Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Οκτ 15, 2023 7:39 pm

Ημασταν προκλητικα αδιαφοροι και δεν προσπαθουσαμε καν σε ολο το ματς..Ειδικα στο τελος μας βγαλαν 3 3π σερι απο το ιδιο σημειο απλα ηταν αστοχοι αλλιως θα χαναμε..το θεμα ειναι οτι παλι μιλου γουοκαπ παιξαν παρα πολυ.. Ελπιζω να αποδεχτουν τα καλοκαιρινα λαθη και να φερουν παικτη και να μην παει στον βροντο αυτη η χρονια..συμφωνω οτι ο παπ στο 4 δεν μπορει..

Στα θετικα οτι ο γκος προπονειται και αναμενεται να παιξει το πολυ την πεμπτη,ο φαλ κουτσα στραβα παιζει,ο μπραζ πηρε ενα παιχνιδι εξτρα αν και δεν εκανε τιποτα σημερα..μπαινει και ο αργοκαρουτας οποτε μονο ο μακισικ ειναι τραυματιας.Αν καταφερουμε να μην τραυματιστουν και αλλοι τωρα θα παει καλυτερα.

Με αρμανι εκει μεσα αν χανουμε καλο ειναι να τα παρατησουμε και να βαρεσουμε το ματς με την παρτιζαν..Αν χασουμε και τα 2 θα ναι χαλια ξεκινημα και με ομαδες που θα χουμε ισοβαθμιες στο τελος..

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1124
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Οκτ 15, 2023 7:43 pm

Εντάξει το παιχνίδι δεν επιδέχεται μεγάλης κριτικής και ανάλυσης.
Εκτεταμένο , λογικό και συνεχές rotation που δεν συνηθίζει μεν ο Μπαρτζώκας αλλά ήταν επιβεβλημένο.
Ο Ολυμπιακός πήγαινε συνέχεια δεύτερος και καταιδρωμένος σε όλες τις μπάλες και η κούραση έβγαινε και στις δύο πλευρές του γηπέδου.
Προσωπικά σήμερα θύμωσα απίστευτα με τον Λούτζη για πολλούς λόγους με αποκορύφωμα την φάση που σε αιφνιδιασμό περνάει την μπάλα κάτω από τα πόδια του αντιπάλου (έτσι του ήρθε) και στην συνέχεια την σκαμπιλίζει για να φτάσει στον Κάνααν με αποτέλεσμα το λάθος .
Πλέον έχει και τις εμπειρίες και τις ευκαιρίες για να μας δείξει που είναι το ταβάνι του ή για να το πω καλύτερα , νομίζω είναι πλέον καιρός να αποφασίσει και ο ίδιος τι απαιτήσεις έχει από τον εαυτό του.

Ο Μπραζντεικις έχει προσόντα αλλά απέχει ακόμα παρά πολύ από το σύστημα του Μπαρτζώκα και πρέπει να τρέξει πολύ γιατί θα χρειαστεί.

ΥΓ. Δεν θέλω να ξεγράψω από τόσο νωρίς τον Σίκμα , αλλά ομολογώ ότι έκανα εικόνα τον Κουζμίνσκας στην θέση του.

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1089
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Κυρ Οκτ 15, 2023 10:07 pm

είμαστε η ανερχόμενη δύναμη... :wave:

1
1 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 635

Κυρ Οκτ 15, 2023 10:17 pm

Δε μπορεί να έχουμε για καραμέλα την κούραση. Ξεκάθαρα , με τις απουσίες γκος,μακισικ , η ομάδα έχει πρόβλημα στην κυκλοφορία και τη δημιουργία . Δεν έχει παίκτη πλην γουοκαπ και λίγο λαρε να βαλει τη μπάλα στο παρκέ.
Ο κάναν καλή άμυνα, φέτος σταθερό σουτ αλλά ως 2 έπρεπε να δημιουργεί και παιχνίδι. Στο 3-4 έχουμε καθαρά 3&D players συνεπώς η ομάδα κολλαει. Δε μπορούμε ούτε να τροφοδοτήσουμε αξιόπιστα τα σέντερ.
Ο λιθουανός τρέμει να σουτάρει . Παίκτης με 1 εκατομμύριο συμβόλαιο. Πρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα, η ομάδα έχει θέμα. Επίσης ,δε ξέρω τι δηλώνετε επισήμως, το παιδί είναι σκάρτα δύο μέτρα. Είναι αστείο να τον υπολογίζουμε και για το 4
Ο Λούντζης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 2/8 βολές και 0/4 τρίποντα. Λυπάμαι αλλά το πρόβλημα του Έλληνα μπασκετμπολίστα δεν είναι οι ξένοι αλλά η απροπονησια.
Μπορεί όλο το φόρουμ να διαφωνεί αλλά εγώ αντί να βλέπω τον Παπ να ταλαιπωρείται στο 4, μια χαρά θα ήθελα τον τσαλμπουρη . Να τον έχω παρκάρει στο τρίποντο να ανοίγει το γήπεδο . Στην άμυνα αλλαγές παντού. Τον κουζελογλου θα είχε αντίπαλο , όχι το μιροτιτς
Τώρα έχω Τσάμη κι Αμποσι να μην είναι άδειες οι καρέκλες.
Ο τανουλης γιατί αποκτήθηκε αν δε μπορεί ούτε α1;

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 253
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Οκτ 15, 2023 10:24 pm

Παίκτης λουτζης δεν υφίσταται. Εγώ περιμένω τον πρώτο τραυματισμό που θα βγάλει ο Νικολά και θέλω να δω πως θα το αντιμετωπίσει ο σκακιστής.

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Οκτ 15, 2023 10:59 pm

Επαγγελματική νίκη, μια χαρά.

Από δω και πέρα επιστρέφουν σιγά σιγά Σικμα/Γκος οπότε το ροστερ της Α1 θα είναι επιτέλους ολόκληρο και θα περιμένουμε να γυρίσει ο Σακ.

Ο Λούντζης όντως είναι κρίμα που ξεκίνησε έτσι, στην Α1 θα χρειαστεί σίγουρα όμως οπότε ελπίζω να ανέβει.

Με την Αρμάνι είναι δύσκολο το ματς, αλλά νομίζω κιόλας ότι είναι από τα ματς που αν μπούμε δυνατά μπορούμε να τους αιφνιδιάσουμε, να πάρουμε μια γερή διαφορά που θα ενθουσιάσει/από φορτίσει και τον Λαρε να πάρουμε την νίκη σχετικά άνετα χωρίς να παίξουν 30' οι γνωστοί, να πάρει χρόνο και ο Μπραζ.

Αν μπούμε και είναι ντέρμπι στην αρχή.... θα θέλει υπέρβαση.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Δευ Οκτ 16, 2023 12:12 am

Πριν 2 χρόνια τέτοια εποχή στο Μιλάνο είχε εμφανιστεί ο Steph Larry με πέντε 3π μέσα στο σπιτάκι των Ιταλών. Ήρθε η ώρα για αναβίωση.

Τελειώνετεεεεε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Δευ Οκτ 16, 2023 1:05 am

