Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Οκτ 02, 2023 12:01 am

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Οκτ 01, 2023 11:33 pm
Δεν ξέρω αν σε πέτυχε σε κακή φάση μοντ αλλά πραγματικά μοιάζει λίγο υπερβολική η αντίδρασή σου.
Θα συμφωνήσω κι είμαι από αυτούς που και το συμπαθούν το Σωκράτη και καταλαβαίνουν πως ο ρόλος του μοντ είναι άχαρος και πολλές φορές δυσάρεστος για να διατηρεί το φόρουμ το επίπεδο που έχει (που δεν είναι ιδεατό αλλά είναι όσαη σε σχέση με το τι βλέπει κανείς στο ελληνικό ίντερνετ).

Αύριο με κρύο κεφάλι ίσως το δει κι αυτός έτσι. Όλοι κάποτε εκνευριζόμαστε και κάνουμε πράγματα που εμτανιώνουμε, ουδείς άσφαλτος, που είπε και η Άντζελα. :peace:

9
9 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Οκτ 02, 2023 12:07 am

yorgos έγραψε:

Θα συμφωνήσω κι είμαι από αυτούς που και το συμπαθούν το Σωκράτη και καταλαβαίνουν πως ο ρόλος του μοντ είναι άχαρος και πολλές φορές δυσάρεστος για να διατηρεί το φόρουμ το επίπεδο που έχει (που δεν είναι ιδεατό αλλά είναι όσαη σε σχέση με το τι βλέπει κανείς στο ελληνικό ίντερνετ).

Αύριο με κρύο κεφάλι ίσως το δει κι αυτός έτσι. Όλοι κάποτε εκνευριζόμαστε και κάνουμε πράγματα που εμτανιώνουμε, ουδείς άσφαλτος, που είπε και η Άντζελα. :peace:
To ζήτημα είναι πως δεν έκανε χρήση της ιδιότητάς του για να φέρει σε τάξη το φόρουμ.
¨Εκανε χρήση της ιδιότητάς του επί προσωπικού.

Από τις κακές βραδιές του φόρουμ.

Και δικαιοσύνη γι' όλους που έλεγαν κι οι Μετάλικα.

Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε Γιώργο.
Και το δικό σου σχόλιο αλλά και του ΝίκουτουΑστέρι, είναι με το γάντι. Δουλειά δεν γίνεται με το γάντι πάντα. Όταν έχουμε αδικία. Κι απόψε είχαμε. Και δεν είναι η πρώτη φορά.

Τώρα, είναι πολύ πιθανό να δω "καλά κι εσύ γιατί ξαναμπήκες;".
Θα προσπερνάνε όμως το γεγονός πως ξαναμπήκα και νερό στο κρασί μου δεν ξανα- βάζω.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Δευ Οκτ 02, 2023 12:09 am

basket72 έγραψε:
yorgos έγραψε:

To ζήτημα είναι πως δεν έκανε χρήση της ιδιότητάς του για να φέρει σε τάξη το φόρουμ.

Και το δικό σου σχόλιο αλλά και του ΝίκουτουΑστέρι, είναι με το γάντι. Δουλειά δεν γίνεται με το γάντι πάντα. Όταν έχουμε αδικία. Κι απόψε είχαμε. Και δεν είναι η πρώτη φορά.

Θα προσπερνάνε όμως το γεγονός πως ξαναμπήκα και νερό στο κρασί μου δεν ξανα- βάζω.
Mε το γάντι λύνονται τα προβλήματα. Γνώμη μου.

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
basket72

senior

Δευ Οκτ 02, 2023 12:12 am

yorgos έγραψε:
Δευ Οκτ 02, 2023 12:09 am

Mε το γάντι λύνονται τα προβλήματα. Γνώμη μου.
Καλά, αλλά για δες λίγο πάλι την όλη στιχομυθία, και θα καταλάβεις γιατί δεν στέκει αυτό "περί μοντ που έχει δύσκολο έργο".

Το "γάντι" στο είπα για να συνεννοηθούμε στα γρήγορα, γιατί βλέπω να έρχεται "γύψος¨. :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2465
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Οκτ 02, 2023 12:17 am

basket72 έγραψε:
yorgos έγραψε:

Ναι, είναι με το γάντι γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι τραβάει ο καθένας μας πίσω από την οθόνη. Όλοι μας κάνουμε αγαρμπιές καμία φορά, δεν θα πάρω το δικράνι χωρίς καμία περαιτέρω εξήγηση. Μπορεί αύριο να πει «Σορι μάγκες, δεν ήμουν καλά χθες» ή μπορεί να πει «Το φόρουμ είναι δικό μου και κάνω ο,τι γουστάρω». Προτιμότερο είναι για μένα να δίνω το benefit of the doubt (που λένε στο χωριό της γυναίκας μου) ειδικά για κάποια μέλη με κάποια ιστορία, παρά να βγάζω συμπεράσματα στα γρήγορα.

Μαζί σου ότι το non-violence του King δεν λύνει και πολλά στην κοινωνία, αλλά σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων μπορεί να είναι η καλύτερη λύση.

