Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Οκτ 03, 2023 2:10 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 1:46 pm
Ο admin δεν ειναι πάνω από την ελεύθερη εκφραση των μελών, αλλά στην εφαρμογή των ποινών. Αυτό ξεκαθαρίστηκε και δεν ειναι διαπραγματεύσιμο. Μην διατυπώνετε διαφορετικά πράγματα από ότι είπα.
SteveNashidis έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 11:42 am
Υπογραμμίζεται ότι μελλοντική αντίστοιχη συμπεριφορά προς στον admin, τους captains, ή τους mods θα έχει αντίστοιχες ποινές, ειδικά προς τον admin.

Η ακεραιότητα του φόρουμ παραμένει σε πρώτη προτεραιότητα ακόμα και αν προκαλεί αδικίες η υποκειμενική μας κρίση.
Η ελεύθερη έκφραση σε οποιαδήποτε νήμα από οποιονδήποτε φίλαθλο δεν διαπραγματεύεται. Έμμεσες αναφορές σε φασιστικές πρακτικές δεν είναι αποδεκτή.
εγώ (και νομίζω και όλοι οι υπόλοιποι) είδα τον αντμίν να λέει το χρήστη jazz προβοκάτορα και ο τελευταίος να του απαντάει ότι φοράει οπαδικά γυαλιά. τη σοβαρότητα του "προβοκάτορας" και του "οπαδικά γυαλιά" ας την κρίνει ο καθένας.

αυτό είναι εν ολίγοις το έγκλημα που διαπράχθηκε και που οδήγησε στην αποβολή του jazz η οποία μετά έγινε απλή καμπανάρα. :!:

επίσης είδα τον basket72 να αντιδρά και να λέει ότι αναμένει να μπει στο γύψο και να τιμωρείται με το γύψο που ανέμενε επειδή είπε ότι τον ανέμενε. :!:

αυτά τα δύο περιστατικά ΔΕΝ δείχνουν ότι η διαχείριση δεν είναι πάνω από την ελεύθερη έκφραση των μελών δυστυχώς.

προσωπικά είμαι λάτρης μιας (έστω και ιντερνετικής) κοινωνίας που ΟΛΟΙ κρίνονται γιατί όλοι κάνουν λάθη και που το να ζητάς συγγνώμη είναι αρετή και όχι αδυναμία που βάζει σε κίνδυνο την ακεραιότητα 4-5 ανθρώπων και επειδή όπως έγραψα και παραπάνω σέβομαι τους κανόνες αυτού του φόρουμ θα επιθυμούσα να διαγραφεί άμεσα ο λογαριασμός μου, θεωρήστε το pm αυτό.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Οκτ 03, 2023 2:12 pm

Διαφωνώ τελείως με τις αρχικές ποινές, είναι λάθος και άδικες.

Προσωπικά διαφωνώ και με τις δεύτερες, για μένα εξακολουθούν να είναι υπερβολικές, δεν ξέρω καλά και το background, αλλά διαφωνώ και με το να λαμβάνεται υπόψη το background.

Από κει και πέρα, μας αρέσουν δε μας αρέσουν (εμένα όχι) στα πάντα στη ζωή υπάρχει κι εξουσία. Αν δεν υπάρχει είναι αναρχία. Αυτό έκριναν οι διαχειριστές/μοντ , αυτή είναι η -άστοχη, άδικη- κατ' εμέ απόφαση. Δε γίνεται να συμφωνώ με όλες τους τις αποφάσεις, όπως δε συμφωνώ ποτέ σε όλα με τις εκάστοτε εξουσίες. Αλλά καταλαβαίνω ότι δε γίνεται να λειτουργεί και μια κοινότητα χωρίς ιεραρχία, κανόνες, εκτελεστική εξουσία. Εξακολουθώ να πιστεύω πως το φόρουμ έχει πολύ καλό μοντερέισιον και χάρη σε αυτό υπάρχει το επίπεδο που υπάρχει, ακόμη κι όταν κάνει λάθη/αδικίες/αστοχίες.

Κατανοώ όσους φύγουν και με στενοχωρεί ΠΟΛΥ. Ελπίζω να το σκεφτούν ξανά γιατί έχουμε κάνει πολύ ωραίες συζητήσεις εδώ μέσα όλα αυτά τα χρόνια. Μου φαίνεται βλακεία να χαλάσει όλο αυτό για ένα δυσάρεστο περιστατικό, όπως και σε άλλους φαίνεται βλακεία να συνεχίσουν κάπου που θεωρούν πως αδικήθηκαν, σεβαστό.

Ελπίζω να το ξανασκεφτούν όλοι. Στη ζωή δεν υπάρχει ιδεατό, στις κοινωνίες κάνουμε όλοι συμβιβασμούς, μας αρέσουν δε μας αρέσουν (συνήθως δε μας αρέσουν, αλλιώς τι συμβιβασμοί θα ήταν; ), αλλά χωρίς αυτούς δε λειτουργεί τίποτε, κάποιες φορές απλά αποδέχεσαι ότι δεν είναι όλα όπως τα θες, αν θες να εξακολουθούν να υπάρχουν. Άλλοι διαφωνούν, τους αγαπώ ομοίως.

