Α2 - Αγωνιστική περίοδος 2023-24

Συντονιστής: Captains

polykos

nba
Reactions: 804
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Οκτ 17, 2023 3:30 pm

Αυριανό 18/10 εμβόλιμο
16:30 ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ-ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥ 1
17:00 ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 2
16:00 ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΕ 2022 1
17:00 ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ 2
18:00 ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ-ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
17:00 ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 1
18:30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ-ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 1
17:00 ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΑΟΝΣ Ο ΜΙΛΩΝ 1

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2734
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Οκτ 17, 2023 4:59 pm

Ερμής Σχηματαρίου - Χαρίλαος Τρικούπης 1 Με ανεβασμένη ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι από την τεράστια νίκη τους, δείχνουν δεμένο σύνολο και ότι θα παλέψουν γερά για την παραμονή. Ο Ερμής ακόμα ψάχνεται, αν είναι σε καλή κατάσταση πάντως ο Βασιλόπουλος εδώ θα κερδίσει.

Πανερυθραϊκός - Αίας Ευόσμου 1 Ωραία μονομαχία ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους βέβαια. Ο Αίαντας μακριά από την Θεσσαλονίκη απέναντι σε τέτοιες ομάδες όπως η Ερυθραία, που έχουν και πληθώρα λύσεων, δεν νομίζω ότι μπορεί να ακολουθήσει στο σκορ παραπάνω από 25-30 λεπτά.

ΝΕ Μεγαρίδος - Ηρακλής 2 Μέτριο ξεκίνημα η ΝΕΜ που δείχνει ότι δεν έχει δέσει ακόμα. Το ίδιο και ο Ηρακλής βέβαια, ο οποίος όμως ξεκίνησε πολύ αργότερα την δόμηση του ρόστερ, και τηρουμένων των αναλογιών είχε θετικό πρόσημο στα πρώτα δύο ματς. Θα πάω με διπλό εδώ πέρα για να έχουμε και μια έκπληξη.

Παπάγος - Έσπερος Λαμίας 1 Περίεργο παιχνίδι. Καλύτερη ομάδα ο Έσπερος αλλά ο Παπάγος μπορεί (και πρέπει) να παίρνει τέτοια παιχνίδια στην μάχη της παραμονής που θα δώσει. Θα εμπιστευτώ τους Στρατηγούς.

Μύκονος - ΓΣ Ελευθερούπολης 1 Στιβαρό ξεκίνημα και οι δυό τους που δείχνουν ότι θα είναι ανάμεσα στους μονομάχους της ανόδου. Η Μύκονος έχει πάντως καλό προβάδισμα λόγω έδρας.

Δόξα Λευκάδας - Ψυχικό 1 Για κάποιον πρέπει να σπάσει το ρόδι εδώ πέρα. Ομολογώ περίμενα καλύτερη εικόνα και από τις δύο ομάδες τις πρώτες αγωνιστικές. Μάχη ανάμεσα σε δύο αλεπούδες των πάγκων, θα το ρίξω οριακά σε Καλαμπάκο.

Πανιώνιος - Αμύντας 1 Μια-δύο γειτονιές διαφορά Νέα Σμύρνη και Υμηττός, αλλά μεγαλύτερη η διαφορά στο παρκέ. Εύκολα οι γηπεδούχοι.

Κόροιβος - Μίλωνας 2 Ο Κόροιβος έχει μπει με το δεξί ενώ και ο Μίλωνας μου αρέσει προσωπικά. Εδώ όμως θεωρώ οι φιλοξενούμενοι θα είναι πιο φρέσκοι και με κάποια δυσκολία θα επικρατήσουν πάντως.

0
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1614
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Τετ Οκτ 18, 2023 2:37 pm

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ-ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ 1
Επιτελους απεκτησε και τον πολυαναμενο Αμερικανο ψηλο ο Οικονομου,με τον Charlie Daniels να παιρνει τα πρωτα του αγωνιστικα λεπτα στο 'Κροισος Περσης'.Δεν γνωριζω αν θα απουσιαζει και σημερα o Βασιλοπουλος,αλλα με διαστημικο Bryant ξανα,θα ερθει η πρωτη νικη κοντρα σε μια σκληρη αμυντικα ομαδα.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1
Αν και ειχε τον ελεγχο στο μεγαλυτερο διαστημα,η Ερυθραια εφυγε ηττημενη μετα απο ενα δραματικο αλλα κακο ποιοτικα παιχνιδι στο Μεσολογγι.Πολυ επικινδυνος αντιπαλος ο Αιαντας και ο Κουρουπακης θα εχει πολυ δουλεια απεναντι στα κορμια της καλοδουλεμενης ομαδας του Δελγκου.

ΜΕΓΑΡΙΔΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1
Προσπαθησε να κλεψει το παιχνιδι στο τελος στον Ευοσμο η ΝΕΜ,αλλα τα αμετρητα χαμενα ριμπαουντ ειχαν κανει ανεπανορθωτη ζημια.Περιμενω φουλ ζωναρι απο τον Μανταλο που ευελπιστει να βρει ο Παπαρεγκας το χερι του για να ερθει η νικη.

ΠΑΠΑΓΟΥ-ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 2
Δυσκολο το πονταρισμα αφου οι Στρατηγοι παντα παιρνουν μεγαλη ωθηση στο Σαλουν.Με προβληματισε ομως το 2ο ημιχρονο στο Ιβανωφειο,εκει που παλεψε μονο ο φοβερος Καρακωστας.Ο Κοης θα επανελθει στα περσινα στανταρ του,αλλα η ρακετα προβληματιζει με την ασταθεια του Griffin,το ντεφορμαρισμα του Τζουγκαρακη και το γεγονος οτι ο Siladji ειναι μεν μεγαλο κορμι,αλλα κυριως αναλωνεται σε 3ποντα.Θα πονταρω στην ποιοτητα της Λαμιας.

ΜΥΚΟΝΟΣ-ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
Να δουμε ποια ομαδα θα κανει την πρωτη ηττα.Ο Τζημας επιμενει πολυ στον Πορτορικανο και πρεπει να προσεξει μην καψει το υπεροπλο Χουχουμης.Ο ΓΣΕ εχει βρει απο νωρις εξαιρετικη χημεια και σκοτωνει απο την περιφερεια.Πιστευω θα γινει μαχη.....

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 1
Ψαχνουν εναγωνιως την πρωτη νικη και οι 2 ομαδες.Η Λευκαδα,παρα τις απουσιες Σαχπατζιδη-Chambers και τον τραυματισμο μολις στο 5' του Γοργονη,ηταν ανταγωνιστικη για μεγαλο διαστημα στην Ελευθερουπολη και η ζωνη του Καλαμπακου εβαλε δυσκολα στον ΓΣΕ.Παιχταρα ο Djordjevic και αποκαλυψη ο Ευσταθιαδης!!Αν ειναι πληρης σημερα,μπορει να κανει σεφτε απεναντι βεβαια σε εναν εμπειρο και ποιοτικο αντιπαλο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΜΥΝΤΑΣ 1
Δεν ειναι ωρα για πισωγυρισματα.Αλλα παιχνιδια θα στοχευσει ο Αμυντας.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΜΙΛΩΝ 2
Πολυ ζορικη αποστολη του Μιλωνα και τιτανομαχια στους παγκους.Πονταρω στη περιφερειακη πληροτητα του Μιλωνα που θα στοχευσει να πιεσει τον Ransom.

0
abovetherim

a1greece
Reactions: 267
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Οκτ 18, 2023 3:12 pm

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ-ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ 1
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1
ΜΕΓΑΡΙΔΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 2
ΜΥΚΟΝΟΣ-ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 (51-49 είμαι οριακά λόγω έδρας για να μην το βάλω 2πλο, η Ελευθερούπολη κόντρα στον Πανιώνιο, επειδή είδα το ματς, με ενθουσίασε)
ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΜΥΝΤΑΣ 1
ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΜΙΛΩΝ 2

0
Άβαταρ μέλους
megapoxy

a1greece
Reactions: 667
Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings

