Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
καλός παίκτης ο μπραζντέικις και κλείνουμε ωραία και την τρύπα στο 3 πίσω από τον Παπ..τον είδα να πέφτει χθες στο παρκέ 2-3 φορές και μου κόπηκε η χολή..
επίσης είναι στυλ βεζένκοφ (πιο κοντός φυσικά) στο πιο δυναμικό, αριστερόχειρας, παιγμένος στην Ευρωλίγκα, με αρκετά στοιχεία clutch και έκανε και πολύ καλό Μουντομπάσκετ..αν δουλέψει σίγουρα θα εξελιχτεί..ξεχώριζε και στην περσινή ζάλγκιρις..
Δεν ξέρω τι περίμεναν οι περισσότεροι και από που πηγάζει η αισιοδοξία..αν μέσα στην χρονιά μείνει ελεύθερος κανένας Τάιλερ και έχουμε τις κεραίες μας ανοικτές, ας πάρουμε αυτόν (και το διαβατήριό του) και είμαστε κούκλοι και στην Α1..
ο coach άλλωστε είχε πει πως αν φύγει ο σάσα θα αλλάξουμε στυλ..πιο πολύ με αγχώνει το κενό που αφήνει ο μπλάκ, αλλά ας ελπίσουμε σε μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς για τους δύο 7-footers μας..
Ας κλείσει και ας ανακοινωθεί βέβαια πρώτα και μετά λέμε περισσότερα!

επίσης είναι στυλ βεζένκοφ (πιο κοντός φυσικά) στο πιο δυναμικό, αριστερόχειρας, παιγμένος στην Ευρωλίγκα, με αρκετά στοιχεία clutch και έκανε και πολύ καλό Μουντομπάσκετ..αν δουλέψει σίγουρα θα εξελιχτεί..ξεχώριζε και στην περσινή ζάλγκιρις..
Δεν ξέρω τι περίμεναν οι περισσότεροι και από που πηγάζει η αισιοδοξία..αν μέσα στην χρονιά μείνει ελεύθερος κανένας Τάιλερ και έχουμε τις κεραίες μας ανοικτές, ας πάρουμε αυτόν (και το διαβατήριό του) και είμαστε κούκλοι και στην Α1..
ο coach άλλωστε είχε πει πως αν φύγει ο σάσα θα αλλάξουμε στυλ..πιο πολύ με αγχώνει το κενό που αφήνει ο μπλάκ, αλλά ας ελπίσουμε σε μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς για τους δύο 7-footers μας..
Ας κλείσει και ας ανακοινωθεί βέβαια πρώτα και μετά λέμε περισσότερα!

