Ακολουθώ την απόφασή σου , δεν έχει νόημα να εξηγήσω τους λόγους, δε θέλω να επηρεάσω άλλους σχολιαστές ήδη είχα μειώσει τον σχολιασμό και επιστρέφω στην απλή ανάγνωση σχολίων. Τα οπαδικά γυαλιά ήταν απάντηση στο προβοκατόρικα σχόλια, δηλαδή ακόμα χειρότερα γιατί αντικειμενικά καλύτερα να είσαι οπαδός παρά προβοκάτορας. Περιμένω τα αυτονόητα....austerity_blues έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 11:01 pmαυτή είναι μια αντίδραση που δε περίμενα ότι θα έβλεπα στο basketforum.shtarkws έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 10:33 pm
Και εγώ είμαι στο φόρουμ τα διπλασια χρόνια από εσένα, αφού το μετράμε έτσι, έχω αφιερώσει ατελείωτες ώρες σε συζητήσεις για να τηρούνται ισορροπίες και δεν ανέχομαι από κανέναν να μου λέει για οπαδικά γυαλιά.
Και επειδή στο είπα ήδη ότι δεν δεχθώ τέτοια σχόλια αποβάλλεσαι από το φόρουμ
τα "δεν ανέχομαι από κανέναν" και γι' αυτό "αποβάλλεσαι από το φόρουμ" για ένα σχόλιο για οπαδικά γυαλιά είναι ακραία αντίδραση απολυταρχικού τύπου και επειδή έχω αλλεργία σε κάτι τέτοια σας χαιρετώ και εγώ από την πλευρά μου μέχρι να ζητήσει συγγνώμη ο αντμίν και να αλλάξει η απόφαση.
καλή συνέχεια σε όλους!
Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
4
4

- shaq7
- Reactions: 5683
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνω και εγω με τους περισσοτερους οτι ηταν αδικη η αποβολη και μαλιστα σε καποιον χρηστη που ειναι χρονια εδω μεσα και δεν θυμαμαι να εχει προκαλεσει ποτε..Ειδικα οταν εχουμε 3-4 ατομα που καθε λιγο και λιγακι μας κανουν οπα την κουβεντα και λενε τα ιδια πραγματα χωρις να παιρνουν φαουλ καλα καλα..
12
12

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Είχα από χθες να μπω και βλέπω αυτό.. με όλο το συμπάθιο, είσαι απαράδεκτος στο συγκεκριμένο θέμα και γενικά σε θεωρούσα αρκετά δίκαιο ως μοντ. Έχουν ειπωθεί πολυ χειρότερα στο φορουμ τα 6 χρονιά που είμαι εδώ και δεν έχει πέσει καρφίτσα. Ελπίζω το πρωί να καταλάβεις τι έκανες, καλύτερα κολοτουμπας πάρα ξεροκέφαλος, ειδικά όταν είσαι λάθος και στο λεει όλο το φορουμ. Έπεσα από τα σύννεφα τι να πω... εδώ μπαίνω για να κάνουμε πλακιτσα για το μπασκετακι, οχι για να βλέπω κάτι τέτοιες "αχαρακτήριστες" συμπεριφορές.shtarkws έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 10:33 pmΚαι εγώ είμαι στο φόρουμ τα διπλασια χρόνια από εσένα, αφού το μετράμε έτσι, έχω αφιερώσει ατελείωτες ώρες σε συζητήσεις για να τηρούνται ισορροπίες και δεν ανέχομαι από κανέναν να μου λέει για οπαδικά γυαλιά.jazz thrilos έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 01, 2023 10:28 pm
Δεν ξέρω αν αποκαλείς εμένα αντικειμενικο, αλλά σου λέω ότι δεν ειμαι, ειμαι Ολυμπιακός. Μου αρεσει και το μπασκετ ομως και δεν ξυπνησα μια μερα μετα απο 7 χρονια στο φορουμ για να προβοκαρω εσενα και οσους θεωρουσατε τον Παπαγιαννη παλτο. Κι επισης επίτρεψέ μου να σου πω ότι εσύ φοράς οπαδικα γυαλια του χειριστου είδους κατά τη γνώμη μου. Το ειδαμε και στις χθεσινές σου παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια του τελικού.