Θα προτιμούσα άλλο τρόπο διαμαρτυρίας εκ μέρους των αγαπητών (κυριολεκτικά το λέω, όχι ειρωνικά) θιγόμενων, μια μουγγή αποχή για κάποιο διάστημα ή κατι τέτοιο. Κρίμα γενικώς. :sorry:

7
6 Εικόνα 1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2465
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Οκτ 03, 2023 2:13 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 2:05 pm
Το εχεις quotarei. Οταν εννοώ όλους, εννοώ ΟΛΟΥΣ. Δεν ήθελα με τίποτα να φτάσει η κατάσταση εδώ και συμφωνώ ότι η συγνώμη είναι απαραίτητη και ότι άλλο ανάφερες. Τονίζω πάντα να μένετε στο μπασκετικό και όχι στο προσωπικό.
Δεν γίνεται όμως να μην μπουνε ποινές. Αυτό αποφασίστηκε και δεν αλλάζει.
Οι υπόλοιποι Mods/admin θα τοποθετητούν και αυτοί. Αυτοί μπορούν να απαντήσουν τις υπόλοιπες ερωτήσεις σου.
Διάβασα λάθος το ποστ σου. Δεν κατάλαβα ότι εννοούσες προσωπική συγγνώμη.

Φυσικά και γίνεται να μην μπουν ποινές αν εκ των υστέρων χαρακτηριστούν άδικες. Μέχρι και ποινές φυλάκισης αλλάζουν, δεν αλλάζουν τα φάουλ σε ένα φόρουμ;

4
4 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Οκτ 03, 2023 2:21 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 2:13 pm

Φυσικά και γίνεται να μην μπουν ποινές αν εκ των υστέρων χαρακτηριστούν άδικες. Μέχρι και ποινές φυλάκισης αλλάζουν, δεν αλλάζουν τα φάουλ σε ένα φόρουμ;
Με προλαβες . Αυτο θα εγραφα και εγω

Δεν υπαρχει λογος φαουλ σε κανεναν απο τους 2 . Το ξεχειλωσαμε στην προκειμενη περιπτωση .

Αφηστε τα χαζα και οι μεν και οι δε , μεγαλοι ανθρωποι είμαστε και χρόνια εδω μεσα.

Υπερβολες ,συμβαινουν αυτα , καντε ενα reset και παμε παλι :peace:

6
3 Εικόνα 3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Οκτ 03, 2023 2:30 pm

SteveNashidis έγραψε:
lefpan έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 12:56 pm

Το ζήτημα μπαίνει (ηθελημένα;) σε λάθος βάση.
Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί ο admin εν θερμώ και επί προσωπικού να αποβάλλει κάποιον από το φόρουμ.
Η απάντηση πρέπει να είναι ένα ξεκάθαρο και χωρίς αστερίσκους "όχι".
Αντί η υπόλοιπη διαχειριστική ομάδα να τραβήξει το αυτί του admin (και αυτός δικαιούται να κάνει λάθη) επέλεξε τη μεσοβέζικη στάση: δεν ζητάμε καμιά συγγνώμη από τον αδίκως αποκλεισθέντα jazz thrilos, αλλά του ρίχνουμε μια χοντρή καμπάνα και μαζί μ' αυτόν και στον basket72 γιατί μίλησε για γύψους (που τελικά επαληθεύτηκε!).
Μετά από αυτά, διαμαρτυρόμενος για όλα τα παραπάνω απέχω από τις συζητήσεις του φόρουμ μέχρις ότου η διαχειριστική ομάδα κάνει την αυτοκριτική της και αποφασίσει εκ νέου να διαγράψει κάθε ποινή από τους παραπάνω συμφουρομίτες.

ΥΓ: Τρώμε στη μάπα καθημερινά διάφορα τρολ που αλωνίζουν ανενόχλητα το φόρουμ, για να μας πιάσει ξαφνικά η ευαισθησία μας και να τιμωρήσουμε μέλη που αρθρώνουν λόγο υποστηρίζοντας τις απόψεις τους.
Κανεις λάθη πολλά.

Και συγνώμη ζητήθηκε, οχι μονο στον jazz και σε όλους.
Και ο χρήστης δεν αποβλήθηκε οριστικά.
Και τα τρολ τιμωρούνται (και ότι δε βλεπουμε , με μία αναφορά, εξετάζεται)
Και έγινε η εσωτερική συζήτηση στην διαχειριστική ομάδα.
Προφανώς και δε τα κανουμε όλα αυτά τέλεια ή 24/7!

