Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

panpav

junior
Reactions: 95
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Οκτ 14, 2023 10:43 pm

Πολύ γκρίνια.
Ας το δούμε ανάποδα, έπαιξες χάλια και γύρισες διαφορά δέκα εννέα πόντων.
Μπράβο στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και στον Γκριγκόνις που τον κράζω.

1
1 Εικόνα
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Οκτ 14, 2023 10:45 pm

Σερνόμασταν, το Περιστέρι φαινόταν πυραυλοκινητο. Ούτε περίμενα πως θα το γυρίσουμε. Νομίζω κιόλας πως το χάσε λίγο ο Σπαν με την πεντάδα χωρίς ΜητρουΛογκ μέσα.

Μας κουβάλησε ο Γκριγκο, ευχάριστη έκπληξη ο Καλάι, έσπρωξε λίγο ο Γκραντ, έστρωσε κι ο Λεσορτ στο τέλος, πάλι καλά που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με 3, 5 παίκτες.

Ο Βιλντοζα παραείναι χώμα, δε γίνεται να μην συνέλθει κάποια στιγμή. Ο Μπαλτσε δείχνει τρομερά άτολμος και ανέτοιμος για το επίπεδο, πρέπει κάπως να βρει ψυχολογία για να παίζει την επίθεση που ξέρει τουλάχιστον - δεν τον πήραμε και για το αξιόπιστο σουτακι του υποτίθεται;

Επίσης, εξακολουθώ να πιστεύω πως η χάλια επίθεση μας οφείλεται εν μέρει στον Γκραντ που είναι 2αρι κι όχι pg. Δεν είδα τα παιχνίδια της EL με Οσφπ και Μπαγερν όμως.

Πολύ αξιόμαχο το Περιστέρι, θα πάει και φέτος καλά μου φαίνεται.

1
1 Εικόνα
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Οκτ 14, 2023 10:48 pm

Rebedierdos έγραψε:
Σάβ Οκτ 14, 2023 10:06 pm
Τόσα εκατομμύρια φετος και σας ξελασπωνει ο γκρικονις κ ο καλαιτζακης
Τα πολλά εκατομμύρια δεν έπαιζαν σήμερα.
Μπαη δε γουεη, Kevin Garnett λέγεται ο άνθρωπος.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2466
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Οκτ 14, 2023 11:01 pm

Μπορεί να φανεί λίγο αιρετικό αυτό που θα πω αλλά ο Βιλντόζα ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι σαν πολύ ξύπνιος παίκτης. Δεν είναι απαραίτητα τούβλο αλλά σαν γκαρντ που πρέπει να παίρνει αποφάσεις, θεωρώ τον Γκριγκονις πολύ καλύτερο. Στη Μπασκονια δεν μου άρεσε καθόλου, τον θεωρούσα πολύ φλύαρο, και οκ στον Ερυθρό έκανε μια τίμια χρονιά. Δεν είναι «τα’λεγα εγώ» ποστ, γιατί πίστευα ότι ήταν σε ανοδική πορεία και ήμουν αισιόδοξος, αλλά τελικά μου φαίνεται ότι όντως στη Μπασκονια απλά φαινόταν καλύτερος απ’ότι πραγματικά είναι. Θέλω να πω πως δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι «Ε δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα ξυπνήσει» γιατί νομίζω ότι αυτό μπορεί αυτό κάνει.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 896
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Οκτ 14, 2023 11:16 pm

Το γράφω εδώ ορμώμενος από τα σχόλια για το ματς του ΠΑΟ με το Περιστέρι.
Μιλάμε συχνά για ελεύθερη πτώση του Ελληνικού μπάσκετ και ταυτόχρονα δεν είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την ήττα από κανένα Περιστέρι, καμία ΑΕΚ κανένα Αρη και πάει λέγοντας. (εννοείται βάζω και την αφεντιά μου μέσα)
Για την ακρίβεια δεν είμαστε καν έτοιμοι να δεχθούμε ότι μπορεί έστω σε ένα παιχνίδι να μας κοντράρουν στα ίσα.
Βρείτε μου έναν που με το χέρι στην καρδιά θα προτιμούσε να δει μια ήττα σε τέτοια παιχνίδια , αρκεί για παράδειγμα να έπαιρναν χρόνο οι μικροί και ταυτόχρονα να έπαιρναν ανάσες τα "βαριά χαρτιά " που τραβάνε συνήθως όλο το κουπί.
Εν το μεταξύ στο Ισπανικό η Μπαρτσελόνα τελείωσε πέρυσι την regular με 5 ήττες και η Ρεάλ με 6 πιο χαμηλά και από την Μπασκόνια.
Άντε να δεχθώ ότι το πρωτάθλημα τους είναι μακράν πιο ανταγωνιστικό , στην Τουρκία όμως που δεν είναι , η Φενέρ τελείωσε δεύτερη στην regular με 6 ήττες και η Εφες τρίτη με 8.
Κάντε εικόνα τι θα συνέβαινε εδώ αν για παράδειγμα τελείωνε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό δεύτερο και τον Παναθηναϊκό τρίτο ή αν γενικά έκαναν 5 με 6 ήττες μέσα στην σεζόν και θα καταλάβετε.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2320
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Οκτ 14, 2023 11:31 pm