Τι σημαινει ότι δεν ξαναδεχθεις τέτοιου είδους σχολια; Σημαίνει ότι θα μπορείς εσύ ελεύθερα να με χαρακτηρίζεις προβοκάτορα κι εγώ να σου λέω ευχαριστω; Δείχνεις πολύ λιγη ανοχή σε ότι δεν βολεύει την ομάδα σου και δεν διστάζεις να κάνεις προσωπικούς χαρακτηρισμους σε ανθρώπους που δεν ξέρεις απλά επειδή δεν συμφωνείς μαζί τους. Και κερασακι;; Απειλείς εμμέσως ότι "δεν θα δεχθείς ξανα".
Ωραία πράγματα.
Και επειδή στο είπα ήδη ότι δεν δεχθώ τέτοια σχόλια αποβάλλεσαι από το φόρουμ
Θα απέχω και εγώ από το φόρουμ μέχρι να παρθεί πίσω η αποβολή του συγκεκριμένου συμφουρμιτη. Καλό σας βράδυ!
10
10

- τουλουμπα
- Reactions: 3980
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
το να διαβαζουμε μετα απο καθε ηττα παναθηναικους να γραφουν για τον παπαγιαννη παει και ερχεται
αλλα να τον μνημονευουν και οι ολυμπιακοι ε δεν παλευεται
οπως το εχω ξαναγραψει αν τον ηθελαν τοσο πολυ ας τον περνανε
εντωμεταξυ για να δειτε ποσο ακυρο ειναι το προμοτορισμα ο κωστας εκανε οσα δεν ειχε κανει ο παπαγιαννης εδω και 2 χρονια με αντιπαλο τον φαλ
δηλαδη μεχρι και η στιγμη του προμοταρισματος ειναι ακυρη
αλλα να τον μνημονευουν και οι ολυμπιακοι ε δεν παλευεται
οπως το εχω ξαναγραψει αν τον ηθελαν τοσο πολυ ας τον περνανε
εντωμεταξυ για να δειτε ποσο ακυρο ειναι το προμοτορισμα ο κωστας εκανε οσα δεν ειχε κανει ο παπαγιαννης εδω και 2 χρονια με αντιπαλο τον φαλ
δηλαδη μεχρι και η στιγμη του προμοταρισματος ειναι ακυρη
2
2

- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω ότι ο όρος "προβακαδόρικη ερώτηση" είναι δα και τόσο μεμπτός πάντως. Γραπτός λόγος είναι, δεν είμαστε μπροστά όλοι να βλέπουμε την έκφραση του άλλου όταν μιλάει. Νομίζω αν ήμασταν face to face θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Γενικά δυσάρεστη βραδιά αλλά δε βρίσκω κάτι το ανεπανόρθωτο, κρίμα να τα χαλάσουμε για ψύλλου πήδημα. Αυτά και δε βρίσκω λόγο να το επεκτείνουμε άλλο, υπάρχουν και τα πμ.
Στο αθλητικό κομμάτι, περιμένω αντιδράσεις ΔΓ. Θυμάμαι σε κάτι ήττες πέρυσι που ανεβαζε ιστορίες την ώρα που έκανε ποδήλατο κι έβλεπε ένα ματς που χάναμε από το ΠΕριστέρι κι έλεγε "καλά, παίζει εγώ να έχω ιδρώσει περισσότερο". Αν δε σχολιάσει καθόλου θα το θεωρήσω βήμα προόδου. Δε θα πόνταρα και το μεροκάματό μου πάντως.
