Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σερνόμασταν, το Περιστέρι φαινόταν πυραυλοκινητο. Ούτε περίμενα πως θα το γυρίσουμε. Νομίζω κιόλας πως το χάσε λίγο ο Σπαν με την πεντάδα χωρίς ΜητρουΛογκ μέσα.
Μας κουβάλησε ο Γκριγκο, ευχάριστη έκπληξη ο Καλάι, έσπρωξε λίγο ο Γκραντ, έστρωσε κι ο Λεσορτ στο τέλος, πάλι καλά που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με 3, 5 παίκτες.
Ο Βιλντοζα παραείναι χώμα, δε γίνεται να μην συνέλθει κάποια στιγμή. Ο Μπαλτσε δείχνει τρομερά άτολμος και ανέτοιμος για το επίπεδο, πρέπει κάπως να βρει ψυχολογία για να παίζει την επίθεση που ξέρει τουλάχιστον - δεν τον πήραμε και για το αξιόπιστο σουτακι του υποτίθεται;
Επίσης, εξακολουθώ να πιστεύω πως η χάλια επίθεση μας οφείλεται εν μέρει στον Γκραντ που είναι 2αρι κι όχι pg. Δεν είδα τα παιχνίδια της EL με Οσφπ και Μπαγερν όμως.
Πολύ αξιόμαχο το Περιστέρι, θα πάει και φέτος καλά μου φαίνεται.
Μας κουβάλησε ο Γκριγκο, ευχάριστη έκπληξη ο Καλάι, έσπρωξε λίγο ο Γκραντ, έστρωσε κι ο Λεσορτ στο τέλος, πάλι καλά που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με 3, 5 παίκτες.
Ο Βιλντοζα παραείναι χώμα, δε γίνεται να μην συνέλθει κάποια στιγμή. Ο Μπαλτσε δείχνει τρομερά άτολμος και ανέτοιμος για το επίπεδο, πρέπει κάπως να βρει ψυχολογία για να παίζει την επίθεση που ξέρει τουλάχιστον - δεν τον πήραμε και για το αξιόπιστο σουτακι του υποτίθεται;
Επίσης, εξακολουθώ να πιστεύω πως η χάλια επίθεση μας οφείλεται εν μέρει στον Γκραντ που είναι 2αρι κι όχι pg. Δεν είδα τα παιχνίδια της EL με Οσφπ και Μπαγερν όμως.
Πολύ αξιόμαχο το Περιστέρι, θα πάει και φέτος καλά μου φαίνεται.
1
1

-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα πολλά εκατομμύρια δεν έπαιζαν σήμερα.Rebedierdos έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 10:06 pmΤόσα εκατομμύρια φετος και σας ξελασπωνει ο γκρικονις κ ο καλαιτζακης
Μπαη δε γουεη, Kevin Garnett λέγεται ο άνθρωπος.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2466
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορεί να φανεί λίγο αιρετικό αυτό που θα πω αλλά ο Βιλντόζα ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι σαν πολύ ξύπνιος παίκτης. Δεν είναι απαραίτητα τούβλο αλλά σαν γκαρντ που πρέπει να παίρνει αποφάσεις, θεωρώ τον Γκριγκονις πολύ καλύτερο. Στη Μπασκονια δεν μου άρεσε καθόλου, τον θεωρούσα πολύ φλύαρο, και οκ στον Ερυθρό έκανε μια τίμια χρονιά. Δεν είναι «τα’λεγα εγώ» ποστ, γιατί πίστευα ότι ήταν σε ανοδική πορεία και ήμουν αισιόδοξος, αλλά τελικά μου φαίνεται ότι όντως στη Μπασκονια απλά φαινόταν καλύτερος απ’ότι πραγματικά είναι. Θέλω να πω πως δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι «Ε δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα ξυπνήσει» γιατί νομίζω ότι αυτό μπορεί αυτό κάνει.
0

