ΕΟΚ - Διοικητικά

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550
Αγαπημένη θέση: Bench
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 14, 2020 7:31 pm

Ο ίδιος ο Λιόλιος πάντως έχει επιτεθεί προσωπικά στον Φασούλα με αφορμή το ότι ήταν υπάλληλος/σύμβουλος/whatever της ομοσπονδίας. Άρα θεωρώ μεγάλο λογικό άλμα το ότι τελικά η παράταξή του θα έχει την στήριξη της υπάρχουσας ομοσπονδίας :-? :-?
Και μέσα σε όλα, σήμερα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που φέρουν ως υποψήφιο και τον Δελημπαλταδάκη, έναν ακόμη free agent(??) μετά τον Σγουρό.

Αυτό που δεν κατάφερα να βρω, είναι το πόσοι από τους υπάρχοντες 18 πληρούν τα ηλικιακά όρια για να ξαναείναι υποψήφιοι. Σίγουρα οι κοντινότεροι στον Βασιλακόπουλο (Γολέμης, Παρίσης) δεν τα πληρούν, από τους υπόλοιπους το πληρεί οριακά ο Τσαγκρώνης, και δεν κατάφερα να βρω ιδιαίτερα στοιχεία για τους υπόλοιπους. Υπολογίζω ότι κάπου 6-7 θα είναι εντός των ορίων, πραγματικά όποιος ξέρει τις ηλικίες θα έχει ενδιαφέρον, και για ιστορικούς λόγους :P

Bonus fact (που μπορεί να είναι και τυπικό απλά βέβαια): ο Τσαγκρώνης ήταν απών από τη συνεδρίαση της ΕΟΚ που επικύρωσε βαθμολογίες, ανόδους κλπ των φετινών πρωταθλημάτων που διεκόπησαν..

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3316
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Κυρ Ιουν 14, 2020 8:04 pm

https://ntakouris.wordpress.com/2018/03 ... %ba%ce%bb/

Εδώ εχει τα τακτικά μέλη των προηγούμενων εκλογών. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό.

Τώρα η απειλή μη έκδοσης δελτίων ανήκε σε μια άλλη εποχή συγκεντρωτισμού στη χώρα μας , που πραγματικά η ΑΕΚ και η κάθε ΑΕΚ πθα παρακαλούσε να γινόταν κάτι τέτοιο ώστε να έπεφτε μια και καλή το σύστημα.

Ο Λιόλιος δεν είναι χαζός. Σίγουρα δε θέλει το Βασιλακό απέναντι του τελείως. Ξέρει ότι το δίκτυο του είναι παντού. Τώρα αν τα βρήκαν κάτω από το τραπέζι θα το δείξει η ιστορία. Θα κριθεί αντίστοιχα και αυτός.

Με το μπαιράκι της γυναίκας του Φασούλα απλά γελάω. Nωρίς έγινε και αυτό!

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2541
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Δευ Ιουν 15, 2020 1:57 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2020 7:18 pm
Ο Ολυμπιακός επίσης έχει άριστες σχέσεις με τον Προμηθέα. Με τον Έλις έγινε μια παρεξήγηση γιατί ο Προμηθέας ήθελε να φύγει μια εβδομάδα μετά για να προλάβει να παίξει σε κρίσιμο Ευρωπαϊκό παιχνίδι ενώ ο Μπαρτζώκας τον ήθελε άμεσα αλλά δεν είναι ικανό να χαλάσει τις σχέσεις αυτό.
Αν σημαίνει κάτι, ο Λιόλιος έχει άριστες σχέσεις και με την κυβέρνηση με Μητσοτάκη και Αυγενάκη σε ξεχωριστές επισκέψεις να έχουν επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα

Ο Φασούλας είναι το παλιό, χρειάζεται κάτι νέο. Δεν αποκλείω όμως ως τον Οκτώβρη, όταν ο Βασιλακόπουλος φύγει από τη φάση άρνησης που βρίσκεται κι αποδεχθεί πως δεν θα μπορέσει να είναι υποψήφιος, να κατεβάσει υποστηριζόμενο από αυτόν σχήμα και να κερδίσει, με τόσα χρόνια εξουσίας έχουν αρκετή δύναμη
Στα περί Φασούλα δεν διαφωνώ. Η υποψηφιότητα του θα ήταν αδιάφορη αν δεν συγκέντρωνε τη στήριξη αρκετών παλαιμάχων. Η πολιτική του διαδρομή τον κατατάσσει σίγουρα στο "παλιό". Και δεν υποστηρίζω πως είναι προτιμότερος από τον Λιόλιο. Απλώς πιστεύω ακράδαντα πως στις συμμαχίες που ενδέχεται τελικά να διαμορφωθούν ο Φασούλας θα βρίσκεται απέναντι στην τωρινή ηγετική ομάδα.

Τώρα διάβασα και την είδηση που πόσταρε ο bench περί Δελημπαλταδάκη :drunk:

Όπως πάμε, σε λίγο θα βάλουν υποψηφιότητα ο Μητρούδης, ο Βεζυρτζής και ο Παπακαλιάτης...