Στο αθλητικό κομμάτι, περιμένω αντιδράσεις ΔΓ. Θυμάμαι σε κάτι ήττες πέρυσι που ανεβαζε ιστορίες την ώρα που έκανε ποδήλατο κι έβλεπε ένα ματς που χάναμε από το ΠΕριστέρι κι έλεγε "καλά, παίζει εγώ να έχω ιδρώσει περισσότερο". Αν δε σχολιάσει καθόλου θα το θεωρήσω βήμα προόδου. Δε θα πόνταρα και το μεροκάματό μου πάντως.
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- SteveNashidis
- Reactions: 3027
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μετά από πολύωρες συζητήσεις και επαφές με όλες τις πλευρές:
Να επισημάνω ότι η αιτία όλων αυτών υπάρχει στην προϊστορία αντίστοιχων ποστ( όποιος θέλει τα ψάχνει στο σύντομο παρελθόν και που αγνοούσαμε) του συγκεκριμένου χρήστη και δεν είναι μόνο το προχθεσινό.
Αποφασίστηκε από όλη την διαχειριστική ομάδα:
Η ποινή του JazzThrylos να μειωθεί σε τρία φάουλ και 15 μέρες εκτός για τα παραπάνω που έγραψα.
Ο basket72 1 φάουλ και 15 μέρες εκτός για τις αναφορές σε γύψους.
Αυστηρή προφορική προειδοποίηση στον χρήστη τουλουμπα, σχετικά με το ολυμπιακοί που σχολιάζουν τα του Παναθηναϊκού.
Υπογραμμίζεται ότι μελλοντική αντίστοιχη συμπεριφορά προς στον admin, τους captains, ή τους mods θα έχει αντίστοιχες ποινές, ειδικά προς τον admin.
Η ακεραιότητα του φόρουμ παραμένει σε πρώτη προτεραιότητα ακόμα και αν προκαλεί αδικίες η υποκειμενική μας κρίση.
Η ελεύθερη έκφραση σε οποιαδήποτε νήμα από οποιονδήποτε φίλαθλο δεν διαπραγματεύεται. Έμμεσες αναφορές σε φασιστικές πρακτικές δεν είναι αποδεκτή.
Ζήτω προσωπικά συγγνώμη για όσους αναστατώθηκαν και θα ήθελα να μην αποχωρήσει κανένας. Παρολαυτα αν κάποιος νομίζει ότι αδικείται θα σεβαστώ την απόφαση του.
Τονίζω ότι όταν η συζήτηση μένει μπασκετική δεν γίνονται παρόμοια σκηνικά.
Ζητείται επίσης όποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει moderator στα του Παναθηναϊκού, υπάρχει γλύκα και μέλι
.
Αν υπήρχε δεν θα είχε προχωρήσει το θέμα.
Οι ποινές δε διαπραγματεύονται και θα περαστούν αργότερα.
Βάση κανονισμού όλες οι ποινές επαναξιολογουνται στις διακοπές.
Να επισημάνω ότι η αιτία όλων αυτών υπάρχει στην προϊστορία αντίστοιχων ποστ( όποιος θέλει τα ψάχνει στο σύντομο παρελθόν και που αγνοούσαμε) του συγκεκριμένου χρήστη και δεν είναι μόνο το προχθεσινό.
Η ποινή του JazzThrylos να μειωθεί σε τρία φάουλ και 15 μέρες εκτός για τα παραπάνω που έγραψα.
Αυστηρή προφορική προειδοποίηση στον χρήστη τουλουμπα, σχετικά με το ολυμπιακοί που σχολιάζουν τα του Παναθηναϊκού.
Υπογραμμίζεται ότι μελλοντική αντίστοιχη συμπεριφορά προς στον admin, τους captains, ή τους mods θα έχει αντίστοιχες ποινές, ειδικά προς τον admin.
Η ακεραιότητα του φόρουμ παραμένει σε πρώτη προτεραιότητα ακόμα και αν προκαλεί αδικίες η υποκειμενική μας κρίση.