- georbap
- Reactions: 896
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το γράφω εδώ ορμώμενος από τα σχόλια για το ματς του ΠΑΟ με το Περιστέρι.
Μιλάμε συχνά για ελεύθερη πτώση του Ελληνικού μπάσκετ και ταυτόχρονα δεν είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την ήττα από κανένα Περιστέρι, καμία ΑΕΚ κανένα Αρη και πάει λέγοντας. (εννοείται βάζω και την αφεντιά μου μέσα)
Για την ακρίβεια δεν είμαστε καν έτοιμοι να δεχθούμε ότι μπορεί έστω σε ένα παιχνίδι να μας κοντράρουν στα ίσα.
Βρείτε μου έναν που με το χέρι στην καρδιά θα προτιμούσε να δει μια ήττα σε τέτοια παιχνίδια , αρκεί για παράδειγμα να έπαιρναν χρόνο οι μικροί και ταυτόχρονα να έπαιρναν ανάσες τα "βαριά χαρτιά " που τραβάνε συνήθως όλο το κουπί.
Εν το μεταξύ στο Ισπανικό η Μπαρτσελόνα τελείωσε πέρυσι την regular με 5 ήττες και η Ρεάλ με 6 πιο χαμηλά και από την Μπασκόνια.
Άντε να δεχθώ ότι το πρωτάθλημα τους είναι μακράν πιο ανταγωνιστικό , στην Τουρκία όμως που δεν είναι , η Φενέρ τελείωσε δεύτερη στην regular με 6 ήττες και η Εφες τρίτη με 8.
Κάντε εικόνα τι θα συνέβαινε εδώ αν για παράδειγμα τελείωνε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό δεύτερο και τον Παναθηναϊκό τρίτο ή αν γενικά έκαναν 5 με 6 ήττες μέσα στην σεζόν και θα καταλάβετε.
Μιλάμε συχνά για ελεύθερη πτώση του Ελληνικού μπάσκετ και ταυτόχρονα δεν είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την ήττα από κανένα Περιστέρι, καμία ΑΕΚ κανένα Αρη και πάει λέγοντας. (εννοείται βάζω και την αφεντιά μου μέσα)
Για την ακρίβεια δεν είμαστε καν έτοιμοι να δεχθούμε ότι μπορεί έστω σε ένα παιχνίδι να μας κοντράρουν στα ίσα.
Βρείτε μου έναν που με το χέρι στην καρδιά θα προτιμούσε να δει μια ήττα σε τέτοια παιχνίδια , αρκεί για παράδειγμα να έπαιρναν χρόνο οι μικροί και ταυτόχρονα να έπαιρναν ανάσες τα "βαριά χαρτιά " που τραβάνε συνήθως όλο το κουπί.
Εν το μεταξύ στο Ισπανικό η Μπαρτσελόνα τελείωσε πέρυσι την regular με 5 ήττες και η Ρεάλ με 6 πιο χαμηλά και από την Μπασκόνια.
Άντε να δεχθώ ότι το πρωτάθλημα τους είναι μακράν πιο ανταγωνιστικό , στην Τουρκία όμως που δεν είναι , η Φενέρ τελείωσε δεύτερη στην regular με 6 ήττες και η Εφες τρίτη με 8.
Κάντε εικόνα τι θα συνέβαινε εδώ αν για παράδειγμα τελείωνε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό δεύτερο και τον Παναθηναϊκό τρίτο ή αν γενικά έκαναν 5 με 6 ήττες μέσα στην σεζόν και θα καταλάβετε.
0
-
- Reactions: 2320
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Εξαιρετικό σχόλιο, έχεις απόλυτο δίκιο. Δε γίνεται να λέμε ότι θέλουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να φέρνουμε την καταστροφή αν χάσουμε από μια υποδεέστερη ποιοτικά ομάδα.georbap έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 11:16 pmΤο γράφω εδώ ορμώμενος από τα σχόλια για το ματς του ΠΑΟ με το Περιστέρι.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2048
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3973
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
οι παλιοι θυμομαστε στην δεκαετια του 90 οτι για να περασεις απο εδρες οπως του αρη του παοκ του ηρακλη του πανιωνιου του περιστεριου εφτυνες αιμα και ηταν πολυ πιθανο να χασειςgeorbap έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 11:16 pmΤο γράφω εδώ ορμώμενος από τα σχόλια για το ματς του ΠΑΟ με το Περιστέρι.
τωρα η μοναδικη εδρα που μπορει να χασεις ειναι που περιστεριου στις υπολοιπες πρεπει ουσιαστικα να αυτοκτονησεις για να χασεις
2
2

- nikolas_asteri
- Reactions: 2466
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μην ξεχνάμε και Παπαγάρα ε;τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 11:42 pmοι παλιοι θυμομαστε στην δεκαετια του 90 οτι για να περασεις απο εδρες οπως του αρη του παοκ του ηρακλη του πανιωνιου του περιστεριου εφτυνες αιμα και ηταν πολυ πιθανο να χασειςgeorbap έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 11:16 pmΤο γράφω εδώ ορμώμενος από τα σχόλια για το ματς του ΠΑΟ με το Περιστέρι.
τωρα η μοναδικη εδρα που μπορει να χασεις ειναι που περιστεριου στις υπολοιπες πρεπει ουσιαστικα να αυτοκτονησεις για να χασεις