georbap έγραψε:
Μιλάμε συχνά για ελεύθερη πτώση του Ελληνικού μπάσκετ και ταυτόχρονα δεν είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την ήττα από κανένα Περιστέρι, καμία ΑΕΚ κανένα Αρη και πάει λέγοντας. (εννοείται βάζω και την αφεντιά μου μέσα)
Για την ακρίβεια δεν είμαστε καν έτοιμοι να δεχθούμε ότι μπορεί έστω σε ένα παιχνίδι να μας κοντράρουν στα ίσα.
Βρείτε μου έναν που με το χέρι στην καρδιά θα προτιμούσε να δει μια ήττα σε τέτοια παιχνίδια , αρκεί για παράδειγμα να έπαιρναν χρόνο οι μικροί και ταυτόχρονα να έπαιρναν ανάσες τα "βαριά χαρτιά " που τραβάνε συνήθως όλο το κουπί.
Εν το μεταξύ στο Ισπανικό η Μπαρτσελόνα τελείωσε πέρυσι την regular με 5 ήττες και η Ρεάλ με 6 πιο χαμηλά και από την Μπασκόνια.
Άντε να δεχθώ ότι το πρωτάθλημα τους είναι μακράν πιο ανταγωνιστικό , στην Τουρκία όμως που δεν είναι , η Φενέρ τελείωσε δεύτερη στην regular με 6 ήττες και η Εφες τρίτη με 8.
Κάντε εικόνα τι θα συνέβαινε εδώ αν για παράδειγμα τελείωνε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό δεύτερο και τον Παναθηναϊκό τρίτο ή αν γενικά έκαναν 5 με 6 ήττες μέσα στην σεζόν και θα καταλάβετε.
Εξαιρετικό σχόλιο, έχεις απόλυτο δίκιο. Δε γίνεται να λέμε ότι θέλουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να φέρνουμε την καταστροφή αν χάσουμε από μια υποδεέστερη ποιοτικά ομάδα.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Οκτ 14, 2023 11:35 pm

Καλά δεν είναι πρωτάκουστο να σε κοντραρει μια μικρότερη αλλά καλή ομάδα

Συμβαίνει συχνά ανά τα χρόνια. Μια στο τόσο αλλά συμβαίνει

Συνήθως σε κοντραρουν για 25-30 λεπτά . Σήμερα το πολύ καλό Περιστέρι κοντραρε 37' .

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3973
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Οκτ 14, 2023 11:42 pm

georbap έγραψε:
οι παλιοι θυμομαστε στην δεκαετια του 90 οτι για να περασεις απο εδρες οπως του αρη του παοκ του ηρακλη του πανιωνιου του περιστεριου εφτυνες αιμα και ηταν πολυ πιθανο να χασεις
τωρα η μοναδικη εδρα που μπορει να χασεις ειναι που περιστεριου στις υπολοιπες πρεπει ουσιαστικα να αυτοκτονησεις για να χασεις

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2466
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Οκτ 14, 2023 11:47 pm

τουλουμπα έγραψε:
georbap έγραψε:
οι παλιοι θυμομαστε στην δεκαετια του 90 οτι για να περασεις απο εδρες οπως του αρη του παοκ του ηρακλη του πανιωνιου του περιστεριου εφτυνες αιμα και ηταν πολυ πιθανο να χασεις
τωρα η μοναδικη εδρα που μπορει να χασεις ειναι που περιστεριου στις υπολοιπες πρεπει ουσιαστικα να αυτοκτονησεις για να χασεις
Μην ξεχνάμε και Παπαγάρα ε; crown.gif

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Κυρ Οκτ 15, 2023 12:00 am

τουλουμπα έγραψε:

Ισχύει τα τελευταία 10 χρόνια αυτό έχει αλλάξει και συνήθως η διαφορά των 2 μεγάλων είναι πολύ μεγάλη και πολυ σπάνιο να συμβεί.

