες αν δεν ειχαμε τον λαρετζακη θα ηταν οτι πρεπει να παρει τον ρολο του αμυντικου εξολοθρευτη οντας lock down defender. Με τον λαρε στο ροστερ συν τον μακκισικ ο οποιος ναι μεν εχει καλα στοιχεια αλλα και αυτος ειναι στοιχημα θα ηθελα κατι πολυ ποιοτικοτερο απο τον τζενκινς διοτι ερχεται σε συνδυασμο με την παρουσια του χαμηλων δυνατοτητων λαρετζακη.

Αν ειχαμε μια περιφερεια η οποια πηγαινε ως
pg:Σλουκας,Γουοκαπ,Τζενκινς
sg:Σπανουλης
sg-sf :Μπροεκχοφ/χιλιαρντ
sf: Παπανικολαου, Σακ Μακ
pf: Πριντεζης , Βεζε
pf-c: Γκιλ
c: Ελλις, Χασαν

Σούπερ ρόστερ είναι φίλε, Papp7 αλλά δεν νομίζω ότι παίζουν τέτοια χρήματα.
Εγώ και χωρίς Μπρόκχοφ/Χίλιαρντ είμαι Καρα-κομπλέ.

Παίδες "αντιλαβού" τι παίκτες είχαμε φέτος; Και τι ομάδα;
Αλλά και πέρσι, και πρόπερσι και αντιπρόπερσι. Από τον καιρό του Ερίκου του Γκριν-ου έχουμε να δούμε παικταρά στοςυς κοντούς. Και τώρα έχουμε ήδη τον Σλούκα. :smile:

Οι ΜΑΠ μας με ψήνουν, αλλά θέλουμε ένα καλό 4αρι. όπως λέμε από τον Μάρτη.

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Σάβ Ιουν 13, 2020 1:09 am

Αν παμε με αυτους που εχουμε στο 5 δε θα παει καλα η χρονια παντως. Αν ειναι να φερουν σλουκα και στις αλλες θεσεις μετριοτητες, τα λεγαμε και πριν κατι μερες, καλυτερα να ανεβαζαν το κασε στις αλλες μεταγραφες. Αντε πριν τρια χρονια ας πουμε οτι δε ψαχναμε τον παικταρα διοτι τον ειχαμε ηδη μαζι με τον πριντεζη σε καλυτερη κατασταση, αλλα πλεον πρεπει να φερουν δυο τοπ παικτες και ας μην ειναι και οι δυο στο1 και εναν αξιοπρεπη στο 5. Η μεταγραφη χασαν, στη θεωρια ειναι κακη μεταγραφη διοτι αν αντι γι αυτον ειχαμε παρει 4-5αρι θα μιλαγαμε σε αλλη βαση τωρα. Πραγματικα δε περιμενα τετοια βιαστικη κινηση, αφου αρχικα νομισα οτι θα φυγει ο Ελις. Απο την αλλη ας τον δουμε βεβαια και στη πραξη τον ανθρωπο. Τωρα στο 4 ετσι οπως τα καταφεραν μετα την αποκτηση του χασαν, ειναι δυσκολη αποφαση. Κανονικα πρεπει να παρουν 4αρι και να κρατησουν βεζε, επειδη ομως αυτο δε θα γινει νομιζω οτι θα ειναι καθαρα με οικονομικα κριτηρια η επιλογη. Αν με τα λεφτα που θελει ο βεζε βρικσουν καλυτερο ο βεζε θα χαιρετησει. Αν βρισκουμε με 200χιλ. παραπανω δεν ειμαι σιγουρος οτι θα επιλεξουν να παρουν τον πιο ακριβο. Εχουμε δει οτι μετρανε τα ευρω πολυ προσεκτικα.
Τωρα υπαρχει και η λογικη να προχωρησουμε με τα 5αρια που εχουμε και αν δε τραβαει θα παρουν εναν ακομα μεσα στη χρονια, αλλα τετοιο σχεδιασμο ποτε δε συμπαθησα.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2044
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Ιουν 13, 2020 10:30 pm

Μεταφέρω την ερώτηση σε αυτό το θρεντ που είναι και ποιο σωστό γιατί εγώ μπερδεύτηκα και ποσταρα λάθος

Μήπως μας λείπει ένας φονιάς στα γκαρντ από το τρίποντο ;;; Ή είμαι πολύ γκρινιάρης ;; Χαχχα

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”