Ο admin δεν ειναι πάνω από την ελεύθερη εκφραση των μελών, αλλά στην εφαρμογή των ποινών. Αυτό ξεκαθαρίστηκε και δεν ειναι διαπραγματεύσιμο. Μην διατυπώνετε διαφορετικά πράγματα από ότι είπα.

Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να ηρεμήσω όλες τις πλευρές. Ζητώ αυτοσυγκράτηση και να μην φυγει κανένας. Να το σκεφτεί 2-3 μέρες και αν θέλει να αποχωρήσει οριστικά να στείλει pm με καθαρότερο μυαλό. :peace:

@Sharp Shooter κανένα μέλος δεν χάνεται με τα σημερινά δεδομένα.

Case closed by me. Συνεχίζω μπασκετικά.
1. Τι είδους συγγνώμη ζητήθηκε από τον jazz, όταν τρώει τέτοια χοντρή καμπάνα χωρίς λόγο. Εκτός αν θεωρείται σοβαρός λόγος που είπε στον admin, ο οποίος απεκάλεσε την ερώτησή του προβοκατόρικη, ότι φοράει οπαδικά γυαλιά. Σοβαρά τώρα;
2. Η εσωτερική συζήτηση στην διαχειριστική ομάδα δεν μου λέει τίποτα, αφού δεν συνοδεύεται με δημόσια αυτοκριτική του τύπου "έσφαλε ο admin που χρησιμοποίησε την εξουσία του με λάθος τρόπο, όταν κάποιος του είπε ότι φοράει οπαδικά γυαλιά". Δημόσια παραδοχή του λάθους του admin, κάτι το οποίο θα κερδίσει σίγουρα τον σεβασμό του φόρουμ. Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, κερδίζεται.

Γειά σας...

6
6 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3013
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τρί Οκτ 03, 2023 2:31 pm

austerity_blues έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 11:42 am
Υπογραμμίζεται ότι μελλοντική αντίστοιχη συμπεριφορά προς στον admin, τους captains, ή τους mods θα έχει αντίστοιχες ποινές, ειδικά προς τον admin.

Η ακεραιότητα του φόρουμ παραμένει σε πρώτη προτεραιότητα ακόμα και αν προκαλεί αδικίες η υποκειμενική μας κρίση.
Η ελεύθερη έκφραση σε οποιαδήποτε νήμα από οποιονδήποτε φίλαθλο δεν διαπραγματεύεται. Έμμεσες αναφορές σε φασιστικές πρακτικές δεν είναι αποδεκτή.
εγώ (και νομίζω και όλοι οι υπόλοιποι) είδα τον αντμίν να λέει το χρήστη jazz προβοκάτορα και ο τελευταίος να του απαντάει ότι φοράει οπαδικά γυαλιά. τη σοβαρότητα του "προβοκάτορας" και του "οπαδικά γυαλιά" ας την κρίνει ο καθένας.

αυτό είναι εν ολίγοις το έγκλημα που διαπράχθηκε και που οδήγησε στην αποβολή του jazz η οποία μετά έγινε απλή καμπανάρα. :!:

επίσης είδα τον basket72 να αντιδρά και να λέει ότι αναμένει να μπει στο γύψο και να τιμωρείται με το γύψο που ανέμενε επειδή είπε ότι τον ανέμενε. :!:

αυτά τα δύο περιστατικά ΔΕΝ δείχνουν ότι η διαχείριση δεν είναι πάνω από την ελεύθερη έκφραση των μελών δυστυχώς.

προσωπικά είμαι λάτρης μιας (έστω και ιντερνετικής) κοινωνίας που ΟΛΟΙ κρίνονται γιατί όλοι κάνουν λάθη και που το να ζητάς συγγνώμη είναι αρετή και όχι αδυναμία που βάζει σε κίνδυνο την ακεραιότητα 4-5 ανθρώπων και επειδή όπως έγραψα και παραπάνω σέβομαι τους κανόνες αυτού του φόρουμ θα επιθυμούσα να διαγραφεί άμεσα ο λογαριασμός μου, θεωρήστε το pm αυτό.
Τα προηγούμενα της ποινής , πριν την συνομιλία που είδες και πριν πυροδοτηθεί το οτιδήποτε θα τα αναλύσει ο admin αν τα έχεις απορία.

Η ελεύθερη έκφραση των μελών περιορίζεται όχι από τη διαχείριση αλλά από τους κανόνες μιας ελεύθερης κοινωνίας.
Το "λέει ο καθένας ότι θέλει δεν υπάρχει". Όταν μπαίνει μια ποινή για αυτό δεν καταστρατηγείται η ελευθερία της έκφρασης , προστατεύεται. Το "λέει ο καθένας την άποψη του σεβόμενος τον συνομιλητή" είναι και η μόνη αποδεκτή συνθήκη.