Τετ Οκτ 18, 2023 7:13 pm

Πρέπει να ήταν deja vu της περσινής αναμέτρησης το ματς του Ερμή, πάλι ήττα με 1 πόντο πάλι με άστοχο σουτ στην εκπνοή του Μπράιαντ.
Νομίζω εντελώς λάθος διαχείριση του ματς από τον Οικονόμου, ο Ντάνιελς που βοήθησε στο 2ο ημίχρονο ξεχάστηκε στον πάγκο, τα ταιμ αουτ του ήταν πάρα πολύ καθυστερημένα,από το +14 στις αρχές του 4ου έπρεπε να περιμένει να τον ισοφαρίσουν για να τα πει με τους παίκτες του, η ομάδα του δεν έχει άλλο ψηλό στην ουσία (πλην Ντάνιελς) και δεν έβγαζαν με τίποτα άμυνα μες στη ρακέτα. Ο Ερμής δείχνει να βασίζεται αποκλειστικά σε ατομικές εκλάμψεις των Βασιλόπουλου, Μπράιαντ και Γερομιχαλού, δε νομίζω να υπάρχουν και τόσα συστήματα αν και βγήκαν κάποιες εντυπωσιακές φάσεις, εμπνεύσεις όμως των προαναφερθέντων.
Το Μεσολλόγι τρία ματς έχει παίξει, όλα κρίθηκαν προς το τέλος, μετά την ήττα στα Μέγαρα στην πρεμιέρα που βραχυκύκλωσε στο τέλος, πήρε δύο ματς στο τελευταίο σουτ δείχνοντας χαρακτήρα, ανατρέποντας την σε βάρος του διαφορά. Ο Γκλάσπερ νίκησε κατά κράτος τον Μπράιαντ στη μάχη των σκόρερ (26π-11α) ενώ πολύ καλός ο Σάμαρτζικ με τους δύο τους να παίζουν σχεδόν ολόκληρο το ματς όντας οι μοναδικές λύσεις στην επίθεση μαζί με τον άτυχο Τόλα που τραυματίστηκε ελπίζω όχι σοβαρά και αποχώρησε από το γήπεδο.
Τριπλός κουβάς η ήττα του Ερμή, τετραπλός με εμένα μαζί μιας και τον έδιναν μικρό αουτσάιντερ για κάποιο περίεργο λόγο, ενώ είχε ανοίξει 1.30-1.40, αυτός ήταν και ο λόγος που το παρακολούθησα άλλωστε, τώρα Πανιωνάρα που δείχνει να καθαρίζει νωρίς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator

Τετ Οκτ 18, 2023 7:35 pm

ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΜΙΛΩΝ 41-65

Υγιεινος περιπατος του Μιλωνα που πηρε τη νικη με την αμυνα οπως μαρτυραει το τελικο σκορ,σε ενα κακο ποιοτικα παιχνιδι με τους γηπεδουχους να μην σκοραρουν ουτε με αιτηση.Το επιμερους 5-22 της β' περιοδου τα λεει ολα,με το ευελικτο σχημα του Καραγιαννη και τον Δομπρογιαννη (14 ριμπαουντ) στο '5' ,να κανει την διαφορα.
Τουλαχιστον 2 γκαρντ και με δημιουργια εχει αναγκη ο Κοροιβος.Ο Μιλωνας εξουδετερωσε Ransom-Kuxhausen και χαρακτηριστικα στο 1ο ημιχρονο οι ασιστ ηταν.....1-9 !!
Λιγη προσοχη με την μεταδοση εκει στην Αμαλιαδα.Και στα 2 ματσακια με Αμυντα-Μιλωνα ο σπικερ δεν πετυχε ουτε ενα ονομα :banghead:

0
abovetherim

a1greece

Τετ Οκτ 18, 2023 8:43 pm

Χωρίς να έχω δει ακόμα το ματς, αλλά βλέποντας τη διακύμανση και το φύλλο της στατιστικής με τη Μύκονο, η Ελευθερούπολη που έχασε στον πόντο χωρίς Καμπουρίδη, Κουρτίδη κι έχοντας δει την εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου, είναι για μένα πρώτο φαβορί για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

1
1 Εικόνα
Γιαννης

a1greece
Reactions: 437
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Τετ Οκτ 18, 2023 10:36 pm

