Greek Super Cup 2023

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 612
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Σεπ 30, 2023 11:02 pm

Ο Ολυμπιακός χωρις Γκος,Μπραζντεικις και με ανέτοιμο Μακισικ ηταν αρκετα καλος....Συγχαρητηρια στα παιδια και τον προπονητη...
Υπεροχη η εικονα που ο Παπ καλεσε τον Μπαρτζωκα.
Την επομενη εβδομαδα εντελως διαφορετικο παιχνιδι και θεωρω φαβορί τον Παναθηναϊκό για πολλους λογους...Επισης και να χάσουμε το επομενο δεν τρεχει κατι....

Υ.Γ.Ο Αντετοκουνμπο ετσι οπως παιζει ειναι κίνδυνος ειτε να τραυματίσει τον αντιπαλο η τον εαυτο του...εντελως άμυαλο παιχνιδι αδικαιολόγητο για την ηλικια του
Υ.Γ.Εκτελεστικα μου αρεσε ο Γκραντ πολυ

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2321
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

shtarkws έγραψε:
Σάβ Σεπ 30, 2023 10:57 pm
BillyPao έγραψε:
Σάβ Σεπ 30, 2023 10:54 pm

Όταν κάποιοι γράφουν... μπούρδες, για να το πω ευγενικά, θα απαντάω.
Μπίλι αν εσύ έχεις φτιάξει μια μαγική εικόνα της πραγματικότητας και την προστατεύεις από την πραγματικότητα δεν είναι πρόβλημα της πραγματικότητας.

Επίσης όταν κάποιος λέει ότι δεν του αρέσει κάτι δεν σημαίνει ότι το μηδενίζει

Έχε υπομονή στην άλλη άποψη
Μόνο που η πραγματικότητα δεν είναι αυτό που είδαμε απόψε, αυτό είναι το θέμα.

0
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Σεπ 30, 2023 11:03 pm

assistant77 έγραψε:
Σάβ Σεπ 30, 2023 10:56 pm
old boy έγραψε:
Σάβ Σεπ 30, 2023 10:50 pm
Αναμενόμενη η ήττα του Παο, όχι η εικόνα όμως. Καινούργια ομάδα ναι, θέλει χρόνο θέλει παιχνίδια θέλει δέσιμο αλλά 11 πόντους σ ένα ημίχρονο είναι απαράδεκτο. Εν τω μεταξύ, γιατί ήταν τόσο αγχωμένοι όλοι; σιγά το τίτλο που παιζόταν.
Αυτός ο Γκραντ πως παίζει pg δεν καταλαβαίνω... ούτε πάσα στο ένα μέτρο δεν δίνει σωστά - σήμερα ήταν και ψαρωμενος και παράγινε το κακό. Το δυνατό του mid range δεν το χρησιμοποίησε σχεδόν καθόλου.
Το μόνο καλό απ το σημερινό είναι ότι ίσως έρθει κι άλλος παίκτης σύντομα.
Ο Οσφπ συνεχίζει από κει που σταμάτησε πέρσι. Ωραίο μπάσκετ πάλι, και άμυνα σεμιναρίου. Μόνο ο Σικμα μου φάνηκε παράταιρος. Λογικά θα δέσει συν τω χρόνω.
Ο Γκραντ ηταν μακραν του δευτερου ο καλυτερος παιχτης του Παναθηναικου αποψε........τιμιοτατος.
Οκ. Εγώ απεχθάνομαι το ball hogging και περιμένω απ τον pg να μοιράζει παιχνίδι. Τα δικά μου μάτια είδαν πολύ απ το πρώτο και καθόλου απ το δεύτερο απόψε (το ιδιο και στα προηγούμενα ματς του Παο) από τον Γκραντ.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος old boy την Σάβ Σεπ 30, 2023 11:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BillyPao

allstar

Σάβ Σεπ 30, 2023 11:05 pm

old boy έγραψε:
assistant77 έγραψε:
Σάβ Σεπ 30, 2023 10:56 pm

Ο Γκραντ ηταν μακραν του δευτερου ο καλυτερος παιχτης του Παναθηναικου αποψε........τιμιοτατος.
Οκ. Εγώ απεχθάνομαι το ball hogging και περιμένω απ τον pg να μοιράζει παιχνίδι. Τα δικά μου μάτια είδαν πολύ απ το πρώτο και καθόλου απ το δεύτερο απόψε (αλλά ούτε και στα προηγούμενα ματς του Παο) από τον Γκραντ.
Παίκτης με 6,1 ασιστ πέρυσι στο Eurocup δεν ξέρει να μοιράζει παιχνίδι; Τα θέλετε και τα λέτε;

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Σάβ Σεπ 30, 2023 11:06 pm

Ο Παναθηναϊκός που είδαμε σήμερα είναι πάρα πολύ ανέτοιμος, καταρχάς δεν υπήρχε κανένα spacing, έπειτα όταν του έκοψε ο Ολυμπιακός το pnr δεν είχε τίποτα απολύτως να αντιπαραταξει.