Εσυ και πολλοί άλλοι εκφράσατε τη διαμαρτυρία σας χρησιμοποιώντας το δεύτερο σκέλος της παραπανω φράσης και δεν υπήρξε κάποιο φάουλ, ούτε επίθεση. Μακάρι να ήταν και άλλοι περισσότεροι στο δικό σας δρόμο διαφωνίας. Δείτε ψύχραιμα τις διαφορές στις απαντήσεις των συνομιλητών σας.

Σχετικά με τη διαγραφή του λογαριασμού σου θα μεταφερθεί το αίτημα, όπως επιθυμείς.

Καλό απόγευμα από εμένα. Δε θα επανέλθω ξανά για τα ίδια ή αυτονόητα. Το νήμα θα μείνει ανοικτό μέχρι τις 12 και από αυριο θα συνεχίσει μόνο για την επικαιρότητα του ΠΑΟ.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1544
Αγαπημένη θέση: Bench

Τρί Οκτ 03, 2023 2:40 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 2:05 pm
Οι υπόλοιποι Mods/admin θα τοποθετητούν και αυτοί.
For the record λοιπόν και δημόσια, εγώ διαφώνησα με την αρχική ποινή, και συνεχίζω να διαφωνώ.
Δεν θα επαναλάβω πράγματα για το συμβάν που έχουν πει αγαπητά μέλη παραπάνω (όπως ο yorgos), όσοι με ξέρουν, με ξέρουν, 16 χρόνια εδώ μέσα.

Από την άλλη, υπάρχει και μία στρεβλή άποψη σε κάποιους ότι το διαδίκτυο είναι μια ελεύθερη ιδεατή δημοκρατική κοινότητα. Δεν είναι λοιπόν, κάθε ιστότοπος είναι ιδιοκτησία κάποιου, ο οποίος και πληρώνει για αυτόν και έχει και τον τελικό λόγο για οτιδήποτε.

Αν για κάποιον λοιπόν τα αρνητικά της παρουσίας του στο φόρουμ υπερβαίνουν τα θετικά, μπορεί να κάνει ότι νομίζει. Υπάρχουν πολύ πιο ωραία πράγματα εκεί έξω από ένα φόρουμ. Το ίδιο άλλωστε είναι πιθανό να κάνω και εγώ, σύντομα ή λιγότερο σύντομα.

Απλώς θα ζητήσω/προτείνω από όποιον θέλει να προτιμήσει απλώς το να απέχει, από το να ζητήσει την διαγραφή λογαριασμού. Το είχα προτείνει και στον basket72 πριν κάναν χρόνο που το είχε ζητήσει, είχε επιμείνει, το είχαμε προχωρήσει, και τελικά ένα χρόνο μετά αποφάσισε να επιστρέψει, αλλά πλέον αυτό έγινε με νέο προφίλ, χωρίς να μετριώνται τα παλιά του ποστ. Είναι κρίμα για όλη την ιστορία του καθενός εδώ μέσα, η ζωή κάνει κύκλους, σε 2-3-5 χρόνια μπορεί κάποιος να νιώσει την ανάγκη να κάνει ένα ποστ, ή να στείλει ένα πμ.

Όποιος επιμείνει γουατέβερ, ας στείλει στον shtarkws ή στον Steve.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Οκτ 03, 2023 2:41 pm

Παρακαλω να μεταφερθουν ολα τα σχολια που αφορουν ποινες κτλ καπου αλλου να μιλησουμε για λιγο μπασκετακι. Οποιος συνεχισει στο φορουμ καλως ολοι οι αλλοι να στε καλα παιδια δεν χανομαστε.
Τωρα επειδη αυτο που κοντεψε να ριξει το φορουμ ηταν η ερωτηση του χρηστη για τον αν θα προτιμουσαμε τον Παππαγιαννη .Εγω απανταω: σε καμια περιπτωση και εξηγω! . Βλεποντας τα πρωτα φιλικα εχω διαπιστωσει οτι ο Πολωνος εχει ολα τα προσοντα να γινει οχι καλυτερος αλλα πολυ καλυτερος απο τον Παπαγιαννη. Ειναι μικρος και αγουρος σε αυτο το επιπεδο αλλα με την καταλληλη καθοδηγηση πιστευω θα γινει ενας πολυ καλος σεντερ. Ο Παπαγιαννης προσωπικα ποτε δεν μου αρεσε και ειδικα σε πολλα ματς ηταν τελειως αλλου εγκεφαλικα. Με την ιδια λογικη και ο Λεσορτ που ηταν κακιστος θα πρεπει να συγκριθει με τον Ραντουλιτσα ή τον Γκουνταιτις και να πουμε οτι ειναι ενα σαπακι.
Θα ηταν πολυ πιο επικαιρη η ερωτηση του jazz αν γινοταν περιπου την ανοιξη που θα εχουμε μια πολυ πιο ολοκληρωμενη αποψη. Στην φαση που εγινε ειναι τελειως ακυρη ερωτηση και χωρις κανενα απολυτως λογο. Γενικα ηταν μια κακη στιγμη για ολους μας