ΤΡΟΜΕΡΑ παιχνίδια γίνονται τις πρώτες αγωνιστικές. Το Ψυχικό έχει χάσει 2 παιχνίδια στα τελευταία 6 δευτερόλεπτα με τριποντα. Ένα με τρίποντο του Γκάτζο μετά από ντρίπλα και ένα σήμερα από τον Σκουλιδα μετά από ντρίπλα.
Θα απευθυνθώ σε μέντιουμ , χειρομαντη και αν χρειαστεί σε καφετζού να μου εξηγήσει το φαινόμενο!!
Απεναντίας ο Τρικούπης έχει πάρει 2 παιχνίδια στη λήξη του αγώνα .
ΑΥΤΑ είναι.. αν έχεις τύχη διάβαινε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
megapoxy

a1greece
Reactions: 667
Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings

Πέμ Οκτ 19, 2023 8:19 am

Who did it better? Ο Curry περνάει τα πρωινά της Τετάρτης χαζευόντας Elite League στο youtube; Κι άλλη μία φάση NBA χτες στο Σχηματάρι με τη συνεργασία Βασιλόπουλου/Μπράιαντ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator

Πέμ Οκτ 19, 2023 6:46 pm

abovetherim έγραψε:
Χωρίς να έχω δει ακόμα το ματς, αλλά βλέποντας τη διακύμανση και το φύλλο της στατιστικής με τη Μύκονο, η Ελευθερούπολη που έχασε στον πόντο χωρίς Καμπουρίδη, Κουρτίδη κι έχοντας δει την εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου, είναι για μένα πρώτο φαβορί για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου και οφειλω απειρα κρεντιτς στον Κυριακο Παπαδοπουλο!!!
Εγω απεφυγα πετυχημενα ολα τα σποιλερ και παρακολουθησα σημερα τον αγωνα χωρις να γνωριζω τελικο σκορ.Ως ουδετερος θεατης,ομολογω οτι αυθορμητα υποστηριξα φανατικα ΓΣΕ και η αισθηση μου σε ολη την διαρκεια ηταν οτι το πηρε σιγουρα το ροζ φυλλο.
Οπως αναφερεις, χωρις Καμπουριδη-Κουρτιδη,αλλα και χωρις Τσελλο-Μποζη.Μετα τα αρχικα 5 λεπτα και αφου ο Παπαδοπουλος διορθωσε το βαρυ Οκεκουογεν-Ιατριδης που δεν λειτουργησε,ο ΓΣΕ ηταν το αφεντικο του αγωνα.Αποκαλυψη ο ΚΑ ΤΑ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΟΣ 22χρονος σεντερ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ :obey: που εκανε ματσαρα και ηταν το τεραστιο κερδος της Ελευθερουπολης.Αξιζει βασικο ρολο και με την επιστροφη των αποντων,αφου ο Οκεκουογεν αποδειχθηκε αχιλλειος πτερνα.
Εκτος απο τους αποντες,ο ΓΣΕ μαλιστα δεν ειχε σε καλη μερα και τους 2 Αμερικανους του,ειδικα τον Gathright που ασφυκτιουσε απο το μαρκαρισμα του Ευστρατιου.
Εκτος ομως απο τον Λογοθετη,εκαναν τεραστια εμφανισαρα οι Ναουμης-Μαστορος και φυσικα ο συγκινητικα ηρωικος Ιατριδης που αγωνιστηκε επι 40λεπτο :shock: :shock:
Καθοριστικοτατα για την Μυκονο που επεσε απο την Ακροπολη,τα 3ποντα του Παυλος που την ξαναεβαλαν στο παιχνιδι οταν ολοι ειχαν λυγισει και η φυσιολογικη κουραση του ΓΣΕ στα τελευταια 2-3 λεπτα.
Βαλτο ρε αγορινα μου Ιατριδαρε το 3ποντακι να αποδοθει μπασκετικη δικαιοσυνη στο τελος :bball:

2
2 Εικόνα
abovetherim

a1greece

Πέμ Οκτ 19, 2023 8:11 pm

gspara έγραψε:
Πέμ Οκτ 19, 2023 6:46 pm
abovetherim έγραψε:
Συμφωνω απολυτα μαζι σου και οφειλω απειρα κρεντιτς στον Κυριακο Παπαδοπουλο!!!
Εγω απεφυγα πετυχημενα ολα τα σποιλερ και παρακολουθησα σημερα τον αγωνα χωρις να γνωριζω τελικο σκορ.Ως ουδετερος θεατης,ομολογω οτι αυθορμητα υποστηριξα φανατικα ΓΣΕ και η αισθηση μου σε ολη την διαρκεια ηταν οτι το πηρε σιγουρα το ροζ φυλλο.
Οπως αναφερεις, χωρις Καμπουριδη-Κουρτιδη,αλλα και χωρις Τσελλο-Μποζη.Μετα τα αρχικα 5 λεπτα και αφου ο Παπαδοπουλος διορθωσε το βαρυ Οκεκουογεν-Ιατριδης που δεν λειτουργησε,ο ΓΣΕ ηταν το αφεντικο του αγωνα.Αποκαλυψη ο ΚΑ ΤΑ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΟΣ 22χρονος σεντερ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ :obey: που εκανε ματσαρα και ηταν το τεραστιο κερδος της Ελευθερουπολης.Αξιζει βασικο ρολο και με την επιστροφη των αποντων,αφου ο Οκεκουογεν αποδειχθηκε αχιλλειος πτερνα.
Εκτος απο τους αποντες,ο ΓΣΕ μαλιστα δεν ειχε σε καλη μερα και τους 2 Αμερικανους του,ειδικα τον Gathright που ασφυκτιουσε απο το μαρκαρισμα του Ευστρατιου.
Εκτος ομως απο τον Λογοθετη,εκαναν τεραστια εμφανισαρα οι Ναουμης-Μαστορος και φυσικα ο συγκινητικα ηρωικος Ιατριδης που αγωνιστηκε επι 40λεπτο :shock: :shock:
Καθοριστικοτατα για την Μυκονο που επεσε απο την Ακροπολη,τα 3ποντα του Παυλος που την ξαναεβαλαν στο παιχνιδι οταν ολοι ειχαν λυγισει και η φυσιολογικη κουραση του ΓΣΕ στα τελευταια 2-3 λεπτα.
Βαλτο ρε αγορινα μου Ιατριδαρε το 3ποντακι να αποδοθει μπασκετικη δικαιοσυνη στο τελος :bball:
Το είδα σε fast forward σήμερα κι εγώ, είναι όπως ακριβώς τα λες. Αν δεν προκύψουν οικονομικά θέματα, έχουν πολύ δυνατό και βαθύ ρόστερ. Τον προπονητή, δεν τον ξέρω καθόλου, δεν έχω άποψη, αλλά δύο παιχνίδια, με έχουν ενθουσιάσει με το μπάσκετ που παίζουν.
Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ το Λογοθέτη, τον είχα δει στην τελική φάση των Εφήβων πριν από 4-5 χρόνια.
Από την άλλη ο Οκεκουόγεν, τι φάση; Κρίμα το ύψος και τα προσόντα, τα τελευταία 3-4 χρόνια θα μπορούσε να κυριαρχεί στην Α2 και να δοκιμάσει και Α1, αλλά κάτι πάει λάθος...

1
1 Εικόνα
Γιαννης

a1greece
Reactions: 437
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Παρ Οκτ 20, 2023 12:57 am

Η Ελευθερουπολη έχει πάει σε αλλαγή φιλοσοφίας φέτος. Δεν πήρε ονόματα όπως παλαιότερα ( Τουντζιαρακη, Σκουλιδα, Γραβα, Μανοιλοβιτς, Δημακο κ. λ. π) αλλά έφτιαξε πιο νεανική ας πούμε ομάδα. Με πιο πολύ δίψα εν ολίγοις. Και έχει και καλούς ξένους.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2734
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Οκτ 20, 2023 12:27 pm

Πολλές εκπλήξεις μέχρι τώρα και κουβάς στις προβλέψεις, οπότε ας ελπίσουμε θα αρχίσει η ανάκαμψη αυτό το Σαβ/κο :lol:

Αίας Ευόσμου - Ερμής Σχηματαρίου 1 Δεν έχει ξεκινήσει καλά ο Ερμής που φαίνεται ότι έχει κενά στο ρόστερ, ειδικά στις θέσεις των ψηλών. Ο Αίαντας από την άλλη θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα, με μικρό μπάτζετ έχει φτιάξει ένα δεμένο και σκληρό σύνολο. Προβάδισμα στην έδρα λοιπόν που θα είναι κλειδί στην μάχη του Ερμή για παραμονή.

