Δεν νομίζω να σε χαρακτήρισα τρολ φίλε μου αλλα προχωράμε. Να σταματήσει πλέον αυτή η τάση στο φόρουμ παρακαλώ.Dedalos έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 10:01 amΤις οποίες ερωτήσεις κάποιοι κάναμε από το καλοκαίρι αλλά ειμασταν τρολSteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 8:48 amΧαίρομαι που τουλάχιστον οι δικαιολογίες που ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου δεν παραπλάνησαν τον κόσμο.
Με την αστεία Α1 δεν υπάρχουν δικαιολογίες στον χρόνο συμμετοχής. Με παγκόσμιο το καλοκαίρι οι τραυματισμοί θα είναι πιο πολλοί και όχι μόνο σε εμάς.
Αν υπάρχει στόχος να πρωταγωνιστήσει η ομάδα είναι κακή η φετινή μεταγραφική στρατηγική. Αν δεν υπάρχει τέτοια διάθεση τότε καλώς κινήθηκαν σε μείωση του μπάτζετ.
Με τόσα πολλά παιχνίδια δε λες ότι έχεις εννιά παίκτες. Προσβάλει την νοημοσύνη μας. Τανουλης πάπας αμποσι γιατί είναι στην ομάδα; Αν δεν υπολογίζονται να παίξουν αλλού.
Δε θέλουμε να τους βάλουμε γιατί ρίχνουν το επίπεδο της ομάδας; Να το δεχτώ. Τότε γιατί δεν πήραμε τους αντίστοιχους που ανεβάζουν το επίπεδο;;
Φαύλος κύκλος αναπάντητων ερωτήσεων.
Δε μας κάναν για διάφορους λόγους, Αγραβάνης, Τσαλμπουρης, Κασελακης, ρογκαβοπουλος αλλά μας κάνουν Παππάς, Αμποσι, Τσάμης.
Ο Πίτερς όντως παίζει καλα φέτος, αλλά όχι τόσο καλά για βασικό 4. Θέλαμε ψηλό 4 με προσωπική φάση και πήραμε σικμα. Ο οποίος και να έπαιζε χθες δε θα άλλαζε τίποτα.
Η ομάδα , χωρίς τον γκος και τον μακισικ , είχε σοβαρό πρόβλημα στη κυκλοφορία και με τον Άρη, απλά εκεί ο κάναν έβαλε 7 τρίποντα με τα 4 πάνω σε άμυνα, κι ο λαρε αλλά 4-5 δύσκολα σουτ.
Με δεδομένες την απουσίες, τονίζεται η μη βοήθεια του κάναν στην κυκλοφορια και δημιουργία. Χθες μόλις πηρε 2-3 φάσεις πάνω του, την πάτησε σαν εικοσάχρονος στην άμυνα
Αυτή τη στιγμή στην περιφέρεια δε μπορεί να γίνει κάτι. Ελπίζουμε στην επιστροφή γκος και στην άνοδο λαρε
Επιτακτική η ανάγκη 4-5 ψηλού με ποιότητα. Υπάρχουν περιπτώσεις Αμερικανών . Σικμα 9ος να κλείνει τρύπες οπότε κι αν χρειάζεται.
Ο προπονητής πέφτει από τα σύννεφα που δε φτάνουν 4 ψηλοί ...
Από τους έλληνες που αναφέρεις όποιος και να έρθει απλά πρέπει να παίζει με το τίμημα της ήττας. Αν χθες χαναμε και έπαιζε ο Αμπόσι ή ο Τσάμης ή ο Παπας ή ο Τανούλης δε θα είχα πρόβλημα, γιατί είμαι υπέρ της στήριξης των νεαρών. Είμαι αρκετά συνειδητοποιημένος για να καταλάβω πότε κάποια ομάδα θέλει να κάνει το rebuilding της.
Ο πιτσιρικάς της Ρεάλ ο Ndiaye, Eli γιατί μπήκε στα βαθιά όταν έλειψε ο Ταβάρες; Να μπει και ο Τανούλης. Αυτό αναφέρω σε γενικές γραμμές.
Εμείς όμως δεν είμαστε σε τέτοια φάση με βάση τις δηλώσεις περί στόχου κάθε τίτλου. Οπότε ναι οι δικαιολογίες βγήκαν μπροστά. Όχι με τον όρο ότι ο Μπαρτζώκας κλαίγεται. Γιατί ουδέποτε το έκανε και πάντα ήταν σοβαρός να αναλάβει τις ευθύνες. Σίγουρα δε μπορεί να βγει να πει ο κοουτς ότι δεν είμαστε στελεχωμένοι, αλλά ότι έχουμε 9 παίκτες μήνα Οκτώβριο λόγω προγράμματος είναι too much.
Αλλά μετά και τις δηλώσεις με τον Άρη για το σκληρό παιχνίδι που παίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ακούγοντας και αναλύσεις από Θεσσαλονίκη εκτός από Αθήνα μεριά, η απορία μου ήταν η εξής. Και ο Ολυμπιακός δε φημίζεται για το σκληρό παιχνίδι του; Τι μας έφταιξε ο Άρης ή το δύσκολο πρόγραμμα στους τραυματισμούς και το χρόνο συμμετοχής; Νομίζω ότι έχουν πάθει οι παίκτες είναι εντός προγράμματος.
Το ερώτημα είναι απλό. Έχει ο Μπαρτζώκας όλα του τα εργαλεία για να δείξει αυτό που μπορεί να δείξει στο μέγιστο βαθμό;