- georbap
- Reactions: 1050
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η απάντηση μου αφορούσε καθαρά το τρίποντο γιατί από εκεί ξεκίνησε η συζήτηση.
Γενικά θεωρώ πολύ έως παρά πολύ αβάσιμη την συζήτηση για καλό ή κακό τρίποντο σε μια ομάδα , εκτός και αν μιλάμε για παίκτες που είναι πραγματικά "φονιάδες" και οι περιπτώσεις αυτές είναι ελάχιστες.
Γενικά αν τον τρίποντο δεν βγει υπό σωστές προϋποθέσεις αποτελεί ρίσκο ακόμα και για καλούς σουτερ.
Για να μην βγαίνουμε off topic βάζω εδώ ένα άρθρο που λέει πιο ψύχραιμα τα πράγματα
https://www.sportal.gr/basket/article/o ... 0093780331
Γενικά θεωρώ πολύ έως παρά πολύ αβάσιμη την συζήτηση για καλό ή κακό τρίποντο σε μια ομάδα , εκτός και αν μιλάμε για παίκτες που είναι πραγματικά "φονιάδες" και οι περιπτώσεις αυτές είναι ελάχιστες.
Γενικά αν τον τρίποντο δεν βγει υπό σωστές προϋποθέσεις αποτελεί ρίσκο ακόμα και για καλούς σουτερ.
Για να μην βγαίνουμε off topic βάζω εδώ ένα άρθρο που λέει πιο ψύχραιμα τα πράγματα
https://www.sportal.gr/basket/article/o ... 0093780331
0
- shaq7
- Reactions: 6690
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
το αλλαξανε στο γιουροχουπς εκει που λεγαν για αποδεσμευση το καναν οτι υπαρχει θεμα και δεν θα παιξει ουτε στην ροδο..
Εγω δεν νομιζω οτι θα φυγει παντως..ο μπραζντεικις ειναι πολυ καλη επιλογη γιατι μπορει να παιξει σε πολλες θεσεις και σιγουρα εχει μεγαλα περιθωρια εξελιξης..Οστωσο δεν ειναι ο παικτης που θα του δωσεις την μπαλα να παιξει ισο,να σκοραρει καθε φορα 15π κτλ κτλ.. θα παμε σε ενα μπασκετ κομμουνιστικο..ολοι ισοι..ομαδικα..ακολουθουμε το πλανο και εχει ο θεος..
8δα θα μπουμε..θα μαστε και ανταγωνιστικοι σιγουρα στην ρεγκιουλαρ αλλα μολις σφιξουν τα γαλατα θα ψαχνουμε ποιος θα το παρει πανω του και οταν θα καιει η μπαλα θα την πετανε σαν βομβα απο πανω τους.. Εχθες ψαχνανε τον μιλου παντως για μπαζερ μπιτερ...εκει θα παει η δουλεια.
Μεγαλη ξενερα η φετινη οφ σιζον..ηθελε μεγαλη προσπαθεια να τα λουσουν τοσο
Ελπιζω τουλαχιστον να την βγαλει την χρονια ο μπαρτζω και να μην αρχισουν τιποτα επιστημονικα συνεδρια παλι για να ερθει ο σπανουλης.
Εγω δεν νομιζω οτι θα φυγει παντως..ο μπραζντεικις ειναι πολυ καλη επιλογη γιατι μπορει να παιξει σε πολλες θεσεις και σιγουρα εχει μεγαλα περιθωρια εξελιξης..Οστωσο δεν ειναι ο παικτης που θα του δωσεις την μπαλα να παιξει ισο,να σκοραρει καθε φορα 15π κτλ κτλ.. θα παμε σε ενα μπασκετ κομμουνιστικο..ολοι ισοι..ομαδικα..ακολουθουμε το πλανο και εχει ο θεος..
8δα θα μπουμε..θα μαστε και ανταγωνιστικοι σιγουρα στην ρεγκιουλαρ αλλα μολις σφιξουν τα γαλατα θα ψαχνουμε ποιος θα το παρει πανω του και οταν θα καιει η μπαλα θα την πετανε σαν βομβα απο πανω τους.. Εχθες ψαχνανε τον μιλου παντως για μπαζερ μπιτερ...εκει θα παει η δουλεια.
Μεγαλη ξενερα η φετινη οφ σιζον..ηθελε μεγαλη προσπαθεια να τα λουσουν τοσο

0
-
- Reactions: 1734
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Στο "μην αρχίζεις τη μουρμούρα" στις 10 πρώτες σαιζόν τόση μουρμούρα δεν είχε πέσει..... Χαλαρώστε λίγο ρε αδέρφια....
Ο Μπραζ είναι αγαπημένος μου παίχτης και όταν άρχιζα να προτείνω παίκτες τον ΑπριλοΜαη ήταν στις πρώτες μου επιλογές.... Σούπερ κίνηση-ΑΝ ΓΊΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΩ -, θεωρώ ότι στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα θα εκτοξευτεί....
Συνεχίζει φυσικά να χάσκει η τρύπα στους ψηλούς, αυτό δεν αλλάζει....
Ο Μπραζ είναι αγαπημένος μου παίχτης και όταν άρχιζα να προτείνω παίκτες τον ΑπριλοΜαη ήταν στις πρώτες μου επιλογές.... Σούπερ κίνηση-ΑΝ ΓΊΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΩ -, θεωρώ ότι στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα θα εκτοξευτεί....
Συνεχίζει φυσικά να χάσκει η τρύπα στους ψηλούς, αυτό δεν αλλάζει....
2
2

επιβεβαιώνουν τόσο ο ίδιος ο παίκτης, όσο και ο προπονητής του, ο Μασκβίτις… https://www.sport24.gr/basket/o-igknas ... 86577.html
μου κάνει και περίεργο..άραγε θα φτάσουμε ποτέ ως χώρα σε αυτό το επίπεδο πολιτισμού??

μου κάνει και περίεργο..άραγε θα φτάσουμε ποτέ ως χώρα σε αυτό το επίπεδο πολιτισμού??

-
- Reactions: 2465
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αρα έκλεισε, καλορίζικος!lukadoncic έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 23, 2023 4:01 pmεπιβεβαιώνουν τόσο ο ίδιος ο παίκτης, όσο και ο προπονητής του, ο Μασκβίτις… https://www.sport24.gr/basket/o-igknas ... 86577.html
μου κάνει και περίεργο..άραγε θα φτάσουμε ποτέ ως χώρα σε αυτό το επίπεδο πολιτισμού??![]()
![]()
Ωραιος παίχτης, συνολικά όμως το ρόστερ του ΟΣΦΠ δεν μαρεσει.
0
-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ψύχραιμο σε βλέπω και θα φωνάξω το εκατό.lukadoncic έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 23, 2023 3:18 pmκαλός παίκτης ο μπραζντέικις και κλείνουμε ωραία και την τρύπα στο 3 πίσω από τον Παπ..τον είδα να πέφτει χθες στο παρκέ 2-3 φορές και μου κόπηκε η χολή..
Ας κλείσει και ας ανακοινωθεί βέβαια πρώτα και μετά λέμε περισσότερα!![]()
![]()

Από τα λίγα που ξέρω περί Μπραζντέικις (στα συν του προστίθεται κι ότι τον ήθελε το δίδυμο Σαλαθάρ/Κερεχέτα) νομίζω ότι μπορεί να δώσει σκορ στον Ολυμπιακό (κι όχι μονάχα αυτό). Δηλαδή κάπου 10 πόντους ή κάτι λιγότερο. Που αν τα συνδυάσει με άμυνα και μπάλωμα από το 2 ως το 4, θα βγει ωραία μεταγραφή.
Δεν τον κόβω για κόπια Βεζένκοφ με τίποτε. ΠΙο πολύ στον Μασιούλις μου κάνει ή και σε αφροαμερικάνο, λόγω αθλητικότητας κλπ.
Μπορεί π.χ να κάνει διεισδύσεις καλύτερα από κάθε άλλον απ΄αυτούς που περάσανε τα τελευταία 2 χρόνια.
Μας έλειψε πολύ ένας παίκτης που να μπορεί να μπει μέχρι μέσα. Γενικά στα δύσκολα παιχνίδια κι ειδικά στα 2 τελευταία φαίναλ φορ.
Μιας κι ο λόγος στα 2 φάιναλ φορ, να θυμίσω ότι ούτε ο Βεζένκοφ, ούτε ο Σλούκας (ιδίως αυτός, βασικά) μας κουβάλησαν.
Στο τελευταίο στο Κάουνας, ο Σάσα σούταρε στα 2 παιχνίδια με 28.6% κι ο Σλούκας με το... εκθαμβωτικό 16.7%.
Επιπλέον, οι καλύτεροι μας σουτέρ πέρσι ήταν ο Παπ, ο Πίτερς κι ο Κάνααν. Δεν το λέω εγώ αλλά τα στατιστικούλια.
Θα μου πει κανείς οκ, αλλά δεν κάνει μια χρονιά τον σουτέρ. Συμφωνώ αλλά να μην έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά- σταθμάρχες.