Ηρακλής - Πανερυθραϊκός 1 Μέτρια η εικόνα της Ερυθραίας μακριά από το γήπεδο της στην προηγούμενη έξοδο. Αμφίρροπη μάχη βέβαια, θα εμπιστευτώ τον Γηραιό οριακά αφού ο Μαστρογιαννόπουλος δείχνει σε καλή κατάσταση και οι ξένοι του δύσκολα θα είναι μετριοκακοί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Έσπερος Λαμίας - ΝΕ Μεγαρίδας 1 Ωραία ομάδα ο Έσπερος, πιστεύω μπορεί να τα πάει καλύτερα από την αρχική μου πρόβλεψη και να μπει ακόμα και στα play-offs. Με τα πάνω της και τα κάτω της η ΝΕΜ, ενδιαφέρον παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες δεν αποκλείεται να τερματίσουν κοντά στο τέλος. Η ΝΕΜ μου φαίνεται λίγο σοφτ πάντως και απέναντι στον Τζόρτζεβιτς δεν ξέρω αν έχει λύσεις, οπότε αν οι γηπεδούχοι κρατήσουν και τον Παπαρέγκα χαμηλά μπορούν να πάρουν το ροζ φύλλο.

ΓΣ Ελευθερούπολης - ΑΣ Παπάγου 1 Κουρασμένη η Ελευθερούπολη από το ταξίδι και την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης. Καραδοκούν οι Στρατηγοί λοιπόν για να χτυπήσουν το παιχνίδι σε μια έδρα που δεν θα περάσουν πολλές ομάδες, αλλά έστω και δύσκολα οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν ώστε να μην πάει στράφι και το διπλό στην Ν. Σμύρνη.

Αμύντας - Δόξα Λευκάδας 2 Άρεσε η Δόξα κόντρα στο Ψυχικό και πιστεύω όσο περνάει ο καιρός θα είναι ακόμα καλύτερη. Με κοινό στόχο την παραμονή και οι δύο ομάδες, αλλά περισσότερες λύσεις η Λευκάδα οπότε αν είναι διαβασμένη απέναντι στις ζώνες του Κουρή μπορεί να περάσει από την Πυρκάλ.

Πανιώνιος - Κόροιβος 1 Αμαχητί έπεσε ο Κόροιβος κόντρα στον Μίλωνα προχτές, καμία σχέση η εικόνα του με αυτή που είχε δείξει στα πρώτα δύο παιχνίδια. Εδώ έτσι κι αλλιώς η αποστολή του θα είναι δύσκολη οπότε το ματς θα είναι περισσότερο μια ευκαιρία και για τους δύο προπονητές να βγάλουν κάποια συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών τους εν'οψει συνέχειας και να δοκιμάσουν πράγματα.

Χαρ. Τρικούπης - Μίλωνας 1 Πολύ δύσκολη έξοδος για τον Μίλωνα στην έδρα του Τρικούπη. Μεγάλο credit στον Μούτσιο για το σύνολο που έχει φτιάξει. Λογικά θα δούμε χαμηλά σχήματα και από τους δύο προπονητές για αρκετή ώρα με 3 κοντούς ή χωρίς καθαρό 5αρι. Προβάδισμα στην έδρα μικρό.

Ψυχικό - Μύκονος 1 Ματς με μεγάλη σημασία για το Ψυχικό αφού σε περίπτωση νέας ήττας θα μείνει στο 0-4 και από νωρίς θα μείνει πίσω στην κούρσα διεκδίκησης ενός καλόυ πλασαρίσματος εν'οψει play-offs. Η Μύκονος είχε και την τύχη με το μέρος της λίγο κόντρα στην Ελευθερούπολη, σε αντίθεση με το Ψυχικό που έχασε άλλο ένα ματς στο καλάθι. Θα πάω με το κίνητρο της ομάδας του Ρεμεντέλα που αύριο θέλει να γυρίσει τον διακόπτη.

