2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2437
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 15, 2020 12:44 am

Ο Ταιους σε σχεση με τον Ουαιλι, τον 36χρονο Λασμε και τον Γκιστ της τελευταιας χρονιας του σε εμας ειναι η μερα με τη νυχτα
Μακαρι να μπορουμε να τον εχουμε

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Δευ Ιουν 15, 2020 12:47 am

pan24 έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2020 12:44 am
Ο Ταιους σε σχεση με τον Ουαιλι, τον 36χρονο Λασμε και τον Γκιστ της τελευταιας χρονιας του σε εμας ειναι η μερα με τη νυχτα
Μακαρι να μπορουμε να τον εχουμε
ε ναι ! γεματες χρονιες χωρις να ταλαιπωρειται απο τραυματισμους και ειναι σε οκ ηλικια.
ριμ προτεκτορας με πλ εμπειρια ευρωλιγκας ,συμπληρωμα ιδανικο ισως για Παπαγιαννη.

εγω επιμενω πως συγκυριακα ενδεχομενως να μην χρειαστει κατι παραπανω απο 500ρικο!
αν και εφοσον λαχταρα να επιστρεφει ευρωλιγκα
αν οχι,τοτε ισως να χρειαστουν 6-7 κατοσταρικα,που εκει μαλλον προτιμας 7-8 στον Τζεκιρι!
(με bcl δεν συζηταμε καν για αυτα τα ενδεχομενα..!εκει θα παει στα 34-35 οπως ο Μαρκους Σλοτερ..)

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Δευ Ιουν 15, 2020 2:00 am

σχεδον κλεισμενος ο Φοστερ απ οτι λεει η sportday !
για να δουμε ! μακαρι !
απο 20 του μηνος να εχουμε και τιποτα καθαρο μπασκετικο να παρακολουθουμε με ενδιαφερον,οπου θα συνεχισει στο πρωταθλημα Ισραηλ! να λιωσουμε με Χολον :banana:

update : το olaprasina τωρα γραφει για σκεψη να ανανεωθει ο Αθηναιου :o

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 15, 2020 2:14 am

portokalopita13 έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2020 2:00 am
σχεδον κλεισμενος ο Φοστερ απ οτι λεει η sportday !
για να δουμε ! μακαρι !
απο 20 του μηνος να εχουμε και τιποτα καθαρο μπασκετικο να παρακολουθουμε με ενδιαφερον,οπου θα συνεχισει στο πρωταθλημα Ισραηλ! να λιωσουμε με Χολον :banana:

update : το olaprasina τωρα γραφει για σκεψη να ανανεωθει ο Αθηναιου :o
Μια χαρά φαίνεται ο Φόστερ (δεν τον έχω δει ποτέ, αλλά συγκεντρώνει πολύ καλά στοιχεία). Ωραίοι!

Κατά τα άλλα, ο Γκούντγουιν σας ταιριάζει κουτί. Τσεκαρισμένα πράγματα pp13. :)
Ο καλύτερος ποιοτικά παίκτης της Ουλμ ήταν φέτος ο Κιλλιάν Χέις που αποσύρθηκε από τους τελικούς με σκοπό να περάσει το καλοκαίρι στις ΗΠΑ και το ΝΒΑ. Ο αρχισκόρερ της ήταν ο γνωστός Ζόραν Ντράγκιτς μέχρι που τον πήρε εκτάκτως ο Κερεχέτα-ς.
Αλλά καλύτεροι παίκτες (για ομάδα Ευρωλίγκας) είναι οι Γουίλις και Γκούντγουιν ( από τότε που ήρθε από Τουρκία).

Κάνουν τα πάντα στο παρκέ, οι 2 τύποι αυτοί.