Και μια είδηση που μου έστειλαν πριν λίγο...

https://basketa.gr/%CE%BC%CE%B5-%CE%B1% ... %B7%CE%BD/

Ο Νικάκης είναι μέλος του τωρινού Δ.Σ. της ΕΟΚ.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2702
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Ιουν 15, 2020 2:32 pm

Ενδιαφέρον μείγμα υποψηφίων αν κατέβει κι ο Δελημπαλταδάκης. Μέχρι τώρα έχουμε σίγουρους έναν ιδιοκτήτη ΚΑΕ, έναν πρώην δήμαρχο μεγάλης πόλης, έναν πρώην Γ.Γ. αθλητισμού/νομάρχη και έναν μάνατζερ! :lol:

Το κλειδί πάντως κακά τα ψέματα είναι ο Βασιλακόπουλος. Ακόμα κι αν έχει ελάχιστες ελπίδες να εκλεγεί (κάτι το οποίο δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ακόμα, ευρισκόμενος σε μια φάση άρνησης), έχει δυναμική ώστε να πλεύσει με όποιον υποψήφιο θεωρεί ότι θα μπορεί να του ασκεί κάποια επιρροή. Όσο κι αν όλοι οι άλλοι υποψήφιοι θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη, δεν θεωρώ απίθανο να θέλουν να έχουν την πλευρά Βασιλακόπουλου μαζί τους (όσο πιο αποδυναμωμένη βέβαια γίνεται).

0
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain

Δευ Ιουν 15, 2020 3:08 pm

GK_23 έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2020 1:57 pm
Όπως πάμε, σε λίγο θα βάλουν υποψηφιότητα ο Μητρούδης, ο Βεζυρτζής και ο Παπακαλιάτης...
Ομολογώ ότι κοντοστάθηκα μέχρι να θυμηθώ/καταλάβω ποιον Παπακαλιάτη εννοείς :lol:
kojito έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2020 2:32 pm
Ενδιαφέρον μείγμα υποψηφίων αν κατέβει κι ο Δελημπαλταδάκης. Μέχρι τώρα έχουμε σίγουρους έναν ιδιοκτήτη ΚΑΕ, έναν πρώην δήμαρχο μεγάλης πόλης, έναν πρώην Γ.Γ. αθλητισμού/νομάρχη και έναν μάνατζερ! :lol:
Το ότι ο Φασούλας μνημονεύεται σαν "δήμαρχος" (και δεν σε κακίζω εννοείται :) ) σημαίνει πολλά...

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2702

Δευ Ιουν 15, 2020 5:00 pm

benchwarmer έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2020 3:08 pm
Το ότι ο Φασούλας μνημονεύεται σαν "δήμαρχος" (και δεν σε κακίζω εννοείται :) ) σημαίνει πολλά...
Είναι δυστυχώς η ταμπέλα που μνημονεύει πολλούς ανθρώπους του αθλητισμού που εμπλέκονται με την πολιτική και τα κοινά. Όπως ο Πύρρος Δήμας που από εθνικός ήρωας, πλέον για μεγάλη μερίδα Ελλήνων είναι ο "πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που υπέγραφε μνημόνια".

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 708
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Πέμ Ιουν 18, 2020 12:25 pm

Μια και τον άνεφεραν κάποιοι φίλοι, ο Νικάκης παραιτήθηκε από την ομοσπονδία.

https://www.gazzetta.gr/basketball/eok/ ... ilakopoylo
Κύριε Πρόεδρε,

καλησπέρα. Χωρίς περιστροφές και με δωρικό τρόπο “θέτω εαυτόν εκτός κινήματος”.

Επειδή δεν ενστερνίστηκα ποτέ το “αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων” κατεβαίνω από το καράβι λόγω ναυτίας. Προτιμώ να πέσω στα βράχια μόνος μου. Τουλάχιστον την ύστατη στιγμή, επέτρεψε να αποβιβαστεί και το υπόλοιπο πλήρωμα. Τους χρειάζεται η μπασκετική οικογένεια.

Σέβομαι την επί 40 χρόνια γνωριμία μας και δεν θα ταχθώ ποτέ φραστικά απέναντί σου, μολονότι πριν τρεις μέρες στο γραφείο σου με πέρασες γενεές δεκατέσσερις. Δεν άξιζα τέτοιας μεταχείρισης και είναι ένας από τους κύριους λόγους της παραίτησης μου.

Οι εξελίξεις δε μπορούν να περιμένουν, ούτε κι εγώ να μένω αδρανής. Απορίες πολλές. Δεν πρόλαβα να τις ρωτήσω. Κάνω όμως πρώτος το βήμα για να μην έχω την “τύχη” του Λαζαρίδη, του Παταβούκα, του Μελετίου, του Θεοδωρόπουλου και αρκετών άλλων. Έπεσαν στις Συμπληγάδες “Όρνιθες” (!!!).