Γιατί τα λέω αυτά; Οχι για να στεναχωρήσω τον Μπίλι αλλά για να δείξω ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πολύ δουλειά και πρέπει οι φίλοι του να τον στηρίξουν.

Μην περιμένετε δηλαδή μεταμόρφωση σε 5 μέρες, μπορεί να δούμε τα ίδια.

Το σημαντικό είναι να βρεθούν ρολόι, χημεία και να δουλευτεί πάνω σε αυτά η προσωπικότητα της ομάδας.

3
3 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2479
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Σεπ 30, 2023 11:07 pm

chainsaw έγραψε:
Σάβ Σεπ 30, 2023 10:44 pm
Tι κομπλεξ βγαζετε μερικοί ρε παιδια; Παντού προβλήματα βλεπετε. Μια ο Μπαρτζωκας ξυστηκε, μια ο Λαρεντζακης προκάλεσε. Προτείνω να ασχολείστε με τη δική σας ομαδας και την εικόνα της στο γηπεδο.
Μπορούν να σχολιάζονται παραπάνω από ένα πράγματα ταυτόχρονα, δεν είναι πάρα πολύ περίπλοκο.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Σάβ Σεπ 30, 2023 11:09 pm

BillyPao έγραψε:
shtarkws έγραψε:
Σάβ Σεπ 30, 2023 10:57 pm

Μπίλι αν εσύ έχεις φτιάξει μια μαγική εικόνα της πραγματικότητας και την προστατεύεις από την πραγματικότητα δεν είναι πρόβλημα της πραγματικότητας.

Επίσης όταν κάποιος λέει ότι δεν του αρέσει κάτι δεν σημαίνει ότι το μηδενίζει

Έχε υπομονή στην άλλη άποψη
Άρα Μπίλι η πραγματικότητα δεν είναι αυτό που είδαμε απόψε, αλλά αυτό που δεν είδαμε

10
10 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
BillyPao

allstar

shtarkws έγραψε:
Ο Παναθηναϊκός που είδαμε σήμερα είναι πάρα πολύ ανέτοιμος, καταρχάς δεν υπήρχε κανένα spacing, έπειτα όταν του έκοψε ο Ολυμπιακός το pnr δεν είχε τίποτα απολύτως να αντιπαραταξει.

Γιατί τα λέω αυτά; Οχι για να στεναχωρήσω τον Μπίλι αλλά για να δείξω ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πολύ δουλειά και πρέπει οι φίλοι του να τον στηρίξουν.

Το σημαντικό είναι να βρεθούν ρολόι, χημεία και να δουλευτεί πάνω σε αυτά η προσωπικότητα της ομάδας.
Είμαι από τους λίγους εδώ πέρα που υποστηρίζουν ότι πρέπει να δίνεται χρόνος σε μια ομάδα, και όχι να την μηδενίζουμε με την 1η ευκαιρία. Επομένως νομίζω ότι είναι λίγο άστοχο αυτό το ποστ να αναφέρεται σε μένα.

0
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Σεπ 30, 2023 11:10 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Σεπ 30, 2023 11:05 pm
old boy έγραψε:

Οκ. Εγώ απεχθάνομαι το ball hogging και περιμένω απ τον pg να μοιράζει παιχνίδι. Τα δικά μου μάτια είδαν πολύ απ το πρώτο και καθόλου απ το δεύτερο απόψε (αλλά ούτε και στα προηγούμενα ματς του Παο) από τον Γκραντ.
Παίκτης με 6,1 ασιστ πέρυσι στο Eurocup δεν ξέρει να μοιράζει παιχνίδι; Τα θέλετε και τα λέτε;
Πέρυσι στο Eurocup μπορεί να κατάπινε και σπαθιά - για τον Παο φέτος μιλάω.

1
1 Εικόνα
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

old boy έγραψε:

Ο Γκραντ είναι λιγότερο άσσος από τον Λι για παράδειγμα που ούτε εκείνος είναι η επιτομή του καθαρού άσσου για ομάδες Ευρωλίγκας.
Πόσο μάλλον ο Γκραντ που είναι μια χαρά να παίζει μαζί με Σλούκα και Βιλντόσα μαζί. Ή έστω με έναν από τους 2 τους.

Ο Γκραντ μόνο ως λύση ανάγκης στο 1.
Και στην Αρμάνι που έκλεισε καταπληκτικά τη σεζόν, δεν τον έβαζε ο Μεσίνα μόνο του στν άσσο.

3
3 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Σάβ Σεπ 30, 2023 11:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BillyPao

allstar

shtarkws έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Άρα Μπίλι η πραγματικότητα δεν είναι αυτό που είδαμε απόψε, αλλά αυτό που δεν είδαμε
Όχι, είναι η ομάδα που κέρδισε την Μακάμπι, την Μπάγερν και την Εφες.

0
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Σεπ 30, 2023 11:11 pm

ιδανικά θα ήθελα μια νίκη με 6-7 πόντους γιατί συνήθως τις μεγάλες διαφορές σε μη σημαντικούς αγώνες τις πληρώνεις στους σημαντικούς.