Πέραν των Πίτερς και 34χρονου Σίκμα δεν υπάρχει κάποιος άλλος για το 4 είναι αστείο ν ακους μπασκετικούς να υποστηρίζουν ότι Παπανικολάου-Μπραζντέϊκις μπορούν να παίξουν κι εκει!Λίγο να μαστε σοβαροί.....
Περίμενα ότι θα ερχόταν ενα αθλητικό 4άρι να παίζει πίσω από Πίτερς αλλά δεν κάνανε τη κίνηση γιατι δεν έβγαιναν οι ξένοι λογικά.
Αντικειμενικά θα ήταν επιτυχία αν τερματίσουμε 6οι (θέση που οδηγεί κατ ευθείαν στα playoff).
Κι επειδή διαβάζω για κούραση....Ποια κούραση ρε παιδιά;Τώρα δε ξεκίνησε η σεζόν;Απ το μουντομπάσκετ δεν υπήρξαν κάποιες βδομάδες ξεκούρασης για πολλούς;Για τον Γουόκαπ το καταλαβαίνω που έχει ξεζουμιστεί στην εθνική και στον Ολυμπιακό, 35λεπτα βαράει, για τον Μίλου επίσης το καταλαβαίνω, οι υπόλοιποι τι κούραση έχουν δηλαδή;Τώρα που θ αρχίσουν οι διπλές αγωνιστικές τι θα γίνει πχ;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Οκτ 16, 2023 1:27 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Δευ Οκτ 16, 2023 1:05 am
Πέραν των Πίτερς και 34χρονου Σίκμα δεν υπάρχει κάποιος άλλος για το 4 είναι αστείο ν ακους μπασκετικούς να υποστηρίζουν ότι Παπανικολάου-Μπραζντέϊκις μπορούν να παίξουν κι εκει!Λίγο να μαστε σοβαροί.....
Περίμενα ότι θα ερχόταν ενα αθλητικό 4άρι να παίζει πίσω από Πίτερς αλλά δεν κάνανε τη κίνηση γιατι δεν έβγαιναν οι ξένοι λογικά.
Αντικειμενικά θα ήταν επιτυχία αν τερματίσουμε 6οι (θέση που οδηγεί κατ ευθείαν στα playoff).
Κι επειδή διαβάζω για κούραση....Ποια κούραση ρε παιδιά;Τώρα δε ξεκίνησε η σεζόν;Απ το μουντομπάσκετ δεν υπήρξαν κάποιες βδομάδες ξεκούρασης για πολλούς;Για τον Γουόκαπ το καταλαβαίνω που έχει ξεζουμιστεί στην εθνική και στον Ολυμπιακό, 35λεπτα βαράει, για τον Μίλου επίσης το καταλαβαίνω, οι υπόλοιποι τι κούραση έχουν δηλαδή;Τώρα που θ αρχίσουν οι διπλές αγωνιστικές τι θα γίνει πχ;
αφου αυτοι οι 2 ειναι που παιζουν 35λ..σε αυτους αναφερονται..το κακο ειναι οτι χρειαζομαστε τον μιλου ακομα και με την αεκ και τον αρη για να κερδισουμε..Επισης ο φαλ με τον γκος εχουν προβλημα απο το καλοκαιρι..ο παπ φαινοταν και με την εθνικη οτι τα εχει φτυσει.. μακισικ αντι για διαφραγμα εχει γονατο...Παρεπιπτοντως ο πιτερς επαιξε 30λ σημερα και εχουμε διαβολοβδομαδα..θα γελασουμε αν παθει κατι και αυτος..

Οποτε μεχρι στιγμης εχουμε τον κανααν με τον πιτερς που κουβαλανε τα ματς μαζι με τους γουοκαπ και μιλου..ολοι οι αλλοι ειναι η απο τραυματισμο η τραυματισμενοι..Τον λαρε πχ δεν τον μετραω γιατι ειναι ο λαρε η λουντζη τανουλη που δεν υπολογιζονται..

Αφου ο τανουλης δεν επαιξε ουτε τωρα ποτε θα παιξει? Επρεπε να χε ερθει ηδη 4-5ρι αλλα εμεις δεν φαινεται καν να ψαχνουμε..