5
5 Εικόνα
Εικόνα
thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Οκτ 02, 2023 12:21 am

Θα συμφωνήσω όσο δεν πάει με τους προλαλησαντες.

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 505
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Δευ Οκτ 02, 2023 12:23 am

Νομίζω πως όσοι συμμετέχουμε σε τακτική βάση στο φόρουμ, έχουμε σχηματίσει μια γνώμη ως προς το ποια μέλη προσπαθούν να συνεισφέρουν επικοδομητικά και ποια επιδιώκουν να "δυναμιτίζουν" το κλίμα.

Πιστεύω ότι ο jazz thrillos ανήκει στην πρώτη κατηγορία και είναι κρίμα να αντιμετωπίζεται τόσο αυστηρά για μία άστοχη τοποθέτησή του.

9
9 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leo_98 την Δευ Οκτ 02, 2023 12:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
basket72

senior

Δευ Οκτ 02, 2023 12:29 am

nikolas_asteri έγραψε:

Ναι, είναι με το γάντι γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι τραβάει ο καθένας μας πίσω από την οθόνη. Όλοι μας κάνουμε αγαρμπιές καμία φορά, δεν θα πάρω το δικράνι χωρίς καμία περαιτέρω εξήγηση. Μπορεί αύριο να πει «Σορι μάγκες, δεν ήμουν καλά χθες» ή μπορεί να πει «Το φόρουμ είναι δικό μου και κάνω ο,τι γουστάρω». Προτιμότερο είναι για μένα να δίνω το benefit of the doubt (που λένε στο χωριό της γυναίκας μου) ειδικά για κάποια μέλη με κάποια ιστορία, παρά να βγάζω συμπεράσματα στα γρήγορα.

Μαζί σου ότι το non-violence του King δεν λύνει και πολλά στην κοινωνία, αλλά σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων μπορεί να είναι η καλύτερη λύση.

Το είπα και στον Γιώργο.
Επέλεξα το "γάντι¨" για να είναι πιο άμεσο.
Αφενός η ώρα, αφετέρου ο επικείμενος "γύψος" που βλέπω να μου ξανα-μπαίνει επειδή υπερασπίζομαι συμφορουμίτη μου ή το ίδιο το φόρουμ από ποστ απείρως χειρότερα από κείνο το "οπαδικά γυαλιά" που χρησιμοποίησε ο "Τζαζθρύθλος".

Αν δεν ήταν ο διαχειριστής στη θέση του, θα του είχατε μιλήσει αλλιώς. Δεν επρόκειτο για υπερβολή ή αγαρμπιά (όπως γράφεις).

Αλλά για κατάχρηση εξουσίας. Που λένε κι οι πάνκηδες στα τραγούδια τους και τις κονκάρδες τους.

Ουγκ.
Καθιστό αρκούδι μίλησε. :D

Καλό μπασκετάκι να βλέπουμε.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Δευ Οκτ 02, 2023 12:35 am

basket72 έγραψε:
Αν δεν ήταν ο διαχειριστής στη θέση του, θα του είχατε μιλήσει αλλιώς.
Δεν έχεις δίκιο εδώ. Δεν έχει να κάνει με την ιδιότητα αλλά με τα γραφόμενα και τη διάρκεια.

Αν δηλαδή ο εσύ, ο Γιώργος, ο AlexD γυρίσετε αύριο και γαμωσταυρίσετε κάνα μέλος θα πω «ώπα, κάτι πρέπει να παίζει εδώ, δεν είναι νορμαλ αυτό». Αν όμως το πει κάνας τυχάρπαστος που μόλις μπήκε, ε ναι, δεν θα του κάνω την ίδια «χάρη».

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2785
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Οκτ 02, 2023 12:36 am

basket72 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Το είπα και στον Γιώργο.
Επέλεξα το "γάντι¨" για να είναι πιο άμεσο.
Αφενός η ώρα, αφετέρου ο επικείμενος "γύψος" που βλέπω να μου ξανα-μπαίνει επειδή υπερασπίζομαι συμφορουμίτη μου ή το ίδιο το φόρουμ από ποστ απείρως χειρότερα από κείνο το "οπαδικά γυαλιά" που χρησιμοποίησε ο "Τζαζθρύθλος".

Αν δεν ήταν ο διαχειριστής στη θέση του, θα του είχατε μιλήσει αλλιώς. Δεν επρόκειτο για υπερβολή ή αγαρμπιά (όπως γράφεις).

Αλλά για κατάχρηση εξουσίας. Που λένε κι οι πάνκηδες στα τραγούδια τους και τις κονκάρδες τους.

Ουγκ.
Καθιστό αρκούδι μίλησε. :D

i stand with you and jazz.

Απλα δεν υπαρχει πλεον κατι να πω που δεν ηδη ειπωθει.

3
3 Εικόνα
basket72

senior

Δευ Οκτ 02, 2023 12:38 am

nikolas_asteri έγραψε:

Δεν έχεις δίκιο εδώ. Δεν έχει να κάνει με την ιδιότητα αλλά με τα γραφόμενα και τη διάρκεια.

