Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2436
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Οκτ 01, 2023 10:20 pm

Δεν είμαι καθόλου φαν του Πολωνού ούτε έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στον Παπαγιάννη και πιστεύω ότι ο Παπαγιάννης αυτή την στιγμή είναι περίπου σε όλα καλύτερος του Πολωνού.

Όμως μην ξεχνάμε ότι ο Πολωνός παίρνει τον χρόνο κάπου το 1/3 από όσα παίρνει ο Παπαγιάννης, είναι λογικό να είναι χειρότερος αλλά ταυτόχρονα μπορεί και να μην πειράζει. Μιλάμε για τον δεύτερο σέντερ που είναι για να παίζει 10-15', μπορεί και ο Πολωνός να μπορεί να σταθεί σε τέτοιο ρόλο.

Στην ερώτηση Μπαλτσερόφσκι ή Παπαγιάννης πάντως απάντησε ο Αταμάν και η ομάδα που ήθελαν να κρατήσουν τον Παπαγιάννη με τα λεφτά που ζήταγε κιόλας, αυτός προτίμησε Φενέρ.

Ο Μπαλτσερόφσκι ήταν η δεύτερη επιλογή όταν ο Παπαγιάννης προτίμησε την Φενέρ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1597
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Οκτ 01, 2023 10:24 pm

jazz thrilos έγραψε:
Κυρ Οκτ 01, 2023 10:13 pm
shtarkws έγραψε:
Κυρ Οκτ 01, 2023 9:37 pm
Βασικά, τον Μπαλτσεροφσκι θα τον περιμένουμε δεν είναι και εύκολο να έρθεις από το eurocup και να παίξεις το πρώτο σου επίσημο απέναντι στην καλύτερη φροντλαιν της Ευρωλίγκας.

Όσο για την σύγκριση με τον Παπαγιάννη, ο Κώστας έκανε ηδη περισσότερα από όσα θα εκανε ο Παπα στο συγκεκριμένο ματς δεν χρειάζεται καν να τον συγκρίνουμε με τον Πολωνό.

Είναι όμως πολύ νωρίς για τέτοια συμπεράσματα, η ερώτηση είναι απλά προβοκατορικη
Προβοκατορικη την θεωρείς εσύ γιατί ίσως τα οπαδικά σου γυαλια δεν επιτρέπουν να ειπωθεί κάτι κακό για την ομαδα σου. Αλλά οκ.

Το σχόλιο μου και η ερώτηση δεν είχαν σκοπό φυσικά να θίξουν τον Πολωνό ή να προβλέψουν την εξέλιξη του. Η ερώτηση, και απορώ που ορισμένοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, είχε ως σκοπό να αναδείξει το γεγονός ότι ένας Έλληνα σέντερ βασικό στέλεχος της εθνική ομάδας που πέρασε από το ΝΒΑ, απαξιωνόταν συστηματικά και τον έβριζαν ως ο άχρηστος, κώνος, άμυαλος κτλ. Πανηγύριζαν οι οπαδοί που εφυγε ο άχρηστος, πήγε στη Φενερ by the way, αλλά οι ίδιοι οπαδοί είναι γενναίοι στο να δώσουν χρόνο σε έναν παίχτη άγουρο που έρχεται από γιουροκαπ και ο οποίος στο πρώτο δύσκολο ματς φάνηκε να μην κάνει ούτε τα βασικά του αθλήματος.

Και ξαναρωταω, Παπαγιαννη για δευτερο σέντερ ή ας περιμένουμε να δούμε αν και πότε θα ξεπεταχτεί ο Πολωνος;
Θεωρω παντελως αστοχη την ερωτηση σου,γιατι ζητας απαντηση αναμεσα σε 2 παικτες που τον εναν τον εχουμε δει αγωνιζομενο στον Παναθηναικο 7 χρονια(η πιο σωστα ας πω τα 5 τελευταια),και τον αλλον σε 1 ματς,αρα απο τον εναν εχεις σχεδον 100% εικονα τι εκανε και τι δεν εκανε,τι μπορει και τι δεν μπορει,(λεω σχεδον γιατι τα τελευταια χρονια που αδυνατισε και αλλαξε λιγο τον τροπο παιχνιδιου του βαζοντας και το σουτ, επεσε σε ομαδα πολυ κακη χωρις πλευμεικερ)ενω απο τον αλλο δεν εχεις ουτε 2%.