ο Ολυμπιακός φέτος θα δαγκώνει στην άμυνα, πιστεύω ότι θα κάνουμε την καλύτερη αμυντική χρονιά μας των τελευταίων (πετυχημένων) χρόνων. στην επίθεση υπάρχουν ερωτηματικά, όπως ερωτηματικά υπάρχουν και για τη θέση 4 και για το πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. ο Σίκμα θα ανέβει σίγουρα, ο Πίτερς αν και άστοχος πήρε αρκετές προσπάθειες και μου άρεσε αυτό αλλά δε ξέρω πού θα κάτσει η ζυγαριά στο τέλος.

ο Παναθηναϊκός ήταν εκτός τόπου και χρόνου αλλά είναι πολύ νωρίς και πιστεύω ότι αυτή η εμφάνιση θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα σας, κυρίως με δύο τρόπους : α) θα κοπούν τα μεγάλα λόγια και οι πολλές δηλώσεις και β) θα έρθει σίγουρα "γλυκό", το οποίο χρειάζεστε οπωσδήποτε.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2479
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Σεπ 30, 2023 11:13 pm

BillyPao έγραψε:
shtarkws έγραψε:

Είμαι από τους λίγους εδώ πέρα που υποστηρίζουν ότι πρέπει να δίνεται χρόνος σε μια ομάδα, και όχι να την μηδενίζουμε με την 1η ευκαιρία. Επομένως νομίζω ότι είναι λίγο άστοχο αυτό το ποστ να αναφέρεται σε μένα.
Δεν νομίζω ότι είμαστε η μειοψηφία (στο φορουμ). Λίγο πολύ οι περισσότεροι εδώ έχουμε μια κάποια σχέση με το μπάσκετ και ξέρουμε. Τώρα τι γίνεται παραέξω στα καφενεία και στο γκαζέτα…ναι μάλλον όντως είμαστε λίγοι εκεί.

0
Εικόνα
BillyPao

allstar

Σάβ Σεπ 30, 2023 11:14 pm

austerity_blues έγραψε:
Σάβ Σεπ 30, 2023 11:11 pm
ιδανικά θα ήθελα μια νίκη με 6-7 πόντους γιατί συνήθως τις μεγάλες διαφορές σε μη σημαντικούς αγώνες τις πληρώνεις στους σημαντικούς.

ο Ολυμπιακός φέτος θα δαγκώνει στην άμυνα, πιστεύω ότι θα κάνουμε την καλύτερη αμυντική χρονιά μας των τελευταίων (πετυχημένων) χρόνων. στην επίθεση υπάρχουν ερωτηματικά, όπως ερωτηματικά υπάρχουν και για τη θέση 4 και για το πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. ο Σίκμα θα ανέβει σίγουρα, ο Πίτερς αν και άστοχος πήρε αρκετές προσπάθειες και μου άρεσε αυτό αλλά δε ξέρω πού θα κάτσει η ζυγαριά στο τέλος.

ο Παναθηναϊκός ήταν εκτός τόπου και χρόνου αλλά είναι πολύ νωρίς και πιστεύω ότι αυτή η εμφάνιση θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα σας, κυρίως με δύο τρόπους : α) θα κοπούν τα μεγάλα λόγια και οι πολλές δηλώσεις και β) θα έρθει σίγουρα "γλυκό", το οποίο χρειάζεστε οπωσδήποτε.
"Γλυκό" δε χρειαζόμαστε, καλά είμαστε και έτσι. Δε γίνεται να πάμε με 8 ξένους, γιατί τότε κάποιος θα παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2786
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Σεπ 30, 2023 11:17 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Σεπ 30, 2023 10:45 pm

Μα διαβάζω απίστευτα πράγματα, και πόσο μάλλον από σένα, που συνήθως έχεις μια πιο ψύχραιμη προσέγγιση.
BillyPao έγραψε:
Σάβ Σεπ 30, 2023 10:54 pm
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Σεπ 30, 2023 10:53 pm

ειχαμε και τραυματισμους παιχτων μπιλυ αυτα γιατι δεν τα γραφεις?
Όταν κάποιοι γράφουν... μπούρδες, για να το πω ευγενικά, θα απαντάω.
ολο το κλου ειναι εδω. σχεδον σε καθε σου ποστ που αφορα τον Ολυμπιακο κρυβεσαι πισω απο passive aggressive "ευγενικες" απαντησεις και μετα μιλας για ηρεμιας και ψυχραιμιες.

Ψυχραιμα μπιλι. Ηρεμα. Ενα παιχνιδι ελαχιστης σημασιας ηταν.
Η ομαδα σου χρειαζεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα 4μηνο-6μηνο μεχρι να αρχισει να δειχνει πραγματικα δειγματα της οποιας δουλειας γινεται στις προπονησεις. Δεν υπαρχει plug n play στην Ευρωπη.

4
4 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”