Δε μπορεί να έχουμε για καραμέλα την κούραση. Ξεκάθαρα , με τις απουσίες γκος,μακισικ , η ομάδα έχει πρόβλημα στην κυκλοφορία και τη δημιουργία . Δεν έχει παίκτη πλην γουοκαπ και λίγο λαρε να βαλει τη μπάλα στο παρκέ.
Ο κάναν καλή άμυνα, φέτος σταθερό σουτ αλλά ως 2 έπρεπε να δημιουργεί και παιχνίδι. Στο 3-4 έχουμε καθαρά 3&D players συνεπώς η ομάδα κολλαει. Δε μπορούμε ούτε να τροφοδοτήσουμε αξιόπιστα τα σέντερ.
Ο λιθουανός τρέμει να σουτάρει . Παίκτης με 1 εκατομμύριο συμβόλαιο. Πρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα, η ομάδα έχει θέμα. Επίσης ,δε ξέρω τι δηλώνετε επισήμως, το παιδί είναι σκάρτα δύο μέτρα. Είναι αστείο να τον υπολογίζουμε και για το 4
Ο Λούντζης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 2/8 βολές και 0/4 τρίποντα. Λυπάμαι αλλά το πρόβλημα του Έλληνα μπασκετμπολίστα δεν είναι οι ξένοι αλλά η απροπονησια.
Μπορεί όλο το φόρουμ να διαφωνεί αλλά εγώ αντί να βλέπω τον Παπ να ταλαιπωρείται στο 4, μια χαρά θα ήθελα τον τσαλμπουρη . Να τον έχω παρκάρει στο τρίποντο να ανοίγει το γήπεδο . Στην άμυνα αλλαγές παντού. Τον κουζελογλου θα είχε αντίπαλο , όχι το μιροτιτς
Τώρα έχω Τσάμη κι Αμποσι να μην είναι άδειες οι καρέκλες.
Ο τανουλης γιατί αποκτήθηκε αν δε μπορεί ούτε α1;