Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Οκτ 07, 2023 9:29 pm

pisto-linas έγραψε:
Σάβ Οκτ 07, 2023 12:33 pm
Στη περίπτωση απόκτησης τρίτου ψηλού ο κοουτς πρέπει να βρει έναν παίκτη:
Από χαμηλότερο επίπεδο
Φθηνό
Με αμυντικούς προσανατολισμούς
Χωρίς απαιτηση για χρόνο συμμετοχής
Χωρίς να παίζει basket league
Να προσφέρει ΟΠΟΤΕ και ΟΤΑΝ παίζει και να μην χάνει τα αυγά και τα πασχαλιά καθώς μετά θα ήταν περιττός.

Δε ξέρω πόσο εύκολα είναι όλα αυτά ακόμα και για τον Μπαρτζώκα.
Με κίνδυνο να εκτεθώ, τι θα λέγατε για Μπόγρη?

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Οκτ 07, 2023 9:44 pm

Τον είχαμε πάρει ως τρίτο ψηλό στο πικ του μετά από την παρουσία του στην Ισπανία, από αυτό το πικ έχουν περάσει 4 χρόνια, έχει χάσει αρκετή από την οποία αθλητικοτητα είχε και δεν έχει καμία ελπίδα να σταθεί αμυντικά απέναντι στα 5αρια της Ευρωλίγκα. Όση πιθανότητα έχει ο Τανουλης να τον βάλει ο Μπαρτζώκας να παίξει στην Ευρωλίγκα άλλη τόση έχει και ο Μπόγρης.

XamenaF4_the_return

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Οκτ 07, 2023 9:49 pm

εισαι ο ιδιος ετσι;
Δεν εξηγειται αλλιως

επιτηδες το κανετε ετσι;
για να μην ηρεμησω ποτε

ο Μπογρης παντα ειχε ταβανι ΑΕΚ-Περιστερι.
Ποτε δεν ειχε θεση στον Ολυμπιακο σαν ποιοτητα

Με την ευκαιρια Ποια ελληνικα διαβατηρια μας κανουν και ας μην ειναι διαθεσιμα στο παρον:
Ντορσευ, Ρογκαβ, Τρισταν,
και καποιο απο ολα τα τεσαρια που εχει μαζεψει ο Παναθηναικος και που καποια στιγμη αναγκαστικα θα αφησει καποιο γιατι δεν θα χωρανε.

Σιγουρα ξεχναω παιχτες γιατι δεν τον εχω με αυτα

Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.

A bronx tale
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Οκτ 07, 2023 10:13 pm

plo koon έγραψε:
pisto-linas έγραψε:
Σάβ Οκτ 07, 2023 12:33 pm
Στη περίπτωση απόκτησης τρίτου ψηλού ο κοουτς πρέπει να βρει έναν παίκτη:
Από χαμηλότερο επίπεδο
Φθηνό
Με αμυντικούς προσανατολισμούς
Χωρίς απαιτηση για χρόνο συμμετοχής
Χωρίς να παίζει basket league
Να προσφέρει ΟΠΟΤΕ και ΟΤΑΝ παίζει και να μην χάνει τα αυγά και τα πασχαλιά καθώς μετά θα ήταν περιττός.

Δε ξέρω πόσο εύκολα είναι όλα αυτά ακόμα και για τον Μπαρτζώκα.
Φίλε ο Μπόγρης βγαίνει σε εκπομπές για την πλάκα του και τους θάβει όλους. Και μάλιστα με κακεντρεχη σχόλια , σαν κυρα-Κατίνα. Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας ότι ό,τι γίνεται στα αποδυτήρια δε βγαίνει παραέξω. Άλλο τώρα μια γραφικότητα που θα πεις μια φορά, εδώ μιλάμε ότι έχει πάρει σβάρνα όλα τα μικρόφωνα και μπουχαχα καθίστε να σας πω για τον τάδε που δε στρίβει, έναν που είναι χαζός στην προπόνηση και τον άλλον που κυνηγάει πουτανίτσες μετά τα ματς. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι αθλητικά ο Μπόγρης, αλλά θες τέτοιο τύπο στα αποδυτήρια; Γιατί;

Άσε, καλύτερα ο Τανούλης που έχει και μια προοπτική.