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 15, 2020 2:32 am

Για Ταιους δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αν μας κάνει. Δεν είναι ο παίχτης που θυμόμαστε απο μακαμπι , δεν ξερω ποσό τον παρακολούθησαν φετος στην ουνικς παντως μετρια πράγματα έδειξε. Δεν ξεχωρισε σε τιποτα ούτε κστα διάνοια . Μαλιστα νομίζω πως ο λασμε είχε κάνει καλυτερη χρονιά στην ουνικς πάλι πριν γυρισει σε μας σε σχεση με τον ταιους φετος. Θα προτιμούσα Λεσσορ ή Τερι αν ρίξει το κασε του.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4250
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Ιουν 15, 2020 2:55 am

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2020 2:32 am
Για Ταιους δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αν μας κάνει. Δεν είναι ο παίχτης που θυμόμαστε απο μακαμπι , δεν ξερω ποσό τον παρακολούθησαν φετος στην ουνικς παντως μετρια πράγματα έδειξε. Δεν ξεχωρισε σε τιποτα ούτε κστα διάνοια . Μαλιστα νομίζω πως ο λασμε είχε κάνει καλυτερη χρονιά στην ουνικς πάλι πριν γυρισει σε μας σε σχεση με τον ταιους φετος. Θα προτιμούσα Λεσσορ ή Τερι αν ρίξει το κασε του.
Συμφωνώ, έχει χάσει σε αθλητικότητα στο λίγο που τον είδα, εξακολουθεί να την πιάνει από το κοτσάνι, να μην έχει κανένα παιχνίδι με πλάτη, να σουτάρει σαν ψαράς με πετονιά από τις βολές και νομίζω πως έστω με 300-400 μπορούμε να βρούμε κάτι καλύτερο.

Ο Γουάιλι διαβάζω πως έχει προτάσεις από Ισπανία. Προσωπικά δεν τον βλέπω και πολύ χειρότερο από τον Τάιους, για να μην πω στα ίδια.

Βέβαια χωρίς να ξέρουμε το μπάτζετ και τη διοργάνωση, δεν ξέρουμε και τις παραμέτρους για τις απαιτήσεις, οπότε στα γκαβά γράφουμε. Πάντως ο Φόστερ εγκρίνεται, ειδικά με τόσο μικρό κόστος. Μου αρέσει και η ανανέωση Αθηναίου, το παιδί έχει παραστάσεις, είναι σοβαρό και μετά από μια χρονιά χαμένη θα παίρνει και ψίχουλα, ξέρει την ομάδα, μια χαρά.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 15, 2020 3:08 am

Λοιπόν όπως έχω ήδη αναφέρει μου αρέσει αρκετά σαν παικτης ο μικρός της Μπαταλονα ο Ντιμιτριεβιτς και θα τον ηθελα στην ομαδα και σε μια σκέψη με την οποια σιγουρα θα διαφωνησετε ολοι μάλλον ίσως τον έβαζα και πρώτο σε μια ιδιαίτερη χρονιά στη γιουρολιγκ, ο ρολος του βασικου είναι ο μονος τροπος να τον κλέψουμε από τις αλλες ισπανικες . Ροστερακι με ενδιαφερον μετα απο καιρό λοιπόν:

Ντιμιτριεβιτς , Ααρον Τζάκσον , Καλαιτζακης
Φοστερ , Μποχωριδης
Παπαπετρου , Ριβερς
Τασον Τομας , Μητογλου , Κασελακης
Λεσσορ , Παπαγιαννης

+έναν ακόμη έμπειρο ελληνα παππα/αθηναιου/ματζαρη.

Νομίζω πως το παραπάνω σύνολο συνδυαζει άψογα την εμπειρία με τη προοπτικη και αν μας βγει μας βγηκε . Προφανώς αντι του Ντιμιτριεβιτς θα μπορουσε να έρθει ο πιο σιγουρος Χερμανσον ή ο Πάγκος αλλά ειπα να βάλω λίγο αλατοπίπερο αυτή τη φορά...

