Κι εγώ δεν τις συμπαθώ τις διακοπές για τα βίντεο. Εντάξει η δικαιοσύνη και η μείωση των λαθών αλλά νομίζω ότι γίνεται κατάχρηση. Πρέπει να περιοριστεί η χρήση του βίντεο για πιο συγκεκριμένες κατάστασεις, και προς το τέλος του αγώνα. Για τα challenge αυτό που λέει ο yorgos, ένα και αν αποδειχθεί ότι ο προπονητής έχει δίκιο και δεύτερο.
Euroleague 2023-2024 off-topic
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3352
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2472
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί όχι unlimited challenges μέχρι να υπάρξει λανθασμένο;Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 24, 2023 10:53 amΚι εγώ δεν τις συμπαθώ τις διακοπές για τα βίντεο. Εντάξει η δικαιοσύνη και η μείωση των λαθών αλλά νομίζω ότι γίνεται κατάχρηση. Πρέπει να περιοριστεί η χρήση του βίντεο για πιο συγκεκριμένες κατάστασεις, και προς το τέλος του αγώνα. Για τα challenge αυτό που λέει ο yorgos, ένα και αν αποδειχθεί ότι ο προπονητής έχει δίκιο και δεύτερο.

Συμφωνώ γενικά με το πνεύμα του ποστ σου Conan ότι είναι λίγο σπαστική η κατάχρηση και το σταμάτημα του παιχνιδιού κάθε λίγο και λιγάκι και ίσως πρέπει να το κρατάμε για το τέλος του παιχνιδιού που οι αποφάσεις έχουν μεγαλύτερο βάρος στο αποτέλεσμα όμως υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ίσως και η αρχή μπορεί να επηρεάσει ένα παιχνίδι (όπως πχ 2 γρήγορα φάουλ ενός παίκτη). Δεν ξέρω αν υπάρχει σωστή απάντηση αλλά όταν οι ομάδες μετράνε 3ο-6ο-7ο αστέρι, κανείς δε θα θυμάται πόσες φορές σταμάτησαν για βίντεο.
Γενικά πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου οι χάρες/αδικίες εξομαλύνονται οπότε για έναν οργανισμό (σε ορίζοντα 10ετιών) δεν έχει σημασία, αλλά για συγκεκριμένους παίκτες σε συγκεκριμένες περιόδους έχει.
0

- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μαυραγοριτικα; ή στην τιμή που ορίζει η ομάδα;nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Σεπ 29, 2023 4:26 pmΔεν ξέρω τι σύστημα έχουν στην Παρτιζάν αλλά στο ΝΒΑ μπορείς να "πουλάς" το διαρκείας σου για μονά παιχνίδια.
0
Μπορείς να αγοράσεις κι από το ίντερνετ στην τιμή της ομάδαςQuincy έγραψε: ↑Παρ Σεπ 29, 2023 5:00 pmΜαυραγοριτικα; ή στην τιμή που ορίζει η ομάδα;nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Σεπ 29, 2023 4:26 pm
Δεν ξέρω τι σύστημα έχουν στην Παρτιζάν αλλά στο ΝΒΑ μπορείς να "πουλάς" το διαρκείας σου για μονά παιχνίδια.
0
- Conan1982
- Reactions: 3352
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με επιφύλαξη, στο NBA μπορείς να μεταβιβάσεις το εισιτήριο σου σε κάποιον για να δει κάποιο ματς, συμπληρώνεις κάποια ηλεκτρονική φόρμα και του πάει σε μήνυμα στο κινητό το νέο εισιτήριο με barcode. Αν στον συγκεκριμένο αγώνα πας με το εισιτήριο σου ο barcode που έχει δεν ισχύει αφού το έχεις μεταβιβάσει. Αυτό θεωρητικά είναι δωρεάν ή τουλάχιστον δεν είναι επίσημο.
Οι κάτοχοι διαρκείας μπορούν μέσω του επίσημου σάιτ να πουλήσουν το εισιτήριο τους για συγκεκριμένους αγώνες αλλά υπάρχει μέγιστος αριθμός που μπορούν να το κάνουν μέσα στην χρονιά νομίζω έξι. Υπάρχει μια προτεινόμενη τιμή αλλά μπορείς να βάλεις χαμηλότερη ή υψηλότερη.
Οι κάτοχοι διαρκείας μπορούν μέσω του επίσημου σάιτ να πουλήσουν το εισιτήριο τους για συγκεκριμένους αγώνες αλλά υπάρχει μέγιστος αριθμός που μπορούν να το κάνουν μέσα στην χρονιά νομίζω έξι. Υπάρχει μια προτεινόμενη τιμή αλλά μπορείς να βάλεις χαμηλότερη ή υψηλότερη.
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Resale αλλά όχι απαραίτητα μαυραγορίτικα. Εσύ καθορίζεις την τιμή. Αν είναι με Λέικερς μπορεί να βγάλεις λεφτά, αν είναι με Σαρλοτ μπορεί να πρέπει να το δώσεις για 1 μπύραQuincy έγραψε: ↑Παρ Σεπ 29, 2023 5:00 pmΜαυραγοριτικα; ή στην τιμή που ορίζει η ομάδα;nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Σεπ 29, 2023 4:26 pm
Δεν ξέρω τι σύστημα έχουν στην Παρτιζάν αλλά στο ΝΒΑ μπορείς να "πουλάς" το διαρκείας σου για μονά παιχνίδια.

1
1

- Giwrgos_AEK
- Reactions: 952
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0