1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Σάβ Σεπ 23, 2023 4:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GK_23
- Reactions: 2550
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ καλός παίκτης ο Brazdeikis και σε ηλικία που αφήνει περιθώρια για βελτίωση την επόμενη διετία.
Δεν πιστεύω όμως ότι το ταβάνι του είναι να γίνει all-euroleague team παίκτης.
Η εξέλιξη αυτή δεν φαίνεται να είναι άσχετη με το θέμα του McKissic καθώς μέχρι χθες ο Ολυμπιακός κοιτούσε παίκτες (Nunn, Davis), που δεν μοιάζουν αγωνιστικά με τον Brazdeikis. Και ο υποτιθέμενος σχεδιασμός του Μπαρτζώκα για τρεις περιφερειακούς χειριστές δεν έγινε τελικά πραγματικότητα.
Η δική μου εντύπωση είναι πως ο Ολυμπιακός έδειξε να είναι απροετοίμαστος για την πραγματικότητα που δημιουργήθηκε από τη φυγή των Σλούκα και Vezenkov παρά το γεγονός πως το ενδεχόμενο αυτό έμοιαζε αρκετά πιθανό από το Φεβρουάριο τουλάχιστον.
Η εξέλιξη αυτή δεν φαίνεται να είναι άσχετη με το θέμα του McKissic καθώς μέχρι χθες ο Ολυμπιακός κοιτούσε παίκτες (Nunn, Davis), που δεν μοιάζουν αγωνιστικά με τον Brazdeikis. Και ο υποτιθέμενος σχεδιασμός του Μπαρτζώκα για τρεις περιφερειακούς χειριστές δεν έγινε τελικά πραγματικότητα.
Η δική μου εντύπωση είναι πως ο Ολυμπιακός έδειξε να είναι απροετοίμαστος για την πραγματικότητα που δημιουργήθηκε από τη φυγή των Σλούκα και Vezenkov παρά το γεγονός πως το ενδεχόμενο αυτό έμοιαζε αρκετά πιθανό από το Φεβρουάριο τουλάχιστον.
0
-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν η ομάδα ήθελε από την αρχή να πάρει με παίκτη με 1εκ. ( κι ό,τι έδωσε στη Ζαλγκίρις) θα τον είχε πάρει καιρό τώρα και θα τον είχε και στην προετοιμασία. Δεν είναι χθεσινός ο κόουτς.
Για να φτάσαμε τέλη Σεπτέμπρε, είναι πασιφανές πως περιμένανε παίκτη από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ (κλισέ νάμπερ ουάν). Τον οποίον δεν θα τον πληρώνανε με 1εκ. φαντάζομαι. Δεν θα είχε νοήμα τέτοια αναμονή.
Ρισκάραρανε στον Ολυμπιακό με τα αστέρια που είχε στο μπλοκάκι (κλισέ νάμπερ του) ο Μπαρτζώκας και καλά κάνανε.
Δεν μπορούσανε να περιμένουν άλλο και πήγαν σε μια από τις καλύτερες δυνατές λύσεις την εποχή αυτή.
Ο χρόνος θα δείξει. Εγώ πάντως προτιμώ Ευρωλιγκάτους παίκτες από ΝΒΑαστεράτους. Αφενός γιατί δεν σκαμπάζω, αφετέρου τα παραδείγματα ΝΒΑαστεράτων που πρόκοψαν στην Ευρώπη είναι κατά πολύ λιγότερα από κείνα που πήρανε το χρυσό το βατόμουρο.
Για να φτάσαμε τέλη Σεπτέμπρε, είναι πασιφανές πως περιμένανε παίκτη από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ (κλισέ νάμπερ ουάν). Τον οποίον δεν θα τον πληρώνανε με 1εκ. φαντάζομαι. Δεν θα είχε νοήμα τέτοια αναμονή.
Ρισκάραρανε στον Ολυμπιακό με τα αστέρια που είχε στο μπλοκάκι (κλισέ νάμπερ του) ο Μπαρτζώκας και καλά κάνανε.
Δεν μπορούσανε να περιμένουν άλλο και πήγαν σε μια από τις καλύτερες δυνατές λύσεις την εποχή αυτή.
Ο χρόνος θα δείξει. Εγώ πάντως προτιμώ Ευρωλιγκάτους παίκτες από ΝΒΑαστεράτους. Αφενός γιατί δεν σκαμπάζω, αφετέρου τα παραδείγματα ΝΒΑαστεράτων που πρόκοψαν στην Ευρώπη είναι κατά πολύ λιγότερα από κείνα που πήρανε το χρυσό το βατόμουρο.

0
Από όσα σιγά σιγά έρχονται στην επιφάνεια, από τα Χριστούγεννα ήταν βέβαιη η αποχώρηση Σλούκα. Στο φάιναλ φορ ήταν ήδη παίκτης του ΠΑΟ...GK_23 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 23, 2023 4:58 pmΠολύ καλός παίκτης ο Brazdeikis και σε ηλικία που αφήνει περιθώρια για βελτίωση την επόμενη διετία.
Θα έλεγα ότι όντως δε προετιμαστηκαμε.
Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο από την πρώτη στιγμή , ο γκος να ήταν η επιλογή για αντί Σλούκας. Κι αυτά που μας λέγανε για επιπλέον χειριστή , να ήταν απλώς ψέματα της διοίκησης. Μας γέμισε άλλωστε φέτος το καλοκαιρι
2
2