Η ελεύθερη έκφραση σε οποιαδήποτε νήμα από οποιονδήποτε φίλαθλο δεν διαπραγματεύεται. Έμμεσες αναφορές σε φασιστικές πρακτικές δεν είναι αποδεκτή.
Ζήτω προσωπικά συγγνώμη για όσους αναστατώθηκαν και θα ήθελα να μην αποχωρήσει κανένας. Παρολαυτα αν κάποιος νομίζει ότι αδικείται θα σεβαστώ την απόφαση του.
Ζητείται επίσης όποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει moderator στα του Παναθηναϊκού, υπάρχει γλύκα και μέλι

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

όπως προσπάθησα να κάνω από την πρώτη στιγμή που γράφτηκα στο φόρουμ έτσι και τώρα σέβομαι απόλυτα τους κανόνες του και επειδή αυτά τα "υπεράνω όλων ο αντμίν και η κρίση του" με βρίσκουν αντίθετο και δε μπορώ να αγνοήσω ότι μου θυμίζουν φασιστικές πρακτικές που ξεκάθαρα δε συμβαδίζουν με την προστασία της ελεύθερης έκφρασης, θα ήθελα να σβήσετε το λογαριασμό μου όταν μπορείτε. λίγο που έψαξα δε μπορώ να το κάνω μόνος μου αν και νομίζω ότι θα έπρεπε να μπορούσα βάσει GDPR (αν κάνω λάθος συγγνώμη).SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Οκτ 03, 2023 11:42 amΥπογραμμίζεται ότι μελλοντική αντίστοιχη συμπεριφορά προς στον admin, τους captains, ή τους mods θα έχει αντίστοιχες ποινές, ειδικά προς τον admin.
- reignman
- Reactions: 2786
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
i will follow suit.austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Οκτ 03, 2023 12:00 pmόπως προσπάθησα να κάνω από την πρώτη στιγμή που γράφτηκα στο φόρουμ έτσι και τώρα σέβομαι απόλυτα τους κανόνες του και επειδή αυτά τα "υπεράνω όλων ο αντμίν και η κρίση του" με βρίσκουν αντίθετο και δε μπορώ να αγνοήσω ότι μου θυμίζουν φασιστικές πρακτικές που ξεκάθαρα δε συμβαδίζουν με την προστασία της ελεύθερης έκφρασης, θα ήθελα να σβήσετε το λογαριασμό μου όταν μπορείτε. λίγο που έψαξα δε μπορώ να το κάνω μόνος μου αν και νομίζω ότι θα έπρεπε να μπορούσα βάσει GDPR (αν κάνω λάθος συγγνώμη).SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Οκτ 03, 2023 11:42 amΥπογραμμίζεται ότι μελλοντική αντίστοιχη συμπεριφορά προς στον admin, τους captains, ή τους mods θα έχει αντίστοιχες ποινές, ειδικά προς τον admin.
Παρακαλω να γινει διαγραφη του λογαριασμου μου.
10
4
3
3

- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Το ζήτημα μπαίνει (ηθελημένα;) σε λάθος βάση.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Οκτ 03, 2023 11:42 amΜετά από πολύωρες συζητήσεις και επαφές με όλες τις πλευρές:
Ζητείται επίσης όποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει moderator στα του Παναθηναϊκού, υπάρχει γλύκα και μέλι.
Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί ο admin εν θερμώ και επί προσωπικού να αποβάλλει κάποιον από το φόρουμ.
Η απάντηση πρέπει να είναι ένα ξεκάθαρο και χωρίς αστερίσκους "όχι".
