Greek Super Cup 2023
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2048
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
4
1
3

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν θα σχολιάσω κάτι από το ματς, λιοντάρια- χριστιανοι. Περίμενα που αμφίρροπο ματς, πραγματικά έκπληξη η εικόνα του αταμανικού Παναθηναικου.
Αυτό που θα πω είναι μόνο ότι τον Παναθηναικο τον περίμενε όλη η Ευρώπη με το rebuild που έκανε, και απόψε όλα τα βλεμματα ήταν πάνω του. Οι ομάδες της ευρωλιγκας είδαν όλες του τις αδυναμίες και πιθανούς τρόπους να τον περιορίζουν δραστικά. Κάκιστο πρώτο δείγμα.
Την άλλη εβδομάδα αρχίζουν οι αγώνες, δεν υπάρχει χρόνος, οι ομάδες θα βάλουν δύσκολα η μία στην άλλη και κάθε νίκη ή ήττα μετράει.
Ένα ευχαριστώ θα πω για να κλείσω στον κόουτς Μπαρτζωκα.
Αυτό που θα πω είναι μόνο ότι τον Παναθηναικο τον περίμενε όλη η Ευρώπη με το rebuild που έκανε, και απόψε όλα τα βλεμματα ήταν πάνω του. Οι ομάδες της ευρωλιγκας είδαν όλες του τις αδυναμίες και πιθανούς τρόπους να τον περιορίζουν δραστικά. Κάκιστο πρώτο δείγμα.
Την άλλη εβδομάδα αρχίζουν οι αγώνες, δεν υπάρχει χρόνος, οι ομάδες θα βάλουν δύσκολα η μία στην άλλη και κάθε νίκη ή ήττα μετράει.
Ένα ευχαριστώ θα πω για να κλείσω στον κόουτς Μπαρτζωκα.
-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εμένα ο Γκραντ μου αρέσει από πέρσι για τον Παναθηναϊκό.
Μαζί με Μήτογλου (αν τον τελευταίον τον αφήσουν να μπει σιγά- σιγά όμως, γιατί τόσος χρόνος έξω από ανταγωνιστικά παιχνίδια καθόλου μα καθόλου δεν αναπληρώνεται με ατομικές προπονήσεις) θα κάνουν ωραίο δίδυμο "ολ αράουντ¨. Και το χρειάζεται πολύ τέτοιο δίδυμο ο Παναθηναϊκός με Πάπι από κοντά.
* Βέβαια εμένα μου άρεσε κι ο Άντριους. Γνωστός ανώμαλος και του λόγου μου.
Μαζί με Μήτογλου (αν τον τελευταίον τον αφήσουν να μπει σιγά- σιγά όμως, γιατί τόσος χρόνος έξω από ανταγωνιστικά παιχνίδια καθόλου μα καθόλου δεν αναπληρώνεται με ατομικές προπονήσεις) θα κάνουν ωραίο δίδυμο "ολ αράουντ¨. Και το χρειάζεται πολύ τέτοιο δίδυμο ο Παναθηναϊκός με Πάπι από κοντά.
* Βέβαια εμένα μου άρεσε κι ο Άντριους. Γνωστός ανώμαλος και του λόγου μου.