Καληνύχτα Πρόεδρε. Με ειλικρινή εκτίμηση

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain

Πέμ Ιουν 18, 2020 7:50 pm

Αντιγράφω από Κογκαλίδη, με την ευθύνη φυσικά της αξιοπιστίας να βαραίνει τον ίδιο:

"Ο πρόεδρος της ΕΟΚ είχε έντονη τηλεφωνική λογομαχία με τον κ. Νικάκη, επειδή ο τελευταίος συναντήθηκε κι έφαγε με τον Παναγιώτη Φασούλα. Ο κ. Βασιλακόπουλος θέλησε να καθορίζει εκείνος με ποιον θα συνδιαλέγεται ο Κώστας Νικάκης. Στην επίμονη ερώτηση γιατί έφαγε με τον Φασούλα και στη σαφή εντολή να συναναστρέφεται με ανθρώπους που… εγκρίνει ο πρόεδρος, έδωσε «πληρωμένη» απάντηση. «Να σε πληροφορήσω Γιώργο μου ότι πριν είχα συναντηθεί και με τον Λιόλιο» είπε στον Βασιλακόπουλο, πριν του ανακοινώσει την παραίτησή του."

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6689
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιουν 18, 2020 7:57 pm

Κατι μου λεει οτι αυτος ο νικακης μυριστηκε οτι βουλιαζει ο βασιλακο και ειπε να αλλαξει βαρκα...Τρωει τις μαχαιριες μια πισω απο την αλλη ο παντοτινος..

Εντωμεταξυ καπου πηρε το ματι μου οτι θα ελεγξουν τα οικονομικα της εοκ..

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1028
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Κυρ Ιουν 21, 2020 7:26 pm

Και ο Κωστας Πετροπουλος στηριζει Φασουλα

https://www.sport24.gr/Basket/ElladaBas ... 23180.html

0
ΑΧΑΙΟΣ

Reactions: 1

Δευ Ιουν 22, 2020 2:01 am

Δεν ξέρω τι παίζει παραμέσα....αλλά μου κάνει εντύπωση πως το συμβολο του Πατραϊκού μπάσκετ κος Πετρόπουλος είναι απέναντι στον Κο Λιόλιο που εκπροσωπεί τον Πατραϊκό αθλητισμό στο μέγιστο.🤔🤔🤔

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba

Δευ Ιουν 22, 2020 2:06 am

ΑΧΑΙΟΣ έγραψε:
Δεν ξέρω τι παίζει παραμέσα....αλλά μου κάνει εντύπωση πως το συμβολο του Πατραϊκού μπάσκετ κος Πετρόπουλος είναι απέναντι στον Κο Λιόλιο που εκπροσωπεί τον Πατραϊκό αθλητισμό στο μέγιστο.🤔🤔🤔
O Λιολιος ειναι Προμηθεας ενω ο Νουρεγιεφ Απολλωνας.. :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba

Δευ Ιουν 22, 2020 3:37 pm

ανακοινωσε υποψηφιοτητα και ο Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3316
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τετ Ιουν 24, 2020 4:21 pm

https://www.superbasket.gr/greece/eok/5 ... oumis.html

Στο πλευρό του Βασιλακόπουλου οι Σταυρόπουλος και Παπαγεωργίου.
Ο λόγος για τους Νίκο Σταυρόπουλο και Χάρη Παπαγεωργίου, οι οποίοι έκαναν γνωστό το όνομα τους μέσω των ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα.

Tώρα αν πω ότι αναγκάστηκαν να συνθηκολογήσουν γιατί θα έπεφταν οι ομάδες τους θα γίνω κακός; :twisted:

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2541
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Παρ Ιουν 26, 2020 2:16 pm

Η φωτογραφική (είναι μάλλον επιεικής ο χαρακτηρισμός) τροπολογία που κατέθεσε χθες ο Αυγενάκης δίνει πλέον το δικαίωμα στο Φασούλα να είναι υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΕΟΚ και ουσιαστικά δείχνει την κυβερνητική προτίμηση όσον αφορά τις επερχόμενες εκλογές. Κατά την προσωπική μου άποψη, με τη συγκεκριμένη κίνηση η ΝΔ "αδειάζει" το Λιόλιο, ο οποίος δείχνει να έχει τις περισσότερες ενώσεις με το μέρος του αυτή τη στιγμή.
Giwrgos_AEK έγραψε:
Δευ Ιουν 22, 2020 2:06 am
ΑΧΑΙΟΣ έγραψε:
O Λιολιος ειναι Προμηθεας ενω ο Νουρεγιεφ Απολλωνας.. :D
Δεν νομίζω πως παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Και ο αδερφός του, Τάκης, από τον Απόλλωνα προέρχεται αλλά δήλωσε ανοικτά πως στηρίζει το Λιόλιο. Επίσης ο Τάκης Πετρόπουλος κατέχει θέση αντιδημάρχου στην Πάτρα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”