Αν λοιπόν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή σε κάποιον θα ήταν να μην χάσει αυτή την στιγμή για τίποτα στον κόσμο.
Greek Super Cup 2023
Συντονιστής: Captains
Προσωπικά μιλώντας, η γέννηση των παιδιών μου ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου με τα εντονότερα συναισθήματα, ήμουν μάλιστα παρών στην κάθε γέννα. Δεν θα το άλλαζα με οποιαδήποτε εμπειρία έχω ζήσει μέχρι τώρα.
Αν λοιπόν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή σε κάποιον θα ήταν να μην χάσει αυτή την στιγμή για τίποτα στον κόσμο.
8
7
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Εσύ τι πιστεύεις; Η γυναίκα του θα προτιμούσε ένα παίκτη μπάσκετ που πληρώνετε 1000000 , και χάνει οικογενειακά γεγονότα που και που η ένα μεροκαματιάρη των 30000 , που θα είναι συνέχεια σπίτι;pan24 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 30, 2023 6:21 pmΔεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη.
Ο Παναθηναικός ακόμα δεν έχει δέσει και ακόμα τουλάχιστον το παιχνίδι του επιθετικά είναι προβλέψιμο συν ότι λείπουν Μήτογλου-Παπαπέτρου.
Πικ εν ρολ Σλούκα-Λεσόρ ή Λεσόρ να παίρνει ατομικές προσπάθειες συν κάνα σουτ από το πλάι από Γκάι ή Χουάντσο.
Όμως και ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση.
Ο Σίκμα δεν φαίνεται να έχει προσαρμοστεί ακόμα, ο Γκος είναι εκτός, ο ΜακΚίσικ δεν νομίζω να παίξει αφού δεν έχει παίξει σε κανένα φιλικό ως τώρα, ο Φαλ δείχνει σε κακή κατάσταση.
Δηλαδή πιστεύεις ότι θα μπορούσε να προσφέρει κάτι με το μυαλό του να είναι στο μαιευτήριο αντι για το γήπεδο;Dedalos έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 30, 2023 5:59 pm
Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, χάνουν τέτοια γεγονότα ,λόγω της δουλειάς τους. Και δε μιλάμε για δουλειές που τους πληρώνουν σαν τον γκος.
Ο μπέμπης εκεί θα είναι , ακόμα κι αν πάει ο πατέρας ώρες μετά. Το σημαντικό είναι να βγάζει μαρούλι ο μπαμπάς για να περνάει καλά η οικογενεια
3
1
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 3002
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1. Αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Αν είναι να μην είσαι ποτέ παρών, τι νόημα έχουν τα εκατομμύρια που βγάζεις;Dedalos έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 30, 2023 6:42 pmΕσύ τι πιστεύεις; Η γυναίκα του θα προτιμούσε ένα παίκτη μπάσκετ που πληρώνετε 1000000 , και χάνει οικογενειακά γεγονότα που και που η ένα μεροκαματιάρη των 30000 , που θα είναι συνέχεια σπίτι;pan24 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 30, 2023 6:21 pmΔεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη.
Ο Παναθηναικός ακόμα δεν έχει δέσει και ακόμα τουλάχιστον το παιχνίδι του επιθετικά είναι προβλέψιμο συν ότι λείπουν Μήτογλου-Παπαπέτρου.
Πικ εν ρολ Σλούκα-Λεσόρ ή Λεσόρ να παίρνει ατομικές προσπάθειες συν κάνα σουτ από το πλάι από Γκάι ή Χουάντσο.
Ο Σίκμα δεν φαίνεται να έχει προσαρμοστεί ακόμα, ο Γκος είναι εκτός, ο ΜακΚίσικ δεν νομίζω να παίξει αφού δεν έχει παίξει σε κανένα φιλικό ως τώρα, ο Φαλ δείχνει σε κακή κατάσταση.
Δηλαδή πιστεύεις ότι θα μπορούσε να προσφέρει κάτι με το μυαλό του να είναι στο μαιευτήριο αντι για το γήπεδο;
2. Εσύ τι πιστεύεις, ότι είναι καλύτερα για μία εταιρεία να έχει τους υπαλλήλους της χαρούμενους (με σχεδόν μηδενικό κόστος σε αυτή την περίπτωση) ή να έχει υπαλλήλους που σιχτιρίζουν γιατί δεν μπορούν να πάρουν μισή άδεια;
0

- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Το ξέρεις αυτό με τον Νταλάρα;Dedalos έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 30, 2023 6:42 pmΕσύ τι πιστεύεις; Η γυναίκα του θα προτιμούσε ένα παίκτη μπάσκετ που πληρώνετε 1000000 , και χάνει οικογενειακά γεγονότα που και που η ένα μεροκαματιάρη των 30000 , που θα είναι συνέχεια σπίτι;pan24 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 30, 2023 6:21 pmΔεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη.
Δηλαδή πιστεύεις ότι θα μπορούσε να προσφέρει κάτι με το μυαλό του να είναι στο μαιευτήριο αντι για το γήπεδο;
3
3