1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Σάβ Σεπ 30, 2023 10:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- τουλουμπα
- Reactions: 3980
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
καλυτερη εικονα στο δευτερο ημιχρονο αλλα με την τραγικη εικονα του πρωτου δεν μπορεις να εχεις και απαιτησεις
φανερα ανετοιμη η ομαδα σε ολους τους τομεις και ψυχολογικα και προπονητικα και παιχτικα
το μονο θετικο οτι ο κωστας εδειξε οτι μπορει να βοηθησει
χουαντσο δεν θυμαμαι καν ποσα καλαθια εχασε σχεδον απο κατω απτην μπασκετα
λεσορ λιγος σημερα
βιντοζα τιποτα
σλουκας μια μετριοτητα
γκραντ μετριοτητα
καλαιτζακης ματζουκας 5 λεπτα στην α1 και πολυ τους ειναι
μπαλτσε ανυπαρκτος
γκαι ανυπαρκτος
παπαπετρου για γελια
γενικα πολυ ασχημη εικονα που ελπιζω να βελτιωθει μεχρι την παρασκευη γιατι θα ειναι ζορικα τα πραγματα
φανερα ανετοιμη η ομαδα σε ολους τους τομεις και ψυχολογικα και προπονητικα και παιχτικα
το μονο θετικο οτι ο κωστας εδειξε οτι μπορει να βοηθησει
χουαντσο δεν θυμαμαι καν ποσα καλαθια εχασε σχεδον απο κατω απτην μπασκετα
λεσορ λιγος σημερα
βιντοζα τιποτα
σλουκας μια μετριοτητα
γκραντ μετριοτητα
καλαιτζακης ματζουκας 5 λεπτα στην α1 και πολυ τους ειναι
μπαλτσε ανυπαρκτος
γκαι ανυπαρκτος
παπαπετρου για γελια
γενικα πολυ ασχημη εικονα που ελπιζω να βελτιωθει μεχρι την παρασκευη γιατι θα ειναι ζορικα τα πραγματα
0
-
- Reactions: 254
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1
- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπίζω ο ΠΑΟ να το πάρει το μύνημα σήμερα.
Ιδού ο εγχώριος αντίπαλος σας κύριοι. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε.
Ωραίος ο Γκραντ, παιδάκι που τώρα μαθαίνει μπάσκετ ο Μπαλτσεροφσκι, κακός ο Γκάι.
Μπράβο πάλι στον Αντετοκούμπο που προσπάθησε.
Καλαϊτζάκης λίγο κωμικός.
Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα. Ελπίζω ο Αταμάν να εχει όρεξη για δουλειά.
Ιδού ο εγχώριος αντίπαλος σας κύριοι. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε.
Ωραίος ο Γκραντ, παιδάκι που τώρα μαθαίνει μπάσκετ ο Μπαλτσεροφσκι, κακός ο Γκάι.
Μπράβο πάλι στον Αντετοκούμπο που προσπάθησε.
Καλαϊτζάκης λίγο κωμικός.
Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα. Ελπίζω ο Αταμάν να εχει όρεξη για δουλειά.
0
-
- Reactions: 253
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οκ παιξαμε χαλια, ισως μας κανει καλο τετοια ηττα. Σαν πολυ αερα ειχαμε παρει μετα τα φιλικα, ειμαστε καινουργια ομαδα με 10 νεους παιχτες και εχουμε Σεπτεμβρη!
Απο κει και περα το κομπλεξ του Μπαρτζωκα και των Λαρεντζακη και Παπανικολαου ειναι στο ψυχισμο του Ολυμπιακου φαινεται. Πληγωμενο θηριο δεν το σκοτωνεις, αν εχεις λιγο τσιπα πανω σου. Οταν ο Παναθηναικος ηταν στα καλητερα του και επαιζε με Σαρας, Ντρου, Πεκοβιτς κτλ δεν πανηγυριζε προκλητικα καθε καλαθι! Οτι καλητερο για το ματς της Ευρωλιγκας στο ΟΑΚΑ.
Απο κει και περα το κομπλεξ του Μπαρτζωκα και των Λαρεντζακη και Παπανικολαου ειναι στο ψυχισμο του Ολυμπιακου φαινεται. Πληγωμενο θηριο δεν το σκοτωνεις, αν εχεις λιγο τσιπα πανω σου. Οταν ο Παναθηναικος ηταν στα καλητερα του και επαιζε με Σαρας, Ντρου, Πεκοβιτς κτλ δεν πανηγυριζε προκλητικα καθε καλαθι! Οτι καλητερο για το ματς της Ευρωλιγκας στο ΟΑΚΑ.
10
5
4
1

-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλη εικονα για την ομαδα μου στο τελευταιο φιλικο της χρονιας.......πολυ σκληρη στην αμυνα,στην επιθεση χρειαζεται να βρουμε καλυτερο ρυθμο και συνεργασιες.......
Αν ανεβασουν ο Πητερς και ο Κααναν το pir τους ολα θα πανε καλυτερα.......ο δε Σιγκμα ειναι για κρεμασμα και διαπομπευση στο Συνταγμα με πισσα και πουπουλα........Απελαση.
Αν ανεβασουν ο Πητερς και ο Κααναν το pir τους ολα θα πανε καλυτερα.......ο δε Σιγκμα ειναι για κρεμασμα και διαπομπευση στο Συνταγμα με πισσα και πουπουλα........Απελαση.
2
2