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Τρί Οκτ 03, 2023 2:49 pm

SteveNashidis έγραψε:
Η ελεύθερη έκφραση των μελών περιορίζεται όχι από τη διαχείριση αλλά από τους κανόνες μιας ελεύθερης κοινωνίας.
Το "λέει ο καθένας ότι θέλει δεν υπάρχει". Όταν μπαίνει μια ποινή για αυτό δεν καταστρατηγείται η ελευθερία της έκφρασης , προστατεύεται. Το "λέει ο καθένας την άποψη του σεβόμενος τον συνομιλητή" είναι και η μόνη αποδεκτή συνθήκη.
σε καμία ελεύθερη κοινωνία που να γνωρίζω δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι ο διαχειριστής μπορεί να χαρακτηρίζει κάποιον με όποιον τρόπο θέλει αλλά δε μπορεί να δέχεται ο ίδιος κάποιο χαρακτηρισμό.

ούτε προστατεύεται η ελευθερία της έκφρασης με το να επιβάλλεται ποινή σε κάποιον επειδή εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα του επιβληθεί η ποινή που τελικά του επιβλήθηκε.

επίσης το "ακόμα και αν προκαλεί αδικίες η υποκειμενική μας κρίση" είναι από τα πιο απολυταρχικά πράγματα που έχουν γραφτεί εδώ μέσα και το ανησυχητικό είναι ότι αποτελεί προϊόν σύσκεψης και καθαρού μυαλού της διαχείρισης και όχι κάτι που γράφτηκε εν βρασμώ.

αυτά και από εμένα και συγγνώμη αν ακούγομαι επιθετικός, δεν είμαι καθόλου. απογοητευμένος είμαι.
SteveNashidis έγραψε:
Σχετικά με τη διαγραφή του λογαριασμού σου θα μεταφερθεί το αίτημα, όπως επιθυμείς.
:+1:

Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τρί Οκτ 03, 2023 3:19 pm

austerity_blues έγραψε:
επειδή όπως έγραψα και παραπάνω σέβομαι τους κανόνες αυτού του φόρουμ θα επιθυμούσα να διαγραφεί άμεσα ο λογαριασμός μου, θεωρήστε το pm αυτό.
Δεν έχουμε μιλήσει επι προσωπικού ούτε σε ξέρω εκτός φόρουμ, αλλά ξανασκέψου το..!

3
3 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1594
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τρί Οκτ 03, 2023 3:59 pm

Εγω θα ζητησω απο τον φιλο austerity blues, να ξανασκεφτει την αποχωρηση του απο το φορουμ.
Ειμαι μελος απο το 2007,και το φορουμ ειναι πεσμενο σε σχεση με το πως ηταν παλια,και το βρισκω λαθος να αποχωρουν μελη που εχουν παρουσια και συμμετεχουν σε συζητησεις,χωρις να αποτελουν κινητα τρολ οπως εχουμε δει παμπολους.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3973
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Οκτ 03, 2023 4:01 pm

lefpan έγραψε:

Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί ο admin εν θερμώ και επί προσωπικού να αποβάλλει κάποιον από το φόρουμ.
ποτε δεν μπορει να υπαρχει απολυτα αντικειμενικο μοντεριλικι παντα μετρανε και οι προσωπικες σχεσεις οχι μονο καποιου με τους μοντ αλλα και μεταξυ των μελων και αυτο γινεται σε ολα τα φορουμ σε ολες τις ομαδες κτλ
αντικειμενικη αντιμετωπιση μπορει να υπαρξει οταν υπαρχει διαφωνια μεταξυ ατομων που δεν γνωριζεις η συμπαθεις η αντιπαθεις εξισου
προφανως και στην συγκεκριμενη περιπτωση το φαουλ που οδηγησε στην αποβολη του φιλου ηταν υπερβολικα,αλλα σχεδον ολα τα φαουλ που εχεις δει να πεφτουν δεν ειναι υπερβολικα?
θυμαμαι ειχα φαει ενα φαουλ για την εκφραση χαμηλο μπασκετικο iq και παλιοτερα ενα φαουλ επειδη εγραψα τον πεδουλακη αρτζι και ουτε καν θυμαμαι στις αρχες που εμπαινα ποσες φορες ο σωκ κυριως μου ειχε ριξει ημερες αουτ για ψιλου πηδημα οπως για οφτοπικ ποστ στην ενοτητα παναθηναικος οφτοπικ!
οταν δεν συμπαθεις καποιον σαν ακαουντ η σε εκνευριζουν αυτα που γραφει ριχνεις πιο ευκολα φαουλ σε αντιθεση με καποιον που γνωριζεις προσωπικα η εστω συμφωνεις με αυτα που γραφει
εσυ αν ησουν μοντ δεν θα απεβαλλες τον dedalos? σιγουρα ναι ,εγω παλι αν ημουν δεν θα τον απεβαλλα γιατι δεν με ενοχλουν αυτα που γραφει,αφορμες για να αποβαλλεις καποιον μπορεις να βρεις εκατονταδες σχεδον το καθε ποστ που γραφεται αν το τραβηξεις και το δεις οπως σε συμφερει μπορει να ειναι υποψηφιο για φαουλ