Αντί η υπόλοιπη διαχειριστική ομάδα να τραβήξει το αυτί του admin (και αυτός δικαιούται να κάνει λάθη) επέλεξε τη μεσοβέζικη στάση: δεν ζητάμε καμιά συγγνώμη από τον αδίκως αποκλεισθέντα jazz thrilos, αλλά του ρίχνουμε μια χοντρή καμπάνα και μαζί μ' αυτόν και στον basket72 γιατί μίλησε για γύψους (που τελικά επαληθεύτηκε!).
Μετά από αυτά, διαμαρτυρόμενος για όλα τα παραπάνω απέχω από τις συζητήσεις του φόρουμ μέχρις ότου η διαχειριστική ομάδα κάνει την αυτοκριτική της και αποφασίσει εκ νέου να διαγράψει κάθε ποινή από τους παραπάνω συμφουρομίτες.
ΥΓ: Τρώμε στη μάπα καθημερινά διάφορα τρολ που αλωνίζουν ανενόχλητα το φόρουμ, για να μας πιάσει ξαφνικά η ευαισθησία μας και να τιμωρήσουμε μέλη που αρθρώνουν λόγο υποστηρίζοντας τις απόψεις τους.
8
7
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Παρακολουθώ το φόρουμ περίπου 10-12 χρόνια τώρα. Τα τελευταία 5 είμαι μάλιστα κι εγγεγραμμένο μέλος. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πραγματικά ενός ωραίος τόπος κόσμιας ανταλλαγής απόψεων.
Είναι κρίμα για μια ατυχή στιγμή, για την οποία η συντριπτική πλειοψηφία του φόρουμ έχει εκφράσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τη δυσαρέσκειά της, να χαθούν πολύτιμα μέλη του χώρου αυτού.
Mods & admins σκεφτείτε τα όλα ξανά με καθαρό κεφάλι για να βρεθεί μια δίκαιη για όλους λύση.
Είναι κρίμα για μια ατυχή στιγμή, για την οποία η συντριπτική πλειοψηφία του φόρουμ έχει εκφράσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τη δυσαρέσκειά της, να χαθούν πολύτιμα μέλη του χώρου αυτού.
Mods & admins σκεφτείτε τα όλα ξανά με καθαρό κεφάλι για να βρεθεί μια δίκαιη για όλους λύση.
4
1
3

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κανεις λάθη πολλά.lefpan έγραψε: ↑Τρί Οκτ 03, 2023 12:56 pmΤο ζήτημα μπαίνει (ηθελημένα;) σε λάθος βάση.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Οκτ 03, 2023 11:42 amΜετά από πολύωρες συζητήσεις και επαφές με όλες τις πλευρές:
Ζητείται επίσης όποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει moderator στα του Παναθηναϊκού, υπάρχει γλύκα και μέλι.
Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί ο admin εν θερμώ και επί προσωπικού να αποβάλλει κάποιον από το φόρουμ.
Η απάντηση πρέπει να είναι ένα ξεκάθαρο και χωρίς αστερίσκους "όχι".
Αντί η υπόλοιπη διαχειριστική ομάδα να τραβήξει το αυτί του admin (και αυτός δικαιούται να κάνει λάθη) επέλεξε τη μεσοβέζικη στάση: δεν ζητάμε καμιά συγγνώμη από τον αδίκως αποκλεισθέντα jazz thrilos, αλλά του ρίχνουμε μια χοντρή καμπάνα και μαζί μ' αυτόν και στον basket72 γιατί μίλησε για γύψους (που τελικά επαληθεύτηκε!).
Μετά από αυτά, διαμαρτυρόμενος για όλα τα παραπάνω απέχω από τις συζητήσεις του φόρουμ μέχρις ότου η διαχειριστική ομάδα κάνει την αυτοκριτική της και αποφασίσει εκ νέου να διαγράψει κάθε ποινή από τους παραπάνω συμφουρομίτες.
ΥΓ: Τρώμε στη μάπα καθημερινά διάφορα τρολ που αλωνίζουν ανενόχλητα το φόρουμ, για να μας πιάσει ξαφνικά η ευαισθησία μας και να τιμωρήσουμε μέλη που αρθρώνουν λόγο υποστηρίζοντας τις απόψεις τους.