ΥΓ. Προφανως αν μπορούσαμε να σηκώσουμε 7 ξενους τότε θα έβαζα κι έναν Χαρισον στο 2/3.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1598
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Ιουν 15, 2020 6:41 am

portokalopita13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2020 11:30 pm
j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2020 11:22 pm
Μου αρέσει που παίρνουμε de facto ότι ο παίκτης δεν μας περίμενε και προτίμησε να υπογράψει στον Προμηθέα! Που είναι και ταμάμ αφορμή για γκρίνια.. Το ενδεχόμενο να μην ενδιαφερθηκαμε ποτέ για Γιαννόπουλο και να ήταν άλλο ένa fake των δημοσιογράφων, δεν υπάρχει...
(κοιτα να δεις που το περιμενα αυτο το σχολιο ) :roll:
ναι ναι ψοφαμε για γκρινια ,μας επιασες ! οχι οτι καθε τρεις και λιγο δινεται μια αφορμη για να θυμηθουμε την καταντια μας !
αστο εχουμε δει που παει η δουλεια ! οπως μας περιμενε και ο Μοργκαν και βιαστηκε να υπογραψει στην Ουνιξ του γιουροκαπ ! εκτος αν ηταν φεικ και αυτο το ενδιαφερον..

Διόλου απίθανο να προτιμησε ο Μόργκαν να υπογραψει στην Ουνικς. Ομάδα στα φαβορί για την κούπα, με πορτοφολι που σίγουρα θα του πρόσφερε αντίστοιχο-μην πω μεγαλύτερο συμβόλαιο. Μπορεί να ήθελε να εξασφαλίσει την επόμενη χρόνια νωρίς, και να μην ήθελε να περιμένει τις πιθανότητες να παιξει στο τοπ επίπεδο. Καθόλου περίεργο. Το αν δινεται αφορμή για γκρίνια, εξαρτάται πως ερμηνεύει κανεις τα πραγματα.
Αφου βλέπεις που παει η δουλειά, πες να μάθουμε κι εμείς!

Για Αθηναίου, μια χαρά για τελευταία λύση Έλληνα στα γκαρντ, με παραστάσεις ευρωλιγκας.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Δευ Ιουν 15, 2020 8:59 am

@Τζονιπαο οκ ,κατανοητο να μην ξετρελαθηκες με την φετινη σεζον του Ταιους στο γιουροκαπ,που οντως δεν εκανε την διαφορα ( κακος παντως δεν ηταν!εστω κ ετσι βρεθηκε στους κορυφαιους ψηλους..)

πως γινεται ομως την ιδια ωρα να προτιμας Λεσορ,που την φετινη σεζον ηταν αφαντος ως back up στην Μπαγερν και γενικα εχει φθινουσα πορεια απο τα 23 του .. ( :?: ) :-|

@yorgo οχι ρε συ και Γουαιλι καλυτερα απο Ταιους ! ο ενας ειναι ριμ προτεκτορ και τοπ μπλοκερ (κορυφαιος περσι στην ευρωλιγκα ) -ενω ο αλλος βλεπει τα τρενα να περνουν...

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Δευ Ιουν 15, 2020 9:36 am

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιουν 15, 2020 3:08 am
Λοιπόν όπως έχω ήδη αναφέρει μου αρέσει αρκετά σαν παικτης ο μικρός της Μπαταλονα ο Ντιμιτριεβιτς και θα τον ηθελα στην ομαδα και σε μια σκέψη με την οποια σιγουρα θα διαφωνησετε ολοι μάλλον ίσως τον έβαζα και πρώτο
αρχικα τον προτεινε ο basket72 και κατοπιν ακολουθησα εγω !
νταξει τον βαζεις πρωτο μπροστα απο Ααρον Τζακσον ,οποτε ειναι σαν να τον βαζεις δευτερο..!
ειναι ομως ΒορειοΜακεδονας και θα υπηρχε απαγορευτικο απο dpg&νεστορα :mutombo:
η απαντηση στο γιατι βρισκεται στην φωτο.. :

https://www.newsit.gr/wp-content/upload ... EDONIA.jpg

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Δευ Ιουν 15, 2020 10:19 am

Μακάρι να ισχύουν τα δημοσιεύματα για Φοστερ.
Δεν ξέρω αν θα πιάσει,αλλά τα επιτεύγματα του και οι ικανότητες του δείχνουν οτι έχει το πακέτο για το επόμενο βήμα,και σε συνάρτηση με το κοστος,νομίζω οτι τον καθιστούν must buy,ειδικά για μια ομάδα ειδικών συνθηκών όπως ο Παναθηναϊκός.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Δευ Ιουν 15, 2020 10:26 am