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Οκτ 03, 2023 4:12 pm

Ρε παιδιά έλεος!!!!Δεν μπορούμε να "διώχνουμε"άτομα που στηρίζουν το φόρουμ τόσα χρόνια με την συμμετοχή τους και τις απόψεις τους και πολλές φορές μας δίνουν τα φώτα τους και να αναλωνωμαστε σε διαξιφισμους με καινούργιους που στόχο έχουν να πικαρουν.Ενα άθλημα είναι το ευλογημένο που μας δίνει χαρά και ενασχόληση στην καθημερινότητά μας ,δεν είναι από τα σοβαρά πράγματα της ζωής μας.Αν τσακωνωμαστε για το μπάσκετ νοήμονες άνθρωποι τότε κάτι δεν πάει καλά στην ψυχολογία μας.Δεν έχει κανείς δικαίωμα να επιτίθεται σε προσωπικό επίπεδο και να χαρακτηρίζει με υποτιμητικές φράσεις κάποιον άλλο.Μεγαλα παιδια είμαστε .Δώστε τόπο στην οργή,συγχωρεθειτε lol και έρχεται όμορφη και ενδιαφέρουσα σεζόν.Αμην.

Υ.Γ Καλό είναι οποιαδήποτε πολιτικού περιεχομένου ενότητα να διαγραφει ώστε να μην φαγωνομαστε για τα πολιτικά ως οπαδοί της μιας η της άλλης ιδεολογίας .

Καλή σεζόν σε όλους με υγεία,ηρεμία και καλοτυχία.

2
2 Εικόνα
XamenaF4_the_return

junior
Reactions: 117
Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Οκτ 03, 2023 4:21 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 4:01 pm
lefpan έγραψε:

ποτε δεν μπορει να υπαρχει απολυτα αντικειμενικο μοντεριλικι παντα μετρανε και οι προσωπικες σχεσεις οχι μονο καποιου με τους μοντ αλλα και μεταξυ των μελων και αυτο γινεται σε ολα τα φορουμ σε ολες τις ομαδες κτλ
αντικειμενικη αντιμετωπιση μπορει να υπαρξει οταν υπαρχει διαφωνια μεταξυ ατομων που δεν γνωριζεις η συμπαθεις η αντιπαθεις εξισου
προφανως και στην συγκεκριμενη περιπτωση το φαουλ που οδηγησε στην αποβολη του φιλου ηταν υπερβολικα,αλλα σχεδον ολα τα φαουλ που εχεις δει να πεφτουν δεν ειναι υπερβολικα?
θυμαμαι ειχα φαει ενα φαουλ για την εκφραση χαμηλο μπασκετικο iq και παλιοτερα ενα φαουλ επειδη εγραψα τον πεδουλακη αρτζι και ουτε καν θυμαμαι στις αρχες που εμπαινα ποσες φορες ο σωκ κυριως μου ειχε ριξει ημερες αουτ για ψιλου πηδημα οπως για οφτοπικ ποστ στην ενοτητα παναθηναικος οφτοπικ!
οταν δεν συμπαθεις καποιον σαν ακαουντ η σε εκνευριζουν αυτα που γραφει ριχνεις πιο ευκολα φαουλ σε αντιθεση με καποιον που γνωριζεις προσωπικα η εστω συμφωνεις με αυτα που γραφει
εσυ αν ησουν μοντ δεν θα απεβαλλες τον dedalos? σιγουρα ναι ,εγω παλι αν ημουν δεν θα τον απεβαλλα γιατι δεν με ενοχλουν αυτα που γραφει,αφορμες για να αποβαλλεις καποιον μπορεις να βρεις εκατονταδες σχεδον το καθε ποστ που γραφεται αν το τραβηξεις και το δεις οπως σε συμφερει μπορει να ειναι υποψηφιο για φαουλ
Ειναι 20 χρονια φορουμ.
Και αποφασιστηκε μεσα σε 5 λεπτα ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ατομο η αποβολη χρηστη 7 χρονια ενεργου.
Το 7 χρονια ενεργου εισαγει ως δεδομενο οτι Ξοδεψε τοσο χρονο να μπαινει και να γραφει Bytes εδω μεσα.
Και τον χαιρετησαν μεσα σε 5 λεπτα

Θα επρεπε να υπαρχει αυστηρο προτοκολλο(συζητησεις-ψηφοφοριες) που τηρειται απο πισω. Εφοσον θελουν να εχουν κανονες.
Πιθανον να υπαρχει και να ειναι οργανωμενοι απλα στην προκειμενη δεν εγινε.