Τωρα,δεν υπαρχει ξεκαθαρη απαντηση σε αυτο,η μια πλευρα θα πει οτι προτιμω τον Παπαγιαννη που ξερω τι μπορει να δωσει,θα εχω εναν Ελληνα υψους 2.18,γρηγορο,με σουτ,και με καλο παιχνιδι πανω απο τη στεφανη,απο το να ερθει ενας αγνωστος νεαρος Πολωνος απο το Eurocup, η αλλη πλευρα θα σου πει οτι δεν αντεχω αλλο Παπαγιαννη,2.18 να μην μπορει να ποσταρει να μην σπρωχνει ουτε σκαμπο,να χανεται στην αμυνα,να τον βαζουν στα καλαθια παικτες πιο κοντοι,και καθε αντιπαλος σεντερ να κανει παρτυ απεναντι του και να του δινω 1.6 το χρονο,και προτιμω 100 φορες να δοκιμασω τον Μπαλτσεροφσκι που φαινεται να ειναι πολυ πιο πληρες πακετο με το 1/3 στα λεφτα.

Αλλα ξαναλεω, δεν υπαρχει απαντηση οταν ο Μπαλτσεροφσκι εχει παιξει μονο 1 ματς.

0
jazz thrilos
Reactions:

Κυρ Οκτ 01, 2023 10:28 pm

shtarkws έγραψε:
Κυρ Οκτ 01, 2023 10:18 pm

Άλλος φοράει οπαδικά γυαλιά και μάλιστα του χειριστου είδους, τα δήθεν αντικειμενικά

Επίσης, δεν θα δεχθώ ξανά τέτοιου τύπου σχόλιο

Για να είμαι ξεκάθαρος
Δεν ξέρω αν αποκαλείς εμένα αντικειμενικο, αλλά σου λέω ότι δεν ειμαι, ειμαι Ολυμπιακός. Μου αρεσει και το μπασκετ ομως και δεν ξυπνησα μια μερα μετα απο 7 χρονια στο φορουμ για να προβοκαρω εσενα και οσους θεωρουσατε τον Παπαγιαννη παλτο. Κι επισης επίτρεψέ μου να σου πω ότι εσύ φοράς οπαδικα γυαλια του χειριστου είδους κατά τη γνώμη μου. Το ειδαμε και στις χθεσινές σου παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια του τελικού.

Τι σημαινει ότι δεν ξαναδεχθεις τέτοιου είδους σχολια; Σημαίνει ότι θα μπορείς εσύ ελεύθερα να με χαρακτηρίζεις προβοκάτορα κι εγώ να σου λέω ευχαριστω; Δείχνεις πολύ λιγη ανοχή σε ότι δεν βολεύει την ομάδα σου και δεν διστάζεις να κάνεις προσωπικούς χαρακτηρισμους σε ανθρώπους που δεν ξέρεις απλά επειδή δεν συμφωνείς μαζί τους. Και κερασακι;; Απειλείς εμμέσως ότι "δεν θα δεχθείς ξανα".

Ωραία πράγματα.

basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Οκτ 01, 2023 10:32 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Οκτ 01, 2023 10:20 pm
Δεν είμαι καθόλου φαν του Πολωνού ούτε έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στον Παπαγιάννη και πιστεύω ότι ο Παπαγιάννης αυτή την στιγμή είναι περίπου σε όλα καλύτερος του Πολωνού.

Όμως μην ξεχνάμε ότι ο Πολωνός παίρνει τον χρόνο κάπου το 1/3 από όσα παίρνει ο Παπαγιάννης, είναι λογικό να είναι χειρότερος αλλά ταυτόχρονα μπορεί και να μην πειράζει. Μιλάμε για τον δεύτερο σέντερ που είναι για να παίζει 10-15', μπορεί και ο Πολωνός να μπορεί να σταθεί σε τέτοιο ρόλο.

Στην ερώτηση Μπαλτσερόφσκι ή Παπαγιάννης πάντως απάντησε ο Αταμάν και η ομάδα που ήθελαν να κρατήσουν τον Παπαγιάννη με τα λεφτά που ζήταγε κιόλας, αυτός προτίμησε Φενέρ.

Ο Μπαλτσερόφσκι ήταν η δεύτερη επιλογή όταν ο Παπαγιάννης προτίμησε την Φενέρ.
Συμφωνώ σε όλα. Περισσότερο όμως με το ύφος.
Πάντως, ο jazzthrylos δεν είναι απ' αυτούς που προβοκάρουν τον "αιώνιο". Τουναντίον θα έλεγα κι ας έχουμε διαφωνήσει μερικές φορές.
Θεωρώ κι εγώ λάθος πάντως την όποια διαπίστωση για μια τόσο νέα ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.
Καλό είναι να περιμένουμε 'έναν- ενάμιση μήνα έτσι μια πρώτη- σχετικά, πάντα- εμπεριστατωμένη εικόνα.