0
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Οκτ 16, 2023 1:29 am

Η ομάδα έχει ξεκάθαρα πρόβλημα ενέργειας. Αυτό είναι αποτέλεσμα του μουντομπάσκετ της ανύπαρκτης προετοιμασίας και των τραυματισμών. Όταν έχεις ένα πλάνο όπως το περσινό να χρησιμοποιείς 2 5αδες μια στο πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο και 1 στο δεύτερο και τέταρτο με κάποιες μικρές παραλλαγές έτσι ώστε όλοι οι παίχτες να παίζουν κάπου στα 20-25 λεπτά και το πλάνο αυτό πάει περίπατο λόγω των τραυματισμών που της επιβάρυνσης παιχτών που έπαιξαν παρά πολύ στο μουντομπάσκετ τότε δεν μπορούμε να παίξουμε παιχνίδι υψηλής ενέργειας που αυτό είναι το κύριο όπλο μας τα τελευταία χρόνια.

Αφού επιστρέψουν όλοι και αρχίσει να γίνεται αυτό το ροτεισον τότε θα δούμε αρκετά καλύτερα την ομάδα και να παίζει με ενέργεια. Όπως είπε ο Μπαρτζώκας τα επίπεδα γαλακτικού οξέος στον Γουοκαπ είναι για να παίξει 20 λεπτά αλλά με τον τραυματισμό Γκος Μακισικ αυτό ήταν αδύνατο .

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Δευ Οκτ 16, 2023 7:08 am

Δεν είναι μονο αυτά που αναφέρουμε, είναι και η έλλειψη βάθους πάγκου!Πέρσι είχαμε μεγαλύτερο βάθος στους ψηλούς.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1252

Δευ Οκτ 16, 2023 8:54 am

χτες το ματσακι δεν σηκωνε πολλα σχολια , με το στανιο μπηκαμε να παιξουμε με ελαχιστες εξαιρεσεις . πητερς και μιλου αγγιξαν το νταμπλ νταμπλ χωρις να φανει ιδιαιτερα απλα ρε παιδι μου αναρωτιεμαι , ο τανουλης ποσο χειροτερα πια θα μπορουσε θα μπορουσε να παιξει απο το χτεσινο φαλ που πραγματικα εδινε την εντυπωση οτι ζοριζοταν να περπατησε σε καποια φαση.

Λουντζης και λαρυ πρεπει να καταλαβουν οτι η ομαδα πλεον βασιζεται και σε αυτους και να σοβαρευτουν . κανενας δεν περισσευει σε ροστερ 12 παικτων με 9 απο αυτους να εχουν ενεργο ρολο και τους πεντε πρωτους να γραφουν υπερωριες σε καθε αγωνα ακομα και σε αυτους που περσυ ριχναμε κατοσταρες στο ρελαντι

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1252

Δευ Οκτ 16, 2023 8:56 am

georbap έγραψε:
Κυρ Οκτ 15, 2023 7:43 pm
Εντάξει το παιχνίδι δεν επιδέχεται μεγάλης κριτικής και ανάλυσης.
Εκτεταμένο , λογικό και συνεχές rotation που δεν συνηθίζει μεν ο Μπαρτζώκας αλλά ήταν επιβεβλημένο.
Ο Ολυμπιακός πήγαινε συνέχεια δεύτερος και καταιδρωμένος σε όλες τις μπάλες και η κούραση έβγαινε και στις δύο πλευρές του γηπέδου.
Προσωπικά σήμερα θύμωσα απίστευτα με τον Λούτζη για πολλούς λόγους με αποκορύφωμα την φάση που σε αιφνιδιασμό περνάει την μπάλα κάτω από τα πόδια του αντιπάλου (έτσι του ήρθε) και στην συνέχεια την σκαμπιλίζει για να φτάσει στον Κάνααν με αποτέλεσμα το λάθος .
Πλέον έχει και τις εμπειρίες και τις ευκαιρίες για να μας δείξει που είναι το ταβάνι του ή για να το πω καλύτερα , νομίζω είναι πλέον καιρός να αποφασίσει και ο ίδιος τι απαιτήσεις έχει από τον εαυτό του.

Ο Μπραζντεικις έχει προσόντα αλλά απέχει ακόμα παρά πολύ από το σύστημα του Μπαρτζώκα και πρέπει να τρέξει πολύ γιατί θα χρειαστεί.

