Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1449
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Coach Periklis
- Reactions: 2043
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και για πείτε βρε παιδιά , δίνω ιδέα για νέο δημοψήφισμα
Πότε ξενερωσατε πιο πολύ ;; το 2011 ή φέτος ;;
Δεν θέλω να συνυπολογίσετε πως κατέληξε η χρονιά που είχαμε Σπανούλη και ο Πρίντεζης έγινε Άγιος Γεώργιος και ήρθε ο Εισι Λο
Η ερώτηση είναι πότε σας κόπηκαν τα φτερά και ξενερωσατε περισσότερο ;
Εγώ αναποφάσιστος. Μιλάμε για ΞΕΝΕΡΑ
Δεν θέλω να συνυπολογίσετε πως κατέληξε η χρονιά που είχαμε Σπανούλη και ο Πρίντεζης έγινε Άγιος Γεώργιος και ήρθε ο Εισι Λο
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 641
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχεις βγάλει την σχολή των Δελφών; Συνήθως εξαφανίζεστε στις νίκες και επιστρέφετε στην 1η στραβή «τα είχα πει» κλπ κλπ.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 23, 2023 12:45 pmΒλέπω κόουτς Σπαν σύντομα με προπηλακισμό Μπαρτζώκα.. Σκληρό, αλλά μακάρι να μην επαληθευτώ..
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγώ είμαι πάντα εδώ. Η ομάδα είναι αδύναμη.AO DAFNIS έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 23, 2023 1:02 pmΈχεις βγάλει την σχολή των Δελφών; Συνήθως εξαφανίζεστε στις νίκες και επιστρέφετε στην 1η στραβή «τα είχα πει» κλπ κλπ.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 23, 2023 12:45 pmΒλέπω κόουτς Σπαν σύντομα με προπηλακισμό Μπαρτζώκα.. Σκληρό, αλλά μακάρι να μην επαληθευτώ..
0
Eγω το 2017...Μαζί με την ξενερα των μεταγραφών, προσωπικα κιολας κατάλαβα ότι με τον Σφαιροπουλο δε θα καταλήξει καλά το πράγμα. Τα κομπλεξ και οι εμμονές του χαλουσαν ο,τι καλό υπήρχε. Επίσης τη σεζόν που η ομαδα αποχώρησε από το πρωτάθλημα, περιμέναμε να θωρακιστει το ροστερ της ευρωλιγκας.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 23, 2023 12:57 pmΚαι για πείτε βρε παιδιά , δίνω ιδέα για νέο δημοψήφισμα
Το 2011 υπήρχε απλά αβεβαιότητα. Η ομαδα είχε κάθε χρόνο μεγάλα ονόματα, είχε τον Ιβκοβιτς. Τότε μας φαινόταν σαν κανονικότητα.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2043
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Sokos
- Reactions: 517
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και το 11 η ξενέρα ήταν τεράστια. Μακάρι στο τέλος της σεζόν να έχουμε την ίδια κατάληξη, αλλά είναι τελείως απίθανο.
Το 11 πάντως η προσγείωση ήταν από σαφώς μεγαλύτερα μπάτζετ και μετά από αποτυχημένες χρονιές.
Χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον, αν είχα σπεύσει να ανανεώσω διαρκείας, τώρα θα ένιωθα τέρμα κορόιδο. Βερολίνα, κορυφές και κουραφέξαλα και ξεκινάμε την χρονιά έχοντας χάσει τους 2 ποιοτικότερους παίκτες μας, χωρίς αθλητικότητα και με μεγάλο πρόβλημα στο σκορ.
Μεταβατική φαίνεται να ναι η χρονιά φέτος, όπως γράφτηκε και πιο πάνω. Ίσως να ναι απαραίτητο για να κατέβουν από το καλάμι τα αδέρφια και να συνειδητοποιήσουν ότι με κλανιές δεν βάφονται αβγά.
Το 11 πάντως η προσγείωση ήταν από σαφώς μεγαλύτερα μπάτζετ και μετά από αποτυχημένες χρονιές.
Χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον, αν είχα σπεύσει να ανανεώσω διαρκείας, τώρα θα ένιωθα τέρμα κορόιδο. Βερολίνα, κορυφές και κουραφέξαλα και ξεκινάμε την χρονιά έχοντας χάσει τους 2 ποιοτικότερους παίκτες μας, χωρίς αθλητικότητα και με μεγάλο πρόβλημα στο σκορ.
Μεταβατική φαίνεται να ναι η χρονιά φέτος, όπως γράφτηκε και πιο πάνω. Ίσως να ναι απαραίτητο για να κατέβουν από το καλάμι τα αδέρφια και να συνειδητοποιήσουν ότι με κλανιές δεν βάφονται αβγά.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3926
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αν ηθελε ο παο να τον παει θα τον επαιρνε το καλοκαιρι γιατι να κανει ολο αυτο το σκηνικοJohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 23, 2023 12:54 pmΔιαβάζω στο sdna πως ο Ολυμπιακός το παλεύει ακόμα για Brazdeikis από Zalgiris. Αν τελικά τον πάρουν, θα ήταν win-win και για τους δύο αιώνιους ένα μεταξύ τους trade, όπου ο ΠΑΟ δίνει τον Grigonis και ο ΟΣΦΠ παραχωρεί τον Brazdeikis. Πως θα σας φαινόταν αυτό το υποθετικό σενάριο?
ασε που νομιζω οτι ο αταμαν δεν θελει καποιον τετοιο παιχτη αλλιως κραταγαμε εξ αρχης τον ποτνικα
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Σάβ Σεπ 23, 2023 1:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.