Αν το χθεσινό παιχνίδι έφτανε για την εξαγωγή συμπερασμάτων τότε θα βγάζαμε κι άχρηστο τον Όμικρον Σίγμα Ταυ και Μπάνε Πρέλεβιτς τον Λαρεντζάκη. :welcome:

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Κυρ Οκτ 01, 2023 10:33 pm

jazz thrilos έγραψε:
shtarkws έγραψε:
Κυρ Οκτ 01, 2023 10:18 pm

Άλλος φοράει οπαδικά γυαλιά και μάλιστα του χειριστου είδους, τα δήθεν αντικειμενικά

Επίσης, δεν θα δεχθώ ξανά τέτοιου τύπου σχόλιο

Για να είμαι ξεκάθαρος
Δεν ξέρω αν αποκαλείς εμένα αντικειμενικο, αλλά σου λέω ότι δεν ειμαι, ειμαι Ολυμπιακός. Μου αρεσει και το μπασκετ ομως και δεν ξυπνησα μια μερα μετα απο 7 χρονια στο φορουμ για να προβοκαρω εσενα και οσους θεωρουσατε τον Παπαγιαννη παλτο. Κι επισης επίτρεψέ μου να σου πω ότι εσύ φοράς οπαδικα γυαλια του χειριστου είδους κατά τη γνώμη μου. Το ειδαμε και στις χθεσινές σου παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια του τελικού.

Τι σημαινει ότι δεν ξαναδεχθεις τέτοιου είδους σχολια; Σημαίνει ότι θα μπορείς εσύ ελεύθερα να με χαρακτηρίζεις προβοκάτορα κι εγώ να σου λέω ευχαριστω; Δείχνεις πολύ λιγη ανοχή σε ότι δεν βολεύει την ομάδα σου και δεν διστάζεις να κάνεις προσωπικούς χαρακτηρισμους σε ανθρώπους που δεν ξέρεις απλά επειδή δεν συμφωνείς μαζί τους. Και κερασακι;; Απειλείς εμμέσως ότι "δεν θα δεχθείς ξανα".

Ωραία πράγματα.
Και εγώ είμαι στο φόρουμ τα διπλασια χρόνια από εσένα, αφού το μετράμε έτσι, έχω αφιερώσει ατελείωτες ώρες σε συζητήσεις για να τηρούνται ισορροπίες και δεν ανέχομαι από κανέναν να μου λέει για οπαδικά γυαλιά.

Και επειδή στο είπα ήδη ότι δεν δεχθώ τέτοια σχόλια αποβάλλεσαι από το φόρουμ

13
10 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
jazz thrilos
Reactions:

Κυρ Οκτ 01, 2023 10:36 pm

shtarkws έγραψε:
jazz thrilos έγραψε:

Ωραία πράγματα.
Και εγώ είμαι στο φόρουμ τα διπλασια χρόνια από εσένα, αφού το μετράμε έτσι, έχω αφιερώσει ατελείωτες ώρες σε συζητήσεις για να τηρούνται ισορροπίες και δεν ανέχομαι από κανέναν να μου λέει για οπαδικά γυαλιά.

Τέλεια. Να παραδειγματιζονται και οι νεότεροι μην τυχόν ξεφύγει το πράγμα. Μην μας την λέει και ο κάθε γαυρος.

Καλή συνέχεια σε φίλους που είπαμε δύο κουβέντες χωρίς παρωπιδες και καχυποψία.

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary

Κυρ Οκτ 01, 2023 10:39 pm

jazz thrilos έγραψε:
Κυρ Οκτ 01, 2023 10:36 pm
shtarkws έγραψε:

Τέλεια. Να παραδειγματιζονται και οι νεότεροι μην τυχόν ξεφύγει το πράγμα. Μην μας την λέει και ο κάθε γαυρος.

Καλή συνέχεια σε φίλους που είπαμε δύο κουβέντες χωρίς παρωπιδες και καχυποψία.
Τις εξυπνάδες και την κρυμμένη οπαδικη καφρίλα στο τουιτερ.

0

Oι κανονισμοί του forum

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Οκτ 01, 2023 10:45 pm

Μπαλτσεροσκι θέλει χρόνο και δουλειά.. Είναι σοφτ αποφεύγει επαφές και έχει θέματα σε δύναμη και διεκδίκηση ριμπάουντ.Αυτη τη στιγμή πιστεύω είναι για τρίτος.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2486
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Οκτ 01, 2023 10:45 pm

jazz thrilos έγραψε:
Κυρ Οκτ 01, 2023 8:35 pm
Μπορεί να βγει κάποιος φίλος του Παναθηναικου που έκραζε τον Παπαγιαννη κι έλεγε χίλιες φορές Μπαλτσεροφσκι, πόσο χειρότερος να είναι, και άλλα τέτοια ωραία, να μας κάνει μια ανάλυση αφενος για την πρώτη παρουσία του Πολωνού απέναντι στους ψηλούς του Ολυμπιακου και αφετέρου για το που ακριβώς υπερτερεί ο παιχτης από τον Παπαγιαννη;