Αν δηλαδή ο εσύ, ο Γιώργος, ο AlexD γυρίσετε αύριο και γαμωσταυρίσετε κάνα μέλος θα πω «ώπα, κάτι πρέπει να παίζει εδώ, δεν είναι νορμαλ αυτό». Αν όμως το πει κάνας τυχάρπαστος που μόλις μπήκε, ε ναι, δεν θα του κάνω την ίδια «χάρη».
Βρε Νικ μου δες λίγο τον όλο διάλογο.
Για ένα "οπαδικά γυαλιά" τον απέβαλε από το φόρουμ.
Ποια υπερβολή και ποια κακή μέρα μου λέτε;

Αποφασίζω και διατάζω κι όποιος θέλει είναι μαζί μου ή είναι εναντίον μου.
Γκέγκε;

Έτσι μας είπε απόψε ο διαχειριστής.
Καληνύχτες.

3
3 Εικόνα
basket72

senior

Δευ Οκτ 02, 2023 12:39 am

reignman έγραψε:
Δευ Οκτ 02, 2023 12:36 am

i stand with you and jazz.

Απλα δεν υπαρχει πλεον κατι να πω που δεν ηδη ειπωθει.
Μπράβο ρε μάγκα.
Με την καλή έννοια.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Δευ Οκτ 02, 2023 12:40 am

Αν δεν ήταν ο διαχειριστής στη θέση του, θα του είχατε μιλήσει αλλιώς.

Λάθος υπόθεση, υπάρχουμε και μερικοί που γενικώς είμαστε ψύχραιμοι.
Δεν επρόκειτο για υπερβολή ή για αδικία (όπως γράφεις).

Αλλά για κατάχρηση εξουσίας.
Η κατάχρηση εξουσίας υπερβολή και αδικία είναι κι αυτή.

Και όταν τσακωνόμαστε να τα ξαναβρίσκουμε, η ζωή παραείναι μικρή για χαζομάρες. Εδώ είμαστε να λέμε τα μπασκετικά μας, να γελάμε, να παίρνουμε τροφή για σκέψη, να γράφουμε και καμιά παπαριά. Που μερικοί το τελευταίο το κάνουμε με συνέπεια :imnewhere: , αλλά δε γίνεται για μια άδικη απόφαση (τέτοια ήταν) να μη δώσω στον άλλον δεύτερη και τρίτη ευκαιρία επειδή έκανε κατάχρηση εξουσίας μία ή δυο φορές στις πολλές παρεμβάσεις που καλείται να κάνει. Η εξουσία είναι δύσκολο πράγμα να τη διαχειριστείς, εγώ την αποφεύγω. Να στηρίξω το θύμα της κατάχρησης εξουσίας ναι (αυτό που έκανα), δεν απαιτώ από το διαχειριστή της εξουσίας να είναι σούπερμαν, άνθρωπος είναι κι αυτός. Κι εγώ έχω γράψει πράγματα που έχω μετανιώσει εδώ μέσα, συμβαίνει. Και λάθος αποφάσεις παίρνουμε και αδικίες κάνουμε. Όλα μέρη της ανθρώπινης φύσης είναι. Αλλιώς να το ρίξουμε στην ΑΙ να το κλείσουμε το μαγαζί (της ζωής).

4
4 Εικόνα

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Δευ Οκτ 02, 2023 12:43 am

basket72 επειδή έχεις αναφέρει την λέξη γύψο κάμποσες φορές θα σου πω κάτι.

Μπορεί να είμαι λάθος, μπορεί να είμαι σωστός

Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν είμαι κολοτουμπας

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Δευ Οκτ 02, 2023 12:49 am

basket72 έγραψε:
Δευ Οκτ 02, 2023 12:38 am
nikolas_asteri έγραψε:

Βρε Νικ μου δες λίγο τον όλο διάλογο.
Για ένα "οπαδικά γυαλιά" τον απέβαλε από το φόρουμ.
Ποια υπερβολή και ποια κακή μέρα μου λέτε;

Αποφασίζω και διατάζω κι όποιος θέλει είναι μαζί μου ή είναι εναντίον μου.
Γκέγκε;

Έτσι μας είπε απόψε ο διαχειριστής.
Καληνύχτες.
Ε σου λέω, μπορεί να είναι σφάλμα. Όλοι τραβάμε ζόρια και είναι μερικές μέρες που δεν αντέχονται. Διαφορετικοί άνθρωποι διαχειρίζονται διαφορετικά αυτές τις μέρες. Σε φορουμ είμαστε, δεν είναι ο Άρειος Πάγος. Είπα βέβαια, μπορεί απλά και να πει «Όλα καλά μάγκες, δεν τρέχει τίποτα, οποίος λέει κάτι που δεν μου αρέσει τον διώχνω» και τότε ναι οκ, να βγούμε στους δρόμους. Γενικά συμφωνώ με τον Γιώργο οπότε δεν θα γράψω τα ίδια με άλλες λέξεις :D

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”