Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 7261
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αυτο ειναι φαστ φουνταδικο το αλλο ειναι εταιρια με ρουχα! δεν ξερω οστωσο αν ειναι αμερικανικη αλλα την εχω για αρκετα γνωστη.
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Grant παράεχει την μπάλα στα χέρια του και δεν νομίζω ότι "το'χει" αρκετά. Δεν ξέρω αν είναι ένας συνδυασμός απουσίας του Βιλντόζα και να θέλει να του δώσει χρόνο ο Αταμάν αλλά με αυτά που δείχνει δεν νομίζω ότι αξίζει τόση ώρα το ρόλο του "κουμανταδόρου". Είναι πολύ χρήσιμος στην άμυνα ο τύπος βέβαια, οι αλλαγές στα σκριν με αυτόν δουλεύουν μια χαρά.
Ο Γκάι πολύ καλύτερη εικόνα σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Δεν είναι μόνο οι πόντοι αλλά γενικά δείχνει να πατάει πολύ καλύτερα στο γήπεδο.
Ο Λεσσόρτ τούμπανος αλλά είναι λιγάκι ατσούμπαλος στα τελειώματα του;
Ο Γκάι πολύ καλύτερη εικόνα σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Δεν είναι μόνο οι πόντοι αλλά γενικά δείχνει να πατάει πολύ καλύτερα στο γήπεδο.
Ο Λεσσόρτ τούμπανος αλλά είναι λιγάκι ατσούμπαλος στα τελειώματα του;
0

- τουλουμπα
- Reactions: 5013
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
καταπληκτικο πρωτο δεκαλεπτο,χαλια 2ο και 3ο και συμπαθητικο 4ο
πρεπει να βελτιωθει η αμυνα τα αντιπαλα γκαρντ βαζουν υπερβολικα ευκολα καλαθια στις μπουκες τους
γκραντ πολυ καλος
γκαι μετριος αλλα βελτιωμενος απτις προηγουμενες φορες
ντινος πολυ καλος
σλουκας μετριος οργανωτικα κακος εκτελεστικα
μπαλτσε καλος
λιθουανικο ατι δεν καλπασε σημερα
λεσορ καλος αλλα πρεπει να βελτιωθει στις βολες και να μην κανει περιεργα αεροπλανικα σε καποιες φασεις
παπαπετρου τιποτα το ιδιαιτερο
ηθοποιος μετριος
ο ματζουκας και ο κωστα ειναι τελειως εκτος ροτεισον δεν ξερω τον λογο
πρεπει να βελτιωθει η αμυνα τα αντιπαλα γκαρντ βαζουν υπερβολικα ευκολα καλαθια στις μπουκες τους
γκραντ πολυ καλος
γκαι μετριος αλλα βελτιωμενος απτις προηγουμενες φορες
ντινος πολυ καλος
σλουκας μετριος οργανωτικα κακος εκτελεστικα
μπαλτσε καλος
λιθουανικο ατι δεν καλπασε σημερα
λεσορ καλος αλλα πρεπει να βελτιωθει στις βολες και να μην κανει περιεργα αεροπλανικα σε καποιες φασεις
παπαπετρου τιποτα το ιδιαιτερο
ηθοποιος μετριος
ο ματζουκας και ο κωστα ειναι τελειως εκτος ροτεισον δεν ξερω τον λογο
1
1

- eddiedimitris
- Reactions: 685
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2593
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ευχαριστήθηκα την ατμόσφαιρα στο γήπεδο σήμερα, ειδικά στη 1η και 4η περίοδο, από εποχές Τσαβι είχαμε να νιώσουμε τέτοια αύρα.
Παντως το σημερινό ματς δεν ενδείκνυται για συμπεράσματα, η Μπαγερν κατέβηκε σήμερα χωρίς τους Lucic, Gillespie και Ibaka, που ακόμα και με αυτούς μέσα είναι μια ομαδα που θα το παλέψει για να μπει στα play-in. Χωρίς αυτούς είναι για πάτο, οπότε δεν λέει και πολλά η νίκη.
Το λάθος για μένα στον φετινό μας σχεδιασμό είναι η απουσία ενός 3ου πόλου επιθετικά στη περιφέρεια μας, εκτός των Σλουκα και Vildoza. Έπρεπε να πάρουμε εναν εκ των Guy ή Grant και αντι του έτερου να φέρναμε εναν πιο ποιοτικό παιχτη. Και οι δυο μαζί είναι πολύ μεγάλο ρίσκο απλά, ίσως κι εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε τα χνάρια του ΟΣΦΠ και να πάμε με 8 ξενους φετος.
Η κακή μας θεση είναι το "3" και η καλή μας θέση είναι το "4", δεν ξέρω ποια ομάδα στη γιουρολιγκ έχει καλύτερη σύνθεση στη συγκεκριμένη θέση : Juancho - Mitoglou - Mantzoukas. Πείτε μου εσείς μία.
Παντως το σημερινό ματς δεν ενδείκνυται για συμπεράσματα, η Μπαγερν κατέβηκε σήμερα χωρίς τους Lucic, Gillespie και Ibaka, που ακόμα και με αυτούς μέσα είναι μια ομαδα που θα το παλέψει για να μπει στα play-in. Χωρίς αυτούς είναι για πάτο, οπότε δεν λέει και πολλά η νίκη.
Το λάθος για μένα στον φετινό μας σχεδιασμό είναι η απουσία ενός 3ου πόλου επιθετικά στη περιφέρεια μας, εκτός των Σλουκα και Vildoza. Έπρεπε να πάρουμε εναν εκ των Guy ή Grant και αντι του έτερου να φέρναμε εναν πιο ποιοτικό παιχτη. Και οι δυο μαζί είναι πολύ μεγάλο ρίσκο απλά, ίσως κι εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε τα χνάρια του ΟΣΦΠ και να πάμε με 8 ξενους φετος.
Η κακή μας θεση είναι το "3" και η καλή μας θέση είναι το "4", δεν ξέρω ποια ομάδα στη γιουρολιγκ έχει καλύτερη σύνθεση στη συγκεκριμένη θέση : Juancho - Mitoglou - Mantzoukas. Πείτε μου εσείς μία.
0