η εβδομαδα ξεκινα με λιγο περισσοτερη αισιοδοξια,απ οτι εκλεισε..!
το κλιμα σαν να αντιστρεφεται για ευρωλιγκα (με βαση και τα οσα ειπωθηκαν χθες απο Βεργη-Παπαθεοδωρου,στο οπεν..)
ενω και οι ενδειξεις για Φοστερ-Ααρον Γουαιτ δειχνουν καλες και τουλαχιστον ο Φοστερ
φαινεται να ειναι κοντα !
ελπιζω μονο να μην χασουμε τον Λορεντζο Μπραουν απο το γεγονος και μονο οτι επαιζε σοβαρα του bcl!
αν ειναι να χαθει ας χαθει επειδη προτιμησαμε να στραφουμε στον Πανγκος η επειδη αυτος προτιμησε τα λεφτα της Μακαμπι !

0
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Ιουν 15, 2020 10:57 am

j-kidd13 έγραψε:
Δεν ξέρω αν θα πιάσει,αλλά τα επιτεύγματα του και οι ικανότητες του δείχνουν οτι έχει το πακέτο για το επόμενο βήμα,και σε συνάρτηση με το κοστος,νομίζω οτι τον καθιστούν must buy,ειδικά για μια ομάδα ειδικών συνθηκών όπως ο Παναθηναϊκός.
O ντεργουιν κιτσεν είχε εξαιρετικά νούμερα στο Ισραήλ πριν έρθει στο παο. Μάλιστα ήταν και μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος. Παίκτης που παίζει στο Ισραήλ και δε τον παίρνει η μακαμπι σπανίως είναι καλός, μόνο ο κλαιμπερν μου έρχεται στο μυαλό.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Δευ Ιουν 15, 2020 11:06 am

SARAS1989 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
O ντεργουιν κιτσεν είχε εξαιρετικά νούμερα στο Ισραήλ πριν έρθει στο παο. Μάλιστα ήταν και μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος. Παίκτης που παίζει στο Ισραήλ και δε τον παίρνει η μακαμπι σπανίως είναι καλός, μόνο ο κλαιμπερν μου έρχεται στο μυαλό.
14.9 ποντους είχε στο πρωτάθλημα Ισραήλ ο Κίτσεν,και αν δεν κάνω λάθος,δεν έπαιζε καν Ευρώπη η Μακαμπι Ρισον
Αντιθετα Φοστερ είχε σχεδον 18 ποντους μο στο Champions League.

Βρείτε τις διαφορες... :lol:

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Δευ Ιουν 15, 2020 11:08 am

SARAS1989 έγραψε:

τα νουμερα απο μονα τους οντως δεν λενε τιποτα και ειναι εντυπωσιακο που το λες εσυ αυτο.... :wink:
ο Φοστερ ετσι κ αλλιως εκτος απο το σκοραρισμα δεν εχει κανα νουμερο να προκαλει σουπερ αισθηση.
εκεινα που αρεσουν περισσοτερο ειναι η εκρηξη και η ταχυδυναμη του ,σε κορμι γκαρντ,σε συνδιασμο και με την ικανοτητα στο σκοραρισμα.
οσο για την Μακαμπι ειναι και θεμα συγκυριων.αυτη την στιγμη ειναι σε φαση που στοχευει σε πιο εμπειρους παικτες ο Σφαιροπουλος !αλλα οπως κ να χει το διδιμο Φοστερ-Γουιλμπεικ δυσκολα θα κολλουσε

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”