ΥΓ: εμένα με έχει κουράσει και με την εξύμνηση της "μπασκετικής του ευφυίας" . ΜΕ τον τάδε λέει μπορούσα να συνεννοηθώ στο γήπεδο γιατί του έκοβε, με τον άλλον δε γινόταν αθλητικό παιδί αλλά δεν έπιανε το παιχνίδι, ίσως παραήταν έξυπνες οι πάσες μου για το δείνα. Αν δεν τον είχα δει να παίζει θα νόμιζα ότι μιλούσε ο Τομάσεβιτς ξέρω γω. Άσε ρε Μπόγρη να' ούμε, πες τα στα εγγόνια σου.

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Σάβ Οκτ 07, 2023 10:30 pm

ορισμός τρίτου τεσσαριού είναι ο Σίκμα!

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Σάβ Οκτ 07, 2023 10:43 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Οκτ 07, 2023 10:13 pm
plo koon έγραψε:

Φίλε ο Μπόγρης βγαίνει σε εκπομπές για την πλάκα του και τους θάβει όλους. Και μάλιστα με κακεντρεχη σχόλια , σαν κυρα-Κατίνα. Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας ότι ό,τι γίνεται στα αποδυτήρια δε βγαίνει παραέξω. Άλλο τώρα μια γραφικότητα που θα πεις μια φορά, εδώ μιλάμε ότι έχει πάρει σβάρνα όλα τα μικρόφωνα και μπουχαχα καθίστε να σας πω για τον τάδε που δε στρίβει, έναν που είναι χαζός στην προπόνηση και τον άλλον που κυνηγάει πουτανίτσες μετά τα ματς. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι αθλητικά ο Μπόγρης, αλλά θες τέτοιο τύπο στα αποδυτήρια; Γιατί;

Άσε, καλύτερα ο Τανούλης που έχει και μια προοπτική.

ΥΓ: εμένα με έχει κουράσει και με την εξύμνηση της "μπασκετικής του ευφυίας" . ΜΕ τον τάδε λέει μπορούσα να συνεννοηθώ στο γήπεδο γιατί του έκοβε, με τον άλλον δε γινόταν αθλητικό παιδί αλλά δεν έπιανε το παιχνίδι, ίσως παραήταν έξυπνες οι πάσες μου για το δείνα. Αν δεν τον είχα δει να παίζει θα νόμιζα ότι μιλούσε ο Τομάσεβιτς ξέρω γω. Άσε ρε Μπόγρη να' ούμε, πες τα στα εγγόνια σου.
Ντάξει, σίγουρα είμαι θύμα της προπαγάνδας που κάνει για τον εαυτό του, αλλά σκέφτομαι πόσο χειρότερος του Σικμα θα ήταν ως τρίτο πεντάρι? Τώρα για τα άλλα, δεν έχω άποψη. Αν ή πόσο κακό μπορεί να κάνει στα αποδυτήρια.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Σάβ Οκτ 07, 2023 10:54 pm

πολύ χειρότερος πιστεύω, είναι 34, έχει ομολογήσει ότι δεν πολύγυμναζεται πλέον, έχει 3 χρόνια να παίξει Ευρώπη, αν το 2019 ήταν οριακά επαρκής πλέον είναι ανεπαρκής

Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Σάβ Οκτ 07, 2023 10:58 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Οκτ 07, 2023 10:30 pm
ορισμός τρίτου τεσσαριού είναι ο Σίκμα!
Ας μην βιαστούμε να βγάλουμε τέτοια συμπεράσματα.

Ο Σίκμα είναι από τα πολύ «μπασκετικά» 4άρια της διοργάνωσης εδώ και χρόνια. Δεν είναι τυχαίος ο αριθμός των ασίστ του αλλά και τα ριμπάουντ του από τις καλές τοποθετήσεις που παίρνει στη ρακέτα.

Δηλαδή αν είναι 3ο τεσσάρι ο Σίκμα σε εμάς, για πρώτο και δεύτερο τι θελουμε; Προφανώς και περιμέναμε όλοι κάτι καλύτερο, προφανώς και ζηλεύουμε τον Χουάντσο και τις προοπτικές που θα έδινε στο παιχνίδι μας. Αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο απόλυτοι.

Τα παραπάνω θα ισχύουν ακόμα και αν δεν πιάσει ο Σίκμα σε εμάς. Γιατί κανεις δεν εγγυάται την επιτυχία οποιασδήποτε μεταγραφής.