Σιγουρα αυτη η κινηση τους εκανε ρεζιλι σαν διαχειριστικη ομαδα.
Δες το απλα Φορουμ 2 Δεκαετιων αποβαλλει χρηστη που ειναι μεσα στο εν τριτο ΜΕΣΑ σε 5 λεπτα.
Σκεψου ποσα αναλώσιμα ειναι ολα :roofl:

1
1 Εικόνα
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.

A bronx tale
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Οκτ 03, 2023 4:43 pm

SteveNashidis έγραψε:
austerity_blues έγραψε:

Τα προηγούμενα της ποινής , πριν την συνομιλία που είδες και πριν πυροδοτηθεί το οτιδήποτε θα τα αναλύσει ο admin αν τα έχεις απορία.

Εσυ και πολλοί άλλοι εκφράσατε τη διαμαρτυρία σας χρησιμοποιώντας το δεύτερο σκέλος της παραπανω φράσης και δεν υπήρξε κάποιο φάουλ, ούτε επίθεση. Μακάρι να ήταν και άλλοι περισσότεροι στο δικό σας δρόμο διαφωνίας. Δείτε ψύχραιμα τις διαφορές στις απαντήσεις των συνομιλητών σας.

Καλό απόγευμα από εμένα. Δε θα επανέλθω ξανά για τα ίδια ή αυτονόητα. Το νήμα θα μείνει ανοικτό μέχρι τις 12 και από αυριο θα συνεχίσει μόνο για την επικαιρότητα του ΠΑΟ.
Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη... Θα γίνω δυσάρεστος λέγοντας και εγώ την γνώμη μου, γιατί ζητήσω δεν ζητήσω διαγραφή του προφίλ μου (εγώ ή όποιος άλλος), το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι είμαστε εδώ τόσοι άνθρωποι που γράφουμε εδώ και ξαφνικά συμβαίνει κάτι που "oh dear, that escalated quickly" το λες, και ξενερώνουμε τρελά, σε σημείο που τόσοι χρήστες αποχωρούν (με ή χωρίς διαγραφή).

Κάτι άλλαξε Steve :sorry:

Δεν είναι μια οποιαδήποτε μέρα στο forum. Είναι μια μέρα κρίσης και με αυτό πρέπει να ασχοληθούμε. Ποιο μπασκετάκι με τόσους ενεργούς χρήστες να αποχωρούν; και αύριο εκεί θα είναι το μπασκετάκι, το θέμα είναι πόσοι θα έχουν μείνει να μιλάνε για αυτό και πόσο άνετα θα αισθάνονται.
Επίσης, με βάση το πως έχουν πάει οι διαφωνίες μέχρι στιγμής, δεν προκύπτει να είναι αυτονόητο το οτιδήποτε.

Για κάποιους από εμάς είναι αυτονόητο ότι είδαμε ένα σκηνικό στο οποίο ένας mod στράβωσε επί προσωπικού και έκανε χρήση της εξουσίας του ως mod για να απαγορεύσει σε κάποιον να συμμετέχει στον διάλογο, χωρίς καν να χρησιμοποιεί ως πρόσχημα κάποιον σχετικό κανονισμό. Έχουμε ξανά δει ποινές στο φόρουμ, ποτέ δεν είναι εν θερμώ και πάντα υπάρχει μια - έστω σύντομη - επεξήγηση της παράβασης.
Είναι επίσης αυτονόητο, ότι ακόμα και σε δεύτερο χρόνο δεν διορθώθηκε η αδικία.

Αν αυτό ήταν όντως αυτονόητο, θα είχε λήξει χτες το πρωί το όλο ζήτημα. Δεν είναι όμως, άρα πρέπει να μιλήσουμε και άλλο μέχρι να βρούμε άκρη ή να τα σπάσουμε ομαδικά.

Προφανώς και όλοι έχουμε το δικό μας στυλ και τρόπο έκφρασης, πράγμα εντελώς διαφορετικό από τα αντικειμενικά όρια εντός των οποίων είναι κοινώς αποδεκτό ένα ύφος ή όχι. Το ύφος του basket72 μπορεί να μου άρεσε ή όχι, σε καμία περίπτωση όμως δεν ήταν προσβλητικός ο τρόπος του. Αυτό που πείραξε προφανώς είναι το άκομψο της υπόθεσης, ότι δηλαδή εφόσον διαφώνησε θα πέσει λογοκρισία. Δεν βλέπω πως δικαιολογείται να επιβληθεί ποινή σε τέτοιο σχόλιο, ενώ το γεγονός ότι επιβάλλεται τελικά είναι και λίγο τρολ. Με προσβάλλει που λες ότι θα χρησιμοποιήσω την δύναμη που έχω για να σε τιμωρήσω, οπότε πάρε φάουλ; και μετά επιμένετε κιόλας στο ότι οποιοδήποτε σχόλιο υπονοεί ότι αυτό φέρνει πιο πολύ σε απολυταρχία πάρα σε δημοκρατική κοινότητα με ελευθερία του λόγου θα... τιμωρείται;
Το βλέπεις το παράδοξο φαντάζομαι.