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
Κάποια πράγματα φίλε μου δεν μετρώνται με χρήματα, θεωρώ ότι δεν έχεις ακόμα παιδιά και δεν τον λέω για να σε προσβάλω. Όταν θα το ζήσεις θα καταλάβεις ότι δεν συγκρίνεται με μια ημέρα δουλειάς οποία και να είναι αυτή.Dedalos έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 30, 2023 6:42 pmΕσύ τι πιστεύεις; Η γυναίκα του θα προτιμούσε ένα παίκτη μπάσκετ που πληρώνετε 1000000 , και χάνει οικογενειακά γεγονότα που και που η ένα μεροκαματιάρη των 30000 , που θα είναι συνέχεια σπίτι;pan24 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 30, 2023 6:21 pmΔεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη.
Επίσης το άγχος για να πάνε όλα καλά δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις ακόμα και αν δεν μπορείς να είσαι εκεί.
Πάντως, για τον κάθε Γκος είναι ακόμα μια ημέρα στην δουλειά και προφανώς προτιμά να είναι με την οικογένεια του. Για τους φανατικούς της νίκης είναι σημαντικότερο το ματς.
0
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
Αντίθετα, έχει την πιο σπουδαία δικαιολογία του κόσμου. Όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω, δες την συνέντευξη τύπου του Σάρας όταν μέσα στα playoffs είχε δώσει άδεια σε Αμερικανό παίχτη του για την γέννηση του παιδιού του. Την απάντηση του Σάρας στον δημοσιογράφο την δίνω όπως ακριβώς είναι και σε εσένα (κάτι τέτοιο ρώτησε και αυτός, αν θεωρεί σωστο που έφυγε με άδεια ο παίκτης)
3
3

0
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- shaq7
- Reactions: 6618
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
προφανως και για το σημερινο ματς καλα εκανε και πηγε ο γκος.. Τωρα αν ηταν τελικος ευρωλιγκας θα χατε ολοι την ιδια αποψη? Δηλαδη να ελεγε περσι ο βεζε,παιδια εμενα γενναει η γυναικα μου τα λεμε.. που ναι μεν ειναι φυσιολογικο και καλα θα εκανε αλλα απο την αλλη για αυτο πληρωνονται και εκατομμυρια..Επαγγελματιες ειναι.. Δεν ξερω ,ειναι ευκολο να το λεμε για αδιαφορα ματς αλλα αν παιζοταν η χρονια μεχρι και οι ιδιοι οι παικτες ισως θα θελαν να αγωνιστουν.. Εχουμε δει αρκετες φορες πχ να ερχοντε κατευθειαν μετα απο κηδειες των γονιων τους πχ..
Καλα κανει ο ολυμπιακος παντως και τους δινει την επιλογη δεν το συζηταμε αυτο..απλα εχω την εντυπωση πως αν γινοταν αυτο σε κρισιμο ματς το τι ειχε να ακουσει ο παικτης το φανταζεστε..οποτε ισως ειναι και στο job description..
Καλα κανει ο ολυμπιακος παντως και τους δινει την επιλογη δεν το συζηταμε αυτο..απλα εχω την εντυπωση πως αν γινοταν αυτο σε κρισιμο ματς το τι ειχε να ακουσει ο παικτης το φανταζεστε..οποτε ισως ειναι και στο job description..
0
Και γιατί να πάρει άδεια ο Γκος για τον μπέμπη, και είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής του όταν θα αντικρίσει τον μπέμπη, και τελικά είναι μπέμπα.
Τελοσπαντων, ευχές στον παίχτη και στο κοριτσάκι του, τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Τα περί αν έπρεπε να πάρει άδεια ή οχι τα θεωρώ αστεία και απορω που μπαίνουμε καν σε συζήτηση.
Προφανώς αν ο Παπί δεν είναι έτοιμος ο Γκραντ μάλλον θα παίξει περισσότερο στο 3 και συνεπώς θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Βιλντοζα στο παρκε, τον οποίο φοβάμαι πολύ σαν παίχτη. Είναι γρήγορος ο Αργεντινός με καλές επιλογές σε εκτέλεση και αρκετά καλή δημιουργία.
Ενδιαφέρουσα η πρώτη παρουσία του Πολωνου απέναντι στους ψηλούς μας. Ο Λεσορ θα τα έχει τα μικροπροβληματα λόγω ύψους αλλά αυτός είναι έμπειρος και ποιοτικος και θα ανταπεξέλθει.
Παράγοντας Χ για τον Παο και εν πολλοίς παιχτης που απο αυτον θα κριθούν πολλά στο παιχνιδι είναι ο Χουαντσο. Ιδιαίτερα αφού λείπει ο Μητο.
Πολυ αμφίρροπο ματς, θα χρισω ελαφρύ φαβορί τον Παναθηναικο λόγω όρεξης, θέλησης να αποδείξουν πράγματα, καθώς επίσης και λόγω προβληματικής προετοιμασίας του Ολυμπιακού (τραυματισμοί, απουσιες).