2
1
1

Ισχύει τα τελευταία 10 χρόνια αυτό έχει αλλάξει και συνήθως η διαφορά των 2 μεγάλων είναι πολύ μεγάλη και πολυ σπάνιο να συμβεί.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 11:42 pm
οι παλιοι θυμομαστε στην δεκαετια του 90 οτι για να περασεις απο εδρες οπως του αρη του παοκ του ηρακλη του πανιωνιου του περιστεριου εφτυνες αιμα και ηταν πολυ πιθανο να χασεις
Καλά το επίπεδο τη δεκαετία του 90 ήταν σε άλλο λεβελ για το Ελληνικό πρωτάθλημα γιατί υπήρχαν πολλά λεφτά..
Δε συγκρίνεται η Α1 με το Ισπανικό, Τουρκικο τουλάχιστον..
Πάντως αυτο που μου αρέσει στο Γκραντ είναι πως δε φοβάται να πάρει την ευθύνη στο τέλος. Γενικά σα χειριστής δε μου αρέσει καθόλου και καθυστερεί με πολλές τρίπλες την επίθεση, αλλά αυτό του το δίνω.
1
1

- pan24
- Reactions: 2434
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γκράντ αποκτήθηκε για να παίζει 15 λεπτά να ξεκουράζει τον βασικό χειριστή και να βγάζει καμιά άμυνα ή να παίζει λίγο στο 3 σε σχήμα με 3 κοντούς.nikosvip έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 15, 2023 12:00 amΙσχύει τα τελευταία 10 χρόνια αυτό έχει αλλάξει και συνήθως η διαφορά των 2 μεγάλων είναι πολύ μεγάλη και πολυ σπάνιο να συμβεί.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 11:42 pm
οι παλιοι θυμομαστε στην δεκαετια του 90 οτι για να περασεις απο εδρες οπως του αρη του παοκ του ηρακλη του πανιωνιου του περιστεριου εφτυνες αιμα και ηταν πολυ πιθανο να χασεις
Καλά το επίπεδο τη δεκαετία του 90 ήταν σε άλλο λεβελ για το Ελληνικό πρωτάθλημα γιατί υπήρχαν πολλά λεφτά..
Δε συγκρίνεται η Α1 με το Ισπανικό, Τουρκικο τουλάχιστον..
Πάντως αυτο που μου αρέσει στο Γκραντ είναι πως δε φοβάται να πάρει την ευθύνη στο τέλος. Γενικά σα χειριστής δε μου αρέσει καθόλου και καθυστερεί με πολλές τρίπλες την επίθεση, αλλά αυτό του το δίνω.
Για αυτό τον ρόλο είναι σούπερ.
Όμως λίγο η κακή εικόνα του Βιλντόζα, λίγο η τρύπα στην περιφερειακή άμυνα, λίγο ο τραυματισμός του Σλούκα έχει βρεθεί να παίζει πάνω από 30 λεπτά ως βασικός χειριστής. Δεν είναι για τέτοιο ρόλο σε αυτό το επίπεδο και εκτίθεται άδικα.
1
1

Τα καλά νέα για τον ΠΑΟ είναι ότι δυσκολεύτηκε από το περιστέρι , και το οποίο περιστέρι την προηγούμενη εβδομάδα έχασε από τον Κολοσσό
Τα καλά νέα για τον ΠΑΟ είναι ότι ο πρόεδρος του έχει λεφτά και όρεξη για 2-3 κορυφαίες διορθωτικές κινήσεις. Ενώ οι δικοί μας δε παραδέχονται και δε διορθώνουν ποτέ τα λάθη τους
Τα καλά νέα για τον ΠΑΟ είναι ότι ο πρόεδρος του έχει λεφτά και όρεξη για 2-3 κορυφαίες διορθωτικές κινήσεις. Ενώ οι δικοί μας δε παραδέχονται και δε διορθώνουν ποτέ τα λάθη τους
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3973
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο γκραντ δεν ειναι μπαλτσε η γκαι,εχει παιξει και σε ομαδα ευρωλιγκας και αρκετα παιχνιδια στο νβα βεβαια δεν ειναι τοπ παιχτης ευρωλιγκας αλλα στον παο εχει ερθει για τριτος κοντος και παιρνει 500κ τον χρονο,για αυτα θεωρω υποστηριζει τις εμφανισεις του ως τωρα δεν μπορω να το κραξω γιατι παιρνει πολυ περισσοτερες ευθυνες αποτι του αναλογουν
1
1

-
- Reactions: 138
- Προειδοποιήσεις:
5