Και συγνώμη ζητήθηκε, οχι μονο στον jazz και σε όλους.
Και ο χρήστης δεν αποβλήθηκε οριστικά.
Και τα τρολ τιμωρούνται (και ότι δε βλεπουμε , με μία αναφορά, εξετάζεται)
Και έγινε η εσωτερική συζήτηση στην διαχειριστική ομάδα.
Προφανώς και δε τα κανουμε όλα αυτά τέλεια ή 24/7!
Ο admin δεν ειναι πάνω από την ελεύθερη εκφραση των μελών, αλλά στην εφαρμογή των ποινών. Αυτό ξεκαθαρίστηκε και δεν ειναι διαπραγματεύσιμο. Μην διατυπώνετε διαφορετικά πράγματα από ότι είπα.
Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να ηρεμήσω όλες τις πλευρές. Ζητώ αυτοσυγκράτηση και να μην φυγει κανένας. Να το σκεφτεί 2-3 μέρες και αν θέλει να αποχωρήσει οριστικά να στείλει pm με καθαρότερο μυαλό.

@Sharp Shooter κανένα μέλος δεν χάνεται με τα σημερινά δεδομένα.
Case closed by me. Συνεχίζω μπασκετικά.
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- nikolas_asteri
- Reactions: 2478
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συμφωνήσω με lefpan, αυτή η απάντηση δεν έχει κάποια αντιστοιχία με το πρόβλημα από το οποίο δημιουργήθηκε. Συν τοις άλλοις, μπλέκει μέσα διάφορα πράγματα χωρίς λόγο. Στην αρχή ήμουν κι εγώ σε φάση "Επ κάποια παρεξήγηση έγινε εδώ, θα το ξανασκεφτούν τα παιδιά αύριο το πρωί, θα δωθούν οι απαραίτητες συγγνώμες και όλα καλά" αλλά τελικά δεν άλλαξε τίποτα. Μόνο κάτι μειώσεις ποινών (που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν εξαρχής). Δηλαδή το διβδόμαδο στον basket είναι εντελώς άστοχο.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Οκτ 03, 2023 11:42 amΜετά από πολύωρες συζητήσεις και επαφές με όλες τις πλευρές:
Edit (είδα το καινούριο ποστ): Λες ότι ζητήθηκε συγγνώμη από το jazz και από όλους; Πρώτον, δεν βλέπω κάτι (για το "όλους" λέω). Δύο, τι συγγνώμη είναι αυτή όταν τρώει 15 μέρες off και 3 foul;

Προφανώς και δεν τα κάνετε τέλεια ούτε ζητάει κανείς κάτι τέτοιο. Ειδικά αφού αποφεύγουμε κι εμείς να πάρουμε την ευθύνη του moderation. Αλλά στην προκειμένη, δεν διορθώθηκε κάτι. Το λάθος παρέμεινε.
Τα παιδιά που εξέφρασαν την επιθυμία να φύγουν, δεν είδαν κάτι να αλλάζει. Είδαν έναν αντμίν να νιώθει ότι δέχεται επίθεση και εκφράστηκε εντελώς άκομψα για τις συνέπειες αυτού που εξέλαβε ως προσβολή. Αυτό, δεν έχει αναφερθεί πουθενά στο ποστ σου άρα δεν ξέρω πως τους ζητάς να το "σκεφτούν καλύτερα".
Προσυπογράφω και το post του Sharp Shooter. Δεν γίνεται να μένουν εδώ κάτι άκυροι που γράφουν μόνο μπαρούφες με 5 ερωτηματικά και 10 τελείες και να μην μπορούμε να κάνουμε διάλογο με κάποιον που αρθρώνει δύο σωστές προτάσεις και για x,y λόγους ένιωσε αδικημένος.