ΥΓ. Δεν θέλω να ξεγράψω από τόσο νωρίς τον Σίκμα , αλλά ομολογώ ότι έκανα εικόνα τον Κουζμίνσκας στην θέση του.
κι εγω σκεφτομουν οτι θα κολλαγε ο λιθουανος στη θεση του σικμα ,απο την αλλη βεβαια δεν εχουμε ουσιαστικα προλαβει να τον δουμε τον λουκ

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1929
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Οκτ 16, 2023 9:31 am

Πέρα απ όλα τα αρνητικά με το κοντό ροτέισον, την κούραση κλ κτλ υπάρχουν και κάποια θετικά. Η αλήθεια είναι ότι λόγω των μικρών δνε έχω δει σχεδόν κανένα ματς φέτος ολόκληρο αλλά βλέποντας τα στατιστικά του Πήτερς μιλάμε για ξεκάθαρο στεπ απ. Σχεδόν double double σε κάθε ματς, βαράει 30άρια και 35άρια ενώ φαίνεται να είναι πολύ τίμιος και στην άμυνα. Έχει περισσότερα κλεψίματα ακόμα και από τον Γουόκαπ :mrgreen: :mrgreen:

Επίσης ενώ είμαι Μπαρτζοκίτσα (εκ του Ρουβίτσα) με ξενέρωσαν πολύ οι δηλώσεις του. Τι θα πει έχει πολλά παιχνίδια απανωτά. Και πέρυσι δεν είχε, για τους άλλους δεν έχει πολλά παιχνίδια? Πέρυσι καμαρώναμε σα γύφτικα σκεπάρνια για τα βραβεία με τους λιγότερους τραυματισμούς και την σούπερ διαχείριση και φέτος που δε μας βγήκε ακόμα ο μεταγραφικός σχεδιασμός ή είμαστε λίγο άτυχοι τα ρίχνουμε στα παιχνίδια? Ας έπαιρνε περισσότερους παίκτες, ας έκανε καλύτερη διαχείριση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να βαράει 35άρια ο Γουόκαπ. Ας χάσουμε με το Λούντζη και τι έγινε δλδ. Όλοι ξέρουν πότε κρίνεται το πρωτάθλημα. Αν χτύπα ξύλο τραυματιστεί κανάς Γουόκαπ ή Μίλου τελείωσε η χρονιά πριν αρχίσει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2734

Δευ Οκτ 16, 2023 12:01 pm

Αυτό με τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα ούτε εγώ το καταλαβαίνω. Να πω ότι βρισκόμασταν μεσούσης της σεζόν και είχε επιβαρυνθεί το πρόγραμμα επειδή με αναβολές κτλ. θα είχαν μαζευτεί πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα, να πω εντάξει. Αλλά εδώ μιλάμε ότι βρισκόμαστε μόλις 2 εβδομάδες μετά την επίσημη έναρξη της σεζόν και με πρόγραμμα που ήταν ήδη γνωστό καιρό πριν. Ναι μεν δεν μπορούσε να προβλέψει ο κόουτς ότι θα είχαμε 3-4 τραυματίες, αλλά κι αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι. Ειδικά σε μια τόσο μεγάλη σεζόν ήταν (και είναι) αρκετά ορατό το ενδεχόμενο σε κάποια φάση να έχουμε αρκετές απουσίες.

Επίσης αν είναι να μην υπολογίζονται καθόλου ο Τανούλης και ο Πάπας, ούτε για 5-10 λεπτά στην Α1 σε παιχνίδια που άλλοι παίκτες είναι σκασμένοι ή σέρνονται, τότε ας παίρναμε κανέναν Μπογρίνιο που είναι Ολυμπιακάρα ξέρω γω ή Ξανθόπουλο που και στα 40 του ένα πενταλεπτάκι το έχει.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”