Η ελευθερία της έκφρασης προστατεύται ή δύναται να προστατευτεί όντως από τους κανόνες.
Ο πρώτος κανόνας όμως είναι η ισονομια. Ναι, ο ιδιοκτήτης ή mod του φόρουμ δεν μπορεί να αποβληθεί με 5 φάουλ, αλλά ως προς την συζήτηση θεωρείται ισότιμο μέλος που θα φάει την ίδια καζούρα που τρώνε όλοι. Δεν μπορεί να "τσακωνόμαστε" με τον τουλουμπα πχ που με ενοχλεί ο αφορισμός του και να του την λέω αρκετά πιο χοντρά από ένα "οπαδικα γυαλιά" και να μην τρέχει κάστανο, αλλά μόλις γίνεται εις βάρος mod να πηγαίνουμε από το ούτε προειδοποίηση στο αποβολή. Είναι πασιφανές ότι δεν υπάρχει ισότητα και πως τους λοιπούς κανόνες συζήτησης που έχουν τεθεί τους αντικαθιστά ένα αποφασίζω, επειδή (ΕΓΩ) δεν ανέχομαι τέτοια σχόλια.

Με μεγάλη μου λύπη, δεν μπορώ να στρογγυλεύω γωνίες ή να προσπαθώ να κρατήσω ισορροπίες που δεν βλέπω "εκεί", οφείλω να πω ότι ο mod shtarkws έκανε απλώς ένα μεγάλο φάουλ και ελπίζω έστω σε δεύτερο χρόνο να το παραδεχτεί. Όχι μόνο απέναντι στον χρήστη που απέβαλε, αλλά προς όλους όσους συμμετέχουμε στην συζήτηση.

Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, δεν είναι προς θάνατο, και ας έχει μεγαλύτερη βαρύτητα λόγω "θέσης", όλοι έχουμε δικαίωμα σε λάθη.
Το να μην τα παραδεχτούμε όμως, αναγκάζει και τα θιγόμενα μέρη να παραμένουν θιγόμενα και να είναι αναγκασμενα να πρέπει να αποφασίσουν πλέον μέσα από αυτό το πρίσμα.

Προφανώς και εσείς θα αποφασίσετε ποια θα είναι τελικά η στάση που θα κρατήσετε σε αυτό το θέμα, εγώ μπορώ απλώς να προσπαθήσω να σας δείξω γιατί πιστεύω ότι είστε φάουλ στο συγκεκριμένο ζήτημα και εννοείται είμαι ανοιχτός (και διαθέσιμος) να συνεχίσουμε την συζήτηση και αν τελικά κάνω κάποιο λάθος εγώ (και όσοι αντιδρούν) να το αναγνωρίσω.

Εν ολίγοις, δικός σας είναι ο χώρος, όπως θέλετε θα τον τρέξετε. Και είναι και ένας εξαιρετικός χώρος, σε σχέση με την πλειοψηφία του ίντερνετ είναι όαση.
Την απόφαση σας σήμερα ωστόσο την βρίσκω τόσο άδικη και λάθος, που ομολογώ πως θα μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσω ή αν το κάνω, θα είναι με διαφορετικό ύφος.

Κάτι τελευταίο. Πάει και προς εσένα, και τον benchwarmer και τον yorgos.
Είναι νομίζω άδικο να λέτε σε όσους θέλουν να αποχωρήσουν "μην το χαλάς αυτό το ωραίο που γίνεται εδώ για αυτό που έγινε". Ειδικά σε πρώτο χρόνο που ίσχυε η αποβολή ενός μέλους. Στην ουσία μου λέτε να συνεχίσω να απολαμβάνω το φόρουμ γνωρίζοντας ότι κάποιος άλλος δεν μπορεί, ξαφνικά και εντελώς άδικα, να κάνει το ίδιο. Δεν το χαλάω εγώ, I didn't get MY feelings hurt, you hurt my feelings".

Αυτά είχα να πω, το ξέρω ότι μπορεί να μην σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώμη ενός σχετικά νέου μέλους, αλλά και εγώ αυτήν έχω και αυτήν αφήνω με ελπίδα να υπάρξει κάποιου είδους σύγκλιση και βασικά κάποιο mea culpa. Θα ήταν όντως κρίμα να χαλάσει το κλίμα τόσο πολύ επειδή ένα βράδυ έκανε κάποιος ένα λάθος πάνω στον θυμό του.

Δυστυχώς δεν υπάρχει ευγενικός τρόπος να πω κάποια πράγματα, είναι αυτά που είναι. :peace:

Την αγάπη μου σε όλους!

Σας αφιερώνω λίγο Κώστα Τουρνά.

9
6 Εικόνα 3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”