Η παράκληση απευθύνεται μόνο σε φίλους του Παναθηναικου που έκραζαν ανηλεως τον Έλληνα σέντερ και πανηγύριζαν όταν έφυγε.
Παρών (σχεδόν). Ο Παπαγιάννης *τώρα* είναι καλύτερος παίκτης από τον Μπαλτσε. Λογικό καθώς έχει και (αρκετά) μεγαλύτερη εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο. Η σχέση ΠΑΟ-Παπαγιαννη όμως έμοιαζε λίγο δυσλειτουργική. Και ο παίκτης δεν έπαιζε τίποτα, και η ομάδα ήταν χάλια, και ο κόσμος γκρίνιαζε κλπ.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε να κρατήσει τον Παπαγιαννη όμως αυτός επέλεξε να πάει αλλού. Για μένα καλά έκανε γιατί όταν είσαι σε μια τέτοια σχέση, ίσως είναι καλό να απομακρυνθείς λίγο για το καλό και των δύο πλευρών.

Για να απαντήσω στην ερώτηση σου λοιπόν, χάρηκα που έφυγε ο Παπαγιάννης, αλλά δεν θα με χαλάσει να τον ξαναδώ στην ομάδα. Ο Μπαλτσε μοιάζει ωραίο prospect (με το ρίσκο που περιλαμβάνει αυτό). Κατά τα άλλα, με ή χωρίς Παπαγιάννη, τα ίδια έχουμε κάνει προς το παρόν. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα γιατί τελικά μπορεί να είμαστε κερδισμένοι σε βάθος χρόνου.

0
Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar

Κυρ Οκτ 01, 2023 10:57 pm

Ο ΠΑΟ θέλει τριάρι βασικό παίχτη αξίας. Φοντεκιο πχ. Μιχαιλιουκ κλπ.. Τεσσαρι με Μήτογλου θα ήταν καλύτερος στο ριμπάουντ. Χουαντσο Λεσορτ δύναμη. Σλούκας Βιλντοζα θα ανέβουν αλλά αμυντικά θα έχουν θέματα.

0
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Οκτ 01, 2023 11:01 pm

shtarkws έγραψε:
jazz thrilos έγραψε:

Ωραία πράγματα.

αυτή είναι μια αντίδραση που δε περίμενα ότι θα έβλεπα στο basketforum.

τα "δεν ανέχομαι από κανέναν" και γι' αυτό "αποβάλλεσαι από το φόρουμ" για ένα σχόλιο για οπαδικά γυαλιά είναι ακραία αντίδραση απολυταρχικού τύπου και επειδή έχω αλλεργία σε κάτι τέτοια σας χαιρετώ και εγώ από την πλευρά μου μέχρι να ζητήσει συγγνώμη ο αντμίν και να αλλάξει η απόφαση.

καλή συνέχεια σε όλους!

TakeshyKurosawa1

allstar

Κυρ Οκτ 01, 2023 11:05 pm

Ο Παπαγιάννης δεν είναι για 1,5 το χρόνο. Τον εκθέτει κάθε αξιόλογος ψηλός..

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary

Κυρ Οκτ 01, 2023 11:12 pm

austerity_blues έγραψε:
shtarkws έγραψε:

τα "δεν ανέχομαι από κανέναν" και γι' αυτό "αποβάλλεσαι από το φόρουμ" για ένα σχόλιο για οπαδικά γυαλιά είναι ακραία αντίδραση απολυταρχικού τύπου και επειδή έχω αλλεργία σε κάτι τέτοια σας χαιρετώ και εγώ από την πλευρά μου μέχρι να ζητήσει συγγνώμη ο αντμίν και να αλλάξει η απόφαση.

καλή συνέχεια σε όλους!
Μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα καταλαβαίνω πολυ καλά ποιος είναι καλοπροαιρετος και ποιος όχι.

Εκπτώσεις σε αυτά που πιστεύω δεν κάνω και δεν ανέχομαι από κανέναν να μου κάνει μαθήματα ήθους.

Όποιος θέλει να αποχωρήσει είναι ελεύθερος.

1
1 Εικόνα

Oι κανονισμοί του forum

basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Οκτ 01, 2023 11:13 pm

austerity_blues έγραψε:

καλή συνέχεια σε όλους!
Yγιής αντίδραση, από τον μπλούζμαν.

Δεν είχα βάλει ως τώρα δάχτυλο να δείχνει προς τα κάτω, μιας και το θεωρούσα περιττό.
Το έκανα κι αυτό, στο σχόλιο του διαχειριστή που είναι από τα πλέον άστοχα που έχω διαβάσει στο φόρουμ.

8
8 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2486
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Οκτ 01, 2023 11:33 pm

Δεν ξέρω αν σε πέτυχε σε κακή φάση μοντ αλλά πραγματικά μοιάζει λίγο υπερβολική η αντίδρασή σου.

8
8 Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”