Τελοσπαντων, ευχές στον παίχτη και στο κοριτσάκι του, τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Τα περί αν έπρεπε να πάρει άδεια ή οχι τα θεωρώ αστεία και απορω που μπαίνουμε καν σε συζήτηση.
Προφανώς αν ο Παπί δεν είναι έτοιμος ο Γκραντ μάλλον θα παίξει περισσότερο στο 3 και συνεπώς θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Βιλντοζα στο παρκε, τον οποίο φοβάμαι πολύ σαν παίχτη. Είναι γρήγορος ο Αργεντινός με καλές επιλογές σε εκτέλεση και αρκετά καλή δημιουργία.
Ενδιαφέρουσα η πρώτη παρουσία του Πολωνου απέναντι στους ψηλούς μας. Ο Λεσορ θα τα έχει τα μικροπροβληματα λόγω ύψους αλλά αυτός είναι έμπειρος και ποιοτικος και θα ανταπεξέλθει.
Παράγοντας Χ για τον Παο και εν πολλοίς παιχτης που απο αυτον θα κριθούν πολλά στο παιχνιδι είναι ο Χουαντσο. Ιδιαίτερα αφού λείπει ο Μητο.
Πολυ αμφίρροπο ματς, θα χρισω ελαφρύ φαβορί τον Παναθηναικο λόγω όρεξης, θέλησης να αποδείξουν πράγματα, καθώς επίσης και λόγω προβληματικής προετοιμασίας του Ολυμπιακού (τραυματισμοί, απουσιες).
- nikolas_asteri
- Reactions: 3002
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4447
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
νομιζω οτι σε περιπτωση γεννησης παιδιου η θανατου πατερα μητερας κτλ ακομα και να μην παρεις η σου δωσουν αδεια θα πρεπει να εισαι πνευματικα στο παιχνιδι,αλλιως τι νοημα εχει να ειναι εκει αλλα το μυαλο σου να εισαι αλλου χειροτερα θα ειναι για την ομαδαshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 30, 2023 7:01 pmπροφανως και για το σημερινο ματς καλα εκανε και πηγε ο γκος.. Τωρα αν ηταν τελικος ευρωλιγκας θα χατε ολοι την ιδια αποψη? Δηλαδη να ελεγε περσι ο βεζε,παιδια εμενα γενναει η γυναικα μου τα λεμε.. που ναι μεν ειναι φυσιολογικο και καλα θα εκανε αλλα απο την αλλη για αυτο πληρωνονται και εκατομμυρια..Επαγγελματιες ειναι.. Δεν ξερω ,ειναι ευκολο να το λεμε για αδιαφορα ματς αλλα αν παιζοταν η χρονια μεχρι και οι ιδιοι οι παικτες ισως θα θελαν να αγωνιστουν.. Εχουμε δει αρκετες φορες πχ να ερχοντε κατευθειαν μετα απο κηδειες των γονιων τους πχ..
γιαυτο και σε αυτες τις περιπτωσεις παντα τους δινουν αδεια εκτος βεβαια αν ειναι ατυχοι και εχουν συμπαιχτη τον dedalos και βαλει βετο

2
2

- georbap
- Reactions: 1035
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συμφωνήσω με χίλια!!!shtarkws έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 30, 2023 6:41 pmΠροσωπικά μιλώντας, η γέννηση των παιδιών μου ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου με τα εντονότερα συναισθήματα, ήμουν μάλιστα παρών στην κάθε γέννα. Δεν θα το άλλαζα με οποιαδήποτε εμπειρία έχω ζήσει μέχρι τώρα.
Έκατσα και εγώ στις δύο στις γέννες των παιδιών και πραγματικά είναι μια ασύλληπτη εμπειρία που δεν την αλλάζω με τίποτα.
Βέβαια είναι κάποιοι που ίσως δεν αντέχουν να είναι παρών στην διαδικασία και είναι απολύτως κατανοητό.
Τώρα για το αν έκανε καλά ο Ολυμπιακός με τον Γκος, το αφήνω ασχολίαστο γιατί θεωρώ δεδομένο πως είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα.
0