Euroleague Round 3: Armani Milano vs Olympiacos Piraeus,
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3541
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ ότι φαίνεται στις ορέξεις του Κάνααν και στις γκάφες του Σίκμα θα στηριζόμαστε.....αλλα πιο πολύ στα πνευμόνια των Γουόκαπ-Πίτερς και Μίλου, αλλιώς η χρονιά θα ναι βάρβαρη.....πολύ βάρβαρη!SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Οκτ 17, 2023 10:33 pmO Kendrick Nunn είναι ακόμα ελεύθερος.
ΑΦΟΙ
Δεν γίνεται να στηριζόμαστε μόνο στα νεύρα του Καναν.
1
1

- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
O κανααν τωρα τι περιμενε δηλαδη?οτι θα τους κοροιδευει και θα του την χαρισουν?θελει προστιμο γιατι μας κοστιζει 2 ματς.. Η εικονα του ματς παντως ειναι εκνευριστικη..Δεν ειναι οτι ειναι καλη η αρμανι αλλα οτι εμας παπ κανααν λουντζης σικμα παιζουν για τους αντιπαλους.. Οι κακομοιρηδες μιλου γουοκαπ πιτερς προσπαθουν αλλα ποσο να αντεξουν.
Ειμαι περιεργος αν γινει 0/3 αν θα φερουμε 4ρι η θα πεθανουμε με τον σικμα.
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2370
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1/2 αν χάσουμε σήμερα. Αλλά νομίζω χρειάζεται περισσότερο 2αρι παρά 4αρι με ε την εικόνα του κάνανshaq7 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 17, 2023 10:41 pmO κανααν τωρα τι περιμενε δηλαδη?οτι θα τους κοροιδευει και θα του την χαρισουν?θελει προστιμο γιατι μας κοστιζει 2 ματς.. Η εικονα του ματς παντως ειναι εκνευριστικη..Δεν ειναι οτι ειναι καλη η αρμανι αλλα οτι εμας παπ κανααν λουντζης σικμα παιζουν για τους αντιπαλους.. Οι κακομοιρηδες μιλου γουοκαπ πιτερς προσπαθουν αλλα ποσο να αντεξουν.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Τρί Οκτ 17, 2023 10:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.