1
1 Εικόνα
Basketikos111

junior
Reactions: 62

Παρ Οκτ 20, 2023 1:14 pm

Για το Μίλωνας-Μεσολόγγι απλως να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι θα γίνει στη Ν. Σμύρνη.

Η πρόβλεψη πάντως πάλι 1 είναι. πρεπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να να περάσει το Μεσολόγγι απ τον Μίλωνα.

Για το Ψυχικό Μύκονος , πιστεύω έχει πάρει φορα η Μύκονος θα περάσει και απ το ψυχικό εστω και στη λεπτομέρεια.

Καλή αγωνιστική !

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator

Παρ Οκτ 20, 2023 2:55 pm

megapoxy έγραψε:
Τετ Οκτ 18, 2023 7:13 pm
Πρέπει να ήταν deja vu της περσινής αναμέτρησης το ματς του Ερμή, πάλι ήττα με 1 πόντο πάλι με άστοχο σουτ στην εκπνοή του Μπράιαντ.
Νομίζω εντελώς λάθος διαχείριση του ματς από τον Οικονόμου, ο Ντάνιελς που βοήθησε στο 2ο ημίχρονο ξεχάστηκε στον πάγκο, τα ταιμ αουτ του ήταν πάρα πολύ καθυστερημένα,από το +14 στις αρχές του 4ου έπρεπε να περιμένει να τον ισοφαρίσουν για να τα πει με τους παίκτες του, η ομάδα του δεν έχει άλλο ψηλό στην ουσία (πλην Ντάνιελς) και δεν έβγαζαν με τίποτα άμυνα μες στη ρακέτα. Ο Ερμής δείχνει να βασίζεται αποκλειστικά σε ατομικές εκλάμψεις των Βασιλόπουλου, Μπράιαντ και Γερομιχαλού, δε νομίζω να υπάρχουν και τόσα συστήματα αν και βγήκαν κάποιες εντυπωσιακές φάσεις, εμπνεύσεις όμως των προαναφερθέντων.
Το Μεσολλόγι τρία ματς έχει παίξει, όλα κρίθηκαν προς το τέλος, μετά την ήττα στα Μέγαρα στην πρεμιέρα που βραχυκύκλωσε στο τέλος, πήρε δύο ματς στο τελευταίο σουτ δείχνοντας χαρακτήρα, ανατρέποντας την σε βάρος του διαφορά. Ο Γκλάσπερ νίκησε κατά κράτος τον Μπράιαντ στη μάχη των σκόρερ (26π-11α) ενώ πολύ καλός ο Σάμαρτζικ με τους δύο τους να παίζουν σχεδόν ολόκληρο το ματς όντας οι μοναδικές λύσεις στην επίθεση μαζί με τον άτυχο Τόλα που τραυματίστηκε ελπίζω όχι σοβαρά και αποχώρησε από το γήπεδο.
Τριπλός κουβάς η ήττα του Ερμή, τετραπλός με εμένα μαζί μιας και τον έδιναν μικρό αουτσάιντερ για κάποιο περίεργο λόγο, ενώ είχε ανοίξει 1.30-1.40, αυτός ήταν και ο λόγος που το παρακολούθησα άλλωστε, τώρα Πανιωνάρα που δείχνει να καθαρίζει νωρίς.
Eτσι οπως τα λες ειναι.Επαιξε και τον ρολο του το μαναφουκι αναμεσα σε Τολα-Μητσιμπονα που ειχε σαν αποτελεσμα την αποβολη του δευτερου με 2 τεχνικες ποινες.Ηταν και θεια δικη,γιατι και ο Τολα και ο Γκλασπερ ειχαν δεχθει αρκετα βρωμικα χτυπηματα απο Γραβα και Βασιλοπουλο αντιστοιχα.
Ψηφιζω το διδυμο ξενων του Τρικουπη ως το κορυφαιο της λιγκας.Απο την αλλη ο απολαυστικος και λατρεμενος Μπραιαντ, δυσκολα θα γραψει τα νουμερα που επιασε με Μιλωνα,οταν παιζει ο Βασιλοπουλος.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “A2 Εθνική-Elite League”