Καλά το επίπεδο τη δεκαετία του 90 ήταν σε άλλο λεβελ για το Ελληνικό πρωτάθλημα γιατί υπήρχαν πολλά λεφτά..

Δε συγκρίνεται η Α1 με το Ισπανικό, Τουρκικο τουλάχιστον..

Πάντως αυτο που μου αρέσει στο Γκραντ είναι πως δε φοβάται να πάρει την ευθύνη στο τέλος. Γενικά σα χειριστής δε μου αρέσει καθόλου και καθυστερεί με πολλές τρίπλες την επίθεση, αλλά αυτό του το δίνω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2434
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Οκτ 15, 2023 12:07 am

nikosvip έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Ισχύει τα τελευταία 10 χρόνια αυτό έχει αλλάξει και συνήθως η διαφορά των 2 μεγάλων είναι πολύ μεγάλη και πολυ σπάνιο να συμβεί.

Καλά το επίπεδο τη δεκαετία του 90 ήταν σε άλλο λεβελ για το Ελληνικό πρωτάθλημα γιατί υπήρχαν πολλά λεφτά..

Δε συγκρίνεται η Α1 με το Ισπανικό, Τουρκικο τουλάχιστον..

Πάντως αυτο που μου αρέσει στο Γκραντ είναι πως δε φοβάται να πάρει την ευθύνη στο τέλος. Γενικά σα χειριστής δε μου αρέσει καθόλου και καθυστερεί με πολλές τρίπλες την επίθεση, αλλά αυτό του το δίνω.
Ο Γκράντ αποκτήθηκε για να παίζει 15 λεπτά να ξεκουράζει τον βασικό χειριστή και να βγάζει καμιά άμυνα ή να παίζει λίγο στο 3 σε σχήμα με 3 κοντούς.
Για αυτό τον ρόλο είναι σούπερ.

Όμως λίγο η κακή εικόνα του Βιλντόζα, λίγο η τρύπα στην περιφερειακή άμυνα, λίγο ο τραυματισμός του Σλούκα έχει βρεθεί να παίζει πάνω από 30 λεπτά ως βασικός χειριστής. Δεν είναι για τέτοιο ρόλο σε αυτό το επίπεδο και εκτίθεται άδικα.

1
1 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 610
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Οκτ 15, 2023 12:13 am

Τα καλά νέα για τον ΠΑΟ είναι ότι δυσκολεύτηκε από το περιστέρι , και το οποίο περιστέρι την προηγούμενη εβδομάδα έχασε από τον Κολοσσό
Τα καλά νέα για τον ΠΑΟ είναι ότι ο πρόεδρος του έχει λεφτά και όρεξη για 2-3 κορυφαίες διορθωτικές κινήσεις. Ενώ οι δικοί μας δε παραδέχονται και δε διορθώνουν ποτέ τα λάθη τους

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3973
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Οκτ 15, 2023 12:22 am

nikosvip έγραψε:

ο γκραντ δεν ειναι μπαλτσε η γκαι,εχει παιξει και σε ομαδα ευρωλιγκας και αρκετα παιχνιδια στο νβα βεβαια δεν ειναι τοπ παιχτης ευρωλιγκας αλλα στον παο εχει ερθει για τριτος κοντος και παιρνει 500κ τον χρονο,για αυτα θεωρω υποστηριζει τις εμφανισεις του ως τωρα δεν μπορω να το κραξω γιατι παιρνει πολυ περισσοτερες ευθυνες αποτι του αναλογουν

1
1 Εικόνα
Panathas_13

junior
Reactions: 138
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Οκτ 15, 2023 8:16 am

Τέρενς Ντέιβις στην θέση του Γκάι θα βελτιώσει την απόδοση της περιφέρειας σε άμυνα - επίθεση;Τί λέτε;

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2320
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Οκτ 15, 2023 8:25 am

Εντωμεταξύ, όλοι λέτε για την άμυνα, αλλά στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν έχουμε δεχθεί 64, 75, 78 (μετράω την κανονική διάρκεια), 71, 71 και 64 πόντους. Οπότε μάλλον η άμυνα δεν είναι τόσο κακή, στην επίθεση είναι που δεν είμαστε ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”