Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε μπασκετικά τηρώντας τους κανονισμούς. Θα συνιστούσα σε όλους να τους ρίξουν μια ματιά καθώς και τις οδηγίες για ένα καλό ποατ
app.php/rules
app.php/good-post
Συντονιστής: Captains
"Ακούγονται" από πηγές τύπου makeleio. Οπότε δεν ισχύει τίποτα.villiskabas έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 08, 2023 3:09 pmακουγονται διαφορα για την υγεια του Αταμαν ..ισχυει κατι γνωριζει κανεις?
α οκ εγινε θενξnikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 08, 2023 5:00 pm"Ακούγονται" από πηγές τύπου makeleio. Οπότε δεν ισχύει τίποτα.villiskabas έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 08, 2023 3:09 pmακουγονται διαφορα για την υγεια του Αταμαν ..ισχυει κατι γνωριζει κανεις?
ουτε καν πηγες μακελειοnikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 08, 2023 5:00 pm"Ακούγονται" από πηγές τύπου makeleio. Οπότε δεν ισχύει τίποτα.villiskabas έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 08, 2023 3:09 pmακουγονται διαφορα για την υγεια του Αταμαν ..ισχυει κατι γνωριζει κανεις?
εξαρταται απο το τι γραψει ο καθενας που θα μπει να σχολιασει για το "αντιπαλο δεος" . Αν ο τροπος γραφης δεν ειναι επιθετικος και τα γραφομενα του δεν ειναι προσβλητικα δεν βλεπω το λογο να μην μπορω εγω πχ να σχολιασω το οτι ο Λεσορτ με το σλουκα αν μαθουν ο ενας τον αλλο μπορουν να γινουν ενα καλο διδυμο η οτι ο παπαπετρου πρεπει να αγωνιζεται και στο 4 η οχι ,καθαρα μπασκετικα δηλαδη.panpav έγραψε: ↑Παρ Οκτ 06, 2023 3:12 pmΠάντως θεωρώ, ότι, το να σχολιάζω εγώ, σαν Παναθηναϊκός, σε δρώμενα Ολυμπιακών ή και το αντίστροφο, είναι εξ ορισμού προβοκατόρικο έστω και σε λανθάνουσα μορφή.
Μήπως η συναίνεση και η ελαστικότητα είναι το αντίδοτο στους εκνευρισμούς, που νομοτελειακά θα προκύψουν κάποιες φορές ;
ελπιζω να ειναι ραδιο αρβυλα αυτα που σου μετεφερε ο φιλος σου κυριως για το θεμα της υγειας του Αταμαν .taurus13 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 12, 2023 8:27 amΔεν είμαι insider, απλώς αφήνω εδώ κάτι που άκουσα χτες.
Άκουσα λοιπόν από κάποιον που τον ξέρω καλά ότι ο Αταμάν φεύγει από την ομάδα! Φυσικά έβαλα τα γέλια, άρχισα να τον πειράζω και του είπα ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να συμβεί κάτι τέτοιο και μην κάνεις όνειρα κλπ(Ολυμπιακός αυτός)! Τον ρώτησα που την άκουσες αυτή τη βλακεία σε κανένα instagram ή facebook και μου είπε την πηγή του που οκ δεν τη λες και άκυρη. Αυτό που με ανησύχησε είναι ότι ο λόγος λέει που θα γίνει αυτό δεν είναι αγωνιστικός, αλλά έχει να κάνει με σοβαρότατο θέμα υγείας του ίδιουΕλπίζω να είναι βλακείες όλα αυτά, όπως όλα όσα ακούμε κατά καιρούς..