Είναι κρίμα να χαλάει κάτι από ξεροκεφαλιά. Το να ζητήσεις συγγνώμη για μία κακή στιγμή δεν σε κάνει ούτε κωλοτούμπα, ούτε λιγότερο άντρα, ούτε σημαίνει ότι κάνεις εκπτώσεις στα πιστεύω σου.
6
5
1

- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το εχεις quotarei. Οταν εννοώ όλους, εννοώ ΟΛΟΥΣ. Δεν ήθελα με τίποτα να φτάσει η κατάσταση εδώ και συμφωνώ ότι η συγνώμη είναι απαραίτητη και ότι άλλο ανάφερες. Τονίζω πάντα να μένετε στο μπασκετικό και όχι στο προσωπικό.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Οκτ 03, 2023 1:54 pmΘα συμφωνήσω με lefpan, αυτή η απάντηση δεν έχει κάποια αντιστοιχία με το πρόβλημα από το οποίο δημιουργήθηκε. Συν τοις άλλοις, μπλέκει μέσα διάφορα πράγματα χωρίς λόγο. Στην αρχή ήμουν κι εγώ σε φάση "Επ κάποια παρεξήγηση έγινε εδώ, θα το ξανασκεφτούν τα παιδιά αύριο το πρωί, θα δωθούν οι απαραίτητες συγγνώμες και όλα καλά" αλλά τελικά δεν άλλαξε τίποτα. Μόνο κάτι μειώσεις ποινών (που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν εξαρχής). Δηλαδή το διβδόμαδο στον basket είναι εντελώς άστοχο.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Οκτ 03, 2023 11:42 amΜετά από πολύωρες συζητήσεις και επαφές με όλες τις πλευρές:
Edit (είδα το καινούριο ποστ): Λες ότι ζητήθηκε συγγνώμη από το jazz και από όλους; Πρώτον, δεν βλέπω κάτι (για το "όλους" λέω). Δύο, τι συγγνώμη είναι αυτή όταν τρώει 15 μέρες off και 3 foul;![]()
Προφανώς και δεν τα κάνετε τέλεια ούτε ζητάει κανείς κάτι τέτοιο. Ειδικά αφού αποφεύγουμε κι εμείς να πάρουμε την ευθύνη του moderation. Αλλά στην προκειμένη, δεν διορθώθηκε κάτι. Το λάθος παρέμεινε.
Τα παιδιά που εξέφρασαν την επιθυμία να φύγουν, δεν είδαν κάτι να αλλάζει. Είδαν έναν αντμίν να νιώθει ότι δέχεται επίθεση και εκφράστηκε εντελώς άκομψα για τις συνέπειες αυτού που εξέλαβε ως προσβολή. Αυτό, δεν έχει αναφερθεί πουθενά στο ποστ σου άρα δεν ξέρω πως τους ζητάς να το "σκεφτούν καλύτερα".
Προσυπογράφω και το post του Sharp Shooter. Δεν γίνεται να μένουν εδώ κάτι άκυροι που γράφουν μόνο μπαρούφες με 5 ερωτηματικά και 10 τελείες και να μην μπορούμε να κάνουμε διάλογο με κάποιον που αρθρώνει δύο σωστές προτάσεις και για x,y λόγους ένιωσε αδικημένος.
Είναι κρίμα να χαλάει κάτι από ξεροκεφαλιά. Το να ζητήσεις συγγνώμη για μία κακή στιγμή δεν σε κάνει ούτε κωλοτούμπα, ούτε λιγότερο άντρα, ούτε σημαίνει ότι κάνεις εκπτώσεις στα πιστεύω σου.
Δεν γίνεται όμως να μην μπουνε ποινές. Αυτό αποφασίστηκε και δεν αλλάζει.
Οι υπόλοιποι Mods/admin θα τοποθετητούν και αυτοί. Αυτοί μπορούν να απαντήσουν τις υπόλοιπες ερωτήσεις σου.
0