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:

Σάβ Οκτ 07, 2023 11:01 pm

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Οκτ 07, 2023 10:54 pm
πολύ χειρότερος πιστεύω, είναι 34, έχει ομολογήσει ότι δεν πολύγυμναζεται πλέον, έχει 3 χρόνια να παίξει Ευρώπη, αν το 2019 ήταν οριακά επαρκής πλέον είναι ανεπαρκής
Και τότε ανεπαρκής ήταν φίλε. Μαύρη τρύπα σε όλα!

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάβ Οκτ 07, 2023 11:46 pm

Μιας και λέγαμε για Γκουλιοτα πρόσφατα

https://menshouse.gr/bala/84205/afino-t ... ton-epoxon

Εικόνα
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Οκτ 08, 2023 8:38 am

Προσωπικά, θα προτιμούσα το Βαγγέλη Ζούγρη.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:

Κυρ Οκτ 08, 2023 8:41 am

Τρίτος ψηλός είναι τύπου Μπολομπόι,Μπλακ κλπ. Κάποιος που μπορεί να παίρνει λίγα λεπτά και να μην πίνουμε θάλασσα. Αν είναι να μπαίνει και να σου κάνουν τρελό σερί τότε άστο..

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Κυρ Οκτ 08, 2023 10:52 am

Αληθεια που ειναι ο Μπλακ? Εξαιρετικη επιλογη θα ηταν για 3 σεντερ. Και οχι μονο. Προς το παρον δευτερο και οταν τραυματιστει και ο Μιλου, παλι 2ο...
Ξερει και τα συστηματα...

Αυτο το οποιο εχψ ξαναπει ειναι πως ο Μιλουτινοφ παντα ξεκιναει καλα τη σεζον, και στην πορεια τραυματιζεται και ξεφουσκωνει αποτομα. Ειναι ρισκο μεγαλο να μην εχεις 3ο ψηλο με την υπαρχουσα συνθεση, δεδομενης και της φετινης απουσιας Φαλ που δεν ξερουμε πως θα ειναι.

Ακομη, δεν υπαρχει ΜΑΠ ψηλος και ειναι το μονο ισως που λειπει απο αυτη την ομαδα σαν εμψυχο υλικο. Με αυτον θα ειναι υπερπληρης.

Δεν συμφωνω πως πρεπει να αποκτηθει πολυ φτηνος, ηδη φετος εχουν εξοικονομοισει πολλα οι ΑΦΟΙ και αμα θελουν να βγουνε πρωτοι τουλαχιστον ας ξοδεψουν οσα περσυ. Γιατι τωρα, κερδος εχουν απο τις κινησεις που γινανε.

Για τον Μιλουτινοφ εχω να πω πως εχει βελτιωθει απιστευτα, ΑΛΛΑ εχω ξαναεκθειασει πριν μερικα χρονια την εκκινηση της χρονιας παρομοιαζοντας τον με τον Ρατζα... Τοτε παισατε να με φατε, και μετα ο Σερβος τραυματιστηκε και δεν ηταν ποτε ξανα ο ιδιος...
Χωρια το οτι στο θεμα σκληραδα μενει να βελτιωθει κι αλλο.
Ολα που λεω για τον Σερβο βγηκαν στον τελικο του Μουντομπασκετ οπου ηταν πραγματι αδυναμος κρικος. Δικαιολογητικα υπαρχουν, ωστοσο, δεν απεδωσε οταν ζοριστηκε κι αυτο ειναι γεγονος.

Μακαρι να με διαψευσει.
Τριτο σεντερ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αν θελεις να παρεις την Ευρωλιγκα.

Με τον Σικμα σεντερ και Παπανικολαου στο 4 δεν βγαινει και το ξερει ο κοοτς.
Δυστυχως ομως, παλι θα παν να τη βγαλουν φτηνα...

Rice

a1greece
Reactions:

Κυρ Οκτ 08, 2023 11:50 am

Στο Μουντομπάσκετ ο Μιλουτινοφ ήταν από τους καλύτερους της Σερβίας και από τους καλύτερους ψηλούς της διοργάνωσης γενικά.Στον τελικό δεν έπρεπε καν να παίξει αφού ήταν τραυματίας όποτε λογική η κακή του εμφάνιση.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Οκτ 08, 2023 12:43 pm

ε ναι γιατι στον ημιτελικο με τον καναδα που επαιζε απεναντι σε ολους τους ΝΒΑερς ηταν σαν χαλαρος καφες και φιλικο παιχνιδι :roofl: Εντωμεταξυ ηταν τραυματιας στον τελικο..

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”